Bajaga nije napunio ZG Arenu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bajaga nije napunio ZG Arenu
Bora čekat moraepikur37 wrote:jastreb wrote:
Moje je mišljenje da je vrijeme da dođe Bora.
ti nisi normalan, pa zbog bajage je umalo došlo do uličnih nereda...
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Nedovoljno da ga gledam dok ih pjeva.mortal wrote:ima najbolje pjesmeRabarbara wrote:Ne zanimaju tebe, ali zanimaju ostale. I ja sam iz generacije koja je znala sve Čorbine pjesme napamet. Utoliko je bilo veće razočarenje njegovim otvorenim četništvom.jastreb wrote:Te priče me više ne zanimaju.epikur37 wrote:jastreb wrote:
Moje je mišljenje da je vrijeme da dođe Bora.
ti nisi normalan, pa zbog bajage je umalo došlo do uličnih nereda...
Govorim o interesu za dotične izvođače,a Čorba je među pripadnicima moje,a i starijih generacija i dalje na prvom mjestu,kad je domaći rock u pitanju.
Nisam radikalna, ali ne želim ga nikad više vidjeti. Nikad i nigjde.
Porediti Boru s Bajagom i Balaševićem je neprimjereno.
Ovo su ljudi, Bora je govno.
Guest- Guest
Jes vala, bas je pao. Zato kartu na tribinama nisi mogao kupiti ni deset dana ranije jer su ih rasprodali .vuksadinare wrote:Pao bajaga saptom..tesko da ce vise cesto dolaziti..posjeta je posjeta a lova lova...malo posjete malo love...sad ce neko vrijeme cesce odlaziti u makedoniju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobar je Bajaga.
ajmo seljaci, pokazite bajagi kako se to radi
2014-04-19
Olinjalom Bori mogu otpjevati njegove stihove: nemoj da ideš mojom ulicom, nemoj da ideš mojom ulicom, ne nemoj, stvarno nemoj, uistinu nemoj, mojom ulicom.
Guest- Guest
potrošen lik i potrošene ofucane pjesme + generacije iz 80tih kad je žario i palio nisu više baš ludi za takvom vrstom zabave tako da bajaga ode niz vodu polako ali sigurno
Ma daj ne lupajte, bajaga je onaj yu rock koji je svevremenski kao film, corba, idoli itd. A dalje radi dobre pjesme. Ovi od 20 vam znaju na pamet njegove pjesme jer tribute bandovi izvode njegove pjesme po klubovima, bar po zagrebu. Tako nisu oni to slusali 80 ih nego slusaju danas. Ako vole rock jel..
2015-08-15
jastreb wrote:
Bila mi kćerka jučer na Bajagi
darth_vader-
2014-04-17
Nije mi se dalo ni Pink Floyd ili Morriconea gledat, a kamoli ove koje nisam slusao ni kao mladi rocker.epikur37 wrote:Rabarbara wrote:Nije Bajaga Balašević. Fali mu ona širina duše. :)
Balašević je presladunjav Bajaga ima par dobrih pjesama.
Radije si sam nesto odsviram doma, a vrijeme iskoristim za neke bolje i kvalitetnije stvari.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nije mi se dalo ni Pink Floyd ili Morriconea gledat, a kamoli ove koje nisam slusao ni kao mladi rocker.epikur37 wrote:Rabarbara wrote:Nije Bajaga Balašević. Fali mu ona širina duše. :)
Radije si sam nesto odsviram doma, a vrijeme iskoristim za neke bolje i kvalitetnije stvari.
Pa i to stoji, meni se ne da isto po koncertima....radije sam sebi odvrnem...npr. pink floyd negdje u sumrak na barki :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jesmo li na koncu zaklali Bajagu, a truplo okrenuli na ražnju ?
Guest- Guest
kofein wrote:Jesmo li na koncu zaklali Bajagu, a truplo okrenuli na ražnju ?
Pa prošli put je bilo kidisanja moraš priznati....al dobro ovo je ipak Zagreb.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...... u Osijeku, pred osam hiljada krvožednih ustaša, nastupio Saša Matić iz Srbije. Bio i Branimir Glavaš (u zasjedi)
Dokle više ?
Dokle više ?
Guest- Guest
Dobro je uvijek i na sve nacine dobro, a lose uvijek lose:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Nije mi se dalo ni Pink Floyd ili Morriconea gledat, a kamoli ove koje nisam slusao ni kao mladi rocker.epikur37 wrote:Rabarbara wrote:Nije Bajaga Balašević. Fali mu ona širina duše. :)
Pa i to stoji, meni se ne da isto po koncertima....radije sam sebi odvrnem...npr. pink floyd negdje u sumrak na barki :)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:kofein wrote:Jesmo li na koncu zaklali Bajagu, a truplo okrenuli na ražnju ?
Pa prošli put je bilo kidisanja moraš priznati....al dobro ovo je ipak Zagreb.
Bio u Osijeku višekratno. Izmakne svaki puta....crni Momčilo.
Guest- Guest
da, pa zato i mislite da njegove pjesme ovi od 2o ne znaju. kada puste berlin u nekom lokalu u gradu a koji nije baš poznat kao tišina ili neka druga , otpjevaju ga bez greške, bolje nego vi. ali to je iz razloga što sam napisala, po tih par klubova gdje nastupaju tribute bendovi , mladi glazbenici koji se probijaju kao nekad u kulušiću a sad npr sax, praše po tom yu rocku, tako oni sve to znaju.epikur37 wrote:dijagram wrote:Nije mi se dalo ni Pink Floyd ili Morriconea gledat, a kamoli ove koje nisam slusao ni kao mladi rocker.epikur37 wrote:Rabarbara wrote:Nije Bajaga Balašević. Fali mu ona širina duše. :)
2015-08-15
vuksadinare wrote:Pao bajaga saptom..tesko da ce vise cesto dolaziti..posjeta je posjeta a lova lova...malo posjete malo love...sad ce neko vrijeme cesce odlaziti u makedoniju
Nije , ovo mu je najveći koncert u Hrvatskoj , osam tisuća ljudi je bilo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2068053
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saša Matić napunio ZG Arenu
» Halid Bešlić napunio zagrebačku Arenu, slušalo ga 20 tisuća ljudi
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Halid Bešlić napunio zagrebačku Arenu, slušalo ga 20 tisuća ljudi
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
Page 2 of 3