Sirija
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Sirija
pregazili su ga ISILovci..marcus-t wrote:Šteta što ga nisu zarobili pa pregazili tenkom ko ona stoka onog jadnog mladića. Mater im jebem, to nisu ni životinje. Za to nema riječi u našem jeziku. Rusi žele civilne žrtve smanjiti na minimum pa ne mogu poštenski ni zasut ovu gamad buratinom i napalmom. Da bar svi civili napuste siriju i onda deratizirati ako treba i taktičkim nuklearkama.Yehudi wrote:Jaysh al-Nasr announced the death of "Abu Omar" (TOW cap guy)
Good news! One terrorist coward less - thanks SAA.
This will inflict major butthurt on some terrorist lovers here on LL
Ode -abu omar- tow - stručnjak
Guest- Guest
Captagon ( amfetamin) koji masovno koriste islamisti u Siriji. Možda je ova pošiljka bila za kolege u Jemenu.
https://www.rt.com/news/319727-saudi...e-drug-arrest/
2 ( DVIJE ) tone
2 ( DVIJE ) tone
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
30 ISIS elements killed, 2 booby-trapped houses destroyed in Khalidiya Island
(IraqiNews.com) Anbar – The commander of the Rapid Intervention Forces, Major General Thamir Mohammed Ismail, announced on Sunday the killing of more than 30 elements of the ISIS and the destruction of two booby-trapped houses in Khalidiya Island east of Ramadi.
--------------------------------------
Puši isis i u Iraku pomalo. Grad Baji oslobodjen.
Prije Mosula nalazi se grad Hawija na kojega se sada ide.
(IraqiNews.com) Anbar – The commander of the Rapid Intervention Forces, Major General Thamir Mohammed Ismail, announced on Sunday the killing of more than 30 elements of the ISIS and the destruction of two booby-trapped houses in Khalidiya Island east of Ramadi.
--------------------------------------
Puši isis i u Iraku pomalo. Grad Baji oslobodjen.
Prije Mosula nalazi se grad Hawija na kojega se sada ide.
2014-04-20
neoliberalni_placenik wrote:nisam zadnjih dana vidio vijesti sa fronte, kao da su stali napadi i ofenziv
Zašto tako misliš ako već nisi pratio vijesti zadnjih dana
kako sam kažeš?
2014-04-20
malo sam se krivo izjasnio, nisam zadnji dana vidio neke značajne vijesti sa fronte.. gledam ali ih nema.. prije je bilo SAA ušla u to i to selo.. islamisti raznjeli toliko tenkova.. Hezbollah napao tamo.. zadnja 2-3 dana tišina, iako je istina običaj dolje da se preko vikenda manje ratuju.. ili jednostavno jedna i druga strana ližu rane , jer zadnjih 4 tjedna od kada su rusi uletili je bilo žestoko..Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:nisam zadnjih dana vidio vijesti sa fronte, kao da su stali napadi i ofenziv
Zašto tako misliš ako već nisi pratio vijesti zadnjih dana
kako sam kažeš?
Guest- Guest
Rusi pojačali prženje, skoro 300 napada u 3 dana... čudo da još ništa nije srušeno
a sa čime će ih srušiti?mutava baštarda wrote:Rusi pojačali prženje, skoro 300 napada u 3 dana... čudo da još ništa nije srušeno
Guest- Guest
Rušili su oni i Sirijcima hrpu toga... Samo ovdje su bolji piloti i ne špraju se mamci...
Dok sam išao nać nekakav dobar pad oborenog helikoptera skužio sam da je fake onaj video kojeg su svi mediji prenjeli o pogođenom, a neoborenom MI8...
original video 3 godine ranije, helikopter žestoko tresnio o tlo.
Propaganda na sve strane....
original video 3 godine ranije, helikopter žestoko tresnio o tlo.
Propaganda na sve strane....
nema sanse, ovo je zanimljivije od nogometa, cak i partizanskoustaske teme su izblijedile i izgubile draz, eto izbori idu a ko da ih i nema, pljucmaggie13 wrote:ti,muci..pokusali smo minirati ovaj wannabe hero topic..barem sam ja pokusavala,dijagramu je mozda samo bilo dosadno..:PLeviathan2 wrote:odfuraj je na kavu pa ako se snjusite snjusite i sve 5, a ako ne opet dobro, prijatelji ko prijedijagram wrote:tvoj sam, kako god okrenes:)maggie13 wrote:to bi ti htio biti moj sluzbeni prevoditelj :Ddijagram wrote:Znam, ja im prevedem pojednostavljeno i bez alegorija:)maggie13 wrote:to sam i ja rekla..malo drugacijim rijecima B-)zdijagram wrote:Os o temi?maggie13 wrote:doduse na krivoj smo temi,ali nacelno se slazem 8-)dijagram wrote:dosta nasilja ,samo ljubavmaggie13 wrote:pa da novi rat nastane :Ddijagram wrote:o cemu ti, nisi valjda izabrala tim za navijanje:)maggie13 wrote:Ajmo,vojni stratezi,bojovnici i dragovoljci..sto cekate,jos se ne javljate otamo? :D
Dobro, ovdje pisu militanti koji nisu bili u ratu i pojma nemaju o istom.
Jedni su bili klinci , a drugi pobjegulje tipa maras, zoki i slicni kukavelj:)
No to ih ne smeta da zestoko navijaju i napadaju neprijateljske navijace:)
Kad lete ovako nisko, onda ovi sa tla nemaju vrimena za napasti,samo gledaju zaklon
a helikopter leti 250 na sat. I još bacaju mamce.
2014-04-20
SAUDIJSKI PRINC UHAPŠEN S DVIJE TONE DROGE U privatnom avionu našli preparate kojima se masovno šopaju borci ISIS-aYehudi wrote:Captagon ( amfetamin) koji masovno koriste islamisti u Siriji. Možda je ova pošiljka bila za kolege u Jemenu.
2 ( DVIJE ) tone
Abd al-Muhsen bin Walid bin Abd al-Aziz Al Saudkoji se zaputio prema Saudijskoj Arabiji zadržan je u ponedjeljak u bejrutskoj međunarodnoj zračnoj luci Rafik Hariri.
Libanonska TV postaja Al Mayadeen izvijestila je kako je zaplijenjeno ukupno 40 paketa droge teških dvije tone.
Princ je uhićen i odveden na ispitivanje zajedno s još četvoricom suradnika.
2014-04-20
budu sad upali u apstinencijsku krizu, dok im se ruta ne oporavi... tj prepravi..
2015-08-08
yehudi aj stav ovo da se fino vide slike :D http://www.liveleak.com/view?i=8a8_1445853847, to za liberale i suzivotlije
dovodi do euforije a potiče agresivnost.
Kao stvorena za to tržište. Masovno je koriste i procjenjuje se
da je 1/3 stanovništva konzumira.
dopuštena. Inače daje osjećaj hrabrosti, snage, otupljuje emocije,
2014-04-20
jel bi bila dobra za rad na bausteli :face:Yehudi wrote:Captagon po njima nije droga već tableta kao aspirin, zato je
Kad otvorim, pokaže se 6-7 klipova.
2014-04-20
Leviathan2 wrote:jel bi bila dobra za rad na bausteli :face:Yehudi wrote:Captagon po njima nije droga već tableta kao aspirin, zato je
Još pitaš.
2014-04-20
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50