Vuk sa dinare... Vrhunac
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vuk sa dinare... Vrhunac
Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Mislim uvik su klubovi podvaljivali jedni drugima ali ovo je cak i za najveceg hrvatskog heroja koji se odaziva na ime Vuk sa Dinare malo previse.
Mislim uvik su klubovi podvaljivali jedni drugima ali ovo je cak i za najveceg hrvatskog heroja koji se odaziva na ime Vuk sa Dinare malo previse.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Vuk sa dinare... Vrhunac
Građanski nogometni klub
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dinamo je najveci hrvatski klub. A ova crncuga je nepotrebnaRayMabus wrote:Građanski nogometni klub
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Hrvatski ?!?!?!?PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo je najveci hrvatski klub. A ova crncuga je nepotrebnaRayMabus wrote:Građanski nogometni klub
2014-04-11
Da ovo je sramota da u nasoj svlacionici budu objesene i dvi neprijateljsle zastave smrdije i tzv pederacije
2015-09-13
Ne priokreci temu ovo je tema o marticevu cetniku vuku sa dinare
2015-09-13
NK Dinamo :
Eto ti sad osam stranaca u klubovima hrvatske nogometne lige di se ide na ruku menađerima koji trguju sa igračima , e pa eto sad na , samo trpaj
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/569852/kako-ubijamo-svoju-bazu-u-hnl-u-igra-cak-123-strana-nogometasa-ima-ih-od-ugande-do-gvatemale
Eto ti sad osam stranaca u klubovima hrvatske nogometne lige di se ide na ruku menađerima koji trguju sa igračima , e pa eto sad na , samo trpaj
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/569852/kako-ubijamo-svoju-bazu-u-hnl-u-igra-cak-123-strana-nogometasa-ima-ih-od-ugande-do-gvatemale
2014-04-11
Da si procitao bolje a ne kako ti zelis rekao sam zadruga NH a ne Hajduk kao HajdukPABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Ne bi se osvrtao na niske udarce...inace vele da si dezerter i necasno otpusten iz HV-aPABLO ESCOBAR wrote:Ne priokreci temu ovo je tema o marticevu cetniku vuku sa dinare
2015-09-08
Hajdukovac sto posto..hdzovac nisam..ne zelim u klubu i oko kluba ljevicare,neradnike,neambiciozne i filozofe...sano rezultati i trofeji parole i govorancije me ne zanimaju..naslusao sam ih se...kriv ovaj kriv onaj..priznam samo rezultateSerbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
2015-09-08
Serbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
Sebe.
darth_vader-
2014-04-17
Samo rezultati kluba me zanimaju dosta mi je dalmatinske filozofije i opravdanja za vlastitu neucinkovitost..ne zelim hajduk u drugij ligi vec u europi..u suprotnom mars u bosansku ligu ili zupanijsku....optuzivat druge da su lopovi a najvise lopova smo dali u svim sferama zivota u hrvatskoj..SAMO REZULTAT HAJDUK SPASAVAjasambrend wrote:Serbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
Sebe.
2015-09-08
Nisam...nego mi je pun kurac da svatko silji kurac na nas...zbog debila ala bojan safet i slicnijasambrend wrote:Prigodničarski navijač.
2015-09-08
Obrati se Štimcu, Svaguši i Vidoševiću za to stanje..
darth_vader-
2014-04-17
Pod svagusom i vidosevicem smo igrali ligu prvaka i euro ligu a sa pod ovom jebenim anarhistima drugu ligu i samo nemoj dugovi i slicno..deset godina je proslo ta nismo duzni bili milijardu eura...nego istina je ta..nitko nece dati novac a da drugi upravlja..nema toga..jasambrend wrote:Obrati se Štimcu, Svaguši i Vidoševiću za to stanje..
.
2015-09-08
Sta bog te jeba..nije istina pizda vam strinina..podrzavas tu gamad anarhisticku...sad smo druga liga kom se to svidja jebem im sve po spisku..jasambrend wrote:A boktejeba...
2015-09-08
PABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Gospe Sinjska, daj mu malo pameti!
:(
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Je li ovo vrhunac epidemije, ili vrhunac farse sa stožerom?
» vuk s dinare
» pitanja za vuka s dinare
» Tema za vuka s dinare
» poruka vuku s dinare
» vuk s dinare
» pitanja za vuka s dinare
» Tema za vuka s dinare
» poruka vuku s dinare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7