''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
Baš me zanima kakav bi danas tretman imala neka hrvatska partizanka da je činila isto u drugom svjetskom ratu nacistima, fašistima i njihovim domaćim izdajnicima...
Baš me zanima kakav bi danas tretman imala neka hrvatska partizanka da je činila isto u drugom svjetskom ratu nacistima, fašistima i njihovim domaćim izdajnicima...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
red wolf-
2016-02-10
Arjuna nije htio ići u bitku jer je znao da će se boriti protiv svojih prijatelja u suparničkim redovima i možda ih i ubiti, no tada mu je Višna objasnio pravo stanje na ovom svijetu, i to samo jednom rečenicom...Isto je učinio i Isus jednom prilikom, a to je zabilježeno u Novom Zavjetu...Isto jednom rečenicom...
red wolf-
2016-02-10
Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
2015-07-23
Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
red wolf-
2016-02-10
Ti sad gledaš kolektivistički i upadaš i istu onu matricu koju spočitavaš drugima.red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
Što ako je neki ubijeni njemački vojnik zapravo prisilno mobilizirani mladić,koji je radi straha od vojnog suda našao se tu gdje jest a što ako se toj curi svidilo ubijanje,pa i sama je priznala kako je postala nestrpljiva i ubijala ih i prije nego dođu likvidatori.
Daleko si ti od prosvjetljenog,upadaš u kolotečinu matrixa i kolektiviteta,dok za metafizičke norme,vrijede drukčiji principi i postulati.
2015-07-23
a možda je neko rekao da je nacist samo da dobije pipi od dotične gospođe ubitačnih manira?red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.red wolf wrote:https://www.index.hr/video/kao-tinejdzerica-je-zavodila-naciste-a-zatim-ih-ubijala-u-sumi/1336
Objasnio sam ti kroz zgodu Višne i Arjune...Ako ti je dano razumjeti, razumjet ćeš...סמאל wrote:Ti sad gledaš kolektivistički i upadaš i istu onu matricu koju spočitavaš drugima.red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:
Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.
Što ako je neki ubijeni njemački vojnik zapravo prisilno mobilizirani mladić,koji je radi straha od vojnog suda našao se tu gdje jest a što ako se toj curi svidilo ubijanje,pa i sama je priznala kako je postala nestrpljiva i ubijala ih i prije nego dođu likvidatori.
Daleko si ti od prosvjetljenog,upadaš u kolotečinu matrixa i kolektiviteta,dok za metafizičke norme,vrijede drukčiji principi i postulati.
red wolf-
2016-02-10
Ne u ovom slučaju...Smeću je pokazala zube...tre wrote:a možda je neko rekao da je nacist samo da dobije pipi od dotične gospođe ubitačnih manira?red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:Ne...Bitna je namjera...סמאל wrote:
Bez obzira na motiv i opravdanost,svaki ubojica završit će na istom mjestu a ti kao ,,prosvjetljeni'' trebao bi to jako dobro znat.
red wolf-
2016-02-10
znači kod nje nisu prolazila brda i doline da se dođe do centra užitka? da prevdem, ti nikada niti jednoj u mladosti nisi maslo ništa da se sa istom dočepaš kreveta?red wolf wrote:Ne u ovom slučaju...Smeću je pokazala zube...tre wrote:a možda je neko rekao da je nacist samo da dobije pipi od dotične gospođe ubitačnih manira?red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:
Ne...Bitna je namjera...
Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.red wolf wrote:Objasnio sam ti kroz zgodu Višne i Arjune...Ako ti je dano razumjeti, razumjet ćeš...סמאל wrote:Ti sad gledaš kolektivistički i upadaš i istu onu matricu koju spočitavaš drugima.red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.red wolf wrote:
Ne...Bitna je namjera...
2015-07-23
Ti si kreten...tre wrote:znači kod nje nisu prolazila brda i doline da se dođe do centra užitka? da prevdem, ti nikada niti jednoj u mladosti nisi maslo ništa da se sa istom dočepaš kreveta?red wolf wrote:Ne u ovom slučaju...Smeću je pokazala zube...tre wrote:a možda je neko rekao da je nacist samo da dobije pipi od dotične gospođe ubitačnih manira?red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:
Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.
red wolf-
2016-02-10
Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?סמאל wrote:Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.red wolf wrote:Objasnio sam ti kroz zgodu Višne i Arjune...Ako ti je dano razumjeti, razumjet ćeš...סמאל wrote:Ti sad gledaš kolektivistički i upadaš i istu onu matricu koju spočitavaš drugima.red wolf wrote:Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?סמאל wrote:
Možda,ali kad ogrezeš u zločinu,onda vrlo brzo sredstvo postane važnije nego cilj ili namjera.
red wolf-
2016-02-10
očito je da si ti kreten i da nikada apsolutno ništa nisi pojebao u životu. U principu možda ja griješim, možda sam te trebao pitati jesi li kojeg dečka zbario na taj način samo što mi to nikako ne pada na pamet u komunikaciji, tek kad se netko outa poput tebe sjetim se da sam možda pogrješiored wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:znači kod nje nisu prolazila brda i doline da se dođe do centra užitka? da prevdem, ti nikada niti jednoj u mladosti nisi maslo ništa da se sa istom dočepaš kreveta?red wolf wrote:Ne u ovom slučaju...Smeću je pokazala zube...tre wrote:a možda je neko rekao da je nacist samo da dobije pipi od dotične gospođe ubitačnih manira?red wolf wrote:
Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?
Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.red wolf wrote:Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?סמאל wrote:Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.red wolf wrote:Objasnio sam ti kroz zgodu Višne i Arjune...Ako ti je dano razumjeti, razumjet ćeš...סמאל wrote:Ti sad gledaš kolektivistički i upadaš i istu onu matricu koju spočitavaš drugima.red wolf wrote:
Što je zapravo zločin?...Došli su nacisti u zemlju ove mlade i hrabre žene i ubijali su njene sunarodnjake...Onda je ona ubijala njih...Što je tu zločin, reci mi?
2015-07-23
A zašto služiš? Zar to moraš?סמאל wrote:Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.red wolf wrote:Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?סמאל wrote:Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.red wolf wrote:Objasnio sam ti kroz zgodu Višne i Arjune...Ako ti je dano razumjeti, razumjet ćeš...סמאל wrote:
Ti sad gledaš kolektivistički i upadaš i istu onu matricu koju spočitavaš drugima.
red wolf-
2016-02-10
Ti si kreten...tre wrote:očito je da si ti kreten i da nikada apsolutno ništa nisi pojebao u životu. U principu možda ja griješim, možda sam te trebao pitati jesi li kojeg dečka zbario na taj način samo što mi to nikako ne pada na pamet u komunikaciji, tek kad se netko outa poput tebe sjetim se da sam možda pogrješiored wolf wrote:Ti si kreten...tre wrote:znači kod nje nisu prolazila brda i doline da se dođe do centra užitka? da prevdem, ti nikada niti jednoj u mladosti nisi maslo ništa da se sa istom dočepaš kreveta?red wolf wrote:Ne u ovom slučaju...Smeću je pokazala zube...tre wrote:
a možda je neko rekao da je nacist samo da dobije pipi od dotične gospođe ubitačnih manira?
red wolf-
2016-02-10
Ne,već želim.Kad bi iskusio snagu koju dobiješ za uzvrat,možda bi to isto želio i ti.red wolf wrote:A zašto služiš? Zar to moraš?סמאל wrote:Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.red wolf wrote:Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?סמאל wrote:Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.red wolf wrote:
Objasnio sam ti kroz zgodu Višne i Arjune...Ako ti je dano razumjeti, razumjet ćeš...
2015-07-23
Ne trebaš nikom služiti...To su ljudske gluposti...סמאל wrote:Ne,već želim.Kad bi iskusio snagu koju dobiješ za uzvrat,možda bi to isto želio i ti.red wolf wrote:A zašto služiš? Zar to moraš?סמאל wrote:Ono što želim,na dobrom sam putu i da dobijem, Podcjenjuješ moć onog kojem ja služim.red wolf wrote:Moraš se spustiti na ovu razinu da bi te razumjeli...Ukažem ti na ono što bi te trebalo osloboditi te razine, a ti me vrijeđaš...Što želiš od mene gojo?סמאל wrote:
Jedino što razumijem,kako se ti ne razlikuješ niti malo od svega onog što ti se čini prizemnim,jer ma što god ti tvrdio,bilo kakvo navijačko opredjeljenje čini te svima ostalima jednakim.
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi Iron Man - 15-godišnja tinejdžerica
» SAD ukida spolni odgoj iako je brojem trudnih tinejdžerica uz bok Kirgistanu
» Njemica(16) u ISIL-u:Snajperistica sam i ubijala sam vaše vojnike
» Toten:'Ja volim Adolfa Hitlera i naciste'
» Petrina: Ja naciste iz HDZ-a sigurno neću podržati
» SAD ukida spolni odgoj iako je brojem trudnih tinejdžerica uz bok Kirgistanu
» Njemica(16) u ISIL-u:Snajperistica sam i ubijala sam vaše vojnike
» Toten:'Ja volim Adolfa Hitlera i naciste'