ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 5 Empty Re: Sirija

Post by AlfaOmega Tue 27 Oct - 19:14

Tj. Ruse, Hezbollah i Iran. Isto ka i ti.

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 27 Oct - 19:15

ja sam možda jedini ovdje koji je imao prilike vidjeti u živo preteče ovih islamdžija i rokati se s njima i jebeš ga ako se u ičem slažem s tobom onda se slažem po ovom pitanju...a sad kad ovi tvoji odjebu sa političke scene možda ćemo se u još koječemu složiti... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi Tue 27 Oct - 19:15

Ja ne komentiram ničiji nick a još manje spominjem nečiju obitelj ili pretke. Tako nisam niti tebe pa očekujem jednostavnu stvar.

- Ne radi mi ono šta ja ne radim tebi-

Toliko o tome.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 27 Oct - 19:19

eh pa nisam ja nikog tvog ni spominjao u negativnom kontekstu, samo sam naveo usporedbu onih i ovih bandi..... koljačkih jeli....usrdno se nadajući da će rusi ovaj put pametnije i do kraja....mada počinjem sumnjati čim traže neku koljačiju koji bi im mogli biti prihvatljivi... ali valjda će razum ovaj put prevladati kod njih...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi Tue 27 Oct - 19:28

Meni se čini da ovi naši tu imaju kratko pamćenje.

Zar se već zaboravilo da su kojekakvi muslimanski ekstremisti

po BiH rezali glave Hrvatima i slikali se sa trofejima.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 27 Oct - 19:39

pa "ovi naši" vrlo često zaboravljaju tak da opće ne čudi kako su zaboravili glavosijeke iz BiH. mada realno gledano nije bit u zaboravljanju nego ih se to jednostavno ne tiče jer nisu imali s tim nikakve veze pa čak ni posredne... jebiga nema gore nego kad moraš učiti iz osobnog iskustva...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Tue 27 Oct - 20:11

Avioni iz Turske prevezli više od 500 sirijskih terorista ID u Jemen!?
Avioni koji su u Siriju došli iz Turske prevezli su 500 boraca Islamske države (ID), saopštio je zvanični predstavnik Oružanih snaga Sirije, brigadni general Ali Majhub.
"Prema obavještajnim podacima, 26. oktobra na aerodrom grada Aden u Jemenu stigla su četiri aviona iz Turske. Dva od njih pripadaju turskim avio-linijama, jedan katarskim, a jedan avio-kompaniji Ujedinjenih Arapskih Emirata. U avionu je bilo više od 500 boraca terorističke organizacije Islamska država. Njih su dovezli iz Sirije, spasavajući ih od ruskih vazdušnih napada", rekao je Majhub.
"Borce su dočekali oficiri saudijske koalicije koji su ih odvezli s aerodroma u tri grupe. Prva se uputila u grad Bab u provinciji Mandeb, druga u Marib, a treća u saudijske provincije Džazan i Asir. Borci treba da učestvuju u operaciji kopnene koalicije koja je pretrpjela velike gubitke u posljednjim borbama s Hutima. Prema raspoloživim informacijama, operacije izvlačenja terorista ID iz Sirije biće nastavljene", dodao je on.
link

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcus-t Tue 27 Oct - 23:20

mutava baštarda wrote:Avioni iz Turske prevezli više od 500 sirijskih terorista ID u Jemen!?
Avioni koji su u Siriju došli iz Turske prevezli su 500 boraca Islamske države (ID), saopštio je zvanični predstavnik Oružanih snaga Sirije, brigadni general Ali Majhub.
"Prema obavještajnim podacima, 26. oktobra na aerodrom grada Aden u Jemenu stigla su četiri aviona iz Turske. Dva od njih pripadaju turskim avio-linijama, jedan katarskim, a jedan avio-kompaniji Ujedinjenih Arapskih Emirata. U avionu je bilo više od 500 boraca terorističke organizacije Islamska država. Njih su dovezli iz Sirije, spasavajući ih od ruskih vazdušnih napada", rekao je Majhub.
"Borce su dočekali oficiri saudijske koalicije koji su ih odvezli s aerodroma u tri grupe. Prva se uputila u grad Bab u provinciji Mandeb, druga u Marib, a treća u saudijske provincije Džazan i Asir. Borci treba da učestvuju u operaciji kopnene koalicije koja je pretrpjela velike gubitke u posljednjim borbama s Hutima. Prema raspoloživim informacijama, operacije izvlačenja terorista ID iz Sirije biće nastavljene", dodao je on.
link
Ne znam koji su ih kurac pustili da lete, to je trebalo rušit odma raketama. pirat
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Oct - 8:01

Ne piše di su u Siriji avioni pokupili islamiste. ?????

Inače

DAMASK - Sirijska armija je uz podršku ustanika oslobodila 50 naselja u provinciji Alep, saopštio je izvor iz oružane formacije "Jastrebovi pustinje".
"Juče je armija prodrla duboko u pravcu provincije Idlib.
 Oslobođeno je oko 120 kvadratnih kilometara - 50 sela.
 Neki žitelji Lideha i Hadadina danas su već počeli da se vraćaju u svoje domove i da raščišćavaju ruševine", ispričao je ustanik.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Oct - 8:56

Türkische Armee beschießt syrisch-kurdische Stellungen

Die türkische Armee hat ihre Angriffe auf die Kurden auf syrisches Gebiet ausgeweitet. Damit will Ankara verhindern, dass die Kurden ein geschlossenes Gebiet an der Grenze zur Türkei erringen.
27.10.2015, von RAINER HERMANN

Sirija - Page 5 Noch-im-juni-tobte-der-kampf

Die türkische Armee hat in den vergangenen Tagen zweimal Stellungen der syrischen Kurden beschossen. Der türkische Ministerpräsident Ahmet Davutoglu begründete die Angriffe damit, dass sich die militärischen Einheiten der syrischen Kurden, die „Volksverteidigungseinheiten“ (YPG), nun auch „westlich des Euphrats“ ausbreiteten. Ankara habe Washington und Moskau informiert, dies nicht zu dulden. Einzelheiten nannte Davutoglu nicht. Die Türkei will verhindern, dass die syrischen Kurden die beiden Kantone Kobane und Afrin miteinander verbinden. Die syrischen Kurden würden dann die gesamte Region entlang der syrischen Grenze zur Türkei kontrollieren.
Sirija - Page 5 Infografik-karte-syrien-efrin

Turska vojska je topništvom, dva puta u prošlom tjednu,  napala

Kurdsko-Sirijske položaje kod gradova Kobane i Tel Abyad.

Prije toga je TR obavijestila Rusiju i Ameriku kako neće dozvoliti

da Kurdi zadrže kontrolu nad dva kantona Afrin i Kobane  uz granicu TR.

Tijekom turskog topničkog napada -isis- je pokušao napasti sela južno

od Kobane, ali su napadi odbijeni.

( Ovo je jasno kao dan, da Turci daju topničku podršku -isis-u)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 8:59

AlfaOmega wrote:Yeho, naj biti ljut. Svi mi navijamo za Ruse, samo na malo smireniji način.

Samo ne znam zašto on navija za Ruse. Ili ti zašto bi jedan židov podupirao Hamasove saveznike.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Oct - 9:10

Zato jer nisam ovako isključiv.

Kao drugo ja sam osoba a ne dio Borg kolektivne svijesti.

Imam svoje mišljenje i stav.

Nadalje, zgdosada, zar ne znaš da postoje ultraortodoksne

grupacije Jevreja koje negiraju Izraelu pravo na postojanje?

Kako tek to možeš pojmiti?

Isis smatram najvećim zlom današnjice i stoga sam na

strani svih onih koji se bore protiv toga zla. 

Uostalom nemojte zamarati glave razmišljanjem o tome

kakav sam ja i radi čega sam takav. Koncentrirajte se na temu.

Hvala.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 9:15

Jer ti to meni objašnjavaš ono što sam ja tebi govorio prije tjedan dana da nisu svi židovi Zionisti ? Ajde barem sam te nešto naučio. Baš mi je drago. Googlaj dalje svašta ćeš saznati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 9:21

Eto probaj sa riječju Haredi. Svašta ćeš vidjeti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Oct - 9:33

O ieben te živote.

Pa šta se onda čudiš u gornjem postu, kako ne 

kužiš da ja podržavam ovoga onoga i kako je mogućno....

Čini se da sve šta misliš da znaš si  izguglao.

Kako bi onda nekoga mogao nešto naučiti.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Oct - 9:52

Amerika erwägt Bodentruppen im Kampf gegen den IS

Kehrtwende in der amerikanischen Syrien-Politik: Verteidigungsminister Carter hat signalisiert, dass die Vereinigten Staaten nun auch zu begrenzten Einsätzen am Boden bereit sind. Auch ein diplomatischer Kurswechsel zeichnet sich in Washington ab. 

Sirija - Page 5 Von-den-vereinigten-staaten

Kobane

Amerika razmišlja o slanju kopnenih trupa u Siriju.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 10:21

Yehudi wrote:O ieben te živote.

Pa šta se onda čudiš u gornjem postu, kako ne 

kužiš da ja podržavam ovoga onoga i kako je mogućno....

Čini se da sve šta misliš da znaš si  izguglao.

Kako bi onda nekoga mogao nešto naučiti.

Pa ti jesi Zionista. Hamas se bori protiv Izraela. Rusi su saveznici Hamasa. Znači kada Rusi pobjede vratiti će na vlast Asada. Protivnika Izraela. Biti će saveznici Hamasa. Močni saveznici. Tako da nema baš smisla da netko sa tvojim stavovima podržava Ruse. Ali ok to je sada već komplicirano za neke. Ti si jednostavan. Oni ubijaju arape oni su moji prijatelji. I ne znam kako ali tebe sam naučio da nisu svi židovi zionisti. I to preko interneta. Imam prirodan talenat valjda za učit ljude nešto. Šteta što nemam strpljenja za budale inaće bi te svašta naučiti mogao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 10:23

Evo još jedna prilika naučiti ću te kako da odgovoriš ljudima na post tako da se vidi na što odgovaraš. Znači kada hočeš odgovoriti recimo meni. Nađeš moj post. I imaš iznad njega mali gumb quote. Crveno ti piše. Stisneš to i onda ti se otvori prozor za odgovor.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 10:31

debelo grijesis ZgDosada...ako pogledas sve politicke  i ostale odnose u svijetu,doci ces do zakljucka da se saveznistva baziraju na Interesu..Rusi nisu saveznici Hamasa,jer je Hamas teroristicka organizacija,to prvo..Drugo je da Rusija i Israel imaju u tijeku malo zescu vojnu suradnju,po pitanju krstarecih raketa,dronova i ostalog..dakle tu se interes mjeri stotinama milijardi Ojra..Potom,Nedavno su Rusija i Israel dogovorili suradnju oko ove situacije u Siriji..Malo vise izvrces cinjenice na svoj mlin da idu,a nemaju temelja u reali...
Ono,tvoje: Bit ce saveznici Hamasa..e tu si ga bas uneredio...Prije ce te vi biti saveznici Hamasa pirat
Assad se nece vratiti na vlast,jer je to tako u ugovoru,a Rusi,dugo vec prisutni u siriji,samo gledaju da se Sirija ne rastoci,jer onda gube i svoje baze,i svoj uticaj na sredozemlju...
Napose Rusi ipak nesto transparentno i rade,za razliku od Amera,koji su igrali 5-6 simultanih i prljavih politika na Srednjem istoku..Mislim da se rusima moze vjerovati za datu rijec,dok žAmerima,niti u snu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 10:35

http://www.todayszaman.com/anasayfa_russian-fm-meets-hamas-chief-invites-him-to-moscow_395461.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 10:38

rzgovor..jesi siguran da ne slijedi pranje usiju??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija