Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
n_razbojnik wrote:
Ma samo jednu srčanu gospodičnu
I nemaju vuci šta onuda švrljat
hehe, ili nju, da
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ti samo kevću i veliku buku dizu...jako iritirajuća sorta..flumen wrote:i velis, hrvatski ovcari nista...a ja bas htio jednog kupit...vuksadinare wrote:
pa sto ima cetri hrvatska ovcara koje vuk pojede za dorucak...i zasto bar ne uzme sarplanince ili vece pse
Guest- Guest
ipak mislim da ovi vukovi sto napadaju stoku po dalmaciji spuste se iz bosne..jer napadi vuka u dalmaciji u 90% slucajeva zadnjih godina zabiljezeni su samo preko zime...a povratkom proljeca,ljeta oni se vracaju u bosnu...jer u dalamciji zime nisu kao one u bosni i snjezni pokrivac pa ljudi u dalmaciji znaju i tijekom zime pustati stoku na ispasu za razliku od bosne i like...a dalmacija je ipak puno oskudnija u visokoj divljaci nego bosna da bi se tu zadrzavali i preko godine
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa to je poanta, a mooda veca neg u rotvajlerapismejker wrote:ti samo kevću i veliku buku dizu...jako iritirajuća sorta..flumen wrote:i velis, hrvatski ovcari nista...a ja bas htio jednog kupit...vuksadinare wrote:
pa sto ima cetri hrvatska ovcara koje vuk pojede za dorucak...i zasto bar ne uzme sarplanince ili vece pse
Pusti ti sta vucina prica,dobar je to cuvar,pored njega nece ni ruski vuk
2014-04-15
pa koliko znam oni koji ih imaju i nisu se pokazali bas ucinkoviti protiv vuka..oni su odlicni u discipliniranju i tjeranju stada ali u obrani od vuka i ne bas...hrvatski ovcar je prije mahom koristen kao cuvar stada na onim podrucjima gdje i nije bilo vukova poput slavonije,podravine,banije,korduna...u lici,dalmaciji,gorskom kotaru su vecinom se ljudi oslanjali na sarplanince ili mjesance...flumen wrote:i velis, hrvatski ovcari nista...a ja bas htio jednog kupit...vuksadinare wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:mada po sluzbenim lovackim podacima u hravtskoj konkretno na potezu od gorskog kotara preko like do dalmacije obitava nesto vise od stotinjak vukova
neslužbeno ih ipak ima malo više, samo što se službeno režu brojke radi odšteta
moze biti...ali mislim da dosta vukova migrira iz bosne i spusti se u dalmaciju...preko zime zbog nedostatka divljaci i ostrih zima u bosanskim vrletima...pa se kad zavrsi zima vrate bar veci dio u bosnu nazad i tu obitavaju do slejdece zime jer realno bosna je bogatija sa visokom divljaci nego hrvatska bar ovaj dalamtinsko-licki pojas...veci broj vukova koji se zadrzavaju u hravstkoj nalazi na podrucju gorskog kotara i sjeverne like(velika i mala kapela,licka pljesivica)..posto su ti dijelovi bogatiji krupnom divljacimarcellus wrote:vuksadinare wrote:mada po sluzbenim lovackim podacima u hravtskoj konkretno na potezu od gorskog kotara preko like do dalmacije obitava nesto vise od stotinjak vukova
neslužbeno ih ipak ima malo više, samo što se službeno režu brojke radi odšteta
2015-09-08
Trebaju mu samo dva ovčara... Heckler & Koch...efikasno i protiv lovočuvara i ostalih beskorisnih parazita.
darth_vader-
2014-04-17
pa nekad su ljudi odnosn pastiri imali puske odnosno odlazili sa puskama na ispasu u ovim krajevima...bar je pusku imao jedan ako ne svi...obicno usputno ej bilo ako je jos lovac bio pa imao dozvolu ali bogami mnogi su imali i ilegalnu..ali jebalo im se..ko d aje murja isla u one vrleti gledati tko ima ilegalno pusko ko ne.,.jos da njih upucaju pa se pravdaju zamjenili smo ih za vukajasambrend wrote:Trebaju mu samo dva ovčara... Heckler & Koch...efikasno i protiv lovočuvara i ostalih beskorisnih parazita.
2015-09-08
nije mile vec hund
https://www.youtube.com/watch?v=hGbcrZFD1DU
2015-09-08
Film Vuk samotnjak i serija Jelenko imale su za cilj popularizirati kod djece krajiški mentalitet.vuksadinare wrote:nije mile vec hund
Tako smo mi svi u prvoj sezoni prikazivanja Jelenka 1980/81. otčeve kućama umjesto "tata" počeli nazivati "ćaća",a djedove umjesto dida,đedo.
Vrlo perfidan pokušaj srbizacije i krajinizacije Lijepe naše.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pismejker wrote:ti samo kevću i veliku buku dizu...jako iritirajuća sorta..flumen wrote:i velis, hrvatski ovcari nista...a ja bas htio jednog kupit...vuksadinare wrote:
posto nemam ovce, ne bih nabavio hrvatskog ovcara zbog vuka, nego da me drzi u kondiciji...
ali, dobro cut, sto tko misli...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Odličan pas. Odan i vjeran. A napose je za igru sa djecom.flumen wrote:pismejker wrote:ti samo kevću i veliku buku dizu...jako iritirajuća sorta..flumen wrote:i velis, hrvatski ovcari nista...a ja bas htio jednog kupit...vuksadinare wrote:
posto nemam ovce, ne bih nabavio hrvatskog ovcara zbog vuka, nego da me drzi u kondiciji...
ali, dobro cut, sto tko misli...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vukovi su zasticeni. I ima ih dosta.crvenkasti wrote:Zar vukovi nisu istrijebljeni?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mater im jebem cetnicku..dje ce na ovce,,To srbi u vucijim kozama haraju po Velebitu..A mozda im se digo pa gledaju dje ce kaku dalmatinku zasarafit..Da se mene pita ja bi to sve pobio..a i cucke zajedno sa njima..onda bi ovcice pasle travu u tisini Lipe njihove kamenjarske vukojebine.Zato se i zove vukojebina jer ih prcaju vuci a ne turci..
Guest- Guest
frka wrote:Mater im jebem cetnicku..dje ce na ovce,,To srbi u vucijim kozama haraju po Velebitu..A mozda im se digo pa gledaju dje ce kaku dalmatinku zasarafit..Da se mene pita ja bi to sve pobio..a i cucke zajedno sa njima..onda bi ovcice pasle travu u tisini Lipe njihove kamenjarske vukojebine.Zato se i zove vukojebina jer ih prcaju vuci a ne turci..
Imam osjećaj da si ovo blebetao kako ti što padne na pamet.
Ja ne tako. Ja prvo smislim, pa onda napišem sve u jednom dahu.
crvenkasti-
2014-04-17
by crvenkasti Today at 11:56
==============================================
Ma jock..ja sam ovo smisljo tri dana a ti si izgubio osjecaj cim si posto hrvat..Eno srbi prcaju u 74 a hrvati ne mogu jebati ni sa 25 god.
Zato su i protjerali srbe jer im pojebase hrvatice ....sad toga nema pa opo natalitet..Nema srba ..nema Hrvatske..De se ti vrati sbima pa ces moc i ti sa 74 jebavat::)))
Ma jock..ja sam ovo smisljo tri dana a ti si izgubio osjecaj cim si posto hrvat..Eno srbi prcaju u 74 a hrvati ne mogu jebati ni sa 25 god.
Zato su i protjerali srbe jer im pojebase hrvatice ....sad toga nema pa opo natalitet..Nema srba ..nema Hrvatske..De se ti vrati sbima pa ces moc i ti sa 74 jebavat::)))
Guest- Guest
frka wrote:by crvenkasti Today at 11:56
Sex je precijenjen. Žele ga samo oni koji i inače nemaju što jebat.
crvenkasti-
2014-04-17
by crvenkasti Today at 12:08
===============================================
Sada znam da si posto pravi Hrvat..
===============================================
Sada znam da si posto pravi Hrvat..
Guest- Guest
bas se mislim neki dan o ovoj teoriji...frka wrote:by crvenkasti Today at 11:56
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srpsku bebu zaklali u kolevci, oca terali da gleda
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Noćni vukovi stigli u RS
» Vukovi i medvjedi su ove zime posve zakazali
» Vukovi siju strah po Dalmatinskoj zagori!
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Noćni vukovi stigli u RS
» Vukovi i medvjedi su ove zime posve zakazali
» Vukovi siju strah po Dalmatinskoj zagori!
Page 2 of 4