Mercedes kao statusni simbol juzno od Beca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mercedes kao statusni simbol juzno od Beca
pismejker wrote:dakle neku staru drtinu vozis,posto se nove linije vrazje kvare..zadnje kvalitetne linije su 80,ajd ajd,malo 90te..tih godina bile..sve kasnije..oke,ali nije to vise to..
priznajem S klasa jeste,ali to uzimaju bogatuni(nove),a bogatune ne smijes naljutiti nekvalitetnim..
i nadalje ne vidim prednost pred drugim kvalitetnim autima..
Kad Mercedes bude davao 7 i 10 godina garanciju,onda ce biti kvaliteta,a ne Mercedes..
w211 model...nije bas star...iako sam vec prosao 300.000 km
skoro pa zanemarivi popravci potrosnih dijelova...
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
flumen wrote:pismejker wrote:dakle neku staru drtinu vozis,posto se nove linije vrazje kvare..zadnje kvalitetne linije su 80,ajd ajd,malo 90te..tih godina bile..sve kasnije..oke,ali nije to vise to..
priznajem S klasa jeste,ali to uzimaju bogatuni(nove),a bogatune ne smijes naljutiti nekvalitetnim..
Kad Mercedes bude davao 7 i 10 godina garanciju,onda ce biti kvaliteta,a ne Mercedes..
w211 model...nije bas star...iako sam vec prosao 300.000 km
skoro pa zanemarivi popravci potrosnih dijelova...
taj sam zamalo kupijo..svidja mi se,a serija je dobro napravljena..izdutra je finish vrlo kvalitetan..no,odustao od BMWa,odustao od Mercedesa,i sveg europskog..naljutili su me,jer nude sve manje za sve paprenije cijene..
Guest- Guest
pismejker wrote:I nisam htio polovnjaka uzimati..
a ja jos nikad nisam kupio novog vec u startu izgubis 20 % vrijednosti
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
klasicno opravdanje onih koji kupuju polovne...flumen wrote:pismejker wrote:I nisam htio polovnjaka uzimati..
a ja jos nikad nisam kupio novog vec u startu izgubis 20 % vrijednosti
Ne ne gubis nishta,jer imas garanciju i besplatni servis 5,pa navise godina..uza toga,dobijo sam isto 5 godina besplatne Mitsubishi servis slep sluzbe,nes poput svapskog ADAC-a,napodrucju cijele europske unije..svi redovni servisi i update-i softwarea u autu su besplatni...
i na kraju dobijes novo auto,cisto,mirisno,udobno,nerazdrljano.razradjujes ga po svojoj mjeri..o najnovijoj tehnologiji da ne pricam..
jel to sve vrijedi pisljivih 20%?..Meni vrijedi i vise,s obzirom da nisam mehanikus,a ruke u servisu u Svabiji su opako skupe..dijelovi i ne toliko..
Guest- Guest
pismejker wrote:dakle neku staru drtinu vozis,posto se nove linije vrazje kvare..zadnje kvalitetne linije su 80,ajd ajd,malo 90te..tih godina bile..sve kasnije..oke,ali nije to vise to..
reko mi je frend koji radi u mercedesu, sad je u middle managementu prije je bio c programer, da samo još S klasu rade po mercedes standardima kvalitete, ostalo košta ko i svaki drugi takav auto i tolko i vrijedi.
ja sam imao i nove i polovne, ako misliš auto zadržat seda-osam godina onda radije novi ako si ga možeš priuštit. Ak voliš mijenjat aute svake dvije tri godine, uzmi polovnjaka sa što manjom kilometražom (godište nebitno)
vuksadinare wrote:jbg..svakom cast ali lova je lova i merđo je merđo...baja okrene vise rundi diplomac eventualno jednu..jbg...catabbath wrote:vuksadinare wrote:ja se sjecam jos kao klinac kad su baustelci dolazili sa merđanima doma..skoro citavo susjedstvo se okupi oko merđana i baustelca i naslikava,divi..a baustelac se kurci...a istovremeno neki lik prolazi cestom i vice 'mama diplomirao sam'..ali niko da se okrene,cestita svi pilje u merđana i baustelca a onda sa njim svi u lokalnu birtiju jer baustelac glavni baja casti selo
Hm nije se baš puno promjenilo ha.
oko baje ces se ogrebati za lovu,rundu i pokoju voznju merđanom...
u diplomca se mozes ogrebati eventualno za sendvic
Ko zna zna
Grebanje od svakog
AssadNaPodmornici wrote:Francuzi vrh auta sada radeepikur37 wrote:Citroen elisee - best buy, nov, pet godina jamstva = 100 000 kn.
zakon
. Omjer cijene i kvalitete vrh
francuzi fala al ne fala
imo punac c5
smeće
2014-04-16
Polovni auto je kao polovna žena. Može biti super kvalitetna, neoštećena i potpuno ispravna, ali ju ne voliš kao novu.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:pismejker wrote:dakle neku staru drtinu vozis,posto se nove linije vrazje kvare..zadnje kvalitetne linije su 80,ajd ajd,malo 90te..tih godina bile..sve kasnije..oke,ali nije to vise to..
reko mi je frend koji radi u mercedesu, sad je u middle managementu prije je bio c programer, da samo još S klasu rade po mercedes standardima kvalitete, ostalo košta ko i svaki drugi takav auto i tolko i vrijedi.
Upravo tako...uz to garancija od cIJELIH 3 godine..pa jebote..KIA koreanska daje 7 godina garancije u Europi a u Jusi 10 ili 12...
C klasa je onako otuzna izgleda..malecko,osnovno..E klasa samo nesh veca..natrpali one LCD prikaznike obrtaljke i brzinomjera,sminkeu MP6 a u osnovi,samo nesh malo vise futranog materijla za bolju zvucnu izolaciju i meksi ovjes..i onda Ljudi misle da su dobili jack pot..
No dobro..Merc jos haj haj,ali VW...brate..rat klonova..skoda,Seat,Vw,skupo da ti mozak curi na vuha,a dizajn 0,oprema minimalisticka,ali vW..!!! jebote..
ja dobio opreme ko spejs satl..u osnovnoj opremi kod retrovizora 3 kamere,nema jeftinih magnetnih senzora i ruznih rupa na branicima..kompjuter-japanac..bez primjedbe..ako tko dela stabilnu elektroniku i kompjutere u autu,to su japanci i koreanci..
Guest- Guest
veli da su opako zajebali neki mali dizel vrlo velike snage, to je bilo ima desetak godina, motor bi se jednostavno raspao prije 60 tisuća...
riješili su tako da su na prvom servisu mijenjali kompletan motor i to za potpuno drukčiji tip motora, veće kubikaže slične snage i naravno da nisu nikad ništa javili o tome...
riješili su tako da su na prvom servisu mijenjali kompletan motor i to za potpuno drukčiji tip motora, veće kubikaže slične snage i naravno da nisu nikad ništa javili o tome...
ma ima svega..eto,Audi je ujebao motore od serija A5 i a7,najnovije,paisli u redizajn,a ono koncept od pocetka bio lose projektiran..pretkraj prosle godine zatvorili pogona 2 ili 3 i 9000 oslo na ulicu..uz to,uzimaju driftere preko cajt-firmi..(!!!),a onda se cude kad,moraju povuci seriju od par tisca komada sa drugog kraja svijeta...marcellus wrote:veli da su opako zajebali neki mali dizel vrlo velike snage, to je bilo ima desetak godina, motor bi se jednostavno raspao prije 60 tisuća...
Modeli za japansko i americko trziste se rade sa jacim dijelovima,primjer recimo branik sa spojlerom se radi od nesh deblje i zilavije plastike..unutar toga,ima kao ,za europsko trziste "ojacanje" u obliku stiropora obicnog crnog,koji skrsis sa dva prsta..za japansko i americko je neka crno siva masa,ne mos je slomi.i uopce..
i tako jos masa stvari..elektronika kompjuter..moli Boga dragog da ne zastopa..
Guest- Guest
Preporucujem da malo se uprati ruska autoindustrija..po dizajnu pocinju gaziti zapad,jos ako na motorima porade kao na dizajnu...volio bih da ovaj bude moj..
Guest- Guest
pismejker wrote:ma ima svega..eto,Audi je ujebao motore od serija A5 i a7,najnovije,paisli u redizajn,a ono koncept od pocetka bio lose projektiran..pretkraj prosle godine zatvorili pogona 2 ili 3 i 9000 oslo na ulicu..uz to,uzimaju driftere preko cajt-firmi..(!!!),a onda se cude kad,moraju povuci seriju od par tisca komada sa drugog kraja svijeta...marcellus wrote:veli da su opako zajebali neki mali dizel vrlo velike snage, to je bilo ima desetak godina, motor bi se jednostavno raspao prije 60 tisuća...
Modeli za japansko i americko trziste se rade sa jacim dijelovima,primjer recimo branik sa spojlerom se radi od nesh deblje i zilavije plastike..unutar toga,ima kao ,za europsko trziste "ojacanje" u obliku stiropora obicnog crnog,koji skrsis sa dva prsta..za japansko i americko je neka crno siva masa,ne mos je slomi.i uopce..
i tako jos masa stvari..elektronika kompjuter..moli Boga dragog da ne zastopa..
ameri imaju druge standarde tako da su auti za njihovo tržište ne samo puno jeftiiji nego isti takvi u europi (nije samo do poreza) nego su i trajniji, robusniji... eventualno su manje sofisticirani u detaljima ameri ne pate tolko na neka preseravanja
Milano a ima i jos negde po Evropi, drivenow, car sharing, BMW kec, BMW dvojka kabrio, BMW i3, mini kabrio, razni mini ostali i slicno, registrujes se za 10€, minut voznje 25-32 centi, sve uključeno u cenu, ukljucujuci i obezbedjen parking.
Ne isplati se kupovati auto.
Ne isplati se kupovati auto.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
https://www.drive-now.com/it/it/milan
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Blijedi moć Francuske južno od Sredozemlja
» Ruska borbena grupa ušla u Južno Kinesko More