Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Page 11 of 33
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Re: Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
ustase nikad nisu ubijale muslimane..jesu one koji su bili komunistigovinda wrote:Vjerujem da mnogi sa ovog foruma zale sto terorista nije zapjevao kakvu ustasku umjesto cetnicke ali opet ustase, cetnici isti kurac, tako da je slavlje na forumu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tko onda Soru napravivuksadinare wrote:ustase nikad nisu ubijale muslimane..jesu one koji su bili komunistigovinda wrote:Vjerujem da mnogi sa ovog foruma zale sto terorista nije zapjevao kakvu ustasku umjesto cetnicke ali opet ustase, cetnici isti kurac, tako da je slavlje na forumu.
immortal-
2014-04-16
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
mortal wrote:jbt što si velikcrvenkasti wrote:Sad će još četnici postati simbol svjetskog otpora protiv islamizacije.
Užas. Najebali smo. I Šiptari i mi.
To je matematika.
Čim si protiv islamista, onda si četnik.
A kad si četnik, neprijatelj si Hrvatima i Šiptarima.
jbg
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:ustase nikad nisu ubijale muslimane..jesu one koji su bili komunistigovinda wrote:Vjerujem da mnogi sa ovog foruma zale sto terorista nije zapjevao kakvu ustasku umjesto cetnicke ali opet ustase, cetnici isti kurac, tako da je slavlje na forumu.
Nisu osim kad jesu.................
To je ćaća od Betmena.Yehudim wrote:
I ovaj mi je sumnjiv
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nisu.Yehudim wrote:vuksadinare wrote:ustase nikad nisu ubijale muslimane..jesu one koji su bili komunistigovinda wrote:Vjerujem da mnogi sa ovog foruma zale sto terorista nije zapjevao kakvu ustasku umjesto cetnicke ali opet ustase, cetnici isti kurac, tako da je slavlje na forumu.
Nisu osim kad jesu.................
2014-04-11
ne sraćkajcrvenkasti wrote:mortal wrote:jbt što si velikcrvenkasti wrote:Sad će još četnici postati simbol svjetskog otpora protiv islamizacije.
To je matematika.
jbg
immortal-
2014-04-16
Yehudim wrote:
I ovaj mi je sumnjiv
A tek ova:
crvenkasti-
2014-04-17
Yehudim wrote:
I ovaj mi je sumnjiv
Ma ja..imas wok na glavi,balističke cvike i odžacarsku juniforemu,i odmah si spejšl forcec..
Guest- Guest
mortal wrote:ne sraćkajcrvenkasti wrote:mortal wrote:jbt što si velikcrvenkasti wrote:Sad će još četnici postati simbol svjetskog otpora protiv islamizacije.
To je matematika.
jbg
Ti se ne bojiš?
crvenkasti-
2014-04-17
koga ili čegacrvenkasti wrote:mortal wrote:ne sraćkajcrvenkasti wrote:mortal wrote:jbt što si velikcrvenkasti wrote:Sad će još četnici postati simbol svjetskog otpora protiv islamizacije.
To je matematika.
jbg
Ti se ne bojiš?
immortal-
2014-04-16
Radi se o tome da niko ovdje ne osudjuje pokolj, ako ga i osudjuje to je u stilu "ne bi se to desilo da muslimani nisu prvi poceli". E sad , vi ste ovdje internet drkadzije pa se necete nikad usuditi da ovako nešto napravite, samo sto se lako moze desiti da neko od vas na kraju pukne u glavusi i krene u ovakav pohod
2016-11-17
mortal wrote:koga ili čegacrvenkasti wrote:mortal wrote:ne sraćkajcrvenkasti wrote:mortal wrote:
jbt što si velik
To je matematika.
jbg
Ti se ne bojiš?
Pa da će cijeli svijet Hrvate i Šiptare svrstati u isti koš s islamistima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo je nacista neki
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/manifest-teroriste-tarrant-prijetio-ubistvima-merkel-i-erdogana-glorificirao-srbijanske-heroje/190315068
Nacisti vs muslimani
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/manifest-teroriste-tarrant-prijetio-ubistvima-merkel-i-erdogana-glorificirao-srbijanske-heroje/190315068
Nacisti vs muslimani
2014-04-11
ustasamortal wrote:tko onda Soru napravivuksadinare wrote:ustase nikad nisu ubijale muslimane..jesu one koji su bili komunistigovinda wrote:Vjerujem da mnogi sa ovog foruma zale sto terorista nije zapjevao kakvu ustasku umjesto cetnicke ali opet ustase, cetnici isti kurac, tako da je slavlje na forumu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa šta sad i da krene ? Na koga bi ti da ja krenem ? Ja znan na koga ću krenit i s time nerazbijan glavu uopće. Ti govinda misliš da će ilegalni imigranti švrljat po Hrvatskoj pa će mene bit brige šta tko misli. Ide to u pečicu pajdo.govinda wrote:Radi se o tome da niko ovdje ne osudjuje pokolj, ako ga i osudjuje to je u stilu "ne bi se to desilo da muslimani nisu prvi poceli". E sad , vi ste ovdje internet drkadzije pa se necete nikad usuditi da ovako nešto napravite, samo sto se lako moze desiti da neko od vas na kraju pukne u glavusi i krene u ovakav pohod
Last edited by RayMabus on Fri 15 Mar - 13:33; edited 1 time in total
2014-04-11
Soru??..Bog bluda i Razvrata...teta-Sora,u poznim godinama a jos narajcana kao šiparica japanska..vuksadinare wrote:ustasamortal wrote:tko onda Soru napravivuksadinare wrote:ustase nikad nisu ubijale muslimane..jesu one koji su bili komunistigovinda wrote:Vjerujem da mnogi sa ovog foruma zale sto terorista nije zapjevao kakvu ustasku umjesto cetnicke ali opet ustase, cetnici isti kurac, tako da je slavlje na forumu.
Guest- Guest
epikur37 wrote:fetivi australac
Da a inspiracija ista kao kod Brejvika
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Similar topics
» Pucnjava u Parizu : Rafali u đamiji , najmanje jedna osoba teško ranjena
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Novi Zeland uvodi taksu na stoku zbog podrigivanja i nadutosti
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
» Novi Zeland veseli se imigrantima