Erdogan pokrenuo đihad radi Novog Zelanda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Erdogan pokrenuo đihad radi Novog Zelanda
https://www.advance.hr/vijesti/sef-glavnog-stozera-iracke-vojske-u-damasku-vec-u-narednim-danima-ponovno-otvaramo-iracko-sirijsku-granicu/
Ide to polako
Ide to polako
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
https://www.timesofisrael.com/iran-has-10-military-bases-in-syria-two-near-israel-border-analyst/
Ono, wtf? Pa ni ovo postojalo pri deset godina?
Ono, wtf? Pa ni ovo postojalo pri deset godina?
fino polagati mete,onda ih razguliti..ide to ide..imas pravo..
nesh slicno je i Israel sada pokrenuo na granici sa žiranom,da ne racunam hrpu agenata unutar Irana..
nesh slicno je i Israel sada pokrenuo na granici sa žiranom,da ne racunam hrpu agenata unutar Irana..
Guest- Guest
Zar ni cilj bija da se Assad struši kak ne bu ovi Iranci mogli graditi baze blizu ćifuta? Zakaj je još uvik na vlasti?
Tja,ti bi sad pricao a ja u depresiji jerbo feministice i emanćipirane pičke unakaradise novi sTAR TREK..inace sa brutalno odlicnim pricama,no crnčuge,cak i arapi i turcadija,preotese glavne uloge bijelcima...razocarao me i Farenheit 451...ekipa crncugau kultno bjelackom filmu..uzas..
Guest- Guest
Hoće reći da će bilci svakak otići u kurac.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-ako-se-poljulja-turska-poljuljat-ce-se-i-bih/190319129
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
BiH ne moze biti poljuljanija.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-ako-se-poljulja-turska-poljuljat-ce-se-i-bih/190319129
omni-
2014-04-12
pismejker wrote:Tja,ti bi sad pricao a ja u depresiji jerbo feministice i emanćipirane pičke unakaradise novi sTAR TREK..inace sa brutalno odlicnim pricama,no crnčuge,cak i arapi i turcadija,preotese glavne uloge bijelcima...razocarao me i Farenheit 451...ekipa crncugau kultno bjelackom filmu..uzas..
omni-
2014-04-12
A ovi na NZ maksimalno politički korektni, premijerka se zamotala, citira Kuran, sportski klubovi mijenjaju imena da nebi vrijeđali Islam...i sad budale ne kuže zašto i Erdo nije politički korektan kao oni
pismejker wrote:Tja,ti bi sad pricao a ja u depresiji jerbo feministice i emanćipirane pičke unakaradise novi sTAR TREK..inace sa brutalno odlicnim pricama,no crnčuge,cak i arapi i turcadija,preotese glavne uloge bijelcima...razocarao me i Farenheit 451...ekipa crncugau kultno bjelackom filmu..uzas..
Ma i priča je bezveze, iskreno. Tj. priče ni nema, tu je samo kako bi promicala SJW vrijednosti, serija je mokri san kulturnih marksista.
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mladić (26) s Novog Zelanda umro nakon cijepljenja Pfizerom
» Predsjednica Republike se susrela s Glavnom guvernericom Novog Zelanda u Aucklandu
» 10 NAJMOĆNIJIH Putovnica Novog Zelanda br. 1 u svijetu, hrvatska na visokom 8. mjestu
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Erdogan pokrenuo rat u Kazastanu
» Predsjednica Republike se susrela s Glavnom guvernericom Novog Zelanda u Aucklandu
» 10 NAJMOĆNIJIH Putovnica Novog Zelanda br. 1 u svijetu, hrvatska na visokom 8. mjestu
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Erdogan pokrenuo rat u Kazastanu
Page 2 of 2