Obnovljen trup podmornice Velebit
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Obnovljen trup podmornice Velebit
Tješi se tješi ....al nije ti ovaj lik toliko na lovu nego ono mašta .....njemu trebalo para ....uša u kuću ... usput pogleda slućajno po hodniku i sinila mu ideja .....pravi Delboy ....to šta nejmu padne na pamet to teško da bi ikome.Weber wrote:nemreš piscu prodavat priču ;)
A baza je šta mu večina poslova propadne ili prokocka ...uglavnom Delboy čisti.
Onda se okolo hvali sa time ...evo ja sam dobar sa njime pa je meni tu priču ispriča a ja rikava od smija .....ma komedija živa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad smo ti mi vrtili neke pare , vrtimo i dalje al ok nema sad veze i on se dokopa para onda bi ti otiša u kvartovski kafić pa častija sve , pušija skupe cigare , ono odjednom dokpa se love a ovi znaju da nema prebijene pare ...vadija ekipi mast ....ma lik je Delboy totalni ...živa komedija ...nema dvi kune u đepu a cilom kvartu vadi mast.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa već jesu, i to tunel i za malo veće novce, malo veći lopovi nego kaj je ovaj Longijev Delboy.Weber wrote:neka probaju kod mene piturat!RayMabus wrote:Imam ja to na poslu svaki dan.maggie13 wrote:tako i ja..gledala koliko sam uspjela..;)RayMabus wrote:I meni su dragi. Bile su reprize prije godinu dana pa sam ih odgledao koliko sam uhvatio na TV kad bi vidio da je to na TV.
Mučke.
Trebalo bi skinuti sve sezone i organizirat maratone gledanja..:D
---
Evo ti priča kako mi je ova epizoda sa bojom iz tunela ostala u glavi.
Lik koji radi u mojoj firmi ( inaće sam ga prozva Delboy ) živi u zgradi i sad ono hodnik malo oronuo ovo ono , njemu trebalo para , ovaj drugi je pitur i sad on nagovoria stanare da svi daju po par stotina kuna da će on doveset meštra i to riješit ....i tako i bi ...i onda doveja ovoga , skelu , doveja još jednoga jakoga , onda oni držali skele tri dana u zgradi da se to vidi , moraš ih zaobilazit , zakrčili sve , posla je bilo možda dva sata ono .....ovi velik ije bija po ure a vaj šta je pitur je bija možda dva sata al su skele stajale danima i onda bi oni kao klapali sa time da se vidi ka da nešto rade ....pokupili lovu i to je to.
Ovo nije film , ovo ti je stvarni život.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Obnovljen rad HSP-a u Čačincima
» Sve njemačke podmornice su van funkcije
» Ruske podmornice blokirale britansku u Sredozemlju
» VELEBIT 18, ŠTO SMO NAUČILI IZ NAJVEĆE VOJNE VJEŽBE
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
» Sve njemačke podmornice su van funkcije
» Ruske podmornice blokirale britansku u Sredozemlju
» VELEBIT 18, ŠTO SMO NAUČILI IZ NAJVEĆE VOJNE VJEŽBE
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac