Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
Rabarbara wrote:Malo po malo po morbidnim i neobičnim zločinima gradimo svoj brend u svijetu.
Gdje je ona nevolja jasambrend i njegova atomska?
Na Hrvate je šteta trošiti atomsku... dovoljno su autodestruktivni sami...atomska bi bila jedino samilosni hitac, ali to treba zaslužiti...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Los zakon, losi provoditelji, kontrola nikakva, posljedicno izostanak sankcija i odgovornosti. Vrlo jednostavno.
hm,
u plemenu bilo ko da naudi potomku po kratkom postupku je nestao
izuzetak, ako je potomak odan kriminalu i bespotrebnom nasilju i roditelji nisu u stanju da ga izvedu na pravi put, tad roditelji stjecu apsolutno pravo raspolaganja zivotom potomka ili ga se odricu sto automatski znaci i udaljavanje iz plemena
potomak do 14 godine zivota ne podlijeze ni jednom od obicaja
roditelj koji ne obezbijedi pravila odgoj potomku , nedovoljno edukacije, pretjerano nasilje, (fizicko i psihicko) gubi pravo roditelja odlukom vijeca plemena
u plemenu zabiljezen jedan slucaj pretjeranog nasilja nad potomkom 1932 godine od strane majke koja originalno nije bila iz plemena
zabieljezen jedan slucaj neosnovanog nasilja koje se zavrsilo ubojstvom 1936 godine (motiv djevojka), mladic je predan policiji jer je njezina familija odbila naplatu duga u krvi, godinu dana poslije se objesio u zatvoru
znaci, odgoj i samo dobar odgoj mogu stvorit psihicki stabilnu licnost i to odgoj iz kuce
u plemenu bilo ko da naudi potomku po kratkom postupku je nestao
izuzetak, ako je potomak odan kriminalu i bespotrebnom nasilju i roditelji nisu u stanju da ga izvedu na pravi put, tad roditelji stjecu apsolutno pravo raspolaganja zivotom potomka ili ga se odricu sto automatski znaci i udaljavanje iz plemena
potomak do 14 godine zivota ne podlijeze ni jednom od obicaja
roditelj koji ne obezbijedi pravila odgoj potomku , nedovoljno edukacije, pretjerano nasilje, (fizicko i psihicko) gubi pravo roditelja odlukom vijeca plemena
u plemenu zabiljezen jedan slucaj pretjeranog nasilja nad potomkom 1932 godine od strane majke koja originalno nije bila iz plemena
zabieljezen jedan slucaj neosnovanog nasilja koje se zavrsilo ubojstvom 1936 godine (motiv djevojka), mladic je predan policiji jer je njezina familija odbila naplatu duga u krvi, godinu dana poslije se objesio u zatvoru
znaci, odgoj i samo dobar odgoj mogu stvorit psihicki stabilnu licnost i to odgoj iz kuce
Meni je sto puta došlo da svoju kćer bacim kroz prozor, ali svaki put sam se suzdržao.
crvenkasti-
2014-04-17
https://m.24sata.hr/news/dosao-je-sobu-i-mrtvo-hladno-mi-rekao-ja-sam-ubio-djecu-616826
Cuj ovu kretenusu..'ajd da je bar trava bila' ...da je trava bila ona bi mu oprostila bacanje djecem.ova je bolesnija od njega..streljanje u cik zore
Cuj ovu kretenusu..'ajd da je bar trava bila' ...da je trava bila ona bi mu oprostila bacanje djecem.ova je bolesnija od njega..streljanje u cik zore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
'ova mala'..'druga mala'..uopce pitanje jer ovaj brkati morz zna imena djece..starsno
2015-09-08
meni ni ovaj stari deda koji im je iznajmio stan nije cist..jedan put veli ova je bila ok pa nije...pa su djeca bila cista pa nisu..pa je ovaj pricao sa njim i bio ok pa nije..ne bi me cudilo da je i ovaj stari umocio cunu u brkatu...nisu tu bas cista posla
2015-09-08
Ja svoju bacio u more jer nije htjela skocit, onako, i oce i nece.crvenkasti wrote:Meni je sto puta došlo da svoju kćer bacim kroz prozor, ali svaki put sam se suzdržao.
I danas mi zamjera.
Tko zna, danas sutra pokuca mi murganicka na vrata s par debelih baba iz svoje branse.
dijagram-
2015-08-09
dobro, zakoni, pravila, uzance, ocekivanja...bilo kakav korektiv..Leviathan2 wrote:beba, zakoni ne rjesavaju nista, oni su samo boja preko hrdjeMaggie19 wrote:Los zakon, losi provoditelji, kontrola nikakva, posljedicno izostanak sankcija i odgovornosti. Vrlo jednostavno.
znam, suosjecam.crvenkasti wrote:Meni je sto puta došlo da svoju kćer bacim kroz prozor, ali svaki put sam se suzdržao.
Poanta: dobro se suzdrzavamo.
Dvije tri zestoke triske pravovremeno ispucane,korigiraju djecje ponasanje do kraja odrastanja...
Eto,zato sam ja tako bogomdano i primjerno ispao..jel..
Eto,zato sam ja tako bogomdano i primjerno ispao..jel..
Guest- Guest
To bi trebalo pitati njega...mortal wrote:bit će zato ih pobacao s balkonaT. wrote:Ta djeca su dio njegovog tijela...
Muškarac ima pravo odlučivanja o svome tijelu...
Spolovi su ravnopravni...
kako nije bacio samoga sebe...
Ja npr. izbacim dio tijela na balkon...
Do surfam u dnevnome na kauču...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Maggie19 wrote:Los zakon, losi provoditelji, kontrola nikakva, posljedicno izostanak sankcija i odgovornosti. Vrlo jednostavno.
najgora moguća opcija kad netko ulazi u brak i ide stvarati potomstvo a to nije ono što istinski želi,
stvorio djecu a sam je sebi najpreči
da je bar stao na jednom djetetu, nego četvero
likovi u nadležnim službama imali su sve vidljivo pred sobom ali su očito zanemarili
immortal-
2014-04-16
barem danas su sredstva kontrole radjanja svima dostupna.mortal wrote:Maggie19 wrote:Los zakon, losi provoditelji, kontrola nikakva, posljedicno izostanak sankcija i odgovornosti. Vrlo jednostavno.
najgora moguća opcija kad netko ulazi u brak i ide stvarati potomstvo a to nije ono što istinski želi,
likovi u nadležnim službama imali su sve vidljivo pred sobom ali su očito zanemarili
Majka ocito nema intelektualni kapacitet shvatit nuznost koristenja kontracepcijskih sredstava, ali su je ljudi iz sustava trebali savjetovat. Izmedju ostalog.
Pretuzno.
I ti provalis maggi..majka je blago retardirana pa vidis kako prica...slutim da ne zna ni imena djece ili ih brka cim govori stalno mali,male...i sad da zna jos za kurton ili dijafragmu..ktome tko zna od kud je..iz zabiti bukovice....jednostavno to ne mozes sprijeciti..da takvi se zene i imaju djecu..jedino da uvedu zakon da prije stupanja u brak provjere psiholoske profile ovakvih osoba i da im zabrani brak ili djecu..jedino ih mogu kastrirati a to se nikad nece desitiMaggie19 wrote:barem danas su sredstva kontrole radjanja svima dostupna.mortal wrote:Maggie19 wrote:Los zakon, losi provoditelji, kontrola nikakva, posljedicno izostanak sankcija i odgovornosti. Vrlo jednostavno.
Majka ocito nema intelektualni kapacitet shvatit nuznost koristenja kontracepcijskih sredstava, ali su je ljudi iz sustava trebali savjetovat. Izmedju ostalog.
Pretuzno.
2015-09-08
Ova zemlja je moralna pustoš
Duhovna pustinja
Izdana i prevarena u očekivanjima
Najgori dani hrvatske ikada u zadnjem stoljeću
Sve sto se događa ovdje ima svoj uzrok
Ali nikog neczanimsju uzroci
Svi se bave kopanjem jama i brijanjem kostiju
E pa
Imat cete ih
Duhovna pustinja
Izdana i prevarena u očekivanjima
Najgori dani hrvatske ikada u zadnjem stoljeću
Sve sto se događa ovdje ima svoj uzrok
Ali nikog neczanimsju uzroci
Svi se bave kopanjem jama i brijanjem kostiju
E pa
Imat cete ih
Toliko grijeha ..
Toliko laganja i krade i ubojstava
Nisam vjernik ali vidim da se odista sve vraca
Sve se vraca i sve se placa
Desnicari forumski ..vi ste krivi .
Vi i vase tintare glupe
Toliko laganja i krade i ubojstava
Nisam vjernik ali vidim da se odista sve vraca
Sve se vraca i sve se placa
Desnicari forumski ..vi ste krivi .
Vi i vase tintare glupe
Politika koja svom narodu prodaje lazne price i optužuje sve druge osim sebe .
To je problrm.
Problrm je da se nacionslizam bazira na mitovima, na grijehu struktura, na demontiranju i revolucionarnom ukidanju bivseg sustava
A nije dao BAS NISTA BOLJE.
BLJUV
DESNICARI , VI STE KRIVI
To je problrm.
Problrm je da se nacionslizam bazira na mitovima, na grijehu struktura, na demontiranju i revolucionarnom ukidanju bivseg sustava
A nije dao BAS NISTA BOLJE.
BLJUV
DESNICARI , VI STE KRIVI
procitaj do kraja.vuksadinare wrote:I ti provalis maggi..majka je blago retardirana pa vidis kako prica...slutim da ne zna ni imena djece ili ih brka cim govori stalno mali,male...i sad da zna jos za kurton ili dijafragmu..ktome tko zna od kud je..iz zabiti bukovice....jednostavno to ne mozes sprijeciti..da takvi se zene i imaju djecu..jedino da uvedu zakon da prije stupanja u brak provjere psiholoske profile ovakvih osoba i da im zabrani brak ili djecu..jedino ih mogu kastrirati a to se nikad nece desitiMaggie19 wrote:barem danas su sredstva kontrole radjanja svima dostupna.mortal wrote:Maggie19 wrote:Los zakon, losi provoditelji, kontrola nikakva, posljedicno izostanak sankcija i odgovornosti. Vrlo jednostavno.
Pretuzno.
I tu je propust sustava.
Desnicari
U vladi
U braniteljskim udrugama
U klerofastickim krugovima
KRIVI STE
VI KURVINI SINOVI bez autocenzure i savjesti
Za sve zlo u ovoj drzavi
SF SN
doci ce dan kad cete u pustoj zemlji glodati svoje kosti
U vladi
U braniteljskim udrugama
U klerofastickim krugovima
KRIVI STE
VI KURVINI SINOVI bez autocenzure i savjesti
Za sve zlo u ovoj drzavi
SF SN
doci ce dan kad cete u pustoj zemlji glodati svoje kosti
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
» Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
» Islamista zaklao svoje troje djece u Bihaću
» Leftardi proglasili roditelje koji se ne slazu sa indoktrinacijom svoje djece teroristima
» Djeca migranti će ići u OŠ "Brekovica" u Bihaću, mještani najavili ispisivanje svoje djece
» Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
» Islamista zaklao svoje troje djece u Bihaću
» Leftardi proglasili roditelje koji se ne slazu sa indoktrinacijom svoje djece teroristima
» Djeca migranti će ići u OŠ "Brekovica" u Bihaću, mještani najavili ispisivanje svoje djece
Page 4 of 7