ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija počela slati vojsku u Venezuelu

Page 10 of 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Go down

Rusija počela slati vojsku u Venezuelu - Page 10 Empty Re: Rusija počela slati vojsku u Venezuelu

Post by Yehudim 27/3/2019, 12:57

[size=40]People Attack Car of Venezuela's Self-Proclaimed President Guaido[/size]

https://twitter.com/i/status/1110629434346872832

Jose Ardon
One of this days the Trump appointed president of Macondo will be hanged by the people of Venezuela, and then send the body to be buried in Mar A Lago grounds

-----------------------

Mateo Mateus
Guaido  also said that civilian casualties are acceptable in case neighboring countries and US bomb Venezuela, this is very scary imagine that someone walks in and proclaims himself King of the world?...

Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Rusija počela slati vojsku u Venezuelu - Page 10 Empty Re: Rusija počela slati vojsku u Venezuelu

Post by epikur37 27/3/2019, 13:02

AlfaOmega wrote:Prošlo je 2 mjeseca otkako je Guaido najavio pad Madura...

Tako su oni i Assada sahranjivali, yoda da je pobjegao u Rusiju, Marc da će završiti kao Čaušesku, Ero da je to pitanje dana....

kad ono

prc Milojka 

:D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2019, 13:12

ja sam navija za assada cilo vrime, i marc isto. ero tvoj zemljak je navija za talibane . 

što se tiče madura, može taj i vladati desetljećima, jebe me se, meni nefali pitke vode i wc papira kao njima... što ga se prije riješe i instaliraju Guaida to će bolje biti njima.. što je dulje Maduro na vlasti to će u Venezueli biti sve manje i manje kućnih ljubimaca i golubova

2018-06-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/3/2019, 13:15

Yehudim wrote:

Guaido  also said that civilian casualties are acceptable in case neighboring countries and US bomb Venezuela

Kad su mogli bombardirat Srbiju, ne vidim razlog zašto ne bi i Venecuelu? Jebeš civile.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 27/3/2019, 13:17

crvenkasti wrote:
Yehudim wrote:

Guaido  also said that civilian casualties are acceptable in case neighboring countries and US bomb Venezuela

jebalo mater.....

i za njega drukaju, opleti Maduro, čim vidiš da netko kmeči freedom...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 13:17

AssadNaPodmornici wrote:ja sam navija za assada cilo vrime, i marc isto. ero tvoj zemljak je navija za talibane . 

što se tiče madura, može taj i vladati desetljećima, jebe me se, meni nefali pitke vode i wc papira kao njima... što ga se prije riješe i instaliraju Guaida to će bolje biti njima.. što je dulje Maduro na vlasti to će u Venezueli biti sve manje i manje kućnih ljubimaca i golubova

Nisi Yoda..intenzivno si navijao za one ..kax se kaze..,da,Umjerene kanibale Basketball Basketball Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/3/2019, 13:18

pismejker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:ja sam navija za assada cilo vrime, i marc isto. ero tvoj zemljak je navija za talibane . 

Nisi Yoda..intenzivno si navijao za one ..kax se kaze..,da,Umjerene kanibale Basketball Basketball Basketball

Baš intenzivno, a sad puji pike....valja imat obraza i za takve promjene :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2019, 13:18

pismejker wrote:

ima li dokaz? cijelo vrijeme tvrdim da navijam za assada, ne znam šta nije jasno. od početka do kraja. imate moje postove pa pročešljate :)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2019, 13:20

u siriji navijam za assada i ruse, u ukraini za ukraince,  u venezueli za guiada i amere. nemože biti jednostavnije :) 

ako guaida poraze, i pobjedi boljševik i narod radi toga smršavi još , jebiga, šta je tu - tu je.. ja iman wc papira a oni kako hoće.. mogu brisati dupe i rukama(vodom ga ispirati ne mogu jer i vode fali)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 13:27

AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:

ima li dokaz? cijelo vrijeme tvrdim da navijam za assada, ne znam šta nije jasno. od početka do kraja. imate moje postove pa pročešljate :)

yoda,Yoda..dokaz i su nasa svjedocenje bezgresnih i neokaljanih forumasa....eto,ja se bas zivo sjecam tvojih "umjerneih glavosjeca"... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2019, 13:31

čega se točno sjećaš. daj detalje. išta

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 27/3/2019, 13:36

Decki, navijajte zestoko jer tako jako pomazete svojoj ekipi.
Meni su u ratovima devedesetih silno pomogli navijaci, narocito nekoliko njih iz Afrike i Japana.
S druge strane par Niskozemaca i jedan lik iz Laosa bili su za moje protivnike.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/3/2019, 13:38

pismejker wrote:

Čak nije da reći da su isti ka isil. Napada je yehudija i medu svaki put kad su poistovitili zelene kanibale sa isilom.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by prckov 27/3/2019, 13:39

Sora wrote:
crvenkasti wrote:Američki fašizam je potpuno razotkriven i ogoljen. Više ni najzadrtiji amerofili ne vjeruju u njihove parole o demokratičnosti, slobodnom tržištu, jednakim šansama za sve itd. s kojima su uvukli svijet u svoj proces globalizacije.

Znate li što je najgore u svemu tome? Meni Srbija.

Treba se sjetiti početaka i kako je sve to počelo. Kada su Amerikanci počeli sa suludim nasilnim intervencijama po državama u svijetu? Test na kojem su ispitivali do koje toćke mogu ići bila je Jugoslavija, odnosno Srbija.

Kad su vidjeli da njih mogu mimo svih međunarodnoh normi rascjepkati, bombardirati i otimati teritoriju, shvatili su da im je ovoren put za bilo koju sličnu intervenciju u svijetu. To su odmah i učinili razjebavši sjevenu Afriku u tzv. arapskom proljeću. Slijeila je Ukrajina itd itd.

I što se dogodilo? Više nije bilo povratka. Stvoren je ISIL, imigranti, terorizam. Nasilje, sranja i ludost su se umnožavali i rasli.

Ljudi su sve shvatili.

Zašto Srbija?
Srbija je simbol otpora protiv globalizacije i islamizma. Oni su se prvi protiv toga borili, sami i napušteni od svih. I nisu se predali do danas.

Zato je 'remove kebab' postao svjetski pokret.
A glupa četnička pjesmica s početka rata izvorni poziv na otpor.
Joj i ti lupetas crveni 

ISIL su stvorili sami AMERIKANCI kao prokušani nacin stvaranja UNUTARNJEG NEPRIJATELJA 
tako je sore
sve do tad islam se cijelu povjest sirio poezijom I muzikom
dodose ameri I nagovorise ih da se kane poezije a ufate rezanja vratova
I tako bi
steta samo sto su ostale teroristicke grupe napustile poeziju prije nego ih je amer preinacio I tako su ameri izgubili zasluge koje im pripadaju

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/3/2019, 13:41

AssadNaPodmornici wrote:čega se točno sjećaš. daj detalje. išta
Likova si u ljeto 2016. kad su SAA pokrenuli ofenzivu s ciljem opsade Aleppa, pa kanibali krenili u neku kontraofenzivu i zaplinili T-90. Srce ti je bilo ka katedrala.
Isto tak, ti i maximus ste plakali za kanibalima u Aleppu u studenom iste godine, kad su Ruje rokale. Sve ih optuživali da tuku jadne civile, bla, bla...

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 13:42

AlfaOmega wrote:
pismejker wrote:

Čak nije da reći da su isti ka isil. Napada je yehudija i medu svaki put kad su poistovitili zelene kanibale sa isilom.
yahh,yah...koda su mu rodjena bratija,tako ih je branio... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 13:43

AlfaOmega wrote:
Likova si u ljeto 2016. kad su SAA pokrenuli ofenzivu s ciljem opsade Aleppa, pa kanibali krenili u neku kontraofenzivu i zaplinili T-90. Srce ti je bilo ka katedrala.
Isto tak, ti i maximus ste plakali za kanibalima u Aleppu u studenom iste godine, kad su Ruje rokale. Sve ih optuživali da tuku jadne civile, bla, bla...
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 27/3/2019, 13:45

kad se samo sjetim koju poeziju su stvarali ovi iz grupe boko haram
I kolko su napredni cak nisu ni cekali da ih ameri prebace na heavy metal nego sami se ufatise metala pa podose da gude po vratovima
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 27/3/2019, 13:55

prckov wrote:
Sora wrote:
crvenkasti wrote:Američki fašizam je potpuno razotkriven i ogoljen. Više ni najzadrtiji amerofili ne vjeruju u njihove parole o demokratičnosti, slobodnom tržištu, jednakim šansama za sve itd. s kojima su uvukli svijet u svoj proces globalizacije.

Znate li što je najgore u svemu tome? Meni Srbija.

Treba se sjetiti početaka i kako je sve to počelo. Kada su Amerikanci počeli sa suludim nasilnim intervencijama po državama u svijetu? Test na kojem su ispitivali do koje toćke mogu ići bila je Jugoslavija, odnosno Srbija.

Kad su vidjeli da njih mogu mimo svih međunarodnoh normi rascjepkati, bombardirati i otimati teritoriju, shvatili su da im je ovoren put za bilo koju sličnu intervenciju u svijetu. To su odmah i učinili razjebavši sjevenu Afriku u tzv. arapskom proljeću. Slijeila je Ukrajina itd itd.

I što se dogodilo? Više nije bilo povratka. Stvoren je ISIL, imigranti, terorizam. Nasilje, sranja i ludost su se umnožavali i rasli.

Ljudi su sve shvatili.

Zašto Srbija?
Srbija je simbol otpora protiv globalizacije i islamizma. Oni su se prvi protiv toga borili, sami i napušteni od svih. I nisu se predali do danas.

Zato je 'remove kebab' postao svjetski pokret.
A glupa četnička pjesmica s početka rata izvorni poziv na otpor.
Joj i ti lupetas crveni 

ISIL su stvorili sami AMERIKANCI kao prokušani nacin stvaranja UNUTARNJEG NEPRIJATELJA 
tako je sore
sve do tad islam se cijelu povjest sirio poezijom I muzikom
dodose ameri I nagovorise ih da se kane poezije a ufate rezanja vratova
a i turci su svojevremeno opsjedali bec da cuju becku filharmoniju 
prije nego sto su ameri uopce I postojali pa ih nisu uspjeli skrenit sa kulturnog obogacivanja 
kao sto to rade danas nad jadnim islamistima
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2019, 13:59

AlfaOmega wrote:

ja sam komentira rat. iskreno navijam za assada, ali nije da su mi suze išle za zarobljenim ruskim tenkovm ili poginulim šitskim afganistancima u assadovoj armiji.
pa da rusi ubjaju civile dole kao i ameri i izrael i turska i s.arabija. u urbanom ratovanju na bliskom istoku, avion prije nego ubije jednog militanta, ubije 3-10civila - ovisno o raznim istraživanjima. to je činjenica.

ne, nije mi žao tih islamskih civila, ok "žao mi ih je", ali ne osjećam ništa, ali to je hladna činjenica. plus ubijeni su sunitski muslimani, oni su kontra Assada za kojeg navijam pa mi je još manje žao. 

ali da ginu civili ginu.

to neznači ništa za koga sam navija,  

ponavljam za koga navijam

Sirija - Assad i Rusi  - jasno je, Assad je dobar čovjek, a islamisti su zli i treba ih tamaniti

Venezuela - Guiado, ima nedostataka, ali njegova vlast znači da ima struje, 2500kalorija dnevno, pitke vode, wc papira, paste za zube i ljekova za tlak.. Madruova vlast znači da za 2/3 populacije nema toga.

Ukraina - Ukrainci, - iako Ukraina je siva situacija, niti su Ukrainci dobri momci kao Assad i Guiado, niti su u Ukraini Rusi "zli" kao Maduro i od Putinova saveznika Erdogana njegovi islamisti FSA, tako da mi je od svega najviše žao i Ukrainaca i Rusa u Ukraini, podržavam Ukrainsku cjelovitost, i smatram da se treba riješiti na miran način, dok vi se zalažete za komadanje države.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 14:11

Pa nije bas tako Yoda,sto bi Ezek rekao... :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics