Toten:'Ja volim Adolfa Hitlera i naciste'
Page 1 of 1
Toten:'Ja volim Adolfa Hitlera i naciste'
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/kanye-west-ja-volim-adolfa-hitlera-i-naciste/2417114.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Toten:'Ja volim Adolfa Hitlera i naciste'
TWITTER je u petak ponovno suspendirao profil Kanyea Westa, samo dva mjeseca nakon što je vraćen, pošto je njegov vlasnik Elon Musk rekao da je prekršio pravila platforme koja zabranjuju poticanje na nasilje. Musk, koji sebe naziva apsolutistom slobode govora, pozdravio je povratak repera, sada poznatog kao Ye, na platformu u listopadu.
"Dao sam sve od sebe. Unatoč tome, ponovno je prekršio naše pravilo protiv poticanja na nasilje. Profil će biti suspendiran", tvitao je Musk kasno u četvrtak.
i apsolutist slobode govora ima svoj stupanj cenzure , nije upitni
upitno sto musk poduzetnik raketa i strujasa gubi vrijeme na pracenju tko sto govori po mrezi
"Dao sam sve od sebe. Unatoč tome, ponovno je prekršio naše pravilo protiv poticanja na nasilje. Profil će biti suspendiran", tvitao je Musk kasno u četvrtak.
i apsolutist slobode govora ima svoj stupanj cenzure , nije upitni
upitno sto musk poduzetnik raketa i strujasa gubi vrijeme na pracenju tko sto govori po mrezi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije svaka mržnja ista.
Neke mržnje treba poticati.
Neke mržnje treba poticati.
crvenkasti-
2014-04-17
Jedno je cenzurirati kada netko veliča Hitlera što je opet realno kršenje slobode govora ali aj
Problem je što su ljude prije brisali sa twitera ako bi rekao stvari tipa da je virus lab leak - točno,
Ako bi rekao da brnjice ne pomažu ban, a točno.
Kažeš da postoje samo dva spola i da muški ne mogu biti trudni ban.
Kažeš da su cijepiva protiv novinarske gripe opasna - ban.
Recimo Project Veritas koji je otkrivao korupciju u USA politici i main stream medijima je bio banned.
Twiter profil libs of tik tok koji je otkrivao seksualne perverznjake i pedofile koji su učitelji maloj djeci je banned.
Recimo javne ličnosti kada su bili prosvjedi protiv represije Kanadskog režima na vlasti zbog novinarske gripe i mjera onda je twiter i druge mreže su brisali ekipu koja se organizirala preko twitera ili koji su šerali videa gdje zapadni režimi na vlasti konjima gaze prosvjednike za slobodu i puštaju pase na njih. Sve se to brisalo/cenzuriralo /baniralo na twiteru.
Itd itd.
Sada su svi oni vraćeni na twiter, i liberali/ljevičari se bune protiv takvih njima su takvi najveći problem je udaraju po njihovoj debilnoj ideologiji a takvi su prije bili banirani dok nije došao Elon Musk.
Mislim da nitko neće plakati za par nacista i boljševika
Problem je što su ljude prije brisali sa twitera ako bi rekao stvari tipa da je virus lab leak - točno,
Ako bi rekao da brnjice ne pomažu ban, a točno.
Kažeš da postoje samo dva spola i da muški ne mogu biti trudni ban.
Kažeš da su cijepiva protiv novinarske gripe opasna - ban.
Recimo Project Veritas koji je otkrivao korupciju u USA politici i main stream medijima je bio banned.
Twiter profil libs of tik tok koji je otkrivao seksualne perverznjake i pedofile koji su učitelji maloj djeci je banned.
Recimo javne ličnosti kada su bili prosvjedi protiv represije Kanadskog režima na vlasti zbog novinarske gripe i mjera onda je twiter i druge mreže su brisali ekipu koja se organizirala preko twitera ili koji su šerali videa gdje zapadni režimi na vlasti konjima gaze prosvjednike za slobodu i puštaju pase na njih. Sve se to brisalo/cenzuriralo /baniralo na twiteru.
Itd itd.
Sada su svi oni vraćeni na twiter, i liberali/ljevičari se bune protiv takvih njima su takvi najveći problem je udaraju po njihovoj debilnoj ideologiji a takvi su prije bili banirani dok nije došao Elon Musk.
Mislim da nitko neće plakati za par nacista i boljševika
Piglet likes this post
Da su se pozivi na nasilje cenzurirali u 19 stoljeću socijalizma i revolucije nikad ne bi bilo
"Nitko u povijesti ništa nije postigao bez nasilja" - K. Marx
"Nitko u povijesti ništa nije postigao bez nasilja" - K. Marx
Bilježin minus musku
2014-04-16
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Minus, sto drugo.aben wrote:Bilježin minus musku
dijagram-
2015-08-09
Kanye je toliko lud da je šokirao Alexa Jonesa
Kanye 'Ye' West: “I like Hitler. ... I’m not trying to be shocking, I like Hitler. The Holocaust is not what happened, let’s look at the facts of that and Hitler has a lot of redeeming qualities.” pic.twitter.com/UwCu2ZJfid
— Ryan Saavedra (@RealSaavedra) December 1, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Otkrivena najstravičnija snimka na svijetu - prirodan glas adolfa hitlera
» Hitlerov telohranitelj: "Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera"
» Bečirović: Biti pokrovitelj bilo kakve manifestacije poraženim vojnicima koji su četiri pune godine ratovali na strani Adolfa Hitlera je civilizacijski sunovrat
» Toten u Zagrebu
» Hoćemo Hitlera
» Hitlerov telohranitelj: "Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera"
» Bečirović: Biti pokrovitelj bilo kakve manifestacije poraženim vojnicima koji su četiri pune godine ratovali na strani Adolfa Hitlera je civilizacijski sunovrat
» Toten u Zagrebu
» Hoćemo Hitlera
Page 1 of 1