Rusija počela slati vojsku u Venezuelu
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Rusija počela slati vojsku u Venezuelu
mogu shvatiti razilaženje situacije reicmo u Ukraini.. u Ukraini je zaista "siva zona" , niti jedna strana čista i nevina (proRuska i proZapadna) niti je druga zla i sotonska.. tako da je baš siva zona..tre wrote:Ali pazi mi bi trebali tu o činjenicama raspravljati a ovdje nas na forumu vode u 90% slučajeva emocije, navijači jednog ili drugog tabora, oni koji ne pripadaju navijačima budu izloženi napadima i omalovažavanju i to koliko vidim najviše sa rusofilske strane. Za iste grijehe postoje dvostruki ili trostruki aršini, jednima se grijesi praštaju drugima umnožavaju, jednima se grijesi ne mogu naći ni pod povećalom dok se drugima vide i sa mjeseca....AssadNaPodmornici wrote:tre wrote:Taman posla, ti podržavaš hegemona samo ne američkog nego ruskogepikur37 wrote:tre wrote:
Ma da, rusi su zlatni i nikome nisu naudili i nemaju svoju sferu utjecaja u kojoj prave pizdarije.
Porošenko je izabran legalnim i legitimnim putem u Ukrajini ali vi rusofili to nazivate vojnom huntom. Maduro pohapsi i pozatvara svu oporbu prije izbora ali za vas je on legitiman i legalan izbor i nije vojna hunta iako ga samo još vojska drži na vlasti.
De prestani biti licemjer jebo te patak banjalučki, ne košta ništa, ne ide ti ni u džep ni iz džepa a ne moraš se sakrivati kad se pogledaš u ogledalo.
Ja nemam problem sa svijetom, znam da su dupli standardi svugdje, ali ja ne podržavam hegemona.
Znaš, negdje u psihologiji su opisali dva karaktera, jedan je konformist drugi je kritičar.
Uvjeren sam da bi neki od vas da je Juga podržavali partiju jer jednostavno idete linijom manjeg otpora, kao što sad podržavate Ameriku jer je još uvijek, ali ne zadugo, hegemon.
Stvar je karaktera, prikloniti se hegemonu i sili.
Ja sam od onih koji je kritičar i protiv sam vlasti , vječna oporba.
Priznajem, ni jedno ni drugo nije pametno ali osobno, ljepše mi se osjećati s kičmom.
Ovo treće boldano je samo odraz prepuštanja da te nosi struja u koju si upao i ne razlikuješ se od amerofila a to je daleko od kralježnice i zove se licemjerstvo. Jednima sve odobravaš a drugima si za isti grijeh u stanju oči vaditi. Nije ti to dobro prika, ne zbog mene ili foruma ili svjetske politike, mi tu brslamo stvari koje na nikoga ne utječu i ako ne nađeš iskru da sebe promjeniš i sagledaš iz ptičje perspektive uzalud ti sve jer ćeš možda u konačnici shvatiti da si bio ipak samo nečija marioneta i lutak na koncima.
točno to. jedini koji ovdje i imamo stav smo ja, ti , marc , hektorović(sa ove teme). svi ostali od ere do epikura, od jehudija, traže da ih netko mlati i vodi.. ili da ih mlate i vode rusi, ili ameri.
u Venezueli je trenutno na vlasti zli boljševički režim, gdje ljudi radi njega umiru , i svaka država koja podržava ta režim je na strani zla
u Siriji svaka država koja je podržavala islamiste je bila na strani zla.
U Siriji su Rusi bili good guys, a Ameri bad guys(do dolaska Trumpa), u Venezueli je obrnuto. Rusi su na strani zlog režima zbog kojeg ljudi umiru i gladuju i iseljavaju i oboljevaju.
U Siriji i Venezueli je crno bijelo. Sa jedne strane imaš zle ljude koji ubijaju i donose nesreću, kaos, siromaštvo, smrt i rat, a sa druge strane imaš kako tako normalne osobe poput Assada, ili opozicije u Venezueli koja bi ukinula socijalistički režim i vratila prije svega kapitalistički poredak što bi omogućilo stanovnovnicima za prvu ruku da kupe pitku vodu , meso i tablete za tlak , koje sada radi socijalizma nemogu nabaviti
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Ima ambiciju samo nema sredstva i moć koju imaju ameri, uostalom heartland je u ruskom dvorištu i ne moraju ići predaleko da bi ovladali s njim a tko vlada njime taj je gospodar svijeta. Ne lome se koplja bez veza za sve zemlje kroz koje prolazi put svile kao i za zemlje preko kojih se dolazi na taj put. RH je jedna od njih.jokerman wrote:tre wrote:Taman posla, ti podržavaš hegemona samo ne američkog nego ruskogepikur37 wrote:tre wrote:Ma da, rusi su zlatni i nikome nisu naudili i nemaju svoju sferu utjecaja u kojoj prave pizdarije.epikur37 wrote:
U ukrajini se dogodila sabotaža i državni udar u režiji CIA-e. Znamo ga kao Majdan.
Zemlja je nakon toga bačena u građanski rat i sukob sa svojim najprečim susjedom.
Od toga se nisu oporavili i dan danas samo du na gore.
Jebalo amter kome ameri pomažu i koga savjetuju. Jebli vas oni uzduž i poprijeko.
Porošenko je izabran legalnim i legitimnim putem u Ukrajini ali vi rusofili to nazivate vojnom huntom. Maduro pohapsi i pozatvara svu oporbu prije izbora ali za vas je on legitiman i legalan izbor i nije vojna hunta iako ga samo još vojska drži na vlasti.
De prestani biti licemjer jebo te patak banjalučki, ne košta ništa, ne ide ti ni u džep ni iz džepa a ne moraš se sakrivati kad se pogledaš u ogledalo.
Ja nemam problem sa svijetom, znam da su dupli standardi svugdje, ali ja ne podržavam hegemona.
Znaš, negdje u psihologiji su opisali dva karaktera, jedan je konformist drugi je kritičar.
Uvjeren sam da bi neki od vas da je Juga podržavali partiju jer jednostavno idete linijom manjeg otpora, kao što sad podržavate Ameriku jer je još uvijek, ali ne zadugo, hegemon.
Priznajem, ni jedno ni drugo nije pametno ali osobno, ljepše mi se osjećati s kičmom.
Ovo treće boldano je samo odraz prepuštanja da te nosi struja u koju si upao i ne razlikuješ se od amerofila a to je daleko od kralježnice i zove se licemjerstvo. Jednima sve odobravaš a drugima si za isti grijeh u stanju oči vaditi. Nije ti to dobro prika, ne zbog mene ili foruma ili svjetske politike, mi tu brslamo stvari koje na nikoga ne utječu i ako ne nađeš iskru da sebe promjeniš i sagledaš iz ptičje perspektive uzalud ti sve jer ćeš možda u konačnici shvatiti da si bio ipak samo nečija marioneta i lutak na koncima.
rusija nema kapacitet niti ambiciju bit hegemon dalje od svoje avlije.
epikur37 wrote:Ja podržavam prirodni poredak, zone utjecaja i mir.
Ovo iza čega ste vi stali, to nije. Ići uzjebavati Ukrajinu nije mir. Ići jebat Siriju i Magreb, nije mir.
A da ne govorim o pederizmu i cijeloj liberalnoj dekadenciji koju vaše stjegonoše pronose i šire.
Ne želim biti dio istočnih despocija ali ni pod svaku cijenu ovog trulog zapada, jebao vas on.
ti si epikur uvijek bio najrealniji covjek ovdje
ljudina!
jokerman wrote:epikur37 wrote:Ja podržavam prirodni poredak, zone utjecaja i mir.
Ovo iza čega ste vi stali, to nije. Ići uzjebavati Ukrajinu nije mir. Ići jebat Siriju i Magreb, nije mir.
A da ne govorim o pederizmu i cijeloj liberalnoj dekadenciji koju vaše stjegonoše pronose i šire.
Ne želim biti dio istočnih despocija ali ni pod svaku cijenu ovog trulog zapada, jebao vas on.
ljudina!
Hvala, lijepo je čuti ali sam i staro kopito za ovo sve.
Pratimo dalje ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tepate jedni drugome za nešto što niste u pravu.
epikur37 wrote:Ja podržavam prirodni poredak, zone utjecaja i mir.
Upravo to... Iako ovdje neki pljuckaju po liberalizmu a svršavaju na hegemoniju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sve bolesnije na ovim temama, frustracije na dvaesdevetu.
Koji ste idioti bog vas jebo.
I rusija i amerka skupa s venezuelom, sirijom i kojekavim desetim pripizdinama.
Najradije bih napisao analizu pojedinih forumasa jer toliko je ocito sto koga zulja i zasto pise sto pise.
No suszdrzat cu se, necu na taj nivo
Najradije bih napisao analizu pojedinih forumasa jer toliko je ocito sto koga zulja i zasto pise sto pise.
dijagram-
2015-08-09
mislim da su rusi svijesni svojih limitacija, one definiraju i njihove ambicije. to je prednost koju imaju nad amerikom. Rusi znaju gdje im je mjesto.tre wrote:Ima ambiciju samo nema sredstva i moć koju imaju ameri, uostalom heartland je u ruskom dvorištu i ne moraju ići predaleko da bi ovladali s njim a tko vlada njime taj je gospodar svijeta. Ne lome se koplja bez veza za sve zemlje kroz koje prolazi put svile kao i za zemlje preko kojih se dolazi na taj put. RH je jedna od njih.jokerman wrote:tre wrote:Taman posla, ti podržavaš hegemona samo ne američkog nego ruskogepikur37 wrote:tre wrote:
Ma da, rusi su zlatni i nikome nisu naudili i nemaju svoju sferu utjecaja u kojoj prave pizdarije.
rusija nema kapacitet niti ambiciju bit hegemon dalje od svoje avlije.
amerika nikako da se pomiri sa ocigednim gubitkom politickog utjecaja.
epikur37 wrote:jokerman wrote:epikur37 wrote:Ja podržavam prirodni poredak, zone utjecaja i mir.
ljudina!
Hvala, lijepo je čuti ali sam i staro kopito za ovo sve.
Pratimo dalje ;)
zivio
a pa ne more tako, sad nam moras recdijagram wrote:Sve bolesnije na ovim temama, frustracije na dvaesdevetu.
U siriji su rusi i losi i dobri, eto, unistavali poslednje bolnice, obdanista, ubili poslednjeg klauna itdAssadNaPodmornici wrote:tre wrote:Taman posla, ti podržavaš hegemona samo ne američkog nego ruskogepikur37 wrote:tre wrote:Ma da, rusi su zlatni i nikome nisu naudili i nemaju svoju sferu utjecaja u kojoj prave pizdarije.epikur37 wrote:
U ukrajini se dogodila sabotaža i državni udar u režiji CIA-e. Znamo ga kao Majdan.
Zemlja je nakon toga bačena u građanski rat i sukob sa svojim najprečim susjedom.
Od toga se nisu oporavili i dan danas samo du na gore.
Jebalo amter kome ameri pomažu i koga savjetuju. Jebli vas oni uzduž i poprijeko.
točno to. jedini koji ovdje i imamo stav smo ja, ti , marc , hektorović(sa ove teme). svi ostali od ere do epikura, od jehudija, traže da ih netko mlati i vodi.. ili da ih mlate i vode rusi, ili ameri.
u Venezueli je trenutno na vlasti zli boljševički režim, gdje ljudi radi njega umiru , i svaka država koja podržava ta režim je na strani zla
u Siriji svaka država koja je podržavala islamiste je bila na strani zla.
U Siriji su Rusi bili good guys, a Ameri bad guys(do dolaska Trumpa), u Venezueli je obrnuto. Rusi su na strani zlog režima zbog kojeg ljudi umiru i gladuju i iseljavaju i oboljevaju.
u venecueli su ameri gud gajsi, stavili sankcije i zaprijetili svima da se drze dalje od venecuele, naravno da se to osjeti na ekonomiju, i u srazu sa idiotom madurom dobijes katastrofu, onda ides na silu postavljat svog pulena na vlast, samoproglasis ga demokratski, jel
cak ni onaj casilas, ako se ne varam za ime, zestoki protivnik madura i chaveza se ne slaze sa jebenim gvidom, produktom neke od americkih skola demokracije koji bi jednostavno razdjelio jebenu venecuelu
a inace sto se tice boljsevika, 70% biznisa u venecueli je u privatnim rukama, jebena drzava ima naftu i elektrane te propali miselinov pogon automobilskih guma
jbte, tis glup ko kurac i vidis samo prezentiranu sliku, na slican nacin je raspacana hrvatska, i ne samo hrvatska, nego cjeli bivsi komunisticki lager, nema sile da se ijedna od tih drzava ikad postavi na noge, jedini izuzetak je ceska i to najvise zbog svaba
sve ostalo je prodaja resursa i jeftine radne snage uz nabtre: ustase cetnici , belogardejci i ko zna kako se ozvu sve te skupine debila
sto se tice venecuele, rusi nisu poslli vojsku tamo da ostane, poslati su da apgrejdaju neke sisteme, inzinjeri i nesto specnaza za zastitu a novinari moraju o necem laprdat
okani se cnn bibisija i rt,
socijalna mobilnost u americi stagnira, ekonomske razlike izmedu pojedinih dijelova drustva su ogromne. citav bible belt, industirija, to je pojedeno iznutra. politicka oligrahija je potpuno korumpirana, korporacije pisu zakone. ako imas srcanu manu, dijabetis, asmu, skace ti polica zdravstvenog osiguranja. amerikanci rade po dva posla, i opet ise od 50 posto nema 400 dollara kesa. americke place stagniraju 40 godina.
amerika je jedno osiromaseno drustvo. Milim da je to jedna velika istina koju vidi vrlo malo ljudi, ali povijest ce je tako zabiljezit.
amerika se zapravo urusava iznutra. melting pot pocimlje zagarat.
socijalna mobilnost u americi stagnira, ekonomske razlike izmedu pojedinih dijelova drustva su ogromne. citav bible belt, industirija, to je pojedeno iznutra. politicka oligrahija je potpuno korumpirana, korporacije pisu zakone. ako imas srcanu manu, dijabetis, asmu, skace ti polica zdravstvenog osiguranja. amerikanci rade po dva posla, i opet ise od 50 posto nema 400 dollara kesa. americke place stagniraju 40 godina.
amerika je jedno osiromaseno drustvo. Milim da je to jedna velika istina koju vidi vrlo malo ljudi, ali povijest ce je tako zabiljezit.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-venezueli-ne-rade-semafori-mobilna-mreza-ni-internet-maduro-za-sve-krivi-sad/2073597.aspx
ahhahahahaahhaha
ahhahahahaahhaha
2018-06-14
jokerman wrote:samo cu jos jedno i necu vise, mozda je u pravu kolega diagram, okoju je.
amerika se zapravo urusava iznutra. melting pot pocimlje zagarat.
da amerikanci sirotinja, najniža godišnja plaća im je 150 000kn godišnje, i za tu lovu korporacije doslovno uzimaju bezkućnike sa ulica, briju ih, tuširaju ih, i stavljaju ih u McDonalds da okreću burgere, i imaju najnižu godišnju plaću od 150 000kn godišnje, a troškovi života van većih gradova niži nego u RH...
zato je RH super.. do prije par godina , ljudi sa 120IQ i završenim fakultetima su se tukli za plaće od 400-500€ , jer su se bosanci natiskali po kancelarijama u Zagrebu pa nema dovoljno ljudi u realnom sektoru da ih prehrani njih i njihovih 3000€brutto plaće mjesečno.. i onda uteklo 10% populacije i to uglavnom mladi..
ali eto Amerika gdje najgluplji i najneobrazovaniji čovjek može godišnje zaraditi 150 000kn, je zemlja koja propada..
2018-06-14
Kad taj budalaš padne njegovi će mu oderati kožu na kraju baladeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-venezueli-ne-rade-semafori-mobilna-mreza-ni-internet-maduro-za-sve-krivi-sad/2073597.aspx
ahhahahahaahhaha
ebe mi se za ameriku, ona je istrosena,
zaglavili su beskrajnim sirenjem "demokracije"
nista nijesu naucili od sovjetskog saveza,
plus sto su okilavili s prevelikom takozvanom korektnoscu
za kineze sam rekao da ce postat ekonomska sila i evo jesu, za ruse kazem da ce postat tehnoloska sila kroz najdalje 10 godina, daleko ispred svih
i sto se tice novijeh tehnologija i uvjeta zivota
oni su prosli skolicu i nece sirit vise ni komunizam ni demokraciju, uopce im se vec i sad jebe za cjeli svjet, a uce kako se suprostavit pokvarenim anglima
i to jebeno dobro uce
zaglavili su beskrajnim sirenjem "demokracije"
nista nijesu naucili od sovjetskog saveza,
plus sto su okilavili s prevelikom takozvanom korektnoscu
za kineze sam rekao da ce postat ekonomska sila i evo jesu, za ruse kazem da ce postat tehnoloska sila kroz najdalje 10 godina, daleko ispred svih
i sto se tice novijeh tehnologija i uvjeta zivota
oni su prosli skolicu i nece sirit vise ni komunizam ni demokraciju, uopce im se vec i sad jebe za cjeli svjet, a uce kako se suprostavit pokvarenim anglima
i to jebeno dobro uce
Prvi mi glas. Di i kad?
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Eroo wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:Je li došla letrika u Venezueli?
Evo još jednog koji zavodi demokraciju pa makar i preko svog naroda, pa makar ga pustio niz vodu..
Prvi mi glas. Di i kad?
nja-nja----
Držiš im svijeću dok nas urnišu u BiH, držao si i dok nisu sažegli kršćane u Siriji, sve zbog priglupe samodopandosti, jebem li vam leb glupi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nikonov piše kako za razliku od Srbije, pomoć Venezueli neće biti samo politička i moralna...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Reuters: Rusija poslala plaćenike u Venezuelu
» Kremlj: Rusija neće besplatno slati plin u Evropu, ne bavimo se humanitarnim radom
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije
» Orban: Rusija ima više ljudi i veću vojsku
» Rusija poslala vojsku i strateške bombardere u Uzbekistan na granicu sa Afganistanom
» Kremlj: Rusija neće besplatno slati plin u Evropu, ne bavimo se humanitarnim radom
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije
» Orban: Rusija ima više ljudi i veću vojsku
» Rusija poslala vojsku i strateške bombardere u Uzbekistan na granicu sa Afganistanom
Page 7 of 11