Erdogan pokrenuo đihad radi Novog Zelanda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Erdogan pokrenuo đihad radi Novog Zelanda
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-porucio-tarrantu-platit-ces-za-ovo-mi-znamo-kako-da-ti-naplatimo/190319089
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Erdogan pokrenuo đihad radi Novog Zelanda
opet laje a od toga nista biti nece
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad su Srbi najebali. Oni su ga i inspirirali s onim 'Remove kebab'.
crvenkasti-
2014-04-17
bas sam tebe trebao ..ima jedna tema na pdf povijest koja bi te mogla zanimati...pa ovak da cujemo zivog svjedoka iz prve rukecrvenkasti wrote:Sad su Srbi najebali. Oni su ga i inspirirali s onim 'Remove kebab'.
2015-09-08
vuksadinare wrote:bas sam tebe trebao ..ima jedna tema na pdf povijest koja bi te mogla zanimati...pa ovak da cujemo zivog svjedoka iz prve rukecrvenkasti wrote:Sad su Srbi najebali. Oni su ga i inspirirali s onim 'Remove kebab'.
Ima puno slova, a ni jedna slika. Ne da mi se to čitat.
Osim toga, poslije sam postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
je..kaj ce ti slika...tebe mozdacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:bas sam tebe trebao ..ima jedna tema na pdf povijest koja bi te mogla zanimati...pa ovak da cujemo zivog svjedoka iz prve rukecrvenkasti wrote:Sad su Srbi najebali. Oni su ga i inspirirali s onim 'Remove kebab'.
Ima puno slova, a ni jedna slika. Ne da mi se to čitat.
Osim toga, poslije sam postao Hrvat.
2015-09-08
Erdoganu bi bilo pametnije udružiti se sa Iranom i Irakom da potamane tamošnje šiptare (almost check), protjeraju Ameriku (not yet), unište ćifute (almost check) i počnu kupovati rusko naoružanje (check), a ne da se deklarira ka neki globalni zaštitnik muslimana i laje na svakoga ko negdi ubije muslimana.
pa musliman jeAlfaOmega wrote:Erdoganu bi bilo pametnije udružiti se sa Iranom i Irakom da potamane tamošnje šiptare, protjeraju Ameriku, unište ćifute i počnu kupovati rusko naoružanje, a ne da se deklarira ka neki globalni zaštitnik muslimana i laje na svakoga ko negdi ubije muslimana.
2015-09-08
Pa zakaj premijer npr. Pakistana ne soli pamet ovoj novozelanđanki kaj da radi?
Ovaj se javi za svaki k. gdi god neko nešt protiv muslića.
A pizdek ne smi nikaj reći Kini za milijune muslića u kampovima. Još tamo tukrijski narod. :P
A pizdek ne smi nikaj reći Kini za milijune muslića u kampovima. Još tamo tukrijski narod. :P
pakistanac ne prica on dejstvuje a ovaj je jak na jezikuAlfaOmega wrote:Pa zakaj premijer npr. Pakistana ne soli pamet ovoj novozelanđanki kaj da radi?
2015-09-08
Jebote, samo ovaj vuksadinare piše po forumu, nitko drugi.
Nemaš što pametno pročitat, s nekim popričat ...
Nemaš što pametno pročitat, s nekim popričat ...
crvenkasti-
2014-04-17
De turcine ne seri..RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-porucio-tarrantu-platit-ces-za-ovo-mi-znamo-kako-da-ti-naplatimo/190319089
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ovlazi se ti meni snivajuci svoje slatke sne...AlfaOmega wrote:Erdoganu bi bilo pametnije udružiti se sa Iranom i Irakom da potamane tamošnje šiptare (almost check), protjeraju Ameriku (not yet), unište ćifute (almost check) i počnu kupovati rusko naoružanje (check), a ne da se deklarira ka neki globalni zaštitnik muslimana i laje na svakoga ko negdi ubije muslimana.
Guest- Guest
Pa smrtna kazna je mila majka naspram dozivotnog zatvora..
Guest- Guest
Pa i nije bas ako se ceka svaki dan nekih dvadesetak godina.pismejker wrote:Pa smrtna kazna je mila majka naspram dozivotnog zatvora..
omni-
2014-04-12
Gle,ako to prihvatis,nadalje te za sve boli kuratz..osim toga,mosh se i sam ruknuti,poto je situacija vec takva kakva jeste..omni wrote:Pa i nije bas ako se ceka svaki dan nekih dvadesetak godina.pismejker wrote:Pa smrtna kazna je mila majka naspram dozivotnog zatvora..
Guest- Guest
http://hr.n1info.com/Showbiz/a378612/Roger-Waters-pozvao-sve-sudionike-na-bojkot-Eurovizije.html
Ide to polako. Kupaće
Ide to polako. Kupaće
uffff..krucijalno..samo se ti meni nastavi vlaziti...
Guest- Guest
https://www.advance.hr/vijesti/sef-glavnog-stozera-iracke-vojske-u-damasku-vec-u-narednim-danima-ponovno-otvaramo-iracko-sirijsku-granicu/
Ide to polako
Ide to polako
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mladić (26) s Novog Zelanda umro nakon cijepljenja Pfizerom
» Predsjednica Republike se susrela s Glavnom guvernericom Novog Zelanda u Aucklandu
» 10 NAJMOĆNIJIH Putovnica Novog Zelanda br. 1 u svijetu, hrvatska na visokom 8. mjestu
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Erdogan pokrenuo rat u Kazastanu
» Predsjednica Republike se susrela s Glavnom guvernericom Novog Zelanda u Aucklandu
» 10 NAJMOĆNIJIH Putovnica Novog Zelanda br. 1 u svijetu, hrvatska na visokom 8. mjestu
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Erdogan pokrenuo rat u Kazastanu
Page 1 of 2