ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI - Page 4 Empty Re: REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI

Post by Šandor Winnetou 22/3/2019, 15:52

crvenkasti wrote:
tre wrote:
Bome si pogrešan uzorak uzeo za komparaciju. Šiptari su jebeni igrači samo ne vole galamu i viku, vole više u tišini raditi a imaju jeben mentalitet i običaje kao i natalitet. Srbi ih nisu slomili tokom 90 godina otkako su pali pod nju, turci ih nisu slomili ni prijašnjih 500 godina a to je kod njih ostavilo velikiiiii trag u kulturi. Ne podcjenjuj ih ni najmanje jer je to uvijek u konačnici zajeb.

Tko je bolji? Šipari ili mi Hrvati?
Ti kao srbo bi to najbolje mogao odrediti, ne zna se koga više mrziš od ta dva naroda samo od jednih živiš i mrziš ih iz bliza a druge mrziš na daljinu.

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI - Page 4 Empty Re: REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI

Post by crvenkasti 22/3/2019, 15:54

tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:
 Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.

Ja sam se super uklopio. Skoro sam isti kao i ti. Možda si još ti još uvijek veća pičketina, ali dogodine te stižem.
Nisi se uklopio niti to možeš, ipak si ti srbenda i kukavelj koji se vratio iz srbije u RH čim se zagužvalo na KiM. Je da si se tresao ko ker pred sranje ali si progutao knedlu i vratio se u RH pognute glave.

Ali sad se osjećam kao Hrvat, isto kao i ti. Ne smeta što sam pizda. Još bolje.

Ti si postao Hrvat prije mene? Kad si ti?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/3/2019, 15:56

tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:
Bome si pogrešan uzorak uzeo za komparaciju. Šiptari su jebeni igrači samo ne vole galamu i viku, vole više u tišini raditi a imaju jeben mentalitet i običaje kao i natalitet. Srbi ih nisu slomili tokom 90 godina otkako su pali pod nju, turci ih nisu slomili ni prijašnjih 500 godina a to je kod njih ostavilo velikiiiii trag u kulturi. Ne podcjenjuj ih ni najmanje jer je to uvijek u konačnici zajeb.

Ti kao srbo bi to najbolje mogao odrediti, ne zna se koga više mrziš od ta dva naroda samo od jednih živiš i mrziš ih iz bliza a druge mrziš na daljinu.

Ti bolje poznaješ Šiptare. Jel ti netko u familiji Šiptar?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2019, 15:57

crvenkasti wrote:
tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:
 Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.

Ja sam se super uklopio. Skoro sam isti kao i ti. Možda si još ti još uvijek veća pičketina, ali dogodine te stižem.
Nisi se uklopio niti to možeš, ipak si ti srbenda i kukavelj koji se vratio iz srbije u RH čim se zagužvalo na KiM. Je da si se tresao ko ker pred sranje ali si progutao knedlu i vratio se u RH pognute glave.

Ali sad se osjećam kao Hrvat, isto kao i ti. Ne smeta što sam pizda. Još bolje.

Ti si postao Hrvat prije mene? Kad si ti?
Naravno da sam Hrvat, samo ja sam to od rođenja a ti pokušavaš svoj genetski otpad čak i za srpske standarde prodati pod Hrvata.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/3/2019, 16:02

tre wrote:
ti pokušavaš svoj genetski otpad čak i za srpske standarde prodati pod Hrvata.

Istina. Srbi su mi se rugali da sam glup. Ovdje mi je lijepo.

Tako su Hrvati i nastali.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/3/2019, 16:05

vuksadinare wrote:nisu to vise sipci kao 1998 ili 1999...da imaju samo puske...nemaju obucen casnicki kadar..i da se svodilo doslovce na gerilu..oni imaju oruzja jedino sto nemaju tenkove i zrakoplove ali to je po ugovoru sa kforom i međun.zajednicom...imaju obucen casnicki kadar koje obucavaju ameri,briti,francuzi...imaju specijalne postrojbe...a na koncu imaju motiv ako ih srbi napadnu...to nije ista pozicija kao 1998 ili 1999..sigurno...da su srbi tako jaki kako ringo prica i jos neki vec bi oni napali kosovo a i drugdje pokusali rusvaj napraviti...
Nisu Srbi jaki ali su Shipci picke bili i ostali. Oni su jaki u mafijasluku i kriminalu. I u coporativnom napadanju na svoje zrtve.

Zanimljivio, moje iskustva iz mladosti su takva da i razvikani Crnogorci nisu nimalo daleko od toga.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2019, 16:06

crvenkasti wrote:
tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:

Ti bolje poznaješ Šiptare. Jel ti netko u familiji Šiptar?
Nije dočim za tebe nije sigurno.

...Na primjer srpski historicari sva ona stara plemena od kojih potice veliki broj crnogorskih I srpskih porodica na podrucju Crne Gore, Kosova i Juzne Srbije kao sto su plemena Kuci, Hoti, Piperi, Krasnici, Klimenti I druga predstavljaju kao srpska plemena, dok Albanci tvrde da su to albanska plemena.

Ono zbog cega mi je ova vijest interesantna je samo to ime “Nemanja” od kojeg potice dinastija Nemanjica.
Interesantno da za razliku od drugih srpskih imena koja su vecinom prisutna i kod drugih slavenskih naroda… ime “Nemanja” nije prisutno kod nijednog drugog slavenskog naroda osim kod Srba.

Srpski historicari tvrde da to ime potice od glagola “nemati” ili “onaj koji nema”…

Sa druge strane albanski historicari tvrde da ime Nemanja u srpskom narodu potice od starog albanskog plemena Nimani. Prezime Nimani je i danas prisutno kod velikog broja Albanaca.

Mislim da najjaci argument koji nude albanski historicari je cinjenica da su Grci u 12. vijeku registrovali ime Nemanja kao “Νημανη”.

Prijevod ove rijeci na nas jezik je NIMANI, a ne “Nemanja”, “Nemana” ili nesto slicno.

Znaci Stefan Nemanja je u grckim spisima zapisan kao “Στεφαν Νημανη”, sto ako gledamo slovo po slovo u prijevodu glasi STEFAN NIMANI.

Ako uzmemo u obzir I rezultate skorijih genetskih istrazivanja moze se vidjeti da Albanci I Srbi imaju dosta zajednickih starodjedilackih markera… na primjer genetski marker E1b1b1a2 je starosjedilacki marker na Balkanu koji se u Srbiji javlja sa frekvencijom od 20%... znaci svaki peti Srbin u Srbiji nosi ovaj marker. Najveca koncetracija ovog markera na Balkanu je u Albaniji.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2019, 16:08

crvenkasti wrote:
tre wrote:

To je zato što si glup pa tako misliš, u praksi se od govneta pita ne pravi pa tako ni ti ne možeš postati Hrvat jer si govance.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/3/2019, 16:09

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:nisu to vise sipci kao 1998 ili 1999...da imaju samo puske...nemaju obucen casnicki kadar..i da se svodilo doslovce na gerilu..oni imaju oruzja jedino sto nemaju tenkove i zrakoplove ali to je po ugovoru sa kforom i međun.zajednicom...imaju obucen casnicki kadar koje obucavaju ameri,briti,francuzi...imaju specijalne postrojbe...a na koncu imaju motiv ako ih srbi napadnu...to nije ista pozicija kao 1998 ili 1999..sigurno...da su srbi tako jaki kako ringo prica i jos neki vec bi oni napali kosovo a i drugdje pokusali rusvaj napraviti...
Nisu Srbi jaki ali su Shipci picke bili i ostali. Oni su jaki u mafijasluku i kriminalu. I u coporativnom napadanju na svoje zrtve.

Zanimljivio, moje iskustva iz mladosti su takva da i razvikani Crnogorci nisu nimalo daleko od toga.
ja samo kazem sto se tice rata to sipci nisu iz 98 ili 99...meni je bio poznanik djelatnik hv-a u kforu na kosovu prosle godine..i on je imao slicno misljenje o njima kao ti..ali nakon sto je bio dolje promjenio je msiljenje o njihovim vojnim snagama i sposobnostima...ovo drugo kriminal i slicno nije tema...kad bude komentirat cemo..govorim cisto sa vojnickog stanovista
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/3/2019, 16:21

Ringo10 wrote:

Crnogorci su uz pomoć srpske vojske za vreme prvog balkanskog rata 1913. godine zauzeli Skadar i pomlatili osmalijske snage. Srbi su potpuno oslobodili Albaniju od Turaka. Međutim, pod pritiskom međunarodnih snaga bili su prisiljeni da se povuku, a Skadar je pripao novoosnovanoj državi Albaniji, kako je odlučeno na Londonskoj konferenciji.
U 2. balkanskom ratu Srbi su bili primorani da se potpuno povuku iz Albanije da bi se branili od Bugara.

Albanija, stvorena voljom velikih sila, je i bila međunarodni protektorat sve do početka 1. svj, rata.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/3/2019, 16:25

tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:

To je zato što si glup pa tako misliš, u praksi se od govneta pita ne pravi pa tako ni ti ne možeš postati Hrvat jer si govance.

Baš me briga, ja govorim da sam Hrvat. Meni je lijepo. Nikad više neću biti Srbin. Mrzim Srbe.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2019, 16:33

crvenkasti wrote:
tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:

Baš me briga, ja govorim da sam Hrvat. Meni je lijepo. Nikad više neću biti Srbin. Mrzim Srbe.
I ja bi sam sebe mrzio da sam srbin, valjda je gora kazna od biti srbin još samo biti srbin koji voli momke mada tebe ne bi smjestio u tu kategoriju i ne možeš reći da si u životu baš prošao najgore.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/3/2019, 16:38

tre wrote:
I ja bi sam sebe mrzio da sam srbin

Svi mi tako. Zato i vičemo cijelo vrijeme ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, i mrzim Srbe, mrzim Srbe.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2019, 16:46

crvenkasti wrote:
tre wrote:
I ja bi sam sebe mrzio da sam srbin

Svi mi tako. Zato i vičemo cijelo vrijeme ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, i mrzim Srbe, mrzim Srbe.
Opet si fulao i pišeš gluposti, daj se malo skoncentriraj :bash snapoutofit

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics