Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
A meni je gadan jbg kad znam da je pravo mozda sam preosjetljiv ali se nekako stavim u situaciju sto bih da tako netko udje u neku prostoriju gdje se nalazim i krene da ubija redom ili bez reda a ja nemam ni pistolj. Jbt moram krenuti u projekat nabavke Glock-a ili slicne naprave.pismejker wrote:gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
omni wrote:A meni je gadan jbg kad znam da je pravo mozda sam preosjetljiv ali se nekako stavim u situaciju sto bih da tako netko udje u neku prostoriju gdje se nalazim i krene da ubija redom ili bez reda a ja nemam ni pistolj. Jbt moram krenuti u projekat nabavke Glock-a ili slicne naprave.pismejker wrote:gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
bajo moj,ovaj je bio cak i fin..rekao bih smireno fokusiran...recimo..svakako cisto metak i to je to...
Koliko su Kozojebi pokidali glava i na koje sve nacine pobili "nevjernike",tu bi ti se trebalo smuciti....
Guest- Guest
Ima više krvi u Metro exodusu nego u tom videu
ma i u Kool of djutijima..a mosh i boju promjeniti,ako ti bude zlo,kao nasem Omniju..
Guest- Guest
marcellus wrote:pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:aj marc napiši kolumnu/vijest na šemu ovoga, da mogu šerat po fejsu :D , ljudi će prijet to pročitati nego screenshot
narod ne bi nikad prenio takav vokabular
Ali ovaj forum bi.
Aj složi ovdi jedan kratki rezime.....po volji
Također, ako netko prodaje, inbox rođaciomni wrote:Jbt moram krenuti u projekat nabavke Glock-a ili slicne naprave.pismejker wrote:gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
2014-04-15
omni wrote:Da jbt film je gadan, jednom vidio i ne bih vise. Koji cu ga kujac cuvat a i koji kujac ce mi to da i radim braniti. Ionako ga je citav cyber svijet pogledao.
Guest- Guest
@marcellus wrote:
@pismejker wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:
aj marc napiši kolumnu/vijest na šemu ovoga, da mogu šerat po fejsu :D , ljudi će prijet to pročitati nego screenshot
:tu :tu :tu :tu :tu
narod ne bi nikad prenio takav vokabular
by Yehudim Today at 12:10
Ali ovaj forum bi.
Aj složi ovdi jedan kratki rezime.....po volji drunken
==================================
Ma statije jebo te...pa taj cita po cijeli dan forum i onda sastavlja svoje glupe tekstove od njemu interesantnih upisa..Nounar..za desnicare
(pere dupe rukom pa na javnim mjestima crta i misli da je Van Gogh::)))))))))..Ljudi ...svasta sam u zivotu citao...ali takvu budalu samo jednom...kada ga je slucajno netko stavio u neki sukob sa Lazanskim,,Ej ..ej...ej...kompleksas kakvog nema ...jebo te to si vec umislilo da je neka velicina..hahahahahhahahahahahhahahahahhaahah...ajd dobro ..moze se i nasmijati na idiotarije ...ko ono da INA pravila atomsku:::))
Guest- Guest
pa nije bas da je podjelio po metak...a što tek reći na ono pucanje na sred ulice za onima što bježepismejker wrote:omni wrote:A meni je gadan jbg kad znam da je pravo mozda sam preosjetljiv ali se nekako stavim u situaciju sto bih da tako netko udje u neku prostoriju gdje se nalazim i krene da ubija redom ili bez reda a ja nemam ni pistolj. Jbt moram krenuti u projekat nabavke Glock-a ili slicne naprave.pismejker wrote:gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
bajo moj,ovaj je bio cak i fin..rekao bih smireno fokusiran...recimo..svakako cisto metak i to je to...
Koliko su Kozojebi pokidali glava i na koje sve nacine pobili "nevjernike",tu bi ti se trebalo smuciti....
kozojebske metode su zastarjele, tupi noževi i meki vratovi...previše posla i krvi, ali upečatljivije
2014-04-15
zamjerio bih mu samo lose tempirano vrijeme...prilicno prazne su đamije bile..n_razbojnik wrote:pa nije bas da je podjelio po metak...a što tek reći na ono pucanje na sred ulice za onima što bježepismejker wrote:omni wrote:A meni je gadan jbg kad znam da je pravo mozda sam preosjetljiv ali se nekako stavim u situaciju sto bih da tako netko udje u neku prostoriju gdje se nalazim i krene da ubija redom ili bez reda a ja nemam ni pistolj. Jbt moram krenuti u projekat nabavke Glock-a ili slicne naprave.pismejker wrote:gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
kozojebske metode su zastarjele, tupi noževi i meki vratovi...previše posla i krvi, ali upečatljivije
efiukasnost je bitna..islamdžije u sve unose emocije i osobni pecat,,zato kolju i masakriraju..kulturni i civilizirani logicno samo manjuju broj nepozeljnih..metak ili dva,za sigurnost i idmo dalje..
Guest- Guest
Nakon interneta, Novi Zeland cenzurira i glazbu
http://www.blabbermouth.net/news/philip-anselmos-concerts-in-new-zealand-canceled-reportedly-because-of-nazi-salute-and-white-power-remarks/
http://www.blabbermouth.net/news/philip-anselmos-concerts-in-new-zealand-canceled-reportedly-because-of-nazi-salute-and-white-power-remarks/
Izgleda da im je ovaj napad dosao kao porucen da uvedu diktaturu. Sigurno su dobro platili onog ludjaka da sve sredi.catabbath wrote:Nakon interneta, Novi Zeland cenzurira i glazbu
omni-
2014-04-12
Od sad samo hahal glazba:cheers:
catabbath-
2015-08-22
A nu tebe sad je cenzura,a kad Tompson nemere onda pljesces?catabbath wrote:Nakon interneta, Novi Zeland cenzurira i glazbu
2014-04-15
n_razbojnik wrote:A nu tebe sad je cenzura,a kad Tompson nemere onda pljesces?
E sad izjednačiti jednog Anselma i čobana sa Svilaje. U ostalom nitko mu nije zabranio koncerte u RH
catabbath-
2015-08-22
A ti izjednaci cenzuru i zabranucatabbath wrote:n_razbojnik wrote:A nu tebe sad je cenzura,a kad Tompson nemere onda pljesces?
E sad izjednačiti jednog Anselma i čobana sa Svilaje
2014-04-15
Podosta Hrvata ima na Zilandu,osli tamo devedestih..svakako im nece sad biti bolje,cim se tamo Kozojebi razmnazaju...
Guest- Guest
pismejker wrote:Podosta Hrvata ima na Zilandu,osli tamo devedestih..svakako im nece sad biti bolje,cim se tamo Kozojebi razmnazaju...
Tamo još vlada multikulti eurofija kao u Europi nekad. Daleko su pa trendovi sporije dolaze ali biti će i kod njih kulturnog obogaćivanja uskoro...
catabbath-
2015-08-22
to i rekoh..jbtg..svise popalili na hobittland..istina,Ziland je prelijep ali..gdje god Orkovi kozojepski dojdu,uniste svu car i ljepotu..catabbath wrote:pismejker wrote:Podosta Hrvata ima na Zilandu,osli tamo devedestih..svakako im nece sad biti bolje,cim se tamo Kozojebi razmnazaju...
Tamo još vlada multikulti eurofija kao u Europi nekad. Daleko su pa trendovi sporije dolaze ali biti će i kod njih kulturnog obogaćivanja uskoro...
Guest- Guest
pismejker wrote:..gdje god Orkovi kozojepski dojdu,uniste svu car i ljepotu..
Ono u centru grada "Kristova crkva" dvi đamije u razmaku od 10 minutra, what can possibly go wrong
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Cacic sve ljuci:'Nemam zeludac slusati ovaj stozer'
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Cacic sve ljuci:'Nemam zeludac slusati ovaj stozer'
Page 3 of 4