Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
Page 1 of 1
Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/SVIJET/Novozelandski-premijer-izbacen-iz-parlamenta-tijekom-zustre-rasprave
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
..ti bogca onda kod nas bi premijeri a narocito ovaj pretposljednji trebao letiti svaki put iz parlamenta kad se pojavio....
2015-09-08
Re: Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
A Karamrka bi onda trebalo nabit na kolac i izroštiljat.
Guest- Guest
dobro ovaj je maznul debelu lovu..karamarko je skokosaril sicuEva wrote:A Karamrka bi onda trebalo nabit na kolac i izroštiljat.
2015-09-08
Karamarka zbog fešte, ne zbog zlodjela. Čisto da se nekaj okrene.
Guest- Guest
kaj ti vise hasan nije prvi na piku?....mora da te karamarko strasno povrijedio...Eva wrote:Karamarka zbog fešte, ne zbog zlodjela. Čisto da se nekaj okrene.
2015-09-08
Hasanče je bezkrvno mlitavo patuljsto stvorenje i njega nemreš ni šutnut, koliko je proziran i nevidljiv. Karamarko je baš krkan za šamaranje.
Guest- Guest
..aha...znaci stasiti karamarko te pali....pa bi sa njim sado mazoEva wrote:Hasanče je bezkrvno mlitavo patuljsto stvorenje i njega nemreš ni šutnut, koliko je proziran i nevidljiv. Karamarko je baš krkan za šamaranje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ti bogca onda kod nas bi premijeri a narocito ovaj pretposljednji trebao letiti svaki put iz parlamenta kad se pojavio....
dobro, da li ti znas ko je sad vas premijer ?
nepeglani kanadjanin, mile mrtvak,
ili muz, od ove šmizle, ane karamarko ):)
Guest- Guest
Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
Guest- Guest
Eva wrote:Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
da, moze, za njega bicevanje,
a za mene,
imam drugi predlog :)
Guest- Guest
..opako ti se pizzon upucava u posljednje vrijeme...mora da mu ej gusto...Eva wrote:Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
2015-09-08
pizzon wrote:Eva wrote:Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
a za mene,
Peglanje?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..opako ti se pizzon upucava u posljednje vrijeme...mora da mu ej gusto...Eva wrote:Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
Čovjek ima ukusa.
Guest- Guest
Eva wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
a za mene,
Peglanje?
bogami, moze, sa istezanjem !
akcept !
Guest- Guest
..ajd neka..ne'k sam en baca oko na mene....vec sam se bio preplasio..pisao mi da ga ubijem jer ne moze vise izdrzat...Eva wrote:vuksadinare wrote:..opako ti se pizzon upucava u posljednje vrijeme...mora da mu ej gusto...Eva wrote:Samo sado, izbičevala bih ga s guštom i gratis.
Čovjek ima ukusa.
2015-09-08
vučko, nemoj da voajerišeš,
radi nešto,
na nekom drugom mestu :)
prmeni lokaciju )
radi nešto,
na nekom drugom mestu :)
prmeni lokaciju )
Guest- Guest
Similar topics
» Islamistički napad na Novom Zelandu
» Napadi u Šri Lanki odmazda za napad na Novom Zelandu
» Državni posjet Predsjednice Republike Hrvatske Australiji i Novom Zelandu
» Maskirni napadac na Novom Zelandu pucao po dzamijama,ima puno mrtvih
» Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
» Napadi u Šri Lanki odmazda za napad na Novom Zelandu
» Državni posjet Predsjednice Republike Hrvatske Australiji i Novom Zelandu
» Maskirni napadac na Novom Zelandu pucao po dzamijama,ima puno mrtvih
» Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
Page 1 of 1