''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
Ne trebaš nikom služiti...To su ljudske gluposti...סמאל wrote:Ne,već želim.Kad bi iskusio snagu koju dobiješ za uzvrat,možda bi to isto želio i ti.red wolf wrote:A zašto služiš? Zar to moraš?סמאל wrote:Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.red wolf wrote:Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?סמאל wrote:
Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ok ja kreten a ti djevac na kur*u ako ga uopće imaš, što se tiče gvog pakšu tu je očito druga priča, tu si nevin ko vilerov goblenred wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:očito je da si ti kreten i da nikada apsolutno ništa nisi pojebao u životu. U principu možda ja griješim, možda sam te trebao pitati jesi li kojeg dečka zbario na taj način samo što mi to nikako ne pada na pamet u komunikaciji, tek kad se netko outa poput tebe sjetim se da sam možda pogrješiored wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:znači kod nje nisu prolazila brda i doline da se dođe do centra užitka? da prevdem, ti nikada niti jednoj u mladosti nisi maslo ništa da se sa istom dočepaš kreveta?red wolf wrote:
Ne u ovom slučaju...Smeću je pokazala zube...
Oh da,ja sam zaboravio kako si ti u isusovoj kategoriji.red wolf wrote:Ne trebaš nikom služiti...To su ljudske gluposti...סמאל wrote:Ne,već želim.Kad bi iskusio snagu koju dobiješ za uzvrat,možda bi to isto želio i ti.red wolf wrote:A zašto služiš? Zar to moraš?סמאל wrote:Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.red wolf wrote:
Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Upravo svojim komentarima dokazuješ da si kreten...Pokušavam te zaustaviti da se i dalje sramotiš ovdje činjenicom da si kreten, ali ti si uporan...Pa izvoli...Tko te jebe kretenu...tre wrote:ok ja kreten a ti djevac na kur*u ako ga uopće imaš, što se tiče gvog pakšu tu je očito druga priča, tu si nevin ko vilerov goblenred wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:očito je da si ti kreten i da nikada apsolutno ništa nisi pojebao u životu. U principu možda ja griješim, možda sam te trebao pitati jesi li kojeg dečka zbario na taj način samo što mi to nikako ne pada na pamet u komunikaciji, tek kad se netko outa poput tebe sjetim se da sam možda pogrješiored wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:
znači kod nje nisu prolazila brda i doline da se dođe do centra užitka? da prevdem, ti nikada niti jednoj u mladosti nisi maslo ništa da se sa istom dočepaš kreveta?
red wolf-
2016-02-10
Ne, to je ljudska razina...I ime mu nije bilo to...Zapravo, sve je to simbolika...סמאל wrote:Oh da,ja sam zaboravio kako si ti u isusovoj kategoriji.red wolf wrote:Ne trebaš nikom služiti...To su ljudske gluposti...סמאל wrote:Ne,već želim.Kad bi iskusio snagu koju dobiješ za uzvrat,možda bi to isto želio i ti.red wolf wrote:A zašto služiš? Zar to moraš?סמאל wrote:
Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.
red wolf-
2016-02-10
pa da ti odgovorim, jebe me moja žena, tebe jebe tvoj dečko i ne znam zašto ti to smeta, nisi li ti za multikulti sranja pa mi je nejasno što je loše u tome da se muž i žena jebu a dobro kada ti i tvoj dečko to isto radite samo u drugoj klasi?red wolf wrote:Upravo svojim komentarima dokazuješ da si kreten...Pokušavam te zaustaviti da se i dalje sramotiš ovdje činjenicom da si kreten, ali ti si uporan...Pa izvoli...Tko te jebe kretenu...tre wrote:ok ja kreten a ti djevac na kur*u ako ga uopće imaš, što se tiče gvog pakšu tu je očito druga priča, tu si nevin ko vilerov goblenred wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:očito je da si ti kreten i da nikada apsolutno ništa nisi pojebao u životu. U principu možda ja griješim, možda sam te trebao pitati jesi li kojeg dečka zbario na taj način samo što mi to nikako ne pada na pamet u komunikaciji, tek kad se netko outa poput tebe sjetim se da sam možda pogrješiored wolf wrote:
Ti si kreten...
Ma nemaš ti ženu...Ja je imam...Ti si kreten...tre wrote:pa da ti odgovorim, jebe me moja žena, tebe jebe tvoj dečko i ne znam zašto ti to smeta, nisi li ti za multikulti sranja pa mi je nejasno što je loše u tome da se muž i žena jebu a dobro kada ti i tvoj dečko to isto radite samo u drugoj klasi?red wolf wrote:Upravo svojim komentarima dokazuješ da si kreten...Pokušavam te zaustaviti da se i dalje sramotiš ovdje činjenicom da si kreten, ali ti si uporan...Pa izvoli...Tko te jebe kretenu...tre wrote:ok ja kreten a ti djevac na kur*u ako ga uopće imaš, što se tiče gvog pakšu tu je očito druga priča, tu si nevin ko vilerov goblenred wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:
očito je da si ti kreten i da nikada apsolutno ništa nisi pojebao u životu. U principu možda ja griješim, možda sam te trebao pitati jesi li kojeg dečka zbario na taj način samo što mi to nikako ne pada na pamet u komunikaciji, tek kad se netko outa poput tebe sjetim se da sam možda pogrješio
red wolf-
2016-02-10
ezek tvoj dečko nije žena, žene imaju pipi a ne pimpeka kao ti i tvoj dečko.red wolf wrote:Ma nemaš ti ženu...Ja je imam...Ti si kreten...tre wrote:pa da ti odgovorim, jebe me moja žena, tebe jebe tvoj dečko i ne znam zašto ti to smeta, nisi li ti za multikulti sranja pa mi je nejasno što je loše u tome da se muž i žena jebu a dobro kada ti i tvoj dečko to isto radite samo u drugoj klasi?red wolf wrote:Upravo svojim komentarima dokazuješ da si kreten...Pokušavam te zaustaviti da se i dalje sramotiš ovdje činjenicom da si kreten, ali ti si uporan...Pa izvoli...Tko te jebe kretenu...tre wrote:ok ja kreten a ti djevac na kur*u ako ga uopće imaš, što se tiče gvog pakšu tu je očito druga priča, tu si nevin ko vilerov goblenred wolf wrote:
Ti si kreten...
Inače što kaže on na to da te samo vikendom puštaju na slobodu i daju ti pristup internetu?
istinared wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
Baš me zanima kakav bi danas tretman imala neka hrvatska partizanka da je činila isto u drugom svjetskom ratu nacistima, fašistima i njihovim domaćim izdajnicima...
a njena namjera je ubijanje
pakao
immortal-
2014-04-16
Al se ideal ljepote promjenio s vremenom. Ova bi me mogla zavesti u šumu samo nakon puuuuno piva kad mi je već pomalo svejedno :D
Moja žena je ljudska žena...I ima zaista ono što treba imati svaka ljudska žena...Ali, daj i dalje, pokaži kakav si kreten...tre wrote:ezek tvoj dečko nije žena, žene imaju pipi a ne pimpeka kao ti i tvoj dečko.red wolf wrote:Ma nemaš ti ženu...Ja je imam...Ti si kreten...tre wrote:pa da ti odgovorim, jebe me moja žena, tebe jebe tvoj dečko i ne znam zašto ti to smeta, nisi li ti za multikulti sranja pa mi je nejasno što je loše u tome da se muž i žena jebu a dobro kada ti i tvoj dečko to isto radite samo u drugoj klasi?red wolf wrote:Upravo svojim komentarima dokazuješ da si kreten...Pokušavam te zaustaviti da se i dalje sramotiš ovdje činjenicom da si kreten, ali ti si uporan...Pa izvoli...Tko te jebe kretenu...tre wrote:
ok ja kreten a ti djevac na kur*u ako ga uopće imaš, što se tiče gvog pakšu tu je očito druga priča, tu si nevin ko vilerov goblen
Inače što kaže on na to da te samo vikendom puštaju na slobodu i daju ti pristup internetu?
red wolf-
2016-02-10
Ne...Ubijati smeće koje je okupiralo njenu zemlju i ubija njene sunarodnjake...mortal wrote:istinared wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
Baš me zanima kakav bi danas tretman imala neka hrvatska partizanka da je činila isto u drugom svjetskom ratu nacistima, fašistima i njihovim domaćim izdajnicima...
pakao
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne...Ubijati smeće koje je okupiralo njenu zemlju i ubija njene sunarodnjake...mortal wrote:istina
pakao
Znači ispada da onaj lik u Novom Zelandu nija napravio niš lošega.
catabbath-
2015-08-22
Ne...Sve treba staviti u svoj kontekst...Istina je da živite u jebenom svijetu i bit će sve gore...Ali, to ste izabrali svojom pasivnošću, pa uživajte....catabbath wrote:red wolf wrote:Ne...Ubijati smeće koje je okupiralo njenu zemlju i ubija njene sunarodnjake...mortal wrote:istina
pakao
red wolf-
2016-02-10
što kaže " tvoja žena" kad je nazoveš ljudskim smradom i ljudskim govnetom kao što pišeš ovdje na netu za ženered wolf wrote:Moja žena je ljudska žena...I ima zaista ono što treba imati svaka ljudska žena...Ali, daj i dalje, pokaži kakav si kreten...tre wrote:ezek tvoj dečko nije žena, žene imaju pipi a ne pimpeka kao ti i tvoj dečko.red wolf wrote:Ma nemaš ti ženu...Ja je imam...Ti si kreten...tre wrote:pa da ti odgovorim, jebe me moja žena, tebe jebe tvoj dečko i ne znam zašto ti to smeta, nisi li ti za multikulti sranja pa mi je nejasno što je loše u tome da se muž i žena jebu a dobro kada ti i tvoj dečko to isto radite samo u drugoj klasi?red wolf wrote:
Upravo svojim komentarima dokazuješ da si kreten...Pokušavam te zaustaviti da se i dalje sramotiš ovdje činjenicom da si kreten, ali ti si uporan...Pa izvoli...Tko te jebe kretenu...
hoćeš reći - tko si je dopustio da krene za njom zaslužuje metakcatabbath wrote:Al se ideal ljepote promjenio s vremenom. Ova bi me mogla zavesti u šumu samo nakon puuuuno piva kad mi je već pomalo svejedno :D
immortal-
2014-04-16
Džaba,ne možeš skrit pristranost,tak da sudit će ti se onako kako sudiš.red wolf wrote:Ne...Sve treba staviti u svoj kontekst...Istina je da živite u jebenom svijetu i bit će sve gore...Ali, to ste izabrali svojom pasivnošću, pa uživajte....catabbath wrote:red wolf wrote:Ne...Ubijati smeće koje je okupiralo njenu zemlju i ubija njene sunarodnjake...mortal wrote:istina
pakao
Znači,ok je ubit Njemca bez obzira jeli okrvavio ruke ili ne dok je sasvim pogrešno iz istih povoda ubit nedužnog muslimana.Dvostruki standardi,reklo bi se.
2015-07-23
Ne, bitna je namjera...Tijelo je nebitno...Prouči što je Višna poručio Arjuni pred bitku u Bhagavithi...סמאל wrote:Džaba,ne možeš skrit pristranost,tak da sudit će ti se onako kako sudiš.red wolf wrote:Ne...Sve treba staviti u svoj kontekst...Istina je da živite u jebenom svijetu i bit će sve gore...Ali, to ste izabrali svojom pasivnošću, pa uživajte....catabbath wrote:red wolf wrote:Ne...Ubijati smeće koje je okupiralo njenu zemlju i ubija njene sunarodnjake...mortal wrote:istina
pakao
Znači,ok je ubit Njemca bez obzira jeli okrvavio ruke ili ne dok je sasvim pogrešno iz istih povoda ubit nedužnog muslimana.Dvostruki standardi,reklo bi se.
red wolf-
2016-02-10
Namjera oslobođenja zemlje od onih koji ubijaju tvoje sunarodnjake,ne vidim razliku,izuzev one ovisno s koje strane plota se nalaziš.red wolf wrote:Ne, bitna je namjera...Tijelo je nebitno...סמאל wrote:Džaba,ne možeš skrit pristranost,tak da sudit će ti se onako kako sudiš.red wolf wrote:Ne...Sve treba staviti u svoj kontekst...Istina je da živite u jebenom svijetu i bit će sve gore...Ali, to ste izabrali svojom pasivnošću, pa uživajte....catabbath wrote:red wolf wrote:
Ne...Ubijati smeće koje je okupiralo njenu zemlju i ubija njene sunarodnjake...
2015-07-23
Bitna je namjera...Tijela su nebitna...סמאל wrote:Namjera oslobođenja zemlje od onih koji ubijaju tvoje sunarodnjake,ne vidim razliku,izuzev one ovisno s koje strane plota se nalaziš.red wolf wrote:Ne, bitna je namjera...Tijelo je nebitno...סמאל wrote:Džaba,ne možeš skrit pristranost,tak da sudit će ti se onako kako sudiš.red wolf wrote:Ne...Sve treba staviti u svoj kontekst...Istina je da živite u jebenom svijetu i bit će sve gore...Ali, to ste izabrali svojom pasivnošću, pa uživajte....catabbath wrote:
red wolf-
2016-02-10
jel ti misliš da ljudska govna imaju namjeru?red wolf wrote:
Bitna je namjera...Tijela su nebitna...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi Iron Man - 15-godišnja tinejdžerica
» SAD ukida spolni odgoj iako je brojem trudnih tinejdžerica uz bok Kirgistanu
» Njemica(16) u ISIL-u:Snajperistica sam i ubijala sam vaše vojnike
» Toten:'Ja volim Adolfa Hitlera i naciste'
» Petrina: Ja naciste iz HDZ-a sigurno neću podržati