Sirija
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Sirija
Ja mislim da su mu zadnje misli bile "E jebote koja sam ja bio budala".mutava baštarda wrote:Mislim da je ovom freedom fighteru kita odletjela par ulica dalje.neoliberalni_placenik wrote:jedva je čekao umrijeti i početi sa jebačinom, kita mu se već ukrutila
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nema veze allah će mu podariti najveću kitu ikada za razdjevičiti 72djevicemutava baštarda wrote:Mislim da je ovom freedom fighteru kita odletjela par ulica dalje.neoliberalni_placenik wrote:jedva je čekao umrijeti i početi sa jebačinom, kita mu se već ukrutila
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:
ekipa se skupila i umjerene islamisti pogodili okupljanje TOW raketom, kvaliteta videa extra
Nadam se da ti je jasno kako -tow- ima kumulativni mlaz
koji probija oklop a ne eksploziju za uništenje žive sile.
U ovome tvome uradku je znači ev. uništeno samo jedno osobno vozilo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
marcus-t wrote:Auuuuu, sad kad glavosjeci ispale raketu a ovaj ih sjebe ometanjem, ako se ne maknu za 15s s položaja ima samo dim da ostane od njih.mutava baštarda wrote:
From#Russia with Love
Kao prvo -era- reaktivni oklop, neće sada -tow- tako lako probijati.
Ustvari nikako ne može uništiti ovako zaštićeni oklop.
2014-04-20
neoliberalni_placenik wrote:nema veze allah će mu podariti najveću kitu ikada za razdjevičiti 72djevicemutava baštarda wrote:Mislim da je ovom freedom fighteru kita odletjela par ulica dalje.neoliberalni_placenik wrote:jedva je čekao umrijeti i početi sa jebačinom, kita mu se već ukrutila
U to ti.........u to.
2014-04-20
da , zato sam i stavio video, jer mi nije napeto gleati raskomadana tijela.. jer vidim da ekipa trči , iako je bila 3-4 metra od vozila.. vjerojatno su pod šokom, možda je u vozilo neko nastrada, ili netko tko je bio jako blizu, ali većina je preživjela.. efekt napada je dobar sigurno, plus za "umjerene glavosječe" , iako lako moguće da je par ljudi i poginulo ili teže ranjeno, ipak explozivni val nije za zanemaritiYehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
ekipa se skupila i umjerene islamisti pogodili okupljanje TOW raketom, kvaliteta videa extra
Nadam se da ti je jasno kako -tow- ima kumulativni mlaz
koji probija oklop a ne eksploziju za uništenje žive sile.
U ovome tvome uradku je znači ev. uništeno samo jedno osobno vozilo.
Guest- Guest
Američko izvješće o stanju sigurnosti u Siriji 2009.
Razina nasilja, ubojstava i sć bila je toliko niska da
Sirija nije dolazila niti u kakve statistike po tom pitanju.
2014-04-20
To tako nije moglo više. Morali su biti uništeni jer shizofrenim i iskompleksiranim bastardima Amerima to jako smeta.
Guest- Guest
jok, libanski hezbolah je rascistio cestu i dok su ovi bjezali rusi ih poklopili odozgo,mutava baštarda wrote:Mislim da je ovdje bilo klin se klinom izbija pa su poslali iračke šije da počistu cestu...neoliberalni_placenik wrote:mutava baštarda wrote:#Syrian_Army Takes Control Over Key Highway Connecting #Aleppo and #Hama #Syria24
bilo je i vrijeme neumjereni islamisti su ovo držali izgleda 10ak dana pod kontrolom
mutava baštarda wrote:Mislim da je ovdje bilo klin se klinom izbija pa su poslali iračke šije da počistu cestu...neoliberalni_placenik wrote:mutava baštarda wrote:#Syrian_Army Takes Control Over Key Highway Connecting #Aleppo and #Hama #Syria24
bilo je i vrijeme neumjereni islamisti su ovo držali izgleda 10ak dana pod kontrolom
Usput umjereni ljudožderi sjeverno od Hame osvojili još jedno mjesto, unatoč tome što ih svi rokaju.. Velika Assadova Ofenziva sj.od Hame ispala katastrofa.. kao Steinrov kontra napad na Crvenu Armiju u svibnju 1945
Guest- Guest
Dobre vijesti sa druge strane, kod Palymire Rusi ubili velik broj neumjerenih glavosječa , nadam se da ćemo kroz koji tjedan vidjeti oslobađanje Palmire
Guest- Guest
.[size=33] Bili su i Iračani, naletio sam na to negdje vjerojatno Katib. A osim saa i ndf bilo je tu još ekipe. Odbacili su ih 10 km od ceste.[/size]Leviathan2 wrote:jok, libanski hezbolah je rascistio cestu i dok su ovi bjezali rusi ih poklopili odozgo,mutava baštarda wrote:Mislim da je ovdje bilo klin se klinom izbija pa su poslali iračke šije da počistu cestu...neoliberalni_placenik wrote:mutava baštarda wrote:#Syrian_Army Takes Control Over Key Highway Connecting #Aleppo and #Hama #Syria24
[size=33]Today Pictures of #Quds Brigade Forces from #Khanasir Road in #Aleppo [/size]
[size=41].[/size][size=53] #Syria #SyrianArabArmy #SyrianArmy Heroic Palestinian Jerusalem Quds Commando Forces #Khanasser #Ithriya vs #ISIS [/size]
[size=59]........[/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
2015-09-14
http://www.index.hr/vijesti/clanak/veliki-udarac-ruskoj-zracnoj-kampanji-sirijski-pobunjenici-osvojili-strateski-grad-na-zapadu-zemlje/853946.aspx
pisao sam jučer ali evo i naši mediji počeli prenosit
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Komentar ispod tog članka:neoliberalni_placenik wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/veliki-udarac-ruskoj-zracnoj-kampanji-sirijski-pobunjenici-osvojili-strateski-grad-na-zapadu-zemlje/853946.aspx
"Tomislav Pavelic:
Nisu ga osvojili nego se SAA povukla bez ijednog gubitka, sada Rusi mogu sravniti taj grad duhova bez bojazni da ce nastradati civili ili SAA"
Jebi ga, nisi ti kriv što su ti intelekutalni kapaciteti oskudni.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Niti je grad bio strateški, niti su se SAA povukla nego se više radilo o bežaniji, što ukazuje ostavljena oprema. Ovo su boksačkim riječnikom udarci u tijelo, bubanje u glavu je gore u Aleppu. Pobunjenici su pokretniji ( očito će trebati još žešče i preciznije tuči iz zraka) od vojske i mogu na brzinu napraviti štetu, bilo da je to na putu hama - alep ili u ovom gradu, a dok se vojska pokrene i to rastjera treba mnogo više vremena. Inače, i na htv čujem kako je gubitak Moreka udarac Rusiji. Hajde neka ljudi zarade plaćumarcus-t wrote:Komentar ispod tog članka:neoliberalni_placenik wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/veliki-udarac-ruskoj-zracnoj-kampanji-sirijski-pobunjenici-osvojili-strateski-grad-na-zapadu-zemlje/853946.aspx
"Tomislav Pavelic:
Nisu ga osvojili nego se SAA povukla bez ijednog gubitka, sada Rusi mogu sravniti taj grad duhova bez bojazni da ce nastradati civili ili SAA"
Jebi ga, nisi ti kriv što su ti intelekutalni kapaciteti oskudni.
2015-09-14
gledam ovi se slikavaju sa zarobljenom tehnikom u moreku.. .10ak tenkova, i 10ak raznih oklopnih vozila ili vozila sa protuavionskim topovima.. dakle klasična bežanija slažem se
Guest- Guest
Izgleda da su sve što im vrijedi od vojske poslali na sjever s ciljem presjecanja logistike iz Turske, a ovi dolje samo čuvaju i navlače dio snaga na sebe. Jedno optimistično razmišljanjeneoliberalni_placenik wrote:gledam ovi se slikavaju sa zarobljenom tehnikom u moreku.. .10ak tenkova, i 10ak raznih oklopnih vozila ili vozila sa protuavionskim topovima.. dakle klasična bežanija slažem se
2015-09-14
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50