Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
istina, ali to samo zato, jer imamo ne -efikasnu birokraciju na tom polju, RH je uglavnom u tom segmentu birokracije zapošljavala ljene i neambiciozne uhljebe, koje boli kurac za posao, pa iako imamo "njemačke zakone" vezano za internet, cenzuru, regulaciju, downloadanje, na sreću ništa se ne sprovodi..n_razbojnik wrote:Dobro, to , to je zicer...a pogotovo tebi u Dojčlandpismejker wrote:Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
vid' mene, netreba mi VPN, nemoram se skrivat...zakon je mrtvo slovo na papiru RH građanske i internet slobode najjače igdje
a kada se krene, koristit ću VPN kao što sam i koristio prije kada je SDP bio na vlasti.. HDZ je ipak zericu više za slobodu govora nego ovi debili iz SDPa
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Amerikanac odjeba NewZelanđane.. kao vi ste shithole, da neže slušati njihovu policiju i micati video i davati info
nish,..regati se na Kiwi forum i podrzati ljudinu..
Guest- Guest
bja moj..nikad ne reci nikad...9 ojra z punokrvni VPN je nikakva cijena da mosh zajebavati Vlasti posvuda...osm toga,Yoda ti je odgovorio u mojem postu..n_razbojnik wrote:Dobro, to , to je zicer...a pogotovo tebi u Dojčlandpismejker wrote:Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
vid' mene, netreba mi VPN, nemoram se skrivat...zakon je mrtvo slovo na papiru RH građanske i internet slobode najjače igdje
Guest- Guest
Glupi novozelanđani, valjda su mislili da ako oni bespogovorno izručuju svoje građane u USA ( Kim Dot Com ) da će amerikanci isto tako pogodovati njima :)
pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:aj marc napiši kolumnu/vijest na šemu ovoga, da mogu šerat po fejsu :D , ljudi će prijet to pročitati nego screenshot
narod ne bi nikad prenio takav vokabular
..pa stavi prvo i zadnje slovo,izmedju zvjezdice.. a ima i zamjenskih rijeci.,,jel..Ajd ajd da vidimokakav je puls nacije..tema je vruca i aktualna..marcellus wrote:pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:aj marc napiši kolumnu/vijest na šemu ovoga, da mogu šerat po fejsu :D , ljudi će prijet to pročitati nego screenshot
narod ne bi nikad prenio takav vokabular
Guest- Guest
bice boje se da taj video ne bude posluzio islamskim radikalima kao inspiracija za teroristicke napade
pa kao da ga sakriju na vrijeme
2014-04-19
prckov wrote:bice boje se da taj video ne bude posluzio islamskim radikalima kao inspiracija za teroristicke napade
Pa evo već danas neko sranje u Nizozenskoj
catabbath-
2015-08-22
Oni sve ovo rade u svojoj nemoci da sprijece ovakve stvari a nece nikada priznati da su vodili pogresnu politiku. Ovdje se vise osvrcem na EU rezime, za NZ me boli ona stvar, sto se mene tice ako i citav otok potone ili postane skroz muslimanski ja to ne bi ni primjetio.
omni-
2014-04-12
Čekaj,tražit izručenje ?AssadNaPodmornici wrote:ovisi.. čak i nesretni RH ustav i pravo štite RH građane od New Zelanda.,. iako našim domoljubima nevjerujem kurca, oni bi prodali vlastitu mater za malo materijalnih privilegija, tako ako bi ih NZ država podmitila naše političare i tražila izručenja, nebi me ništa čudilo, domoljubi bi te prodali za jednog polovnog clia.. ali zato Trump i USA će se rugati sa ovim debilima in NZpismejker wrote:Pa da posalju to nekim kretenskim drzavama koje bi podrzale takve drakonske kazne..na svasta treba racunati...eto kladim se da bi RH rado podrzala te kazne,nakon konzultacija sa svojim gazdama..n_razbojnik wrote:btw... što će im IP adrese ljudi koji nisu na Novom Zelandu? Da im pošalju prijeteći e mail?
Dobiješ 10 god. zatvora u N.Zelandu zbog šeranja snimke ,pa to je humano.
Mislim da bi se kod nas mnogi nesretnici gurali u redovima da završe u Novozelandskom zatvoru,jer bi im životni standard bio bolji nego u Hrvatskoj na slobodi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
prckov wrote:bice boje se da taj video ne bude posluzio islamskim radikalima kao inspiracija za teroristicke napade
Ma jok Čika-Prckoff..boje se oni da ne bi bijela nacija se dozvala pameti i sakupila mooda pa uzvratila na kozojepski terorizam..
Guest- Guest
Kvragu,imal neki link na taj video..bas me zanima..
Guest- Guest
jel tko hoce videjo???...
Guest- Guest
14.minuta necenzurirani...
Guest- Guest
https://www.superhaber.tv/yeni-zelenda-cami-saldirisi-sansursuz-goruntuleri-izle-sansursuz-yeni-zelenda-saldiri-videosu-tam-ham-yeni-zelenda-goruntuleri-haber-182843
Guest- Guest
pogledali smo svi.. ima na ovoj kiwi stranici
tja..vec vidjeno...Mudern vurfare..Kol of Djuti...
Guest- Guest
tip je ladno i bez zurbe obavio akciju.. :cleanteeth:nije niti mislio da bjezi policiji..
Guest- Guest
Da jbt film je gadan, jednom vidio i ne bih vise. Koji cu ga kujac cuvat a i koji kujac ce mi to da i radim braniti. Ionako ga je citav cyber svijet pogledao.
omni-
2014-04-12
gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
Guest- Guest
A meni je gadan jbg kad znam da je pravo mozda sam preosjetljiv ali se nekako stavim u situaciju sto bih da tako netko udje u neku prostoriju gdje se nalazim i krene da ubija redom ili bez reda a ja nemam ni pistolj. Jbt moram krenuti u projekat nabavke Glock-a ili slicne naprave.pismejker wrote:gadan??? sto tu ima gadno??..kao promotivni video neke b FPS pucacine..
omni-
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Cacic sve ljuci:'Nemam zeludac slusati ovaj stozer'
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Cacic sve ljuci:'Nemam zeludac slusati ovaj stozer'
Page 2 of 4