REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI
ponovljam jos jednom..sipci si mogu prisustiti luksuz da ih pogine dosta srbi bas i ne...poznati razlozi....drugo i sam lazanski je kroz redove priznao da se vecini srba ne mili vise ginuti ni ratovati...pa je protiv mobilizacije..a dati prednost dragovoljcima gdje isto bas ne cvatu ruze jer mu se mogu javiti samo ona gerijatrija iz visegrada sa subarama mada i tu sumnjam da su svi spremni kad dođe stani pani..dio navijaca radikalnijih i ne znam vise tko..Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:
pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...
Ali ako i kad se jednog dana promijeni tamo ce krv liti potocima.
Nema veze koliko ce to godina trajati, jednog dana ce se sve promijeniti.
Ali izmedju Srba i Shiptara ce svakako doci do konacnog obracuna. Do istrage.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako se i kada promjeni priča srba neće biti da ratuju za KiM, albanci su ih jednostavnom metodm jebanja razbucali. Nije isto napadati albance nekada i napadati albance sada, albanci imaju sada čisti teritorij, mogućnost naoružavanja, čisto zaleđe, mkogućnost stvaranja vojske, njihov teritorij, poznavanje terena, moral i odlučnost da ne dozvole više nikada da ih srbadija kolje. KiM je završena priča i pravo da ti kažem ne žalim srbadiju ni najmanje a kad se pogleda u prošlost i vidi koliko su sranja napravili od 1396 na ovamo pravo je čudo da ih evropski narodi nisu razbucali i zatrli im svaki trag.Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:
pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...
To su mitovi i legende.vuksadinare wrote:ponovljam jos jednom..sipci si mogu prisustiti luksuz da ih pogine dosta srbi bas i ne...poznati razlozi....drugo i sam lazanski je kroz redove priznao da se vecini srba ne mili vise ginuti ni ratovati...pa je protiv mobilizacije..a dati prednost dragovoljcima gdje isto bas ne cvatu ruze jer mu se mogu javiti samo ona gerijatrija iz visegrada sa subarama mada i tu sumnjam da su svi spremni kad dođe stani pani..dio navijaca radikalnijih i ne znam vise tko..Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:
Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.
Nisu ti Shiptari vise toliko demografski mocni i reproduktivno koliko se o tome fama stvara.
JA sam ovdje sa mnogima razgovarao i otvoreno im rekao da previse sebi neprijatelja stvaraju za tudji interes.
A to po njih nece dobro zavrsiti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Crveni jebote ode ti vekovna otadžbina u albaniju a ti lomiš prste po Zagrebu. Ima li naznaka da ćeš na kosovo braniti vekovna ognjišta kao što si branio okupirane krajevu u RH od 91e do 95te?
Nema, za sad.
Kad dođe do rata, mi Hrvati smo na strani Šiptara. To, ako NATO pakt tada bude postojao.
Ako ne, onda smo za Jugoslaviju.
crvenkasti-
2014-04-17
Mislim da se jako varas. Shipci nece ratovati samo kontra Srba. Americka moc i podrska nece vjecno trajati a sve vise jacaju drugi faktori.tre wrote:Ako se i kada promjeni priča srba neće biti da ratuju za KiM, albanci su ih jednostavnom metodm jebanja razbucali. Nije isto napadati albance nekada i napadati albance sada, albanci imaju sada čisti teritorij, mogućnost naoružavanja, čisto zaleđe, mkogućnost stvaranja vojske, njihov teritorij, poznavanje terena, moral i odlučnost da ne dozvole više nikada da ih srbadija kolje. KiM je završena priča i pravo da ti kažem ne žalim srbadiju ni najmanje a kad se pogleda u prošlost i vidi koliko su sranja napravili od 1396 na ovamo pravo je čudo da ih evropski narodi nisu razbucali i zatrli im svaki trag.Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:
Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.
Demografija jeste bitna ali se demografski trendovi mogu i mijenjati. Ovo je dugorocna igra.
2015-09-24
Dok su ameri uz njih albanci će više nego ojačati dovoljno da im srbije ne može ništa.Ringo10 wrote:Shiptari su jaki dok je Amerika iza njih.tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Crveni jebote ode ti vekovna otadžbina u albaniju a ti lomiš prste po Zagrebu. Ima li naznaka da ćeš na kosovo braniti vekovna ognjišta kao što si branio okupirane krajevu u RH od 91e do 95te?
A dokle ce to da bude.
Shiptare ceka veliko krvoprplice i ne bih im bio u kozi.
Sa Srbima, sa Crnogorcima, sa Makedoncima, sa Grcima.
Nek mole Boga da moc Amerike sto duze potraje s obzirom koliko svi u okruzenju zele krvi da im se napiju.
Možda bi srbi nešto i mogli da im se pridruže crvenkasti četnik, stanojko četnik, đankica ćetnik, yudahim četnik... ali bez njih im je sve uzalud
Ako dodje do rata izmedju NATOa i Rusije a vjerojatno i Kine, taj NATO ce biti razvaljen do molekula.crvenkasti wrote:tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Nema, za sad.
Kad dođe do rata, mi Hrvati smo na strani Šiptara. To, ako NATO pakt tada bude postojao.
2015-09-24
Shiptari su kurac od ovce bili, jesu i bit ce, sa Amerikom ili bez nje.tre wrote:Dok su ameri uz njih albanci će više nego ojačati dovoljno da im srbije ne može ništa.Ringo10 wrote:Shiptari su jaki dok je Amerika iza njih.tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
A dokle ce to da bude.
Nek mole Boga da moc Amerike sto duze potraje s obzirom koliko svi u okruzenju zele krvi da im se napiju.
Možda bi srbi nešto i mogli da im se pridruže crvenkasti četnik, stanojko četnik, đankica ćetnik, yudahim četnik... ali bez njih im je sve uzalud
Kakvi oni i rat. Vidio sam ih.
2015-09-24
Crvenoi jebote patak banjalučki pa čim se počelo šuškati da bi srbi trebali ići braniti kosovo ti odma prešo u Hrvate. Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.crvenkasti wrote:tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Nema, za sad.
Koliko ja vidim prateci srpsku politiku, oni su sad sve bacili na ekonomski oporavak. Njima Kosovo i ne treba niti bi ga uzeli da im ga i ponude.tre wrote:Crvenoi jebote patak banjalučki pa čim se počelo šuškati da bi srbi trebali ići braniti kosovo ti odma prešo u Hrvate. Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.crvenkasti wrote:tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Nema, za sad.
Oni hoce Kosovo bez Shiptara.
A ovo sad su politicka nadjebavanja.
Last edited by Ringo10 on 22/3/2019, 15:39; edited 1 time in total
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ako dodje do rata izmedju NATOa i Rusije a vjerojatno i Kine, taj NATO ce biti razvaljen do molekula.crvenkasti wrote:tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Nema, za sad.
Ja se bojim da će se rapasti prije nego što dođe do rata. Neće ni biti vatrometa da gledamo s balkona.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne varam se ni najmanje, bijela kuga će počistiti i srbiju i Hrvatsku mada kod nas ima nekih blagih naznaka promjene dok je to u srbiji enormno daleko. Ako i kada uđu u EU u srbiji će nastati takav stampedo da će to biti katastrofa biblijskih razmjera. Za 50 godina će od srbije ostati samo ime i ništa više.Ringo10 wrote:Mislim da se jako varas. Shipci nece ratovati samo kontra Srba. Americka moc i podrska nece vjecno trajati a sve vise jacaju drugi faktori.tre wrote:Ako se i kada promjeni priča srba neće biti da ratuju za KiM, albanci su ih jednostavnom metodm jebanja razbucali. Nije isto napadati albance nekada i napadati albance sada, albanci imaju sada čisti teritorij, mogućnost naoružavanja, čisto zaleđe, mkogućnost stvaranja vojske, njihov teritorij, poznavanje terena, moral i odlučnost da ne dozvole više nikada da ih srbadija kolje. KiM je završena priča i pravo da ti kažem ne žalim srbadiju ni najmanje a kad se pogleda u prošlost i vidi koliko su sranja napravili od 1396 na ovamo pravo je čudo da ih evropski narodi nisu razbucali i zatrli im svaki trag.Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:
...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'
Demografija jeste bitna ali se demografski trendovi mogu i mijenjati. Ovo je dugorocna igra.
Moguce ... vidjet cemo..tre wrote:Ne varam se ni najmanje, bijela kuga će počistiti i srbiju i Hrvatsku mada kod nas ima nekih blagih naznaka promjene dok je to u srbiji enormno daleko. Ako i kada uđu u EU u srbiji će nastati takav stampedo da će to biti katastrofa biblijskih razmjera. Za 50 godina će od srbije ostati samo ime i ništa više.Ringo10 wrote:Mislim da se jako varas. Shipci nece ratovati samo kontra Srba. Americka moc i podrska nece vjecno trajati a sve vise jacaju drugi faktori.tre wrote:Ako se i kada promjeni priča srba neće biti da ratuju za KiM, albanci su ih jednostavnom metodm jebanja razbucali. Nije isto napadati albance nekada i napadati albance sada, albanci imaju sada čisti teritorij, mogućnost naoružavanja, čisto zaleđe, mkogućnost stvaranja vojske, njihov teritorij, poznavanje terena, moral i odlučnost da ne dozvole više nikada da ih srbadija kolje. KiM je završena priča i pravo da ti kažem ne žalim srbadiju ni najmanje a kad se pogleda u prošlost i vidi koliko su sranja napravili od 1396 na ovamo pravo je čudo da ih evropski narodi nisu razbucali i zatrli im svaki trag.Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:
Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova priča
A mozda i necemo, jer ovo je tekma koja nikad ne zavrsava.
A koje su to "blage naznake" u Hrvatskoj?
2015-09-24
tre wrote:
Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.
Ja sam se super uklopio. Skoro sam isti kao i ti. Možda si još ti još uvijek veća pičketina, ali dogodine te stižem.
crvenkasti-
2014-04-17
Bome si pogrešan uzorak uzeo za komparaciju. Šiptari su jebeni igrači samo ne vole galamu i viku, vole više u tišini raditi a imaju jeben mentalitet i običaje kao i natalitet. Srbi ih nisu slomili tokom 90 godina otkako su pali pod nju, turci ih nisu slomili ni prijašnjih 500 godina a to je kod njih ostavilo velikiiiii trag u kulturi. Ne podcjenjuj ih ni najmanje jer je to uvijek u konačnici zajeb.Ringo10 wrote:Shiptari su kurac od ovce bili, jesu i bit ce, sa Amerikom ili bez nje.tre wrote:Dok su ameri uz njih albanci će više nego ojačati dovoljno da im srbije ne može ništa.Ringo10 wrote:Shiptari su jaki dok je Amerika iza njih.tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
A dokle ce to da bude.
Kakvi oni i rat. Vidio sam ih.
To je glupost srpske politike, oni NE MOGU dobiti KiM bez šipaca i tu sva priča staje.Ringo10 wrote:Koliko ja vidim prateci srpsku politiku, oni su sad sve bacili na ekonomski oporavak. Njima Kosovo i ne treba niti bi ga uzeli da im ga i ponude.tre wrote:Crvenoi jebote patak banjalučki pa čim se počelo šuškati da bi srbi trebali ići braniti kosovo ti odma prešo u Hrvate. Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.crvenkasti wrote:tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Nema, za sad.
Oni hoce Kosovo bez Shiptara.
A ovo sad su politicka nadjebavanja.
tre wrote:
Bome si pogrešan uzorak uzeo za komparaciju. Šiptari su jebeni igrači samo ne vole galamu i viku, vole više u tišini raditi a imaju jeben mentalitet i običaje kao i natalitet. Srbi ih nisu slomili tokom 90 godina otkako su pali pod nju, turci ih nisu slomili ni prijašnjih 500 godina a to je kod njih ostavilo velikiiiii trag u kulturi. Ne podcjenjuj ih ni najmanje jer je to uvijek u konačnici zajeb.
Tko je bolji? Šipari ili mi Hrvati?
crvenkasti-
2014-04-17
Najveći plus u zadnjih deset godina: Lani u Hrvatskoj rođeno 791 dijete više nego 2017. - novac.hrRingo10 wrote:Moguce ... vidjet cemo..tre wrote:Ne varam se ni najmanje, bijela kuga će počistiti i srbiju i Hrvatsku mada kod nas ima nekih blagih naznaka promjene dok je to u srbiji enormno daleko. Ako i kada uđu u EU u srbiji će nastati takav stampedo da će to biti katastrofa biblijskih razmjera. Za 50 godina će od srbije ostati samo ime i ništa više.Ringo10 wrote:Mislim da se jako varas. Shipci nece ratovati samo kontra Srba. Americka moc i podrska nece vjecno trajati a sve vise jacaju drugi faktori.tre wrote:Ako se i kada promjeni priča srba neće biti da ratuju za KiM, albanci su ih jednostavnom metodm jebanja razbucali. Nije isto napadati albance nekada i napadati albance sada, albanci imaju sada čisti teritorij, mogućnost naoružavanja, čisto zaleđe, mkogućnost stvaranja vojske, njihov teritorij, poznavanje terena, moral i odlučnost da ne dozvole više nikada da ih srbadija kolje. KiM je završena priča i pravo da ti kažem ne žalim srbadiju ni najmanje a kad se pogleda u prošlost i vidi koliko su sranja napravili od 1396 na ovamo pravo je čudo da ih evropski narodi nisu razbucali i zatrli im svaki trag.Ringo10 wrote:
Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.
A mozda i necemo, jer ovo je tekma koja nikad ne zavrsava.
A koje su to "blage naznake" u Hrvatskoj?
nisu to vise sipci kao 1998 ili 1999...da imaju samo puske...nemaju obucen casnicki kadar..i da se svodilo doslovce na gerilu..oni imaju oruzja jedino sto nemaju tenkove i zrakoplove ali to je po ugovoru sa kforom i međun.zajednicom...imaju obucen casnicki kadar koje obucavaju ameri,briti,francuzi...imaju specijalne postrojbe...a na koncu imaju motiv ako ih srbi napadnu...to nije ista pozicija kao 1998 ili 1999..sigurno...da su srbi tako jaki kako ringo prica i jos neki vec bi oni napali kosovo a i drugdje pokusali rusvaj napraviti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisi se uklopio niti to možeš, ipak si ti srbenda i kukavelj koji se vratio iz srbije u RH čim se zagužvalo na KiM. Je da si se tresao ko ker pred sranje ali si progutao knedlu i vratio se u RH pognute glave.crvenkasti wrote:tre wrote:
Pazi crveni jer mi Hrvati rijetko kada primamo pičketine u svoje redove, imamo mi dovoljno svoga šljama da bi primali još i srpski kukaveljski šljam.
Ja sam se super uklopio. Skoro sam isti kao i ti. Možda si još ti još uvijek veća pičketina, ali dogodine te stižem.
Ti kao srbo bi to najbolje mogao odrediti, ne zna se koga više mrziš od ta dva naroda samo od jednih živiš i mrziš ih iz bliza a druge mrziš na daljinu.crvenkasti wrote:tre wrote:
Bome si pogrešan uzorak uzeo za komparaciju. Šiptari su jebeni igrači samo ne vole galamu i viku, vole više u tišini raditi a imaju jeben mentalitet i običaje kao i natalitet. Srbi ih nisu slomili tokom 90 godina otkako su pali pod nju, turci ih nisu slomili ni prijašnjih 500 godina a to je kod njih ostavilo velikiiiii trag u kulturi. Ne podcjenjuj ih ni najmanje jer je to uvijek u konačnici zajeb.
Tko je bolji? Šipari ili mi Hrvati?
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dnevnik Mire Bulja
» Dnevnik Mire Bulja vol.2
» TIM MIRE KOVAČA OBJAVIO PROGRAMSKE SMJERNICE
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dnevnik Mire Bulja
» Dnevnik Mire Bulja vol.2
» TIM MIRE KOVAČA OBJAVIO PROGRAMSKE SMJERNICE
Page 3 of 4