Vuk sa dinare... Vrhunac
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vuk sa dinare... Vrhunac
Pravda je umrla prije 30 godina..danas samo lova igra tako i u nogometu..ko to ne shvati i prilagodi se trenutku...treca liga...u hajduku ne znaju stvoriti ni uzeti novac osim za sebe..i zato nam je najveci domet gorica...ja ne zelim da mi je mjerilo gorica vec dinamo,rijeka,europa..PABLO ESCOBAR wrote:Navijam za Pravdu. Za iskren i posten nogomet za Dinamo. Nemrzim hajduk veselim se u europi pobjede hajduka rijeke i osijeka i bilo koga. Možda je za vas fetove hrvate tesko razumitvuksadinare wrote:Prika ti nisi normalan..zapravo ne znas za koga navijas .. ja sam rekao da nas hajduk ... a nas hajduk nije hajduk ... niti ce bit..lazovi ste na kubik..procitaj moj post pa ces vidjet da sam napisao 'nas hajduk' .. a da ostojkovim nekad drzis vodu drzis..ono 'moj zemo taki je kaki je ali je zemo' ... ja od to ne bolujem..odnosno prebolio sam to ...PABLO ESCOBAR wrote:Uzalud ti je braniti Vuka. Lik je beskicmenjak tipični hdzovac. Oba ste ista samo na je desno govno udbe a ti lijevo.
On je glasač plavokose krave a ti bjeloglavog vepra
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
jebo tebe čošić, ispdrak našeg hajduka.PABLO ESCOBAR wrote:Bit cu kratak i jasan... JEBO TE MAMIC
A za hajdukom me boli kurac. A da je Vuk mamicevac potvrdjiva teza da ga ti branis. A poznato je da ti ionako nemas svog misljenja nego da tvojim misljenjem upravljaju vrbanovic i mamic. A takav sljam se uhljebio u dinamu u jednakoj mjeri kao i onaj olos u naseh jajduku.
Dao sam potporu gospodinu Cosicu da krene u konacni obracun sa sljamom koji koristi sveti klub za vlastito bogacenje
predstavite neki program što mislite napraviti pa da onda pričamo.
raspravljati sa utvarama koje nemaju program, ne predstavljaju ljude koji bi taj "neviđeni" program trebali ostvariti i jedini im je forte "hoćemo izbore" je apsolutno besmisleno, a još je besmislenije kad se zna kako je ista ideja izrodila naš hajduk koji je od hajduka napravio ruglo od kluba.
tek sada, kad su počeli kopirati ono što u dinamu postoji već petnaestak godina i sa kadrom koji je zanat naučio u dinamu nešto se počelo događati i u hajduku.
samo povodljive budale i idioti mogu dati bianco potporu šalabajzerima koji s manje od 30 godina i bez ikakvog iskustva misle kako mogu voditi klub ranga dinama.
da nemaju medijsku potporu alača, redžičke, holige, topića i ostalih iz "dabogda sve izgubili" kruga piskarala nitko za njih ne bi čuo.
što se tiče laprdanja o bogaćenju uvijek me zanima kako to da opljačkani dinamo posluje pozitivno, a svi ostali pošteni i sposobni gomilaju dugove i kako to da svi koji rade u nogometu za dinamo i njegov ustroj imaju samo riječi hvale, samo kojekakve nakupine zgubidana i Venecijanci u svemu što se dinama tiče vide kriminal.
ukratko - jebo te naš hajduk i njegov isprdak čošić.
sitting_bull-
2015-09-28
Znaju da je njihov projekt propao i sad poceli kopirat druge...pa cak je i brbic rekao da neije uspjeh ako se ne udje u ligu prvaka,euro ligu..no hajdukov najveci problem je grupacija okupljena oko anarhistickog poklika 'nije rezultat vazan ideal je vjecan'...tako da ni brbicu ne predvidjam dug vijek kao presidente ako nastavi sa takvim izjavama a ne daj boze kopira mamica u bilo cemusitting_bull wrote:jebo tebe čošić, ispdrak našeg hajduka.PABLO ESCOBAR wrote:Bit cu kratak i jasan... JEBO TE MAMIC
A za hajdukom me boli kurac. A da je Vuk mamicevac potvrdjiva teza da ga ti branis. A poznato je da ti ionako nemas svog misljenja nego da tvojim misljenjem upravljaju vrbanovic i mamic. A takav sljam se uhljebio u dinamu u jednakoj mjeri kao i onaj olos u naseh jajduku.
Dao sam potporu gospodinu Cosicu da krene u konacni obracun sa sljamom koji koristi sveti klub za vlastito bogacenje
predstavite neki program što mislite napraviti pa da onda pričamo.
raspravljati sa utvarama koje nemaju program, ne predstavljaju ljude koji bi taj "neviđeni" program trebali ostvariti i jedini im je forte "hoćemo izbore" je apsolutno besmisleno, a još je besmislenije kad se zna kako je ista ideja izrodila naš hajduk koji je od hajduka napravio ruglo od kluba.
tek sada, kad su počeli kopirati ono što u dinamu postoji već petnaestak godina i sa kadrom koji je zanat naučio u dinamu nešto se počelo događati i u hajduku.
samo povodljive budale i idioti mogu dati bianco potporu šalabajzerima koji s manje od 30 godina i bez ikakvog iskustva misle kako mogu voditi klub ranga dinama.
da nemaju medijsku potporu alača, redžičke, holige, topića i ostalih iz "dabogda sve izgubili" kruga piskarala nitko za njih ne bi čuo.
što se tiče laprdanja o bogaćenju uvijek me zanima kako to da opljačkani dinamo posluje pozitivno, a svi ostali pošteni i sposobni gomilaju dugove i kako to da svi koji rade u nogometu za dinamo i njegov ustroj imaju samo riječi hvale, samo kojekakve nakupine zgubidana i Venecijanci u svemu što se dinama tiče vide kriminal.
ukratko - jebo te naš hajduk i njegov isprdak čošić.
2015-09-08
Sto se tice srba viruj mi da tu potpuno spavam mirnoSerbia Strong wrote:Ratni zločinac i ubica dece navija za pravdu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato si lečeni alkoholičar i vrlo česti posetilac neuropsihijatrijskih ustanova...
Guest- Guest
I krv svoju za hrvatsku mojuSerbia Strong wrote:Zato si lečeni alkoholičar i vrlo česti posetilac neuropsihijatrijskih ustanova...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Znaci ni polovica 3.miseca a vec imamo glup ko kurac d'or.fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:
Ovo je već sad pobjednik ‘Shit of the Year’ izjave za ovu godinu...
Ni Zekan ovo ne može nadmašit...
Susramlje teško...
:(
Imamo pobjednika bez premca...ajme, ajme...
Još uvik ne mogu virovat u ovu izjavu...
:(
Ovo se zove dominacija.
Ovo je zlatna medalja 100 %...
Shitting i Zekan zajedno ne mogu ovo pobjedit...
:D
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Uzalud ti je braniti Vuka. Lik je beskicmenjak tipicni hdzovac. Oba ste ista samo on je desno govno udbe a ti lijevo.
On je glasac plavokose krave a ti bjeloglavog vepra
Kako si samo pogodija u sridu.
Guest- Guest
ove forumske idiote što stoje na braniku zadruge kao da su klonirali uzevši tako po dio od anemičnog i napuhanog europskog demokrata odgojenog na kardelju, dio od prepametne gospođe na čiji je intelektualni razvoj najviše utjecao nedostatak određenih vrsta jogurta u mladosti, dio od doajena udbe sa šeširom, dio od doktora sa malo vitra, dio od ovaca iz zagore …
sve se svodi na bahato šepurenje, spletkarenje, lupetanje o poštenju i arogantno podcjenjivanje svih koji nisu u zadruzi i ne bleje s njima kad i kako se šefovima zadruge prohtije.
sve se svodi na bahato šepurenje, spletkarenje, lupetanje o poštenju i arogantno podcjenjivanje svih koji nisu u zadruzi i ne bleje s njima kad i kako se šefovima zadruge prohtije.
sitting_bull-
2015-09-28
Sve je bolje, nego biti čmarni ugrušak...
darth_vader-
2014-04-17
Ha,ha cuj ovog...kako se uvlaci u dupe imocancu...pa ti si za njega titoist,ostojkovacAndreas Goldberger wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Uzalud ti je braniti Vuka. Lik je beskicmenjak tipicni hdzovac. Oba ste ista samo on je desno govno udbe a ti lijevo.
On je glasac plavokose krave a ti bjeloglavog vepra
Kako si samo pogodija u sridu.
2015-09-08
jasambrend wrote:Sve je bolje, nego biti Tattin i HDZ-ov čmarni ugrušak...
Guest- Guest
Jebe mi se i za udrugu NH i za tu neku drugu udrugu i nekakve ostoje perasovice... ja samo kazem da vuk pise realno jer tako ja to vidim a mozda nisam u pravu jer nisam citao sve iz pocetka i s razumijevanjem. Niti neznam kojoj udrugi ko od vas pripada niti me zanima
A sto se tice mog stanja istina je da sam u zadnje vrijeme malo puko dobio sam otkaz na poslu nezasluzeno upao u drogu i takvo drustvo ali evo sreca poceka je korizma pa sam to bacio ali sam u dilemi da li da odem tamo na poso i prebijem nekog ili ipak ne. Ljudi su takva govna da je meni to nezamislivo i neobjasnjivo
Al evo npr neko od vas bi mi mogao nac posao na moru npr :D
A sto se tice mog stanja istina je da sam u zadnje vrijeme malo puko dobio sam otkaz na poslu nezasluzeno upao u drogu i takvo drustvo ali evo sreca poceka je korizma pa sam to bacio ali sam u dilemi da li da odem tamo na poso i prebijem nekog ili ipak ne. Ljudi su takva govna da je meni to nezamislivo i neobjasnjivo
skripar-
2015-08-09
A sto se tice psihijatrije i ja sam tamo bio ante nije sam. Mozda sam i sad u takvom stanju da bi trebao tamo. Ali nema sanse da to dozvolim vise bolje je u zatvoru nego tamo. Jer sa psihijatrije mozes izaci samo jos ludji
skripar-
2015-08-09
Auu brat moj. Drži se...
Ali ako si u problemu, droga i alkohol će te teško izvaditi odatle. Naprotiv, gurnuće te još dublje...
Ali ako si u problemu, droga i alkohol će te teško izvaditi odatle. Naprotiv, gurnuće te još dublje...
Guest- Guest
meni je niche podvalio neku drogu. neki prah kao drzat ce te 15 sekundi ludilo ovo ono. na kraju drzalo me 15 dana gdje sam bio sta sam radio, noge cu mu polomit kad ga uhvatim
Guest- Guest
skripar wrote:
imas oglase, danas lako je za posao nestasica je radne snage. ako imas dokumente mozes i u inozemstvo nebitno o kvalifikaciji sljakerskih poslova ima da biras. i ja sam jedan izabrao. bitno je samo bit normalan i ne stvarat probleme. e sad ako si razvijo kakvu ovisnost i mentalno nisi spreman onda prvo poradi na tome, jer takav naravno ne mozes naprijed.
Guest- Guest
kingkong7 wrote:meni je niche podvalio neku drogu. neki prah kao drzat ce te 15 sekundi ludilo ovo ono. na kraju drzalo me 15 dana gdje sam bio sta sam radio, noge cu mu polomit kad ga uhvatim
darth_vader-
2014-04-17
To ti je da zaboraviš na onih 100 kuna. Jesi siguran da je samo 100 u pitanju?
darth_vader-
2014-04-17
Ludji ste od vip-a postali, preozbiljni ste.
Di cu sad zivce odmarat.
Di cu sad zivce odmarat.
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Je li ovo vrhunac epidemije, ili vrhunac farse sa stožerom?
» vuk s dinare
» pitanja za vuka s dinare
» Tema za vuka s dinare
» poruka vuku s dinare
» vuk s dinare
» pitanja za vuka s dinare
» Tema za vuka s dinare
» poruka vuku s dinare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7