Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Page 22 of 33
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Re: Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pa eto ovaj ludi lik je poceo s misijom, 49 oslobodio.red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
omni-
2014-04-12
:)סמאל wrote:Ovisi kako se uzme.Smatram kako su Srbi stvorili prepoznatljiv brend u rangu Che Guevare.T. wrote:Australac napravio antireklamu srbima?kaya wrote:Ja nisam ni gledala. Mene ni ne zanima . Meni u oci pala muzika i koju antireklamu im je napravio ludak. :)T. wrote:Iskreno, gledao sam taj live stream pokolja 3x...kaya wrote:
Nitko ne osuduje pokolj nigdje koliko vidim i bas ih briga. Politicari i njihov dnevnik ali ljude bas briga.
E to vam je na naplatu doslo alah ekber i eksplodiranje u disco clubu, aerodromu i na ulici, burkini i sarma moda u europi i serijat.
Više mi žao onog ježurke u st...
Zbog jezurka nisam mogla zaspati.
Znaci da bas vidim moguce da bi mi bilo zao al kad sam cula da su ovi u pitanju necu ni gledati.
Pa srbi su najveća antiteklama sami sebi...
To ne može nitko nadmašiti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti si luđi od ovog australca prika...red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ne na taj način...omni wrote:Pa eto ovaj ludi lik je poceo s misijom, 49 oslobodio.red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
red wolf-
2016-02-10
Al pazi ti te muslimane, svi oni simpatiziraju te svoje alah ekber , pa i u bosni. Kad naprave sranje sute ko picke i samo gledaju hoce netko reci nesto protiv islama. A kad oni odlete cude se sto nije nikog briga ?!
2015-08-15
Nisam...Tvoj mozak nema taj kapacitet da bi ti ovo razumio...T. wrote:Ti si luđi od ovog australca prika...red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
red wolf-
2016-02-10
kaya wrote:Al pazi ti te muslimane, svi oni simpatiziraju te svoje alah ekber , pa i u bosni. Kad naprave sranje sute ko picke i samo gledaju hoce netko reci nesto protiv islama. A kad oni odlete cude se sto nije nikog briga ?!
Točno tako, a kad smo ja i ero ukazivali na to.....njeh...pfff....eto vam sad cvijeća.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako ne,doslovno si od riječi do riječi ponovio sve ono što ja već odavno ponavljam kao papagaj.red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jesi ti to primjetio, kad naprave sranje ni rijec o zrtvama nego oni kao zrtve, opet !epikur37 wrote:kaya wrote:Al pazi ti te muslimane, svi oni simpatiziraju te svoje alah ekber , pa i u bosni. Kad naprave sranje sute ko picke i samo gledaju hoce netko reci nesto protiv islama. A kad oni odlete cude se sto nije nikog briga ?!
Točno tako, a kad smo ja i ero ukazivali na to.....njeh...pfff....eto vam sad cvijeća.
I vidis... na kraju ovaj sredi cijelu damiju a svi okrenu glavu. Ili program.
A oni se cude ..
2015-08-15
Ne...Ja s tobom nemam nikakve veze...סמאל wrote:Kako ne,doslovno si od riječi do riječi ponovio sve ono što ja već odavno ponavljam kao papagaj.red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
red wolf-
2016-02-10
reci ti njemu ezek da bez 50 tableta dnevno i desetak terapija sa elektro šokovima nema šanse da to skuži kao što to vi iz vrapča skužite dok si reko luđačka košulja!!!red wolf wrote:Nisam...Tvoj mozak nema taj kapacitet da bi ti ovo razumio...T. wrote:Ti si luđi od ovog australca prika...red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
Osim što prizivaš Novi Svjetski Poredak.red wolf wrote:Ne...Ja s tobom nemam nikakve veze...סמאל wrote:Kako ne,doslovno si od riječi do riječi ponovio sve ono što ja već odavno ponavljam kao papagaj.red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?red wolf wrote:Moramo poraditi na svijetu oslobođenom religija...Moramo stvoriti jedan novi svjetski poredak koji će biti potpuno drugačiji od ovog...
2015-07-23
On je kreten poput tebe...Vidiš kako se razumijete...tre wrote:reci ti njemu ezek da bez 50 tableta dnevno i desetak terapija sa elektro šokovima nema šanse da to skuži kao što to vi iz vrapča skužite dok si reko luđačka košulja!!!red wolf wrote:Nisam...Tvoj mozak nema taj kapacitet da bi ti ovo razumio...T. wrote:Ti si luđi od ovog australca prika...red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:
Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?
red wolf-
2016-02-10
On je neizbježan...To je ono izabrati ---> manje zlo...Za drugo, nema više vremena...סמאל wrote:Osim što prizivaš Novi Svjetski Poredak.red wolf wrote:Ne...Ja s tobom nemam nikakve veze...סמאל wrote:Kako ne,doslovno si od riječi do riječi ponovio sve ono što ja već odavno ponavljam kao papagaj.red wolf wrote:Ne.סמאל wrote:
Pa nije li to isto ono što ja već godinam govorim ?
red wolf-
2016-02-10
Znači ti si spreman prihvatit svjetlost najsjajnije jutarnje zvjezde ?red wolf wrote:On je neizbježan...To je ono izabrati ---> manje zlo...Za drugo, nema više vremena...סמאל wrote:Osim što prizivaš Novi Svjetski Poredak.red wolf wrote:Ne...Ja s tobom nemam nikakve veze...סמאל wrote:Kako ne,doslovno si od riječi do riječi ponovio sve ono što ja već odavno ponavljam kao papagaj.red wolf wrote:
Ne.
2015-07-23
pa pametniji smo od tebe, mi smo stalno na slobodi i zarađujemo kruh svagdašnji za razliku od tebe kojeg pusta za vikend i to ako budeš koperativan preko tjedna :)red wolf wrote:On je kreten poput tebe...Vidiš kako se razumijete...tre wrote:reci ti njemu ezek da bez 50 tableta dnevno i desetak terapija sa elektro šokovima nema šanse da to skuži kao što to vi iz vrapča skužite dok si reko luđačka košulja!!!red wolf wrote:Nisam...Tvoj mozak nema taj kapacitet da bi ti ovo razumio...T. wrote:Ti si luđi od ovog australca prika...red wolf wrote:
Ne.
Ne...To su Vaše ljudske gluposti...סמאל wrote:Znači ti si spreman prihvatit svjetlost najsjajnije jutarnje zvjezde ?red wolf wrote:On je neizbježan...To je ono izabrati ---> manje zlo...Za drugo, nema više vremena...סמאל wrote:Osim što prizivaš Novi Svjetski Poredak.red wolf wrote:Ne...Ja s tobom nemam nikakve veze...סמאל wrote:
Kako ne,doslovno si od riječi do riječi ponovio sve ono što ja već odavno ponavljam kao papagaj.
Last edited by red wolf on Fri 15 Mar - 23:49; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
kaya wrote:Jesi ti to primjetio, kad naprave sranje ni rijec o zrtvama nego oni kao zrtve, opet !epikur37 wrote:kaya wrote:Al pazi ti te muslimane, svi oni simpatiziraju te svoje alah ekber , pa i u bosni. Kad naprave sranje sute ko picke i samo gledaju hoce netko reci nesto protiv islama. A kad oni odlete cude se sto nije nikog briga ?!
I vidis... na kraju ovaj sredi cijelu damiju a svi okrenu glavu. Ili program.
A oni se cude ..
Bokte oni već četvrt stolječa taharusaju i teroriziraju ne u svojim zemljama već u našim, a da bi itko iz njihove zajednice osudio....nego šute ili podržavaju.
A sad se dogodi ovo, traže od sviju posipanje pepelom i da im se ispričava kolektivno.
Ovo je čin terorizma i za svaku osudu kao i svaki drugi, no stavimo to u kontekst.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bravo kretenu...tre wrote:pa pametniji smo od tebe, mi smo stalno na slobodi i zarađujemo kruh svagdašnji za razliku od tebe kojeg pusta za vikend i to ako budeš koperativan preko tjedna :)red wolf wrote:On je kreten poput tebe...Vidiš kako se razumijete...tre wrote:reci ti njemu ezek da bez 50 tableta dnevno i desetak terapija sa elektro šokovima nema šanse da to skuži kao što to vi iz vrapča skužite dok si reko luđačka košulja!!!red wolf wrote:Nisam...Tvoj mozak nema taj kapacitet da bi ti ovo razumio...T. wrote:
Ti si luđi od ovog australca prika...
red wolf-
2016-02-10
Zašto onda podržaješ Novi Svjetski Poredak,ako znaš tko ga gura i priželjkuje ?red wolf wrote:Ne...To su Vaše ljudske gluposti...סמאל wrote:Znači ti si spreman prihvatit svjetlost najsjajnije jutarnje zvjezde ?red wolf wrote:On je neizbježan...To je ono izabrati ---> manje zlo...Za drugo, nema više vremena...סמאל wrote:Osim što prizivaš Novi Svjetski Poredak.red wolf wrote:
Ne...Ja s tobom nemam nikakve veze...
2015-07-23
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Similar topics
» Pucnjava u Parizu : Rafali u đamiji , najmanje jedna osoba teško ranjena
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Novi Zeland uvodi taksu na stoku zbog podrigivanja i nadutosti
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?