Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
pa da, kad brena dođe u arenu sa bum cile bum to je i dan danas hit, od miroslava ilića plovi barka je nenadjebiv hit, porfirije bi kmao samo tako prođu sa " onom našom starom" što se ono na dinari sjaji...debotoijusto wrote:lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
Debo i jušto da te nema trebalo bi te izmisliti
a da je rekao da će prihod ići za obnovu usranog Galeba?n_razbojnik wrote:Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
crveni tepih, dvorana na neodređeno i Titina bista odma'tre wrote:a da je rekao da će prihod ići za obnovu usranog Galeba?n_razbojnik wrote:Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
2014-04-15
ne znam zašto ali tako nešto i meni bilo na pameti, uhvatih sebe da razmišljam o tome da postanem konkurencija vidovitom milanu!!!!n_razbojnik wrote:crveni tepih, dvorana na neodređeno i Titina bista odma'tre wrote:a da je rekao da će prihod ići za obnovu usranog Galeba?n_razbojnik wrote:Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
Jedan je vidovititre wrote:ne znam zašto ali tako nešto i meni bilo na pameti, uhvatih sebe da razmišljam o tome da postanem konkurencija vidovitom milanu!!!!n_razbojnik wrote:crveni tepih, dvorana na neodređeno i Titina bista odma'tre wrote:a da je rekao da će prihod ići za obnovu usranog Galeba?n_razbojnik wrote:Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
2014-04-15
jebote koji lik :DDDDDn_razbojnik wrote:Jedan je vidovititre wrote:ne znam zašto ali tako nešto i meni bilo na pameti, uhvatih sebe da razmišljam o tome da postanem konkurencija vidovitom milanu!!!!n_razbojnik wrote:crveni tepih, dvorana na neodređeno i Titina bista odma'tre wrote:a da je rekao da će prihod ići za obnovu usranog Galeba?n_razbojnik wrote:Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
Za probleme s probavom držati prst u dupetu srijedom i petkom od 9 do 3
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Matko Jelavić
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Komšić nepoželjan u 77% BiH
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Komšić nepoželjan u 77% BiH
Page 2 of 2