"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
epikur37 wrote:Ako ćemo pravo, sve više Kandid...ti si obrazovan čovjek pa znaš Voltera. Pojasni ovim zemljoradnicima :)
Kaja pravnica, čista banalnost.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da. Al njemu je zena u drugoj sobi:) on u zoru pa s galebovima. Mada mislim da i oni tada spavaju, bude se oko 6.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
Najslađe je buđenje pred zoru ;)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ma njihova je rude.. sljiva vulgaristre wrote:Pa ako je dobra rakija...zoč ne :Dkaya wrote:Aha, renesansa iz tuzle na dva deci crnoga. I rakijom sjece.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ne, nego sam umoran. Završim s poslom i kopam ovaj svoj vrt, jebenom motikom. sadnice sam kupio. Blitvu, salatu, kupus i brokulu a ostalo u sjueme. Prva godina, zemlja je tvrda. Dva put sam motikao i jednom frezao, sad čekam da mi susjed dođe iz like pa još jednom da isfrezam i zasadim ovo što sam kupio sadnica i sjemenja. A ti gladi pičku, msm mogu i ja... al sam umoran, možda ujutro u 6.
Epi, Renaissance man :D
Ajme kayo...sad ispada i Jelena Veljača bistrija od tebe...tjah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
3.43 do buđenja
:)AssadNaPodmornici wrote:3.43 do buđenja
Mozda se on danas vec probudio !
2015-08-15
kaya wrote:Da. Al njemu je zena u drugoj sobi:) on u zoru pa s galebovima. Mada mislim da i oni tada spavaju, bude se oko 6.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
Gelbi su u zoru, ali i vrane.
Zečudo jučer oko 5 u uvali maestral. Na sve strane.
2015-08-06
kaya wrote:Da. Al njemu je zena u drugoj sobi:) on u zoru pa s galebovima. Mada mislim da i oni tada spavaju, bude se oko 6.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
Gledam ih ovih dana, zeznuti su igrači galebovi. :D
A i deru se gore od pasa i mački.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:3.43 do buđenja
Mi slaveni takve zovemo budilnik. Aj sad tik-takaj :)
2015-08-06
Bas cudno, mislila sam da je kosava u zadru.epikur37 wrote:kaya wrote:Da. Al njemu je zena u drugoj sobi:) on u zoru pa s galebovima. Mada mislim da i oni tada spavaju, bude se oko 6.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
2015-08-15
pa nisam ni ja uzivo a mozda i jesam,u Detroitu,sad ko ce znati ko je na kakvim drogama bio,moze biti krek moze biti miks nekih jeftinih govanatre wrote:Uživo ne na moju sreću, samo na internetu.The Republic of Dream wrote:to je taj jebeni "trening" prvo pucaj pa kasnije postavljaj pitanja,sve u svrhu licne/osobne,sigurnosti policajca,kad ti murjaci prilaze a nisi u autu jedan je malo sa strane i drzi se za pistolj (cak da si najmiroljubiviji na svijetu i ne pokazujes nikakve znakove agresivnosti) a drugi sa tobom prica,u autu slicno,jedan ti prilazi sa tvoje strane prozora a drugog ne mozes vidjeti jer stane u mrtvi ugao,dugo mi je to bilo strasno odbojno,onda kad sam vidio najveci sljam americke populaciju u detroitu i dejtonu,shvatio sam da nisu tako strogi da bi zavladao kanibalizam,doslovno i bez pretvjerivanja,jebiga lose droge u cirkulaciji,jesi vidio kad efekte flaka ili krokodil droge?tre wrote:Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.The Republic of Dream wrote:ovako to izgleda kad je pas bez kontrole,kad ubiju covjeka gdje nece psamelkior wrote:Nema goreg od toga nego kad neurotična baba ima neurotičnu pudlicu ili čivavu za kućnog ljubimca. To je gotovo na istoj razini nego kad poremećeni sociopat pušta staforda ili pit bulla bez nadzora. 50 kila mišića, dvije tone na centimetar kubni snaga ugriza, a mentalno na razini nadrkanog trogodišnjaka Kaja je u pravu. Ima neurotičnih pudlica i ima neurotičnih pit bulova. Samo što nije isto imati u blizini neurotičnu žmečku koja laje na tebe ali ti se ne usudi približiti, ako malo zatoptaš nogama, bježi 20 metara dalje pa iz sigurne udaljenosti opet laje. I s druge strane imati ubojicu uzgojenog za borbu, a nesocijaliziranog Makar, ne bih bebu dao na čuvanje ni jednome ni drugome. Ima nesocijaliziranih pasa i nesocijaliziranih vlasnika. To obično ide u paketu, jer kakav pas - takav i vlasnik.
Hektorović wrote:kaya wrote:Da. Al njemu je zena u drugoj sobi:) on u zoru pa s galebovima. Mada mislim da i oni tada spavaju, bude se oko 6.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
Gledam ih ovih dana, zeznuti su igrači galebovi. :D
Ovde su nekakve vrane ili gavrani, koji kurac. Nemoš vjerovati, da su u bosni pa ok. ali uz rivu na jutro...nekakva migracija...šta li gaču. li gaču.
2015-08-06
kaya wrote:Bas cudno, mislila sam da je kosava u zadru.epikur37 wrote:kaya wrote:Da. Al njemu je zena u drugoj sobi:) on u zoru pa s galebovima. Mada mislim da i oni tada spavaju, bude se oko 6.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
Košava ti u suknji :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Gledam ih ovih dana, zeznuti su igrači galebovi. :D
Ovde su nekakve vrane ili gavrani, koji kurac. Nemoš vjerovati, da su u bosni pa ok. ali uz rivu na jutro...nekakva migracija...šta li gaču. li gaču.
Ja sad na južnom jadranu nisam vidio niti jednu vranu ili gavrana... Totalna dominacija galebova.
2018-04-10
Kod nas narkići kažu da su im uvaljali drogu u heroin :DThe Republic of Dream wrote:pa nisam ni ja uzivo a mozda i jesam,u Detroitu,sad ko ce znati ko je na kakvim drogama bio,moze biti krek moze biti miks nekih jeftinih govanatre wrote:Uživo ne na moju sreću, samo na internetu.The Republic of Dream wrote:to je taj jebeni "trening" prvo pucaj pa kasnije postavljaj pitanja,sve u svrhu licne/osobne,sigurnosti policajca,kad ti murjaci prilaze a nisi u autu jedan je malo sa strane i drzi se za pistolj (cak da si najmiroljubiviji na svijetu i ne pokazujes nikakve znakove agresivnosti) a drugi sa tobom prica,u autu slicno,jedan ti prilazi sa tvoje strane prozora a drugog ne mozes vidjeti jer stane u mrtvi ugao,dugo mi je to bilo strasno odbojno,onda kad sam vidio najveci sljam americke populaciju u detroitu i dejtonu,shvatio sam da nisu tako strogi da bi zavladao kanibalizam,doslovno i bez pretvjerivanja,jebiga lose droge u cirkulaciji,jesi vidio kad efekte flaka ili krokodil droge?tre wrote:Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.The Republic of Dream wrote:
ovako to izgleda kad je pas bez kontrole,kad ubiju covjeka gdje nece psa
Kayo, daj yodi sise pa nek mali ide spati..prošla je ponoć :p
Ako neš njemu daj nama :D
2015-08-06
tre wrote:Kod nas narkići kažu da su im uvaljali drogu u heroin :DThe Republic of Dream wrote:pa nisam ni ja uzivo a mozda i jesam,u Detroitu,sad ko ce znati ko je na kakvim drogama bio,moze biti krek moze biti miks nekih jeftinih govanatre wrote:Uživo ne na moju sreću, samo na internetu.The Republic of Dream wrote:to je taj jebeni "trening" prvo pucaj pa kasnije postavljaj pitanja,sve u svrhu licne/osobne,sigurnosti policajca,kad ti murjaci prilaze a nisi u autu jedan je malo sa strane i drzi se za pistolj (cak da si najmiroljubiviji na svijetu i ne pokazujes nikakve znakove agresivnosti) a drugi sa tobom prica,u autu slicno,jedan ti prilazi sa tvoje strane prozora a drugog ne mozes vidjeti jer stane u mrtvi ugao,dugo mi je to bilo strasno odbojno,onda kad sam vidio najveci sljam americke populaciju u detroitu i dejtonu,shvatio sam da nisu tako strogi da bi zavladao kanibalizam,doslovno i bez pretvjerivanja,jebiga lose droge u cirkulaciji,jesi vidio kad efekte flaka ili krokodil droge?tre wrote:
Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Epi aj dokusuri to i na trosjed odspavaj malo. Kupi psa da bar netko spava s tobom. Mozes i plisanog.
2015-08-15
KAYO POJIST ĆU TE..!!!!
Guest- Guest
leviiii, di siiiiii ;-)))Leviathan2 wrote:hm, tema za kaju, aj necu smetat
kaya wrote:Epi aj dokusuri to i na trosjed odspavaj malo. Kupi psa da bar netko spava s tobom. Mozes i plisanog.
Kaja iz osobnog iskustva :D
Dobro, epi je ispunio svoju biološku dužnost, a ti :D?
2018-04-10
Mali ja faca , prije njemu.epikur37 wrote:Kayo, daj yodi sise pa nek mali ide spati..prošla je ponoć :p
Kupit cu ti plisanu zenu pa spavaj s njom trosjedu.
Posaljem po sori.
2015-08-15
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Hitler nije želio istrijebiti Židove
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 18 of 21