"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Ovo je izmisljotina.melkior wrote:Primjerice, pit bull ima jedan temeljni problem; kad njega uhvati adrenalin i čvrsto zagrize u žaru borbe, on više ne može opustiti čeljust. Ne da ne želi, već ne može. I što radi, trga ono što je zagrizao jer ne zna drugačije, čeljust mu se ukoči.melkior wrote:Mala djeca ne znaju što je ispravno niti imaju osjećaja za druge, za slabije pa niti za životinje. Imam malog nećaka od 3 godine, obožavam ga, ali on ni sam nije svjestan koliko je u igri grub, mora mu se ukazati na takvo neželjeno ponašanje jer će takav biti i u vrtiću prema drugoj djeci, trogodišnjaci nemaju svijest o vlastitim postupcima i koliko oni imaju utjecaja na druge ljude i/ili živa bića. Trogodišnjaci su mali nesvjesni sadisti i zlostavljači, zato za malu djecu nisu životinje, kao što životinje nisu za malu djecu, a pogotovo nisu za ostaviti bez nadzora. Psi znaju itekako biti ljubomorni, a čak i da su pažljivi prema djeci kao što je moj ovčar bio pažljiv prema maloj djeci, nije volio biti u njihovoj blizini jer su mala djeca zlostavljači. Ponosan sam što moj pas usprkos svojoj veličini i velikoj slobodi kretanja koju je imao, u 14 godina svog životnog vijeka nikada nikoga nije ugrizao, ali koliko je stvar do odgoja, toliko je nešto i u naravi psa. Nije isto socijalizirati retrievera za život s ljudima, i staforda. A za pasmine kao što su pit bull, stafordski terijer bi trebalo uvesti dozvolu držanja, jer radi se o pasnimana koje se vrlo lako uz neadekvatnog i poremećenog vlasnika - pretvoriti u opasno oružje, na štetu i samih pasa, ali i šire okoline. Sve pasmine koje su uzgajane za borbu bilo s divljim životinjama bilo s drugim psima ili za rat (rotweilere su Rimljani koristili bitkama) zahtijevaju posebni tretman i stabilnog, čvrstog i uravnoteženog vlasnika, obično oni koji uzimaju takve pasmine najčešće to nisu. Mene je napao na nogostupu mladi nesocijalizirani rotweiler koji je istrčao iz nečijeg dvorišta jer su bila otvorena vrata - zvijer od 60 kila. U takvim situacjjama se ne bježi jer će te rastrgati. To ti je isto kao i lav, pokaži mu da ga se bojiš i možeš se pozdraviti sa životom. Okrenuo sam se i krenuo na njega, autoritativnim glasom sam ga uspio otjerati natrag u dvorište. I napravio pogrešku; okrenuo mu leđa. Istog trena je ponovno navalio na mene, jer ako mu okrećeš leđa, shvatit će to kao tvoje vlastito povlačenje i bijeg. Da se u tom trenutku na nogostupu umjesto mene zatekla žena ili dijete, bila bi vijest u crnoj kronici. Nakon toga, vlasnici psa nikad više nisu ostavljali otvorena vrata od dvorišta. Ali to je problem sa takvim pasminama, trenutak nepažnje može dovesti do nesreće i neželjenog ishoda. Ne kažem da je pas kriv, ali takve pasmine traže i trebaju čvrstu ruku i vođu čopora, istinski autoritet kojeg poštuju, i zato, nije svaki pas za svakoga.dijagram wrote:dobro, to da si i mali zlocko takodjer je poznato:)melkior wrote:Imali smo kanarinca u kući, došli roditelji doma s posla a ja u međuvremenu kroz krletku očerupao kanarinca da na jadničku nije ostalo ni jedno pero. Imao sam 4 godine. Nakon toga su kanarinca poklonili dobrim ljudima koji nemaju malu djecu, a ja sam prvog kućnog ljubimca dobio tek kad sam navršio 6 godina, ne prije. Bila je to mačka koju je kasnije pregazio auto, nakon toga sam dobio psa, koker španijela kad sam navršio 9 godina, ne prije. Inače, djeca i psi se izvrsno slažu, pod uvjetom da su djeca mentalno zrelija od psadijagram wrote:
ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicno
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Nikad do kraja sprovedivu...nemos ti protiv gena,koji su tako izmodani...uvijek ce biti rizicno po ljude i djecu..melkior wrote:Za rotweilera si u pravu, ali u kontekstu ovoga što sam rekao, rotweiler i nije prosječan pas. Psi uzgojeni za borbu imaju snažniju čeljust od prosječnog psa, a u te spada i rotweiler. Pa dakle, ako prosječan pas može mrviti kosti, pogotovo to mogu psi uzgojeni za lov i borbu, kojima je uz to potrebna i posebna pažnja za adekvatnu socijalizaciju. U tome je bila moja poenta.pismejker wrote:melkior wrote:Primjerice, pit bull ima jedan temeljni problem; kad njega uhvati adrenalin i čvrsto zagrize u žaru borbe, on više ne može opustiti čeljust. Ne da ne želi, već ne može. I što radi, trga ono što je zagrizao jer ne zna drugačije, čeljust mu se ukoči. Prosječan pas, ne nužno neke velike i opasne pasmine, ima snažnu čeljust kojom može lomiti i mljeti kosti.melkior wrote:Mala djeca ne znaju što je ispravno niti imaju osjećaja za druge, za slabije pa niti za životinje. Imam malog nećaka od 3 godine, obožavam ga, ali on ni sam nije svjestan koliko je u igri grub, mora mu se ukazati na takvo neželjeno ponašanje jer će takav biti i u vrtiću prema drugoj djeci, trogodišnjaci nemaju svijest o vlastitim postupcima i koliko oni imaju utjecaja na druge ljude i/ili živa bića. Trogodišnjaci su mali nesvjesni sadisti i zlostavljači, zato za malu djecu nisu životinje, kao što životinje nisu za malu djecu, a pogotovo nisu za ostaviti bez nadzora. Psi znaju itekako biti ljubomorni, a čak i da su pažljivi prema djeci kao što je moj ovčar bio pažljiv prema maloj djeci, nije volio biti u njihovoj blizini jer su mala djeca zlostavljači. Ponosan sam što moj pas usprkos svojoj veličini i velikoj slobodi kretanja koju je imao, u 14 godina svog životnog vijeka nikada nikoga nije ugrizao, ali koliko je stvar do odgoja, toliko je nešto i u naravi psa. Nije isto socijalizirati retrievera za život s ljudima, i staforda. A za pasmine kao što su pit bull, stafordski terijer bi trebalo uvesti dozvolu držanja, jer radi se o pasnimana koje se vrlo lako uz neadekvatnog i poremećenog vlasnika - pretvoriti u opasno oružje, na štetu i samih pasa, ali i šire okoline. Sve pasmine koje su uzgajane za borbu bilo s divljim životinjama bilo s drugim psima ili za rat (rotweilere su Rimljani koristili bitkama) zahtijevaju posebni tretman i stabilnog, čvrstog i uravnoteženog vlasnika, obično oni koji uzimaju takve pasmine najčešće to nisu. Mene je napao na nogostupu mladi nesocijalizirani rotweiler koji je istrčao iz nečijeg dvorišta jer su bila otvorena vrata - zvijer od 60 kila. U takvim situacjjama se ne bježi jer će te rastrgati. To ti je isto kao i lav, pokaži mu da ga se bojiš i možeš se pozdraviti sa životom. Okrenuo sam se i krenuo na njega, autoritativnim glasom sam ga uspio otjerati natrag u dvorište. I napravio pogrešku; okrenuo mu leđa. Istog trena je ponovno navalio na mene, jer ako mu okrećeš leđa, shvatit će to kao tvoje vlastito povlačenje i bijeg. Da se u tom trenutku na nogostupu umjesto mene zatekla žena ili dijete, bila bi vijest u crnoj kronici. Nakon toga, vlasnici psa nikad više nisu ostavljali otvorena vrata od dvorišta. Ali to je problem sa takvim pasminama, trenutak nepažnje može dovesti do nesreće i neželjenog ishoda. Ne kažem da je pas kriv, ali takve pasmine traže i trebaju čvrstu ruku i vođu čopora, istinski autoritet kojeg poštuju, i zato, nije svaki pas za svakoga.dijagram wrote:
dobro, to da si i mali zlocko takodjer je poznato:)
Naprotiv dobijen krizanjem najagresivnijih primjeraka raznih sorti terijera...bas krizan za borbu...
Isto kao sto je biser Poljak imalo lava kuci,sve 5 mazan,lize djecu,a na kraju pojeo tatu za ruucak..ista stvar..divljina i agresija u genima..
Guest- Guest
ubit cukova i zdrao.al onda ubit i svakog cacu i mater koji udare(unakazi) svoje dite.pa da vidimo koliko ce jos "roditelja" nakraju ostat...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A naravno..max123 wrote:ubit cukova i zdrao.al onda ubit i svakog cacu i mater koji udare(unakazi) svoje dite.pa da vidimo koliko ce jos "roditelja" nakraju ostat...
Guest- Guest
Ćukoljupcima utrpati dvi tri sake onijah Čivavi i nek se jebu..malo mazno umilno i do zla boga kevtavo,ali neopsno..taj niti felgu ne moze zapisati kako Bog zapovijeda..
Guest- Guest
etoc..!!!
a dame ako iznenadi Mjesečnica,samo ovog utrpaju u gaćove..problem solvan..
a dame ako iznenadi Mjesečnica,samo ovog utrpaju u gaćove..problem solvan..
Guest- Guest
One koje muci PRODUZETAK "muskosti" u obliku nabrijanog borbenog psa,nek razmisle jos jedared..
ovo je puno bolje...luzer zavrsi u tanjiru winner prezivljava..
Po ljude neopasno..osim ako se ne noshaju u kucu..
ovo je puno bolje...luzer zavrsi u tanjiru winner prezivljava..
Po ljude neopasno..osim ako se ne noshaju u kucu..
Guest- Guest
Jedino Mačka je pristala u kuci,jer je jako cista i ne smrdi kao peseki..
Guest- Guest
by pismejker Today at 17:25
etoc..!!! sunny sunny sunny
a dame ako iznenadi Mjesečnica,samo ovog utrpaju u gaćove..problem solvan.
========================================================
Eto ti dobra ideja za biznis..ima da ih olizu i "dezinficiraju" dok si reko munja:::))
A mislis da to masa njih ne radi...stari zapamti...muski su bebe kada je u pitanju perverzija:::))
Eto ti dobra ideja za biznis..ima da ih olizu i "dezinficiraju" dok si reko munja:::))
A mislis da to masa njih ne radi...stari zapamti...muski su bebe kada je u pitanju perverzija:::))
Guest- Guest
frka wrote:by pismejker Today at 17:25
ukucaj samo u gugl trazilicu..
DOG SEX PICTURES....
jebote,najmanje ima seksa medju psima,sve cure i zene sa rasnim pesovima...
boldano..mracna istina...samo malo zaploviti darknet-om i da vidis bolesnih stvari...Zene i SVE-MOGUCE-OPCIJE..konji,magarci,psi,PRAVI pitoni,dakle zmije,ma sve sto se moze utrpati...e sad da li je to radi dobre place ili radi gusta,mislim da je nebitno..
Guest- Guest
A nas razapinju,sto pozelimo skromno dvije lezbice-dobro,dvi biseks dame..ufff,koja perverzija..
Guest- Guest
Ovo je vec ozbiljna bolest.pismejker wrote:frka wrote:
DOG SEX PICTURES....
Skupa s onom mortalkom koja sanjari o pusenju. Dobro to vec nije bolest ali nije ovo neki forum za poremecene..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebga inžinjerski posao u dučland je štršen und rujka is cu mir dabaj
2014-12-30
dijagram wrote:ah, to je melkior, bistar momak, kao i obicnomelkior wrote:Zvijer od 40 kila genetski predisponiranu za lov na veliku divljač i borbu se ne drži u kući ili stanu, pogotovo ne pored male djece
Imao sam i ja škotskog ovčara koji je sve suprotno od argentinske doge, pa je 90% vremena provodio vani na dvorištu, a onih 10% u podrumu. U dnevnoj sobi je bio jednom u životu, a obožavao sam ga
Pas je pas, a beba je beba, ne bih dao trogodišnjaku da miluje psa bez obzira na veličinu (jer će psa shvatiti kao igračku, vući ga za uši i rep, a ista je stvar i s mačkom), a kamoli ostavio psa samog s bebom, psi su mentalno na razini trogodišnjaka, a argentinska doga ionako nije obiteljska pasmina, nije to zlatni retriever, mada ni njega ne bih ostavio blizu bebe. Vlasnik psa je kriv 100%, pitanje hoće li ta beba imati trajna teška oštećenja mozga
Melki je zakon.
darth_vader-
2014-04-17
jbt pa vi ste i u to upućeniveber wrote:ide i 172 i 174Noor wrote:autobusi 121 i 130, samo uđi unutramortal wrote:Noor wrote:što? tvoj nastup prema meni...mortal wrote:
zato što si glupa ko kurac pa to ne možeš shvatiti
što ti daje za pravo tako razgovarati samnom
šuge obične
ajd odjebi šupljačo usrana i popij si tableticu, svaki dan ti je sve gore i gore
majke ti koju ti dijagnozu imaš, to je istovremeno i strašno i za žalit
šta tebe jebe
nisi u centru pažnje glupačo broj dva
stane ti pred klinikom za psihijatriju, nemreš fulat
da niste imali kontakta s tim ne bi ni znali
tamo mogu jedino vama u posjetu
jebite si mater svoju doslovno kad ste već tako obzirni prema meni
evo i jedan da vam se kelji u lice kako je kaya rekla
immortal-
2014-04-16
jadna umišljna ljubomorna šugo od par centimetara visineNoor wrote:to bi joj bilo preveć podataka za procesuirati u ganglijima, od ova dva busa, možda jedan upamtiveber wrote:ide i 172 i 174Noor wrote:autobusi 121 i 130, samo uđi unutramortal wrote:Noor wrote:
što? tvoj nastup prema meni...
ajd odjebi šupljačo usrana i popij si tableticu, svaki dan ti je sve gore i gore
majke ti koju ti dijagnozu imaš, to je istovremeno i strašno i za žalit
šta tebe jebe
Last edited by mortal on 25/3/2019, 11:56; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
pizdo.. ajde se drži svojih sklonosti i potreba skupa s onom drugom glupačomkaya wrote:Ovo je vec ozbiljna bolest.pismejker wrote:frka wrote:
DOG SEX PICTURES....
Skupa s onom mortalkom koja sanjari o pusenju. Dobro to vec nije bolest ali nije ovo neki forum za poremecene..
od mene odjebite u troskocima
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:jadna umišljna ljubomorna šugo od par centimetara visineNoor wrote:to bi joj bilo preveć podataka za procesuirati u ganglijima, od ova dva busa, možda jedan upamtiveber wrote:ide i 172 i 174Noor wrote:autobusi 121 i 130, samo uđi unutramortal wrote:
šta tebe jebe
jesi uzela tableticu? uzmi 2, koliko se da vidjeti, jedna nema učinka
prejeftina i bezvrjedna norkaNoor wrote:mortal wrote:jadna umišljna ljubomorna šugo od par centimetara visineNoor wrote:to bi joj bilo preveć podataka za procesuirati u ganglijima, od ova dva busa, možda jedan upamtiveber wrote:ide i 172 i 174Noor wrote:
autobusi 121 i 130, samo uđi unutra
jesi uzela tableticu? uzmi 2, koliko se da vidjeti, jedna nema učinka
immortal-
2014-04-16
frka i pismejker
tnx
tnx
2014-04-16
mortal wrote:frka i pismejker
tnx
Nema na cemu..
Guest- Guest
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» Hitler nije želio istrijebiti Židove
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 12 of 21