Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 37
Page 23 of 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ero je stariji covjek, moze nam svima otac bit.PABLO ESCOBAR wrote:E ovog klosara eruMaggie19 wrote:koga treba bacit?End wrote:Jetez-le sous le train, le paysan inculte!
Ne poznaje bit ovog pdf-a.
8-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Koga jebe nismo ga ni zvali ovdi da dodje i sere.Maggie19 wrote:ero je stariji covjek, moze nam svima otac bit.PABLO ESCOBAR wrote:E ovog klosara eruMaggie19 wrote:koga treba bacit?End wrote:Jetez-le sous le train, le paysan inculte!
8-)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Shvati kao odavanje pocasti.PABLO ESCOBAR wrote:Koga jebe nismo ga ni zvali ovdi da dodje i sere.Maggie19 wrote:ero je stariji covjek, moze nam svima otac bit.PABLO ESCOBAR wrote:E ovog klosara eruMaggie19 wrote:koga treba bacit?End wrote:Jetez-le sous le train, le paysan inculte!
8-)
Svima smo zanimljivi. :-D
End wrote:ovako je ispravno
Baci se pod vlak, seljačino nekulturna!
Wirf dich unter den Zug, du unkultivierter Hinterwäldler!
Throw yourself under the train, you fucking non-cultural peasant!
Guest- Guest
Osim bolesnog ViP-a, ovo je bija jedini živi podforum...Maggie19 wrote:Shvati kao odavanje pocasti.PABLO ESCOBAR wrote:Koga jebe nismo ga ni zvali ovdi da dodje i sere.Maggie19 wrote:ero je stariji covjek, moze nam svima otac bit.PABLO ESCOBAR wrote:E ovog klosara eruMaggie19 wrote:
koga treba bacit?
8-)
I sad oni kriziraju, jer ne mogu izbacit iz sebe dnevnu dozu partizana i ustaša i drugih debilana, pa su došli malo odi...
Al no passaran!
<3
Guest- Guest
Vip je stvarno "pretjerao"..neizdrziva kolicina i koncentracija negativnosti na dane.fridrih_niche wrote:Osim bolesnog ViP-a, ovo je bija jedini živi podforum...Maggie19 wrote:Shvati kao odavanje pocasti.PABLO ESCOBAR wrote:Koga jebe nismo ga ni zvali ovdi da dodje i sere.Maggie19 wrote:ero je stariji covjek, moze nam svima otac bit.PABLO ESCOBAR wrote:
E ovog klosara eru
8-)
I sad oni kriziraju, jer ne mogu izbacit iz sebe dnevnu dozu partizana i ustaša i drugih debilana, pa su došli malo odi...
Al no passaran!
<3
Nece nitko s vip-a ostat ovdje, ne brini.
;-))
ViP je toliko bolestan da bi tamo i Ted Bundy parija normalan...
;)
;)
Guest- Guest
Armenija BiH , igra se od tri ure popodne a ovi in već u četvrtoj minuti zabili gol
https://www.klix.ba/sport/nogomet/armenija-bih-1-0-mkhitaryan-kaznio-dzekin-promasaj/190908050
E moj Prosinečki , ideš i ti ko i Srbija tražit prolaz kroz kvalifikacije u ligi nacija.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/armenija-bih-1-0-mkhitaryan-kaznio-dzekin-promasaj/190908050
E moj Prosinečki , ideš i ti ko i Srbija tražit prolaz kroz kvalifikacije u ligi nacija.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Portugal razbio srbiju na cmarakani. Policija privela vracalu jer je dresu zvezde vrijedjao cristiana povicima MESSI MESSI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Portugal razbio srbiju na cmarakani. Policija privela vracalu jer je dresu zvezde vrijedjao cristiana povicima MESSI MESSI
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Portugal razbio srbiju na cmarakani. Policija privela vracalu jer je dresu zvezde vrijedjao cristiana povicima MESSI MESSI
darth_vader-
2014-04-17
ovo je najgluplje i najdosadnije natjecanje na svijetu.
svjetski prvaci u grupi s andorom 136. na svijetu, moldavija 171., albanija 64. i to po glupom ocjenjivanju FIFA-e..
realno te reprezentacije su još puno lošije kad bi se mjerilo prema world football elo ratings.
jednostavno amatersko natjecanje...
svjetski prvaci u grupi s andorom 136. na svijetu, moldavija 171., albanija 64. i to po glupom ocjenjivanju FIFA-e..
realno te reprezentacije su još puno lošije kad bi se mjerilo prema world football elo ratings.
jednostavno amatersko natjecanje...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Armenija BiH 4 : 2
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ocajni-zmajevi-porazeni-u-armeniji-drugo-mjesto-u-grupi-gotovo-nedostizno/190908057
Pa pa
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ocajni-zmajevi-porazeni-u-armeniji-drugo-mjesto-u-grupi-gotovo-nedostizno/190908057
Pa pa
2014-04-11
OdjebiRayMabus wrote:Armenija BiH 4 : 2
Pa pa
2015-09-13
Prosinečki podnio ostavku
https://www.klix.ba/sport/nogomet/robert-prosinecki-podnio-ostavku/190908065
Pablo Escobar ide na ignore. Nisi mi zanimljiv korisnik. Čao kretenu.
Fino. Sad ne moram više čitat tvoje glupe upise koji nemaju veze sa sportom. Ignoriran si idiote šugavi glupi kretenu.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/robert-prosinecki-podnio-ostavku/190908065
Pablo Escobar ide na ignore. Nisi mi zanimljiv korisnik. Čao kretenu.
Fino. Sad ne moram više čitat tvoje glupe upise koji nemaju veze sa sportom. Ignoriran si idiote šugavi glupi kretenu.
2014-04-11
Hahahaha a RayMabusa kralja...
:D
On jedini od ViP bolesnika može pisat odi...
(Y)
:D
On jedini od ViP bolesnika može pisat odi...
(Y)
Guest- Guest
kad će više taj klupski nogomet, ovo je sramota
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:kad će više taj klupski nogomet, ovo je sramota
Guest- Guest
Jučer igrali Turska i Andora , Turci dali gol tek u 89 minuti. Šteta , moglo je bit iznenađenje večeri. A to je tako napravljeno , te žnj nacije pa po jedna bude u skupini pa je to eto reda radi za napucavanje. A štaš s njima.End wrote:
2014-04-11
Page 23 of 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI