"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 10 of 21
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
nismo imali nikad ovako lošeg golmana, mali Livaković je supermen za kalinićamarcellus wrote:meh... zgubili smo tekmu kaj bi bilo
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
obrana šuplja, napad impotentan, slab dojam
napadamo veći dio tekme ali nigdje prave šanse
napadamo veći dio tekme ali nigdje prave šanse
prvo si izlize jaja pa ti onda uvali zvaku,gdje ti se nece gaditicrvenkasti wrote:Ili, kad se ljube s psom i ližu se.
Bljak. Smuči mi se.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
jebote tebe zanima fussball odoh popit nekaj.marcellus wrote:meh... zgubili smo tekmu kaj bi bilo
veber-
2014-12-30
zanima me živo. koliko puta mijenjate gaće, čarape, majice? tuširate li se ili samo se tako kličete?The Republic of Dream wrote:prvo si izlize jaja pa ti onda uvali zvaku,gdje ti se nece gaditicrvenkasti wrote:Ili, kad se ljube s psom i ližu se.
Bljak. Smuči mi se.
mačke su čišće živine nego smo mi ljudi.
veber-
2014-12-30
pa u pravu je skroz na skroz, pogotovo za onog tuzlandžiju kojem se posrećilo bez nekog posebno racionalnog razloga...Noor wrote:ne da mi se sve čitat, al kaya...u pravu si
2015-08-08
A di je to
.
Ajd da vidimo tko je HRVAT pravi
.
Ajd da vidimo tko je HRVAT pravi
a jebote, aj da si reko da si pružio moralnu potporu... pa gdje si ti, niš se nisi javljao...veber wrote:znaš kaj?mortal wrote:veber wrote:idemo redom.
kaya ti je dala pravne savjete oko tvog posla. kada nisi/jesi bila prijavljena (ziher je bio kradezejovac)
lijepo ti je napisala koja su tvoj prava. to je napravila mimo nekih uzusa. pomogla ti je kao forumaš-forumašu. namjerno napisano u muškom rodu.
kaya teško da je na proračunu
ti imaš problem pripadnosti stranci i da ti netko to plati.
nemre u državi sve biti super a ti cviliš da ti nije isplaćena plaća.
ovdje svetoje isto bulazni, nije uredu da ga tu prozivam, no on u de radi za kikiriki kao i ostatak ekipe te provinjecije.
laž j da je nastojala pomoći
ne seri !!
nitko od prisutnih
nisam vas ni tražila
ali daj ne serite i ne lažite da ste kurcem mrdnuli da mi itko pomogne
mrš svi zajedno koji pokušavate prikazati sebe kao takve
kaja je dala izjavu ali da me demantira, poništi moje tvrdnje, ne da mi pomogne i nemoj to zvati pravnim savjetima
prije pravnim podjebima
lažeš. kaja ti je dala pravni savjet, ja sam ti dao pravni savjet. to je bilo prije nove godine.
oboje smo ti tipkali kako možeš rješit problem.
ne laži!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
eto me. radim za 1500ojra i spavam u kontejneru. inžinjer sam u audiju i imam rujku za partnerku. ti?michaellcmacha wrote:a jebote, aj da si reko da si pružio moralnu potporu... pa gdje si ti, niš se nisi javljao...veber wrote:znaš kaj?mortal wrote:veber wrote:idemo redom.
kaya ti je dala pravne savjete oko tvog posla. kada nisi/jesi bila prijavljena (ziher je bio kradezejovac)
lijepo ti je napisala koja su tvoj prava. to je napravila mimo nekih uzusa. pomogla ti je kao forumaš-forumašu. namjerno napisano u muškom rodu.
kaya teško da je na proračunu
ti imaš problem pripadnosti stranci i da ti netko to plati.
nemre u državi sve biti super a ti cviliš da ti nije isplaćena plaća.
ovdje svetoje isto bulazni, nije uredu da ga tu prozivam, no on u de radi za kikiriki kao i ostatak ekipe te provinjecije.
laž j da je nastojala pomoći
ne seri !!
nitko od prisutnih
nisam vas ni tražila
ali daj ne serite i ne lažite da ste kurcem mrdnuli da mi itko pomogne
mrš svi zajedno koji pokušavate prikazati sebe kao takve
kaja je dala izjavu ali da me demantira, poništi moje tvrdnje, ne da mi pomogne i nemoj to zvati pravnim savjetima
prije pravnim podjebima
lažeš. kaja ti je dala pravni savjet, ja sam ti dao pravni savjet. to je bilo prije nove godine.
oboje smo ti tipkali kako možeš rješit problem.
ne laži!
veber-
2014-12-30
Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece
Imao sam i ja škotskog ovčara koji je sve suprotno od argentinske doge, pa je 90% vremena provodio vani na dvorištu, a onih 10% u podrumu. U dnevnoj sobi je bio jednom u životu, a obožavao sam ga
Pas je pas, a beba je beba, ne bih dao trogodišnjaku da miluje psa bez obzira na veličinu (jer će psa shvatiti kao igračku, vući ga za uši i rep, a ista je stvar i s mačkom), a kamoli ostavio psa samog s bebom, psi su mentalno na razini trogodišnjaka, a argentinska doga ionako nije obiteljska pasmina, nije to zlatni retriever, mada ni njega ne bih ostavio blizu bebe. Vlasnik psa je kriv 100%, pitanje hoće li ta beba imati trajna teška oštećenja mozga
Imao sam i ja škotskog ovčara koji je sve suprotno od argentinske doge, pa je 90% vremena provodio vani na dvorištu, a onih 10% u podrumu. U dnevnoj sobi je bio jednom u životu, a obožavao sam ga
Pas je pas, a beba je beba, ne bih dao trogodišnjaku da miluje psa bez obzira na veličinu (jer će psa shvatiti kao igračku, vući ga za uši i rep, a ista je stvar i s mačkom), a kamoli ostavio psa samog s bebom, psi su mentalno na razini trogodišnjaka, a argentinska doga ionako nije obiteljska pasmina, nije to zlatni retriever, mada ni njega ne bih ostavio blizu bebe. Vlasnik psa je kriv 100%, pitanje hoće li ta beba imati trajna teška oštećenja mozga
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicnomelkior wrote:Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece
dijagram-
2015-08-09
U stvari se hvali ulovom, i ne samo da se hvali ulovom, ona misli da je korisna. Moj prijatelj ima mačku, ona mu donijela miša u kuhinju da se pohvali, on istjerao van i nju a miša bacio kroz prozor. I mačka ne budi lijena, ugrabila opet miša i kroz prozor u kuhinju. Ovaj mene gleda, a ja mu rekoh, čuj, ona se brine za tebe i želi pokazati da doprinosi za kućanstvo , čak štoviše, želi te naučiti kako se love miševiveber wrote:moja mačka ubija jer joj to u genima. sve kaj hoda, leti, pliva. mislim da to radi iz gušta.
imam golubicu, u biti moj stari jer živi kod mene, i ova gleda kako bi ju ubila. već mi je dofurala par vrabaca, mladu vranu, golubicu.
i još me umiljato gleda, a žensku mi nije mogla smislit.
2015-08-09
Imali smo kanarinca u kući, došli roditelji doma s posla a ja u međuvremenu kroz krletku očerupao kanarinca da na jadničku nije ostalo ni jedno pero. Imao sam 4 godine. Nakon toga su kanarinca poklonili dobrim ljudima koji nemaju malu djecu, a ja sam prvog kućnog ljubimca dobio tek kad sam navršio 6 godina, ne prije. Bila je to mačka koju je kasnije pregazio auto, nakon toga sam dobio psa, koker španijela kad sam navršio 9 godina, ne prije. Inače, djeca i psi se izvrsno slažu, pod uvjetom da su djeca mentalno zrelija od psadijagram wrote:ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicnomelkior wrote:Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece
2015-08-09
dobro, to da si i mali zlocko takodjer je poznato:)melkior wrote:Imali smo kanarinca u kući, došli roditelji doma s posla a ja u međuvremenu kroz krletku očerupao kanarinca da na jadničku nije ostalo ni jedno pero. Imao sam 4 godine. Nakon toga su kanarinca poklonili dobrim ljudima koji nemaju malu djecu, a ja sam prvog kućnog ljubimca dobio tek kad sam navršio 6 godina, ne prije. Bila je to mačka koju je kasnije pregazio auto, nakon toga sam dobio psa, koker španijela kad sam navršio 9 godina, ne prije. Inače, djeca i psi se izvrsno slažu, pod uvjetom da su djeca mentalno zrelija od psadijagram wrote:ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicnomelkior wrote:Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece
dijagram-
2015-08-09
T. wrote:Psa i bebu eutanazirati...
Vlasnika u umobolnicu...
Majku na robiju...
Državu pripojiti crkvi...
Amen...
2015-08-09
by dijagram Today at 15:51
@melkior wrote:
Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece No
Imao sam i ja škotskog ovčara koji je sve suprotno od argentinske doge, pa je 90% vremena provodio vani na dvorištu, a onih 10% u podrumu. U dnevnoj sobi je bio jednom u životu, a obožavao sam ga :|
Pas je pas, a beba je beba, ne bih dao trogodišnjaku da miluje psa bez obzira na veličinu (jer će psa shvatiti kao igračku, vući ga za uši i rep, a ista je stvar i s mačkom), a kamoli ostavio psa samog s bebom, psi su mentalno na razini trogodišnjaka, a argentinska doga ionako nije obiteljska pasmina, nije to zlatni retriever, mada ni njega ne bih ostavio blizu bebe. Vlasnik psa je kriv 100%, pitanje hoće li ta beba imati trajna teška oštećenja mozga :_|
ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicno
===================================================================
Pa da...vidi se da lik ima zdravu logiku i da nije potpao pod utjecaj raznih idiota koji su se razmahali internetom.
I kako da se prema njemu covjek ne odnosi sa postovajem?
Meni ovako jebenog rijecnika nikad ne bi palo na pamet da tome liku napisem nesto uvredljivo.
Moja filozofija je..prema normalnim ljudima budi pet puta normalniji a prema idiotima moras biti deset puta veci idiot jer samo takav jezik razumiju..
Jebo te..razmnozavaju jadne zivotinje i onda ih prodaju sa nekim jebenim pedigreom diskriminirajuci onog avlijanera ..jer njima treba nobl rasa da se mogu kurciti koliko su ga platili...kupuju im hranu po ducanima i na takvim idiotima netko zaradjuje masnu lovu..kada gledas na zapadu ima vise veterinarskih stanica nego bolnica za ljude..Mediji othranjuju taj trend jer zaradjuju od reklama....svi su umrezeni kao fol zbog ljubavi prema zivotinjama..Volim pse ,,posebno lovacke ali mi nikada nije palo na pamet da ga imam ako se ne mogu brinuti na jedan prirodan nacin za tu zivotinju...Prvenstveno sloboda kretanja..meni nije jasno tko koga sece pas covjeka ili covjek psa po ulici..Ovdje neki idu iz krajnosti u krajnost..neki su fasisti a neki komunisti....a sta je to nego isti kurac jedne stange koja ima dva kraja...Suludo je kako ovakve teme postizu toliko upisa...ne samo na ovom forumu nego na koji god odes bio on engleski...njemacki...americki..talijanski..zene su posebno ekstremne u tim slucajevima .Ne mozes da se ne zapitas koji je razlog..o cemu god da sam razmisljao,,,citao ...istrazivao ..pitao kinologe...nisam nasao opravdanje za takvu ekstremnost..Ludilo to je valjda jedini razlog...biti IN..
@melkior wrote:
Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece No
Imao sam i ja škotskog ovčara koji je sve suprotno od argentinske doge, pa je 90% vremena provodio vani na dvorištu, a onih 10% u podrumu. U dnevnoj sobi je bio jednom u životu, a obožavao sam ga :|
Pas je pas, a beba je beba, ne bih dao trogodišnjaku da miluje psa bez obzira na veličinu (jer će psa shvatiti kao igračku, vući ga za uši i rep, a ista je stvar i s mačkom), a kamoli ostavio psa samog s bebom, psi su mentalno na razini trogodišnjaka, a argentinska doga ionako nije obiteljska pasmina, nije to zlatni retriever, mada ni njega ne bih ostavio blizu bebe. Vlasnik psa je kriv 100%, pitanje hoće li ta beba imati trajna teška oštećenja mozga :_|
ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicno
===================================================================
Pa da...vidi se da lik ima zdravu logiku i da nije potpao pod utjecaj raznih idiota koji su se razmahali internetom.
I kako da se prema njemu covjek ne odnosi sa postovajem?
Meni ovako jebenog rijecnika nikad ne bi palo na pamet da tome liku napisem nesto uvredljivo.
Moja filozofija je..prema normalnim ljudima budi pet puta normalniji a prema idiotima moras biti deset puta veci idiot jer samo takav jezik razumiju..
Jebo te..razmnozavaju jadne zivotinje i onda ih prodaju sa nekim jebenim pedigreom diskriminirajuci onog avlijanera ..jer njima treba nobl rasa da se mogu kurciti koliko su ga platili...kupuju im hranu po ducanima i na takvim idiotima netko zaradjuje masnu lovu..kada gledas na zapadu ima vise veterinarskih stanica nego bolnica za ljude..Mediji othranjuju taj trend jer zaradjuju od reklama....svi su umrezeni kao fol zbog ljubavi prema zivotinjama..Volim pse ,,posebno lovacke ali mi nikada nije palo na pamet da ga imam ako se ne mogu brinuti na jedan prirodan nacin za tu zivotinju...Prvenstveno sloboda kretanja..meni nije jasno tko koga sece pas covjeka ili covjek psa po ulici..Ovdje neki idu iz krajnosti u krajnost..neki su fasisti a neki komunisti....a sta je to nego isti kurac jedne stange koja ima dva kraja...Suludo je kako ovakve teme postizu toliko upisa...ne samo na ovom forumu nego na koji god odes bio on engleski...njemacki...americki..talijanski..zene su posebno ekstremne u tim slucajevima .Ne mozes da se ne zapitas koji je razlog..o cemu god da sam razmisljao,,,citao ...istrazivao ..pitao kinologe...nisam nasao opravdanje za takvu ekstremnost..Ludilo to je valjda jedini razlog...biti IN..
Guest- Guest
Cim vidim da neki website pridaje veliku paznju psima i mackama znam koliko je sati.Napisao sam onome gore schwabi da su donijeli kulturu jebenih pudlica u Cro...za vrijeme A.U...Nista se nije promijenilo ni danas pa cete primijetiti kod mnogih (INDEX.B92 schwapsi vlasnici) kako najvise pisu o nogometu i psima i mackama..jer je to najlaksi nacin kako nesigurne ljude mobilizirati u svoju korist...Nema tu nista od humanosti prema zivotinjama nego je u pitanju lova kao i kod nogometa gdje je poznato da su takvi ljudi najmanje inteligentni (Cast rijetkim izuzetcima)..
Guest- Guest
Mala djeca ne znaju što je ispravno niti imaju osjećaja za druge, za slabije pa niti za životinje. Imam malog nećaka od 3 godine, obožavam ga, ali on ni sam nije svjestan koliko je u igri grub, mora mu se ukazati na takvo neželjeno ponašanje jer će takav biti i u vrtiću prema drugoj djeci, trogodišnjaci nemaju svijest o vlastitim postupcima i koliko oni imaju utjecaja na druge ljude i/ili živa bića. Trogodišnjaci su mali nesvjesni sadisti i zlostavljači, zato za malu djecu nisu životinje, kao što životinje nisu za malu djecu, a pogotovo nisu za ostaviti bez nadzora. Psi znaju itekako biti ljubomorni, a čak i da su pažljivi prema djeci kao što je moj ovčar bio pažljiv prema maloj djeci, nije volio biti u njihovoj blizini jer su mala djeca zlostavljači. Ponosan sam što moj pas usprkos svojoj veličini i velikoj slobodi kretanja koju je imao, u 14 godina svog životnog vijeka nikada nikoga nije ugrizao, ali koliko je stvar do odgoja, toliko je nešto i u naravi psa. Nije isto socijalizirati retrievera za život s ljudima, i staforda. A za pasmine kao što su pit bull, stafordski terijer bi trebalo uvesti dozvolu držanja, jer radi se o pasnimana koje se vrlo lako uz neadekvatnog i poremećenog vlasnika - pretvoriti u opasno oružje, na štetu i samih pasa, ali i šire okoline. Sve pasmine koje su uzgajane za borbu bilo s divljim životinjama bilo s drugim psima ili za rat (rotweilere su Rimljani koristili bitkama) zahtijevaju posebni tretman i stabilnog, čvrstog i uravnoteženog vlasnika, obično oni koji uzimaju takve pasmine najčešće to nisu. Mene je napao na nogostupu mladi nesocijalizirani rotweiler koji je istrčao iz nečijeg dvorišta jer su bila otvorena vrata - zvijer od 60 kila. U takvim situacjjama se ne bježi jer će te rastrgati. To ti je isto kao i lav, pokaži mu da ga se bojiš i možeš se pozdraviti sa životom. Okrenuo sam se i krenuo na njega, autoritativnim glasom sam ga uspio otjerati natrag u dvorište. I napravio pogrešku; okrenuo mu leđa. Istog trena je ponovno navalio na mene, jer ako mu okrećeš leđa, shvatit će to kao tvoje vlastito povlačenje i bijeg. Da se u tom trenutku na nogostupu umjesto mene zatekla žena ili dijete, bila bi vijest u crnoj kronici. Nakon toga, vlasnici psa nikad više nisu ostavljali otvorena vrata od dvorišta. Ali to je problem sa takvim pasminama, trenutak nepažnje može dovesti do nesreće i neželjenog ishoda. Ne kažem da je pas kriv, ali takve pasmine traže i trebaju čvrstu ruku i vođu čopora, istinski autoritet kojeg poštuju, i zato, nije svaki pas za svakoga.dijagram wrote:dobro, to da si i mali zlocko takodjer je poznato:)melkior wrote:Imali smo kanarinca u kući, došli roditelji doma s posla a ja u međuvremenu kroz krletku očerupao kanarinca da na jadničku nije ostalo ni jedno pero. Imao sam 4 godine. Nakon toga su kanarinca poklonili dobrim ljudima koji nemaju malu djecu, a ja sam prvog kućnog ljubimca dobio tek kad sam navršio 6 godina, ne prije. Bila je to mačka koju je kasnije pregazio auto, nakon toga sam dobio psa, koker španijela kad sam navršio 9 godina, ne prije. Inače, djeca i psi se izvrsno slažu, pod uvjetom da su djeca mentalno zrelija od psadijagram wrote:ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicnomelkior wrote:Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece
2015-08-09
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Similar topics
» Hitler nije želio istrijebiti Židove
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 10 of 21