Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
bas se mislim neki dan o ovoj teoriji...frka wrote:by crvenkasti Today at 11:56
Imam osjećaj da si ovo blebetao kako ti što padne na pamet.
Ja ne tako. Ja prvo smislim, pa onda napišem sve u jednom dahu.
==============================================
Ma jock..ja sam ovo smisljo tri dana a ti si izgubio osjecaj cim si posto hrvat..Eno srbi prcaju u 74 a hrvati ne mogu jebati ni sa 25 god.
Zato su i protjerali srbe jer im pojebase hrvatice ....sad toga nema pa opo natalitet..Nema srba ..nema Hrvatske..De se ti vrati sbima pa ces moc i ti sa 74 jebavat::)))
Guest- Guest
crvenkasti wrote:frka wrote:by crvenkasti Today at 11:56
Imam osjećaj da si ovo blebetao kako ti što padne na pamet.
Ja ne tako. Ja prvo smislim, pa onda napišem sve u jednom dahu.
==============================================
Ma jock..ja sam ovo smisljo tri dana a ti si izgubio osjecaj cim si posto hrvat..Eno srbi prcaju u 74 a hrvati ne mogu jebati ni sa 25 god.
Zato su i protjerali srbe jer im pojebase hrvatice ....sad toga nema pa opo natalitet..Nema srba ..nema Hrvatske..De se ti vrati sbima pa ces moc i ti sa 74 jebavat::)))
Sex je precijenjen. Žele ga samo oni koji i inače nemaju što jebat.
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:vuksadinare wrote:mada po sluzbenim lovackim podacima u hravtskoj konkretno na potezu od gorskog kotara preko like do dalmacije obitava nesto vise od stotinjak vukova
neslužbeno ih ipak ima malo više, samo što se službeno režu brojke radi odšteta
nema službenih lovačkih podataka, jer vuk nije divljač ili lovina...to ima ministarstvo zaštite okoliša
vukova je sigurno više od 200-tinjak koliko smo unijeli u eu i obvezni smo držati,
rade štete a nema pravičnog obeštećenja, jer više ovaca u stadu strada od straha nego od klanja, a seljak mora dokazivati da je zbilja klanje od vuka, zato neslužbeno, lovci love vuka...
za održavanje populacije vukova francuski seljaci kao odštetu dobivaju cca 5x više nego naši, pa se ne bune
inače, vukovima nije problem pas, kakav god bio, pogotovo kad ga vlasnik ostavi bez ogrlice s čeličnim šiljcima...mislim da veber može detaljno objasniti o čemu se radi :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Mislim da mogu i ja. Pas nema sanse sa vukom. Odnese ga s lanca ako hoce. On je tu da upozori na vuka a ne da se kolje s vukom jer je unaprijed izgubio. I sluzbeno, ako vas ulove da ste ga ubili jebali ste jeza u leda.ljubo1212 wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:mada po sluzbenim lovackim podacima u hravtskoj konkretno na potezu od gorskog kotara preko like do dalmacije obitava nesto vise od stotinjak vukova
neslužbeno ih ipak ima malo više, samo što se službeno režu brojke radi odšteta
nema službenih lovačkih podataka, jer vuk nije divljač ili lovina...to ima ministarstvo zaštite okoliša
vukova je sigurno više od 200-tinjak koliko smo unijeli u eu i obvezni smo držati,
rade štete a nema pravičnog obeštećenja, jer više ovaca u stadu strada od straha nego od klanja, a seljak mora dokazivati da je zbilja klanje od vuka, zato neslužbeno, lovci love vuka...
za održavanje populacije vukova francuski seljaci kao odštetu dobivaju cca 5x više nego naši, pa se ne bune
inače, vukovima nije problem pas, kakav god bio, pogotovo kad ga vlasnik ostavi bez ogrlice s čeličnim šiljcima...mislim da veber može detaljno objasniti o čemu se radi :)
Vuk se ne smije ubiti.
Last edited by kaya on 19/3/2019, 19:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovisi koji...hrvatski ovčar je mrcina mala ali sam nema, no šarplaninac i ovdje spomenuti kangali i kavkazac roštiljaju vukove...jer zato su i uzgojenikaya wrote:ljubo1212 wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote: Pas nema sanse sa vukom.
2014-04-15
kad se ti pojave, ode vuk u fileken_razbojnik wrote:Ovisi koji...hrvatski ovčar je mrcina mala ali sam nema, no šarplaninac i ovdje spomenuti kangali i kavkazac roštiljaju vukove...jer zato su i uzgojenikaya wrote:ljubo1212 wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote: Pas nema sanse sa vukom.
i naravno SOP...jedini nepriznati koljač vukova međeda i dinosaurusa
2014-04-15
opet cucakizsesveta jli od kuda si već, sereš. kada ti se vuk ptošeta po dvorištu, a počne vilicom klapat, nije ti svejedno.vuksadinare wrote:ipak mislim da ovi vukovi sto napadaju stoku po dalmaciji spuste se iz bosne..jer napadi vuka u dalmaciji u 90% slucajeva zadnjih godina zabiljezeni su samo preko zime...a povratkom proljeca,ljeta oni se vracaju u bosnu...jer u dalamciji zime nisu kao one u bosni i snjezni pokrivac pa ljudi u dalmaciji znaju i tijekom zime pustati stoku na ispasu za razliku od bosne i like...a dalmacija je ipak puno oskudnija u visokoj divljaci nego bosna da bi se tu zadrzavali i preko godine
vuk zakolje cijelo stado ovaca iz zajebancije, ne zato jer je gladan.
ali ti s bogatim životnim iskustvom budeš nas prosvjetlio. ziher si kao onaj s pticom na manduri i gej is okej čizmicama ubio međeda dok je onaj meksinac pojeo ti but i sedam sarmi.
veber-
2014-12-30
jeste, dabome :)n_razbojnik wrote:i naravno SOP...jedini nepriznati koljač vukova međeda i dinosaurusa
ukrstilo AS-a, rottyja, mastifa, tornjaka i vuka
i dobiješ mitsku pasminu koja papa Turke sa Dušanom na Kosmetu... toliko je definiran da dolazi u samo 8 boja i nekoliko veličinaNoor wrote:jeste, dabome :)n_razbojnik wrote:i naravno SOP...jedini nepriznati koljač vukova međeda i dinosaurusa
2014-04-15
da li si vidjel vuka? ne ovog forumskog.Noor wrote:kad se ti pojave, ode vuk u fileken_razbojnik wrote:Ovisi koji...hrvatski ovčar je mrcina mala ali sam nema, no šarplaninac i ovdje spomenuti kangali i kavkazac roštiljaju vukove...jer zato su i uzgojenikaya wrote:ljubo1212 wrote:marcellus wrote:
s puškom sam se usrao.
veber-
2014-12-30
stvarno je definisan, ludilo od standardan_razbojnik wrote:i dobiješ mitsku pasminu koja papa Turke sa Dušanom na Kosmetu... toliko je definiran da dolazi u samo 8 boja i nekoliko veličinaNoor wrote:jeste, dabome :)n_razbojnik wrote:i naravno SOP...jedini nepriznati koljač vukova međeda i dinosaurusa
a jesi ti vidio turskog kangala...usrereš se i sa tenkom, malo je manjiveber wrote:da li si vidjel vuka? ne ovog forumskog.Noor wrote:kad se ti pojave, ode vuk u fileken_razbojnik wrote:
Ovisi koji...hrvatski ovčar je mrcina mala ali sam nema, no šarplaninac i ovdje spomenuti kangali i kavkazac roštiljaju vukove...jer zato su i uzgojeni
s puškom sam se usrao.
2014-04-15
lijen za gugle, pojasni taj kebab. nekaj s umakom ili onako, na suho?n_razbojnik wrote:a jesi ti vidio turskog kangala...usrereš se i sa tenkom, malo je manjiveber wrote:da li si vidjel vuka? ne ovog forumskog.Noor wrote:kad se ti pojave, ode vuk u fileken_razbojnik wrote:
Ovisi koji...hrvatski ovčar je mrcina mala ali sam nema, no šarplaninac i ovdje spomenuti kangali i kavkazac roštiljaju vukove...jer zato su i uzgojeni
s puškom sam se usrao.
veber-
2014-12-30
veber wrote:lijen za gugle, pojasni taj kebab. nekaj s umakom ili onako, na suho?n_razbojnik wrote:a jesi ti vidio turskog kangala...usrereš se i sa tenkom, malo je manjiveber wrote:da li si vidjel vuka? ne ovog forumskog.Noor wrote:kad se ti pojave, ode vuk u fileken_razbojnik wrote:
s puškom sam se usrao.
dobro ovo je neki omanji cigo pokraj...
a čak im to i nije najveća pasmina...ima neki Malak, dosta sličan ovoj zvjeri, više u tipu bullmastifa
2014-04-15
pa ti budi frajer. mislim da 0.5 ga ne bi srušil, a jede više nego kaj moj auto troši.
jednom sam srel takvu kravu, bila je umiljata, ali ne vjerujem cuckima, pgotovo ne govedima.
jednom sam srel takvu kravu, bila je umiljata, ali ne vjerujem cuckima, pgotovo ne govedima.
2014-12-30
E ja naprotiv svima pružam ruku, vodim se onom ako ne osjetzi strah neće ni napast ali kavkaskom se nisam usudio...tu smo po kilaži ali zajebi ti to
2014-04-15
Tornjak sa ogrlicom kao zaštitom od ugriza je ok zaštita od vukova, veći i jači je od hr. ovčara, voli veliki prostor i tu se dobro osjeća, zaštitnički je nastrojen i nije za kućnog ljubimca stvoren niti za maleno dvorište. Sa vukom će se poklati bez jebemti a neće bježati niti od medvjeda.
Najboilje u svemu je da mu je cijena zaista povoljna i može ga se naći već od 400 kuna.
Najboilje u svemu je da mu je cijena zaista povoljna i može ga se naći već od 400 kuna.
Last edited by tre on 19/3/2019, 22:31; edited 1 time in total
Šandor Winnetou-
2017-12-31
veber-
2014-12-30
Nemoj da te kaja vidi da se sa tim zajebavaš :Dveber wrote:pse jedu, kaj ne :D
je za 400 ćeš naći svašta, a kakva ti vajda ako je pitajboga kakvog podrijetla,možda boležljivo i temperametno... ali bolje nego dežurat u kombiju kraj stadatre wrote:Tornjak sa ogrlicom kao zaštitom od ugriza je ok zaštita od vukova, veći i jači je od hr. ovčara, voli veliki prostor i tu se dobro osjeća, zaštitnički je nastrojen i nije za kućnog ljubimca stvoren niti za maleno dvorište. Sa vukom će se poklati bez jebemti a neće bježati niti od medvjeda.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srpsku bebu zaklali u kolevci, oca terali da gleda
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Noćni vukovi stigli u RS
» Vukovi i medvjedi su ove zime posve zakazali
» Vukovi siju strah po Dalmatinskoj zagori!
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Noćni vukovi stigli u RS
» Vukovi i medvjedi su ove zime posve zakazali
» Vukovi siju strah po Dalmatinskoj zagori!
Page 3 of 4