Vuk sa dinare... Vrhunac
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vuk sa dinare... Vrhunac
PABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Mislim uvik su klubovi podvaljivali jedni drugima ali ovo je cak i za najveceg hrvatskog heroja koji se odaziva na ime Vuk sa Dinare malo previse.
Gospe Sinjska, daj mu malo pameti!
:(
Guest- Guest
jasambrend wrote:Serbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
Sebe.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Serbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
Sebe.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
naš hajduk, dabogda sve izgubili piskarala i ostaci udbe koji smještaju dinamu.vuksadinare wrote:Da si procitao bolje a ne kako ti zelis rekao sam zadruga NH a ne Hajduk kao HajdukPABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Mislim uvik su klubovi podvaljivali jedni drugima ali ovo je cak i za najveceg hrvatskog heroja koji se odaziva na ime Vuk sa Dinare malo previse.
kad pročitaš izjavu s detaljima kao da dama ima fotografsko pamćenje i talent za pisanje kao gustav Flaubert svaka sumnja je opravdana, a da ne govorim o tajmingu.
sitting_bull-
2015-09-28
PABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Čekaj, jeli se ti zajebavaš ili stvarno? Ako je istina, onda je tip slučaj za psihijatriju. I to pod hitno.
Btw. za dinamovog igrača. Što je točno bilo,tko zna. Ne djeluju mi tu nevini ni on ni ona, to pogotovo dokazuje njeno obraćanje medijima na način kakav je napravila.
Guest- Guest
Pa dobro jutro. Jasno je da nije hajdukovac, to može povjerovati samo Tupko iz zege-a nakon pristojne doze loše robe.Serbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
Hajdukovci ne žele loše Hajduku, bez obzira tko ga vodio, kako klub bio ustrojen i što oni mislili o tome. On s Hajdukom ima dodirne točke jedino u tome što ga mrzi, ništa drugo.
Guest- Guest
Je gospemi. Znaci meni kao kako rece brat tominjo deklarativnon dinamovcu je bio vrhunac to citati.Andreas Goldberger wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Čekaj, jeli se ti zajebavaš ili stvarno? Ako je istina, onda je tip slučaj za psihijatriju. I to pod hitno.
Btw. za dinamovog igrača. Što je točno bilo,tko zna. Ne djeluju mi tu nevini ni on ni ona, to pogotovo dokazuje njeno obraćanje medijima na način kakav je napravila.
Lik je nakon svih ratnih pohoda u kojima je sam pobio 1000000 srba i to golim rukama krenio optuzivat hnk hajduk zbog toga jer se drolja iz osijeka pojebala sa nekim crncugom iz dinama. Daleko od toga da tu ima nevinih ali da je tu fuksu koja je namirisala pare dinamovu igracu podvalio hnk hajduk sa ciljem rusenja zaista velikog dinama ove sezone.
Lik je poremeceni hdzovac mrzitelj sbega juzno id svetog roka. Vjerovatno je bio prvi u refu za cvokanje u grund schule .
Covik je to izjavio i osta ziv.
Mislim moje misljenje o NH je gore nego o srbima ali brate ovog lika podrzavaju Zeko i Sitting . A kad te oni podrzavaju onda znam da bura puse iz Medjugorja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajd ne seri tatticarusitting_bull wrote:naš hajduk, dabogda sve izgubili piskarala i ostaci udbe koji smještaju dinamu.vuksadinare wrote:Da si procitao bolje a ne kako ti zelis rekao sam zadruga NH a ne Hajduk kao HajdukPABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
kad pročitaš izjavu s detaljima kao da dama ima fotografsko pamćenje i talent za pisanje kao gustav Flaubert svaka sumnja je opravdana, a da ne govorim o tajmingu.
2015-09-13
Majku ti komunisticku....ako vise voli hajduka volim ja ali ne volim ljude koji mu kroje politiku pogotovo sugave smrdljive ljevicare fuj gade mi se jezim se od njihAndreas Goldberger wrote:Pa dobro jutro. Jasno je da nije hajdukovac, to može povjerovati samo Tupko iz zege-a nakon pristojne doze loše robe.Serbia Strong wrote:Koga li taj laže da je hajdukovac i da nije hdz-ovac?
Hajdukovci ne žele loše Hajduku, bez obzira tko ga vodio, kako klub bio ustrojen i što oni mislili o tome. On s Hajdukom ima dodirne točke jedino u tome što ga mrzi, ništa drugo.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Merzim sugoslavene napose izdajnike iz vlastitih redova...da mi hrackaju drzavu i narod e nece ici...pokopao sam brdo prijatelja i brace a tu onda ne igra ulogu jesi ovaj ili nisi brat mi je svako onaj ko se nasao zajedno sa mnom u pogibelji...a da bi splitska orjuna i ljevicari neke moralne prodike drze e nece ici radije otvpreni rat pa kom obojci komo opanciPABLO ESCOBAR wrote:Je gospemi. Znaci meni kao kako rece brat tominjo deklarativnon dinamovcu je bio vrhunac to citati.Andreas Goldberger wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Povremeno bacim oko na psihijatriju zvanu VIP. I prije kojeg vremena neki marcellus objavi link kako je neka sponzorusa znaci drolja optuzila nekog crnog dinamova igraca za fizicki napad. Nesumnjam da je crno govno i to uradilo. Ipak je on crnac. Mada nezalim ni drolju koja je rasirila noge crnom majmunu. I sve to nije bitno i nebi bilo bitno da Vuk sa dinare nije virovali ili ne optuzio HAJDUK da je jadnoj postenoj crnodivljackoj kmici namjerno podvalio drolju koja je sasvim slucajno iz Osijeka naglasavam Osijeka ne iz dalmacije samo da ta ista nasteti Dinamu protiv Benfice i da ocrni dinamove igrace.
Lik je nakon svih ratnih pohoda u kojima je sam pobio 1000000 srba i to golim rukama krenio optuzivat hnk hajduk zbog toga jer se drolja iz osijeka pojebala sa nekim crncugom iz dinama. Daleko od toga da tu ima nevinih ali da je tu fuksu koja je namirisala pare dinamovu igracu podvalio hnk hajduk sa ciljem rusenja zaista velikog dinama ove sezone.
Lik je poremeceni hdzovac mrzitelj sbega juzno id svetog roka. Vjerovatno je bio prvi u refu za cvokanje u grund schule .
Covik je to izjavio i osta ziv.
Mislim moje misljenje o NH je gore nego o srbima ali brate ovog lika podrzavaju Zeko i Sitting . A kad te oni podrzavaju onda znam da bura puse iz Medjugorja.
2015-09-08
Poruka ekipi 'da bog da sve izgubili' njihovim jezikom NO PASSARAN
2015-09-08
Ajd jos sam vas tolerirao sve do jedne fatalne recenice 'Da bog da sve izgubili'..pozeljeti prije sp igracima i reprezentaciji vlastite drzave mogu najveci nitkovi i mrzitelji..i onda meni netko prebacuje 'ti mrzis hajduk'....bolje da sute zanavijek...nistavila
2015-09-08
Ajd jos sam vas tolerirao sve do jedne fatalne recenice 'Da bog da sve izgubili'..pozeljeti prije sp igracima i reprezentaciji vlastite drzave mogu najveci nitkovi i mrzitelji..i onda meni netko prebacuje 'ti mrzis hajduk'....bolje da sute zanavijek...nistavila
2015-09-08
I jos nesto za escobara...'ne ne mrzim nista juzno od sv.roka ali sam definitivno razocaran..svega cega smo se dotakli unistili smo...hajduk,marjan,kosarka...a uvijek nam svi drugi krivi samo nikad mi...bezvezno i bespotrebno inacenje i glupost cim navlacis podsmjeh drugim i ponizavanje...umjesto da priznamo da je dinamo(i bez mamica) deset milja ispred hajduka mi trazimo sve samo da to ne priznamo jer smo pa i ja bili optereceni klupskom mitomanijom u glavi bez pokrica..no doslo vrijeme budjenja iz more...bar vecina navijaca hajduka za razliku od fanatiziranih bitangi iz grupe 'da bog da sve izgubili'
2015-09-08
Dobar je crnjo igracina nemoj zajebavat ante
A tko je kriv toj drolji sto hoce sado-mazo a poslije se kaje
A tko je kriv toj drolji sto hoce sado-mazo a poslije se kaje
skripar-
2015-08-09
Dokle je doslo da ako covjek pise realno o hajduku i ne trazi krivce nigdje drugo odma znaci da nije hajdukovac, e svasta...
Nemam nista protiv hajduka i njegovih navijaca ali moram ovo napisati, ja bih vas 80% kolektivno poslao na psihijatriju
Nemam nista protiv hajduka i njegovih navijaca ali moram ovo napisati, ja bih vas 80% kolektivno poslao na psihijatriju
skripar-
2015-08-09
Ja napisem da klub cine rezultati i sportski uspjesi na terenu a ne stopala koja vode di se ilo i pilo te skupina grlatih skupstinara gdje funkcionirajh ko kokosi i ja sam antihajdukovac..a kad im kazes da su antidrzavni elemenat jer porucuju reprezentaciji prije sp 'da bog da sve izgubili' onda si hdzovac..lopov i slicno..kad kazem da nije u redu kriviti druge ajer si unistio hajduk i jos stosta drugo onda ti pablo nabije etiketu 'da mrzis sve juzno od sv.roka'..ne nego mi je pun kurac nerealnog fanatizma bez pokrica...ja se moram gristi jer dinamo igra europske utakmice dok moj igra sa pizdom materinom a onda neki ovdjd tu proglase to 'velikom utakmicom'..i ja budala onda...bog te jebo jedna gorica silji kurac na hajduku kad zelim da moj klub takvoj gorici petardu nabije s obzirom na velicinu a ne zelim skaksti od srece kad izvuce bod protiv gorice majmun amper kaze mrzis hajduk..e nece vam vise to prolaziti bestijeskripar wrote:Dokle je doslo da ako covjek pise realno o hajduku i ne trazi krivce nigdje drugo odma znaci da nije hajdukovac, e svasta...
2015-09-08
Poruka za ampera i brenda...da jesam komforan sam navijac jer na poljudu zelim gledat benfiku,bajern,inter...ne zanimaju me utakmice sa znj momcadi...nisam balonja kojeg vise zadovaljava kvarat kruva i 20 dkg mortadele...ako amper prica da nije sve u novcu i tezultatima sto je otisao u njemacku a nije ostao ovdje i zadovoljio se malom placom..ili brend koji kuka za boljim zivotom..eto ja kukam za europskim hajdukom..dakle nikakve razlike osim amperovog licemjerja po principu meni najbolje a sto se tice drugih 'budite skromni'..kao u slucaju hajduka...vuksadinare wrote:Ja napisem da klub cine rezultati i sportski uspjesi na terenu a ne stopala koja vode di se ilo i pilo te skupina grlatih skupstinara gdje funkcionirajh ko kokosi i ja sam antihajdukovac..a kad im kazes da su antidrzavni elemenat jer porucuju reprezentaciji prije sp 'da bog da sve izgubili' onda si hdzovac..lopov i slicno..kad kazem da nije u redu kriviti druge ajer si unistio hajduk i jos stosta drugo onda ti pablo nabije etiketu 'da mrzis sve juzno od sv.roka'..ne nego mi je pun kurac nerealnog fanatizma bez pokrica...ja se moram gristi jer dinamo igra europske utakmice dok moj igra sa pizdom materinom a onda neki ovdjd tu proglase to 'velikom utakmicom'..i ja budala onda...bog te jebo jedna gorica silji kurac na hajduku kad zelim da moj klub takvoj gorici petardu nabije s obzirom na velicinu a ne zelim skaksti od srece kad izvuce bod protiv gorice majmun amper kaze mrzis hajduk..e nece vam vise to prolaziti bestijeskripar wrote:Dokle je doslo da ako covjek pise realno o hajduku i ne trazi krivce nigdje drugo odma znaci da nije hajdukovac, e svasta...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ja napisem da klub cine rezultati i sportski uspjesi na terenu a ne stopala koja vode di se ilo i pilo te skupina grlatih skupstinara gdje funkcionirajh ko kokosi i ja sam antihajdukovac..a kad im kazes da su antidrzavni elemenat jer porucuju reprezentaciji prije sp 'da bog da sve izgubili' onda si hdzovac..lopov i slicno..kad kazem da nije u redu kriviti druge ajer si unistio hajduk i jos stosta drugo onda ti pablo nabije etiketu 'da mrzis sve juzno od sv.roka'..ne nego mi je pun kurac nerealnog fanatizma bez pokrica...ja se moram gristi jer dinamo igra europske utakmice dok moj igra sa pizdom materinom a onda neki ovdjd tu proglase to 'velikom utakmicom'..i ja budala onda...bog te jebo jedna gorica silji kurac na hajduku kad zelim da moj klub takvoj gorici petardu nabije s obzirom na velicinu a ne zelim skaksti od srece kad izvuce bod protiv gorice majmun amper kaze mrzis hajduk..e nece vam vise to prolaziti bestijeskripar wrote:Dokle je doslo da ako covjek pise realno o hajduku i ne trazi krivce nigdje drugo odma znaci da nije hajdukovac, e svasta...
skripar-
2015-08-09
vuksadinare wrote:Poruka za ampera i brenda...da jesam komforan sam navijac jer na poljudu zelim gledat benfiku,bajern,inter...ne zanimaju me utakmice sa znj momcadi...nisam balonja kojeg vise zadovaljava kvarat kruva i 20 dkg mortadele...ako amper prica da nije sve u novcu i tezultatima sto je otisao u njemacku a nije ostao ovdje i zadovoljio se malom placom..ili brend koji kuka za boljim zivotom..eto ja kukam za europskim hajdukom..dakle nikakve razlike osim amperovog licemjerja po principu meni najbolje a sto se tice drugih 'budite skromni'..kao u slucaju hajduka...vuksadinare wrote:Ja napisem da klub cine rezultati i sportski uspjesi na terenu a ne stopala koja vode di se ilo i pilo te skupina grlatih skupstinara gdje funkcionirajh ko kokosi i ja sam antihajdukovac..a kad im kazes da su antidrzavni elemenat jer porucuju reprezentaciji prije sp 'da bog da sve izgubili' onda si hdzovac..lopov i slicno..kad kazem da nije u redu kriviti druge ajer si unistio hajduk i jos stosta drugo onda ti pablo nabije etiketu 'da mrzis sve juzno od sv.roka'..ne nego mi je pun kurac nerealnog fanatizma bez pokrica...ja se moram gristi jer dinamo igra europske utakmice dok moj igra sa pizdom materinom a onda neki ovdjd tu proglase to 'velikom utakmicom'..i ja budala onda...bog te jebo jedna gorica silji kurac na hajduku kad zelim da moj klub takvoj gorici petardu nabije s obzirom na velicinu a ne zelim skaksti od srece kad izvuce bod protiv gorice majmun amper kaze mrzis hajduk..e nece vam vise to prolaziti bestijeskripar wrote:Dokle je doslo da ako covjek pise realno o hajduku i ne trazi krivce nigdje drugo odma znaci da nije hajdukovac, e svasta...
skripar-
2015-08-09
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Je li ovo vrhunac epidemije, ili vrhunac farse sa stožerom?
» vuk s dinare
» pitanja za vuka s dinare
» Tema za vuka s dinare
» poruka vuku s dinare
» vuk s dinare
» pitanja za vuka s dinare
» Tema za vuka s dinare
» poruka vuku s dinare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7