Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
https://coinspice.io/news/kiwi-farms-refuses-nz-police-request-to-preserve-user-ips-emails-after-killings/
https://kiwifarms.net/threads/2019-03-17-new-zealand-police-we-would-like-to-preserve-any-posts-and-technical-data-including-ip-addresses-email-addresses-etc.54376/
Kao Nnew Zeland policija, tražila od vlasnika Kiwifarms stranice , da maknu video, da daju sve informacije , email adrese, tel brojeve, i ostalo o osobama koje su stavile video, komentirale, djelile, vlasnik Kiwifarms stranice ih odjebao u stilu "tko ste vi, da je on Amerikanac, da živi u slobodnoj državi, da ne sluša neku malu bezveznu shithole državu i da odjebu i da neće cenzurirati internet niti će ugrožavati sigurnost svojih klijenata"
evo copy paste početne rasprave, imate linkove gore za detalje;
On 3/17/2019 6:12 AM, MICHAEL, John (JP) wrote:
Good afternoon
I am hoping that you can help us with an investigation the New Zealand Police are working on.
On 15 March 2019 there was a shooting in New Zealand with multiple fatalities at two mosques in the city of Christchurch.
The alleged offender in this matter is a Brenton TARRANT.
At around the time of the shooting there were a number of posts and links posted on kiwifarms.net relating to the shooting and TARRANT
We would like to preserve any posts and technical data including IP addresses, email addresses etc linked to these posts pending a formal legal request .
Could you please advise what legal process you require for this request and also confirm preservation of the data requested pending legal process.
Kind regards
John
John Michael_
_Detective Senior Sergeant*
*E-mail: john.michael@police.govt.nz
===============================================================
WARNING
The information contained in this email message is intended for the addressee only and may contain privileged information. It may also be subject to the provisions of section 50 of the Policing Act 2008, which creates an offence to have unlawful possession of Police property. If you are not the intended recipient of this message or have received this message in error, you must not peruse, use, distribute or copy this message or any of its contents.
Also note, the views expressed in this message may not necessarily reflect those of the New Zealand Police. If you have received this message in error, please email or telephone the sender immediately
Is this a joke? I'm not turning over information about my users. The person responsible for posting the video and manifesto PDF is myself.
I feel real bad for you guys, you've got a quiet nation and now this attack is going to be the first thing people think of for the next 10 years when they hear the name New Zealand, but you can't do this. Tell your superiors they're going to make the entire country and its government look like clowns by trying to censor the Internet. You're a small, irrelevant island nation barely more recognizable than any other nameless pacific sovereignty. You do not have the clout to eradicate a video from the Internet and you do not have the legal reach to imprison everyone whose posted it. If anyone turns over to you the information they're asking for they're not only cowards, but they're fucking idiots.
My name is Joshua Moon, I'm a US Citizen living overseas. My company is contained within a Florida company. If you need an address to send physical documents to this works.
Lolcow LLC
913 Beal Pkwy NW
Suite A-1017
Fort Walton Beach, FL 32547
If you're wondering, no. Kiwi Farms has nothing to do with New Zealand. Our name is a pointed jab at some of the mushmouthed autistic people we make fun of. Absolutely nothing about our community is NZ oriented.
And I don't give a single solitary fuck what section 50 of your faggot law say about sharing your email. Fuck you and fuck your shithole country.
- Josh
https://kiwifarms.net/threads/2019-03-17-new-zealand-police-we-would-like-to-preserve-any-posts-and-technical-data-including-ip-addresses-email-addresses-etc.54376/
Kao Nnew Zeland policija, tražila od vlasnika Kiwifarms stranice , da maknu video, da daju sve informacije , email adrese, tel brojeve, i ostalo o osobama koje su stavile video, komentirale, djelile, vlasnik Kiwifarms stranice ih odjebao u stilu "tko ste vi, da je on Amerikanac, da živi u slobodnoj državi, da ne sluša neku malu bezveznu shithole državu i da odjebu i da neće cenzurirati internet niti će ugrožavati sigurnost svojih klijenata"
evo copy paste početne rasprave, imate linkove gore za detalje;
On 3/17/2019 6:12 AM, MICHAEL, John (JP) wrote:
Good afternoon
I am hoping that you can help us with an investigation the New Zealand Police are working on.
On 15 March 2019 there was a shooting in New Zealand with multiple fatalities at two mosques in the city of Christchurch.
The alleged offender in this matter is a Brenton TARRANT.
At around the time of the shooting there were a number of posts and links posted on kiwifarms.net
We would like to preserve any posts and technical data including IP addresses, email addresses etc linked to these posts pending a formal legal request .
Could you please advise what legal process you require for this request and also confirm preservation of the data requested pending legal process.
Kind regards
John
John Michael_
_Detective Senior Sergeant*
*E-mail: john.michael@police.govt.nz
===============================================================
WARNING
The information contained in this email message is intended for the addressee only and may contain privileged information. It may also be subject to the provisions of section 50 of the Policing Act 2008, which creates an offence to have unlawful possession of Police property. If you are not the intended recipient of this message or have received this message in error, you must not peruse, use, distribute or copy this message or any of its contents.
Also note, the views expressed in this message may not necessarily reflect those of the New Zealand Police. If you have received this message in error, please email or telephone the sender immediately
Is this a joke? I'm not turning over information about my users. The person responsible for posting the video and manifesto PDF is myself.
I feel real bad for you guys, you've got a quiet nation and now this attack is going to be the first thing people think of for the next 10 years when they hear the name New Zealand, but you can't do this. Tell your superiors they're going to make the entire country and its government look like clowns by trying to censor the Internet. You're a small, irrelevant island nation barely more recognizable than any other nameless pacific sovereignty. You do not have the clout to eradicate a video from the Internet and you do not have the legal reach to imprison everyone whose posted it. If anyone turns over to you the information they're asking for they're not only cowards, but they're fucking idiots.
My name is Joshua Moon, I'm a US Citizen living overseas. My company is contained within a Florida company. If you need an address to send physical documents to this works.
Lolcow LLC
913 Beal Pkwy NW
Suite A-1017
Fort Walton Beach, FL 32547
If you're wondering, no. Kiwi Farms has nothing to do with New Zealand. Our name is a pointed jab at some of the mushmouthed autistic people we make fun of. Absolutely nothing about our community is NZ oriented.
And I don't give a single solitary fuck what section 50 of your faggot law say about sharing your email. Fuck you and fuck your shithole country.
- Josh
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
Prijevod za ekipu koja nezna eng jezik; policija ga pita , da sukladno new zeland zakonima, pošalje sve informacije, ukloni sve, itd.. odgovor;
"Jel ovo jebena šala"? Neću vam dati nikakve informacije od mojih korisnika na mojoj stranici. VIdeo i manifest sam objavio JA. Žao mi je što ste mala nacija i idućih 10godina kada netko spomene N.Zeland prvo će vas ljudi povezati sa terorističkim napadom, ali sve jedno nije moj problem.
Recite svojim nadređenima da će ispasti klanuovi i debili ako misle da mogu cenzurirati cijeli internet. Vi ste mala i nevažna otočna nacija među drugim nevažnim pacifičkim otočnim nacijama. Niti imate mogućnosti izbrisati video, niti imate mogućnosti uhititi sve koji šeraju video. Ako drugi poslušaju vaše zahtjeve ne samo da su kukavice nego su idioti. Zovem se Jošua Moon, USA sam građanin itd itd.. Neda mi se više pa ću samo zadnju rečenicu.
BOLI ME KURČINA KOJA SEKCIJA 50 VAŠEG PEDERSKOG ZAKONA GOVORI O DJELJENJU OVOGA MAILA. JEBITE SE VI I VAŠA USRANA ZEMLJA.
JOSH
koji bog , heroj današnjice
"Jel ovo jebena šala"? Neću vam dati nikakve informacije od mojih korisnika na mojoj stranici. VIdeo i manifest sam objavio JA. Žao mi je što ste mala nacija i idućih 10godina kada netko spomene N.Zeland prvo će vas ljudi povezati sa terorističkim napadom, ali sve jedno nije moj problem.
Recite svojim nadređenima da će ispasti klanuovi i debili ako misle da mogu cenzurirati cijeli internet. Vi ste mala i nevažna otočna nacija među drugim nevažnim pacifičkim otočnim nacijama. Niti imate mogućnosti izbrisati video, niti imate mogućnosti uhititi sve koji šeraju video. Ako drugi poslušaju vaše zahtjeve ne samo da su kukavice nego su idioti. Zovem se Jošua Moon, USA sam građanin itd itd.. Neda mi se više pa ću samo zadnju rečenicu.
BOLI ME KURČINA KOJA SEKCIJA 50 VAŠEG PEDERSKOG ZAKONA GOVORI O DJELJENJU OVOGA MAILA. JEBITE SE VI I VAŠA USRANA ZEMLJA.
JOSH
koji bog , heroj današnjice
Re: Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
auch.
Takvi svi trebaju biti da je srece. Nije tu u pitanju nakaradni video one budale nego namicanje drakonskih kazni za nesto sto nije cak ni ilegalno a to je vec veci korak ka ukidanju sloboda. Kolika je kod kretena kazna za ubojstvo pitam se.
omni-
2014-04-12
i onda netko kaže prokleta Amerika.. unatoč svim sranjima što ta država radi, i dalje su ameri (oni pogotovo) a država nešto manje, jedna od rijetkih svijetlih stvari na ovom svijetu.
Zadnja rečenica
epic
epic
2014-04-15
aj marc napiši kolumnu/vijest na šemu ovoga, da mogu šerat po fejsu :D , ljudi će prijet to pročitati nego screenshot
btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
2014-04-15
Prvo nek nabave par desetina tisuca nuklearnih bojevih glava pa onda prijete gradjanima drugih drzava.n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
omni-
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:aj marc napiši kolumnu/vijest na šemu ovoga, da mogu šerat po fejsu :D , ljudi će prijet to pročitati nego screenshot
Guest- Guest
evo sad će, ovaj mu sere na cijelu naciju a nu odgovora hahaomni wrote:Prvo nek nabave par desetina tisuca nuklearnih bojevih glava pa onda prijete gradjanima drugih drzava.n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
Hi Josh
Appreciate your quick response.
Will definitely consider what you have said.
Regards
John
2014-04-15
ukinut demokraciju i slobodu govora...to je cilj. e nek im je rekao...sad kad mu FBI upadne u kucu...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
a lipo im je rekao. bezvezna nebitna otočna nacija, sa repersivnim zakonima, koja misli cenzurirati i zastrašivati ostatak svijeta. kako da ne.omni wrote:Prvo nek nabave par desetina tisuca nuklearnih bojevih glava pa onda prijete gradjanima drugih drzava.n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
a uhljeb kao uhljeb odgovara birokratski :Dn_razbojnik wrote:evo sad će, ovaj mu sere na cijelu naciju a nu odgovora hahaomni wrote:Prvo nek nabave par desetina tisuca nuklearnih bojevih glava pa onda prijete gradjanima drugih drzava.n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
Hi Josh
Appreciate your quick response.
Will definitely consider what you have said.
Regards
John
Ne bi me cudilo da su sami angazirali onoga ludjaka da krenu sa programom.
omni-
2014-04-12
Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
Guest- Guest
ovisi.. čak i nesretni RH ustav i pravo štite RH građane od New Zelanda.,. iako našim domoljubima nevjerujem kurca, oni bi prodali vlastitu mater za malo materijalnih privilegija, tako ako bi ih NZ država podmitila naše političare i tražila izručenja, nebi me ništa čudilo, domoljubi bi te prodali za jednog polovnog clia.. ali zato Trump i USA će se rugati sa ovim debilima in NZpismejker wrote:Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
2018-06-14
Dobro, to , to je zicer...a pogotovo tebi u Dojčlandpismejker wrote:Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
vid' mene, netreba mi VPN, nemoram se skrivat...zakon je mrtvo slovo na papiru RH građanske i internet slobode najjače igdje
2014-04-15
istina, ali to samo zato, jer imamo ne -efikasnu birokraciju na tom polju, RH je uglavnom u tom segmentu birokracije zapošljavala ljene i neambiciozne uhljebe, koje boli kurac za posao, pa iako imamo "njemačke zakone" vezano za internet, cenzuru, regulaciju, downloadanje, na sreću ništa se ne sprovodi..n_razbojnik wrote:Dobro, to , to je zicer...a pogotovo tebi u Dojčlandpismejker wrote:Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
vid' mene, netreba mi VPN, nemoram se skrivat...zakon je mrtvo slovo na papiru RH građanske i internet slobode najjače igdje
a kada se krene, koristit ću VPN kao što sam i koristio prije kada je SDP bio na vlasti.. HDZ je ipak zericu više za slobodu govora nego ovi debili iz SDPa
2018-06-14
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Cacic sve ljuci:'Nemam zeludac slusati ovaj stozer'
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Cacic sve ljuci:'Nemam zeludac slusati ovaj stozer'
Page 1 of 4