Bajaga nije napunio ZG Arenu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bajaga nije napunio ZG Arenu
vuksadinare wrote:Pao bajaga saptom..tesko da ce vise cesto dolaziti..posjeta je posjeta a lova lova...malo posjete malo love...sad ce neko vrijeme cesce odlaziti u makedoniju
Nije , ovo mu je najveći koncert u Hrvatskoj , osam tisuća ljudi je bilo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2068053
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...bio je popularan tamo od 88 do 91...dvije,tri cure u razredu srednje su ga non stop slusali..ono dodjemo u kafic ove hoce bajagu..a konobar za inat prljavce,filmtre wrote:potrošen lik i potrošene ofucane pjesme + generacije iz 80tih kad je žario i palio nisu više baš ludi za takvom vrstom zabave tako da bajaga ode niz vodu polako ali sigurno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da je došla Ceca Rvatibosančerosi bi preplavili dvoranu
a ti jadan mislis da je ono sto ti slusas bolje od cececatabbath wrote:Da je došla Ceca Rvatibosančerosi bi preplavili dvoranu
jelde
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:a ti jadan mislis da je ono sto ti slusas bolje od cececatabbath wrote:Da je došla Ceca Rvatibosančerosi bi preplavili dvoranu
jelde
Mislim. Ali ja nisam čoban tako da mi cajke nisu vrhunski domet.
catabbath-
2015-08-22
..i neka ga, daleko mu kućatre wrote:potrošen lik i potrošene ofucane pjesme + generacije iz 80tih kad je žario i palio nisu više baš ludi za takvom vrstom zabave tako da bajaga ode niz vodu polako ali sigurno
jasta si nego cobancatabbath wrote:prckov wrote:a ti jadan mislis da je ono sto ti slusas bolje od cececatabbath wrote:Da je došla Ceca Rvatibosančerosi bi preplavili dvoranu
jelde
Mislim. Ali ja nisam čoban tako da mi cajke nisu vrhunski domet.
samo si ne zelis to priznat
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saša Matić napunio ZG Arenu
» Halid Bešlić napunio zagrebačku Arenu, slušalo ga 20 tisuća ljudi
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Halid Bešlić napunio zagrebačku Arenu, slušalo ga 20 tisuća ljudi
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
Page 3 of 3