U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
Tuđman ti dao da možeš biticrvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
frka wrote:Sve srbe protjerat iz Hrvatske a Zidve...neka ostanu samo muslimani..cigani i 'rvati...to je najbolje rjesenje za Cro..::::)))))
90-tih je HDZ prodavao ili poklanjao ove limenke propaganda s početka Domovinskog rata 1990/91.g.
:
Guest- Guest
Pa skrivate se iza karnevala..zapalite ga zivog zajedno sa svim HDZ_cima i Plenkovicem..ako smijete..sta jamrate koju picku materinu ako pola hrvatskog naroda bira te idiote..a vi bi po obicaju da vam netko drugi zavrsi posao....jer mene boli kurac za vas i a njega..ja sam svoje misljenje rekao..zato sto sam studirao taj 'rvatski mentalitet...znam prije nego zinete sto mislite...a posebno su mi smijesne 'rvatske manipulacije ...za manipulirati treba imati maste i jebeno veliki mozak..kmetovi znaju samo jamrati i delati..za druge...bio on Austro ugar...Srbin...Schwabo...Amer..To zovu kao hrvatska stnja...moj kurac...to je kmetski mentalitet..Pickice siptarske uvijek se iza nekoga ili necega skrivaju...A mocni su jedino kad ubijaju djecu i stare babe
Guest- Guest
evo nisam niti pročita niti jedan komentar.. idem pogoditi.. pupovac ostaje u vladi?
i ja cekm "vijest"..
Guest- Guest
Zašto bi ga zapalio živog ? Srbi iseljavaju iz Hrvatske i omraženi su i kod desnice a sad i kod reformista ( Pupy i sedam patuljaka ).frka wrote:Pa skrivate se iza karnevala..zapalite ga zivog zajedno sa svim HDZ_cima i Plenkovicem..ako smijete..sta jamrate koju picku materinu ako pola hrvatskog naroda bira te idiote..a vi bi po obicaju da vam netko drugi zavrsi posao....jer mene boli kurac za vas i a njega..ja sam svoje misljenje rekao..zato sto sam studirao taj 'rvatski mentalitet...znam prije nego zinete sto mislite...a posebno su mi smijesne 'rvatske manipulacije ...za manipulirati treba imati maste i jebeno veliki mozak..kmetovi znaju samo jamrati i delati..za druge...bio on Austro ugar...Srbin...Schwabo...Amer..To zovu kao hrvatska stnja...moj kurac...to je kmetski mentalitet..Pickice siptarske uvijek se iza nekoga ili necega skrivaju...A mocni su jedino kad ubijaju djecu i stare babe
Šta mene brige ? Ja znan da će nestat 100%
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
@frka wrote:
Sve srbe protjerat iz Hrvatske a Zidve...neka ostanu samo muslimani..cigani i 'rvati...to je najbolje rjesenje za Cro..::::)))))
by Gnječ Today at 13:08
90-tih je HDZ prodavao ili poklanjao ove limenke propaganda s početka Domovinskog rata 1990/91.g.
Steta sto nisu punili onim plinom koji ti cesto puta reklamiras::)))
Sve srbe protjerat iz Hrvatske a Zidve...neka ostanu samo muslimani..cigani i 'rvati...to je najbolje rjesenje za Cro..::::)))))
by Gnječ Today at 13:08
Steta sto nisu punili onim plinom koji ti cesto puta reklamiras::)))
Guest- Guest
by AssadNaPodmornici Today at 13:13
evo nisam niti pročita niti jedan komentar.. idem pogoditi.. pupovac ostaje u vladi?
A sta ces stari..ako ne mozes dokazati idiotima da su steta za drustvo ...pridruzi im se..Glupo je biti trijezan u birtiji medju pijanima..Ako izadje iz vlade ...opet ce mu jebati mater ..jebiga uvijek je netko drugi kriv...Jos ce ga natjerati da im se izvine sto su ga tukli..:::)))
Nema tu srece....mladost nije glupa ..zato i odlazi..bit cete sretni da vam sipci budu dolazili na rad...da parafraziram Andrica..pozeljet ce hrvatski drumovi srba...Sistem je posavljen tako da se moze otimati i pljackati i glavni vas problem su kriminalci a ne srbi i ostali..Uvijek prepoznam lopova kad se pocne derati kako je netko kriv zato sto on nema..Bog ti jebo mater koja sarajevska floskula,,,,,cujes u tramvaju...pazite se lopova...a ljudi okazu gdje su im novcanici..to je ta bolesni mentalitet..Svi ce glasati za HDZ jer ih je ta mafijaska stranka uljebila pa vas sisaju ko piavce..Kada su ljudi 1991 govorili sto ce se desiti ,,govorili ste ...cetnici ..pizda im materina....e eto vam srcite sto ste skuvali...aj bok...koji kurac uopce dolazim na ovakve glupe teme::::))))
A sta ces stari..ako ne mozes dokazati idiotima da su steta za drustvo ...pridruzi im se..Glupo je biti trijezan u birtiji medju pijanima..Ako izadje iz vlade ...opet ce mu jebati mater ..jebiga uvijek je netko drugi kriv...Jos ce ga natjerati da im se izvine sto su ga tukli..:::)))
Nema tu srece....mladost nije glupa ..zato i odlazi..bit cete sretni da vam sipci budu dolazili na rad...da parafraziram Andrica..pozeljet ce hrvatski drumovi srba...Sistem je posavljen tako da se moze otimati i pljackati i glavni vas problem su kriminalci a ne srbi i ostali..Uvijek prepoznam lopova kad se pocne derati kako je netko kriv zato sto on nema..Bog ti jebo mater koja sarajevska floskula,,,,,cujes u tramvaju...pazite se lopova...a ljudi okazu gdje su im novcanici..to je ta bolesni mentalitet..Svi ce glasati za HDZ jer ih je ta mafijaska stranka uljebila pa vas sisaju ko piavce..Kada su ljudi 1991 govorili sto ce se desiti ,,govorili ste ...cetnici ..pizda im materina....e eto vam srcite sto ste skuvali...aj bok...koji kurac uopce dolazim na ovakve glupe teme::::))))
Guest- Guest
Nema veze, uskočio bi i Beljak, samo je pitanje za koju lovu.AssadNaPodmornici wrote:evo nisam niti pročita niti jedan komentar.. idem pogoditi.. pupovac ostaje u vladi?
novi Pioneerov radio bi bio dovoljan, ili više voli KenwoodEroo wrote:Nema veze, uskočio bi i Beljak, samo je pitanje za koju lovu.AssadNaPodmornici wrote:evo nisam niti pročita niti jedan komentar.. idem pogoditi.. pupovac ostaje u vladi?
2014-04-15
mislim da je njemu bitno da bude kazetašn_razbojnik wrote:novi Pioneerov radio bi bio dovoljan, ili više voli KenwoodEroo wrote:Nema veze, uskočio bi i Beljak, samo je pitanje za koju lovu.AssadNaPodmornici wrote:evo nisam niti pročita niti jedan komentar.. idem pogoditi.. pupovac ostaje u vladi?
A voli čovjek muziku sa kaseta...
£otk@-
2019-02-12
a to su već antikvitetitre wrote:mislim da je njemu bitno da bude kazetašn_razbojnik wrote:novi Pioneerov radio bi bio dovoljan, ili više voli KenwoodEroo wrote:Nema veze, uskočio bi i Beljak, samo je pitanje za koju lovu.AssadNaPodmornici wrote:evo nisam niti pročita niti jedan komentar.. idem pogoditi.. pupovac ostaje u vladi?
2014-04-15
nostalgija ga tuče :D£otk@ wrote:A voli čovjek muziku sa kaseta...
Na najjače.tre wrote:nostalgija ga tuče :D£otk@ wrote:A voli čovjek muziku sa kaseta...
£otk@-
2019-02-12
Gnječ wrote:tre wrote:ustaška je kuna slatka, četniku je dušu takla
mitraljezi rade, hrvati se hlade
darth_vader-
2014-04-17
Znaci mi koji smo se obranili smo pickice..zanimljivo razmisljanje..frka wrote:Pa skrivate se iza karnevala..zapalite ga zivog zajedno sa svim HDZ_cima i Plenkovicem..ako smijete..sta jamrate koju picku materinu ako pola hrvatskog naroda bira te idiote..a vi bi po obicaju da vam netko drugi zavrsi posao....jer mene boli kurac za vas i a njega..ja sam svoje misljenje rekao..zato sto sam studirao taj 'rvatski mentalitet...znam prije nego zinete sto mislite...a posebno su mi smijesne 'rvatske manipulacije ...za manipulirati treba imati maste i jebeno veliki mozak..kmetovi znaju samo jamrati i delati..za druge...bio on Austro ugar...Srbin...Schwabo...Amer..To zovu kao hrvatska stnja...moj kurac...to je kmetski mentalitet..Pickice siptarske uvijek se iza nekoga ili necega skrivaju...A mocni su jedino kad ubijaju djecu i stare babe
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Kome ti odobravas...uzasjasambrend wrote:Gnječ wrote:tre wrote:ustaška je kuna slatka, četniku je dušu takla
mitraljezi rade, hrvati se hlade
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Aj Vučina... smanji doživljaj...
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:dugo je i teško razmišljao da li ostati ili izaći, zato nije stigao osuditi višegradski parastos
sad će on, samo što nije
nema potrebe, izbori u lici su završeni, finita la comedia, igrokaz je završen
Jučer sam izgubio razumijevanje. Jedva sam ga našao. Bilo je ispod ormara.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nova afera u plenkijevoj vladi
» Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
» Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
» Pupovac ostaje dio vladajuće većine
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
» Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
» Pupovac ostaje dio vladajuće većine
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
Page 3 of 3