REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: REPUBLIKA E KOSOVES: MIRË SE VINI
Ako se albanci i bošnjaci riješe ovog islamkističkog radikalizma možda ih nova europa i prihvati. No tu će se morati posebno potruditi i dokazati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
'Ulazak albanske vojske na Kosovo i Metohiju radi zajednicke vezbe sa kosovskim snagama sluzi za odvracanje Srbije od vojne intervencije i mislim da je ta vezba dobila zeleno svetlo od Amerike i KFOR-a',rekao je Miroslav Lazanski za Pink televiziju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lazanski nije sklon da u slucaju rata sa albancima na kosovu Srbija radi vecu mobilizaciju jer se to pokazalo kontraproduktivnim u ratovima u Hrvatskoj i na Kosovu.Te on ovako gleda na to
'Vojska Srbije uz snage MUP u slucaju sukoba sa siptarskim snagama najpre mora se osloniti na redovni sastav vojske tj profesionalni kadar,specijalne snage vojske i policije te na dobrovoljce u redovnim vojnim i policijskim snagama,nikakve paravojne formacije sa kojima je bilo negativnog iskustva u ratovima devedesetih a koji su u tim ratovima najvecim delom imali pljackaske razloge te su pocinili zlocine za koje su danas nepravedno osuđeni neki generali i oficiri bivse JNA kao i Vojske Republike Srpske.Dobrovoljci jedino mogu da budu u sastavu legalnih oruzanih snaga Srbije i pod direktnom komandom oficirskog kadra.Sta se tice mobilizacije ja licno nisam sklon da ona bude velikog obujma jer ona zahvaca i onaj defetisticki neborbeni deo koji moze lose da utice na moral ostalih vojnika na frontu sta se također pokazalo kao negativan produkt u ratovima devedesetih najpre u Hrvatskoj i na Kosovu gde smo imali veci broj dezertestava pa i petkolonaske delatnosti koja se lose odrazila te umnogome pridonela da na nekim mestima raspadom napadackih i odbrambenih aktivnosti najpre jedinica jugoslovenske narodne armije.Pre dodele mobilizacijskih poziva treba anketirati potencijalne rezerviste da li su spremni da ratuju za interese Srbije te prema tim rezultatima izvrsiti mobilizaciju dobrovoljaca za rezervisticke jedinice u sastavu Voske Srbije kao i policijskih jedinica'.
'Vojska Srbije uz snage MUP u slucaju sukoba sa siptarskim snagama najpre mora se osloniti na redovni sastav vojske tj profesionalni kadar,specijalne snage vojske i policije te na dobrovoljce u redovnim vojnim i policijskim snagama,nikakve paravojne formacije sa kojima je bilo negativnog iskustva u ratovima devedesetih a koji su u tim ratovima najvecim delom imali pljackaske razloge te su pocinili zlocine za koje su danas nepravedno osuđeni neki generali i oficiri bivse JNA kao i Vojske Republike Srpske.Dobrovoljci jedino mogu da budu u sastavu legalnih oruzanih snaga Srbije i pod direktnom komandom oficirskog kadra.Sta se tice mobilizacije ja licno nisam sklon da ona bude velikog obujma jer ona zahvaca i onaj defetisticki neborbeni deo koji moze lose da utice na moral ostalih vojnika na frontu sta se također pokazalo kao negativan produkt u ratovima devedesetih najpre u Hrvatskoj i na Kosovu gde smo imali veci broj dezertestava pa i petkolonaske delatnosti koja se lose odrazila te umnogome pridonela da na nekim mestima raspadom napadackih i odbrambenih aktivnosti najpre jedinica jugoslovenske narodne armije.Pre dodele mobilizacijskih poziva treba anketirati potencijalne rezerviste da li su spremni da ratuju za interese Srbije te prema tim rezultatima izvrsiti mobilizaciju dobrovoljaca za rezervisticke jedinice u sastavu Voske Srbije kao i policijskih jedinica'.
2015-09-08
koje srbe ?epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
pravoslavlje nije politika
na prvom mestu.
drugo, neko je izdao svoju
autokefalnost, prilicno.
a to nije pizon.
zvot moje malenkosti
beznacajan je prema
steti koja je ucinjena
srpskom narodu.
Guest- Guest
bas me zanima ko ce mu biti ti dobrovoljci?..ona gerijatrija iz postrojavanja u višegradu i nesto delija i grobara ..sumnjma da ce se sendvicari rado javiti ako nisu placeni po satu ..ovaj put naravno u perju..rizik je ogroman
2015-09-08
Na stranu zajebancija i trolanje pižona na sve 4 strane svijeta ali on je jedini srbo na forumu( djankica, stane,serpinjo,yuda srbudim) koji kuži materiju poprilično dobro u vezi kosova. Ostali su svi uglavnom jajare i igrači bez mogućnosti za sagledati širu sliku oko globalnih kretanja i srbije unutar toga.epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
drugo, ja ne pretim bilo kome,
ko sto drugi prete meni.
ja samo ne volim i pezirem,
gubitnicku politiku.
ko sto drugi prete meni.
gubitnicku politiku.
Last edited by pizzon on 22/3/2019, 14:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon je mudriji....on se ravna po onoj..'majka svih zajeba guranje u prve redove'tre wrote:Na stranu zajebancija i trolanje pižona na sve 4 strane svijeta ali on je jedini srbo na forumu( djankica, stane,serpinjo,yuda srbudim) koji kuži materiju poprilično dobro u vezi kosova. Ostali su svi uglavnom jajare i igrači bez mogućnosti za sagledati širu sliku oko globalnih kretanja i srbije unutar toga.epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
2015-09-08
Pravoslavlje JESTE politika pogotovo kad je SPC u pitanju. Da niste nasjeli na tu podvalu i tako postali taoc i SPCa i lutke na koncima raznih igrača danas bi balkan i šire bio nešto puno više od nordijskih zemalja. Ovako ste uvijek bili i ostali uteg oko nogu svima oko sebe.pizzon wrote:koje srbe ?epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
na prvom mestu.
autokefalnost, prilicno.
a to nije pizon.
zvot moje malenkosti
beznacajan je prema
steti koja je ucinjena
srpskom narodu.
Pižo vama je uteg oko vrata i SANU i SPC i četnici. Onog trenutka kada to većina u srbiji skuži tada možete naprijed a do tada ima da se konstantno vraćate u rikverc i gušite u vlastitom izmetu.pizzon wrote:drugo, ja ne pretim bilo kome,
ko sto drugi prete meni.
gubitnicku politiku.
pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...tre wrote:Pravoslavlje JESTE politika pogotovo kad je SPC u pitanju. Da niste nasjeli na tu podvalu i tako postali taoc i SPCa i lutke na koncima raznih igrača danas bi balkan i šire bio nešto puno više od nordijskih zemalja. Ovako ste uvijek bili i ostali uteg oko nogu svima oko sebe.pizzon wrote:koje srbe ?epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
na prvom mestu.
autokefalnost, prilicno.
a to nije pizon.
zvot moje malenkosti
beznacajan je prema
steti koja je ucinjena
srpskom narodu.
2015-09-08
Ima zajednički nazivnik za sve srbe a to su grablje, nema srbe koji ne nagazi na velikosrpske grablje barem desetak puta pa tako i pižon. Ovo što sam napisao o njemu u vezi KiM je jedno a sasvim drugo je to što niti on niti itko u srbiji nije imun na na barem jedno od tri stupa srbije, četništvo, SPC i SANU a četvrti stupac tamo ne postoji.vuksadinare wrote:pizzon je mudriji....on se ravna po onoj..'majka svih zajeba guranje u prve redove'tre wrote:Na stranu zajebancija i trolanje pižona na sve 4 strane svijeta ali on je jedini srbo na forumu( djankica, stane,serpinjo,yuda srbudim) koji kuži materiju poprilično dobro u vezi kosova. Ostali su svi uglavnom jajare i igrači bez mogućnosti za sagledati širu sliku oko globalnih kretanja i srbije unutar toga.epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...tre wrote:Pravoslavlje JESTE politika pogotovo kad je SPC u pitanju. Da niste nasjeli na tu podvalu i tako postali taoc i SPCa i lutke na koncima raznih igrača danas bi balkan i šire bio nešto puno više od nordijskih zemalja. Ovako ste uvijek bili i ostali uteg oko nogu svima oko sebe.pizzon wrote:koje srbe ?epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
na prvom mestu.
autokefalnost, prilicno.
a to nije pizon.
zvot moje malenkosti
beznacajan je prema
steti koja je ucinjena
srpskom narodu.
...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...tre wrote:Pravoslavlje JESTE politika pogotovo kad je SPC u pitanju. Da niste nasjeli na tu podvalu i tako postali taoc i SPCa i lutke na koncima raznih igrača danas bi balkan i šire bio nešto puno više od nordijskih zemalja. Ovako ste uvijek bili i ostali uteg oko nogu svima oko sebe.pizzon wrote:koje srbe ?epikur37 wrote:pizzon tebi su već namastili konop...em si izdao srbe em pravoslavlje...
na prvom mestu.
autokefalnost, prilicno.
a to nije pizon.
zvot moje malenkosti
beznacajan je prema
steti koja je ucinjena
srpskom narodu.
2015-09-08
Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
crvenkasti-
2014-04-17
Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova priča jer se željezo davno ohladilo. Recimo to je vrlo dobro znao FT i nije dozvolio hlađenje i zamrzavanje, držao je intezitet ratovanja sve dok nismo postigli svoj cilj. Srbende su naprotiv usrali sve što su mogli i zato su popušili KiM. Jebote kad su nama srbi okupirali zemlju mi se nismo smirili dok to nismo razjebali i to krenuvši iz ničega 91 da bi tu bandu razjurili 95te uz svu silu i galamu srboljubaca iz cijeloga svijeta. Srbende su su istu stvar popušili i na KiMu, Albanci su krenuli iz nule i sad imaju državu. Je da se je iz srbije kmečanje nepodnošljivo ali boli ih mauna, oni su svoje izborili pa sad nek srbi kmeče do konca svijeta.vuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...tre wrote:Pravoslavlje JESTE politika pogotovo kad je SPC u pitanju. Da niste nasjeli na tu podvalu i tako postali taoc i SPCa i lutke na koncima raznih igrača danas bi balkan i šire bio nešto puno više od nordijskih zemalja. Ovako ste uvijek bili i ostali uteg oko nogu svima oko sebe.pizzon wrote:
koje srbe ?
na prvom mestu.
autokefalnost, prilicno.
a to nije pizon.
zvot moje malenkosti
beznacajan je prema
steti koja je ucinjena
srpskom narodu.
Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Crveni jebote ode ti vekovna otadžbina u albaniju a ti lomiš prste po Zagrebu. Ima li naznaka da ćeš na kosovo braniti vekovna ognjišta kao što si branio okupirane krajevu u RH od 91e do 95te?
Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...tre wrote:
Pravoslavlje JESTE politika pogotovo kad je SPC u pitanju. Da niste nasjeli na tu podvalu i tako postali taoc i SPCa i lutke na koncima raznih igrača danas bi balkan i šire bio nešto puno više od nordijskih zemalja. Ovako ste uvijek bili i ostali uteg oko nogu svima oko sebe.
Ali ako i kad se jednog dana promijeni tamo ce krv liti potocima.
Nema veze koliko ce to godina trajati, jednog dana ce se sve promijeniti.
Ali izmedju Srba i Shiptara ce svakako doci do konacnog obracuna. Do istrage.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Shiptari su jaki dok je Amerika iza njih.tre wrote:Hrvati nisu budale osim kada se srbi predstavljaju kao Hrvati.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, ja sam za Šiptare.
Crveni jebote ode ti vekovna otadžbina u albaniju a ti lomiš prste po Zagrebu. Ima li naznaka da ćeš na kosovo braniti vekovna ognjišta kao što si branio okupirane krajevu u RH od 91e do 95te?
A dokle ce to da bude.
Shiptare ceka veliko krvoprplice i ne bih im bio u kozi.
Sa Srbima, sa Crnogorcima, sa Makedoncima, sa Grcima.
Nek mole Boga da moc Amerike sto duze potraje s obzirom koliko svi u okruzenju zele krvi da im se napiju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ponovljam jos jednom..sipci si mogu prisustiti luksuz da ih pogine dosta srbi bas i ne...poznati razlozi....drugo i sam lazanski je kroz redove priznao da se vecini srba ne mili vise ginuti ni ratovati...pa je protiv mobilizacije..a dati prednost dragovoljcima gdje isto bas ne cvatu ruze jer mu se mogu javiti samo ona gerijatrija iz visegrada sa subarama mada i tu sumnjam da su svi spremni kad dođe stani pani..dio navijaca radikalnijih i ne znam vise tko..Ringo10 wrote:Da, gotova je prica sve dok je ovakav odnos snaga u medjunarodnim relacijama.tre wrote:Željezo se kuje dok je vruće, sa KiM je gotova pričavuksadinare wrote:...cuj problem srbije u mozebitnom ratu kontra sipaca je ne u opruzju..nego sipaca može poginuti 10 000 tisuca oni ce brzo nastancati taj manjak..ali ako pogine nekoliko tisuca srba i to mladih to je za njih veliki demografski gubitak koji je tesko nadoknaditi brzo a pogotovo prava katastrofa bi bila i veci gubici od toga...mame i tate ,zene,braca brzo bi zajasili dacica,sulju,vulina i spremili omce...zna to dobro suljo zato i prica kad mu ovi radikalniji spomenu rat.'kako ce on izaci majkama pred oci'tre wrote:Bome jeste svjestan toga, smrdija ne može dobiti KiM bez šipaca a oni i šipci skupa su ko rogovi u vreći( uostalom svi su takvi kada su u pitanju srbi). Dakle dilema je ostati bez KiM ili to vratiti uz 2 milijuna šipaca što je četvrtina stanovnika srbije. Uz albanski natalitet eto njih za 20 godina na polovini stanovništva. Pižo se odlučio na racionalniji i bolniji rez shvaćajući da bi im KiM bila samo uteg oko vrata i zato kažem da je jedini srbo koji to ovdje kuži.vuksadinare wrote:
pizzonce je najsvjesniji da je kosovo nepovratno izgubljeno ...da svaka ratnohuskacka opcija gura srbiju ambis...a da rezultat moguce vojne operacije je krajnje neizvjestan...i ne sviđa mu se daciceva i od vulina te jos nekih takva retorika i opcija...zna on dobro da ako krene po zlu da bi ih majcica rusija ostavila na cjedilu samo da oni operu ruke i budu cisti a srbija nek se cupa...
Ali ako i kad se jednog dana promijeni tamo ce krv liti potocima.
Nema veze koliko ce to godina trajati, jednog dana ce se sve promijeniti.
Ali izmedju Srba i Shiptara ce svakako doci do konacnog obracuna. Do istrage.
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dnevnik Mire Bulja
» Dnevnik Mire Bulja vol.2
» TIM MIRE KOVAČA OBJAVIO PROGRAMSKE SMJERNICE
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dnevnik Mire Bulja
» Dnevnik Mire Bulja vol.2
» TIM MIRE KOVAČA OBJAVIO PROGRAMSKE SMJERNICE
Page 2 of 4