Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
sve stoji kajo..ali kod nas i nije neka tradicija usvajanja realno kao i na ovim prostorima...mnogi ak ne mogu imat svoju djecu nece ni tudju..a dobrim dijelom zbog obitelji pogotovo ako su konzervativniji..'di's tudje dijete usvojiti bolje inda nemoj nista imat ako ne mos svoje'..a najveci razlog u konacnici je nasljedstvo di obitelj ne zeli tudjem djetetu ostavit nasljedstvo radije ga podjeli rodjacimakaya wrote:ne znaju što bi s djecom, sustav posvajanja u hr je krahirao a i prije je bio problematičan, što zbog nerazumljivih zakona koje su se mijenjali po diktatu crkve, što zbog toga da ga ti uhljebi u socijalnoj skrbi ne znaju primjeniti i da je jednostavniji. iz toga razloga ostavljaju djecu u takvim obiteljima jer obitelj je nukleus društva kaže bozanić :) ili s njima u dom do 18. ključna prepreka da ih oduzmu i daju dalje je oduzimanje roditeljske skrbi . a oni to rijetko oduzimaju ( neće ni sada kad ih je bacio kroz prozor pazi što ti kažem jer možda se popravi .)vuksadinare wrote:na kraju jos kuzim te iz socijalne skrbi..nikom se ne mili ici na vrata ovakvim idiotima..jos i da njih roknu..mogu jedino ici ako ide sa njima vod specijalaca...izgleda drugog lijeka nema...ovo nisu kreteni ovo je neko zlo..
ova žena ih je zapostavljala i prije i oduzimali su joj skrbništvo ( ne znam jesu li joj ga oduzeli ili su ga oduzimali 15 godina kod najstarije kćeri koja je valjda punoljetna sada) a ovih četvero manjih letili su kroz prozor kraj nje, nemoguće da je ugledala tek kod zadnje curice da leti, ovi prije morali su vikati .
iz svih tih razloga im nitko nije oduzeo djecu iz socijalne kao ni onoj luđakinji iz pule što je najela dijete od par godina tabletama i udavila ga pa isfolirala da se utopio. ne znaju kuda bi s njima, možda u domu nema mjesta jer su u domu do 18- e. zato svako malo čitamo da je netko ubio dijete u obitelji koju, gle čuda socijalna jako dobro pozna pa se svi pitaju a gdje su zakazali?!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Postoji udomljavanje djecevuksadinare wrote:sve stoji kajo..ali kod nas i nije neka tradicija usvajanja realno kao i na ovim prostorima...mnogi ak ne mogu imat svoju djecu nece ni tudju..a dobrim dijelom zbog obitelji pogotovo ako su konzervativniji..'di's tudje dijete usvojiti bolje inda nemoj nista imat ako ne mos svoje'..a najveci razlog u konacnici je nasljedstvo di obitelj ne zeli tudjem djetetu ostavit nasljedstvo radije ga podjeli rodjacimakaya wrote:ne znaju što bi s djecom, sustav posvajanja u hr je krahirao a i prije je bio problematičan, što zbog nerazumljivih zakona koje su se mijenjali po diktatu crkve, što zbog toga da ga ti uhljebi u socijalnoj skrbi ne znaju primjeniti i da je jednostavniji. iz toga razloga ostavljaju djecu u takvim obiteljima jer obitelj je nukleus društva kaže bozanić :) ili s njima u dom do 18. ključna prepreka da ih oduzmu i daju dalje je oduzimanje roditeljske skrbi . a oni to rijetko oduzimaju ( neće ni sada kad ih je bacio kroz prozor pazi što ti kažem jer možda se popravi .)vuksadinare wrote:na kraju jos kuzim te iz socijalne skrbi..nikom se ne mili ici na vrata ovakvim idiotima..jos i da njih roknu..mogu jedino ici ako ide sa njima vod specijalaca...izgleda drugog lijeka nema...ovo nisu kreteni ovo je neko zlo..
ova žena ih je zapostavljala i prije i oduzimali su joj skrbništvo ( ne znam jesu li joj ga oduzeli ili su ga oduzimali 15 godina kod najstarije kćeri koja je valjda punoljetna sada) a ovih četvero manjih letili su kroz prozor kraj nje, nemoguće da je ugledala tek kod zadnje curice da leti, ovi prije morali su vikati .
iz svih tih razloga im nitko nije oduzeo djecu iz socijalne kao ni onoj luđakinji iz pule što je najela dijete od par godina tabletama i udavila ga pa isfolirala da se utopio. ne znaju kuda bi s njima, možda u domu nema mjesta jer su u domu do 18- e. zato svako malo čitamo da je netko ubio dijete u obitelji koju, gle čuda socijalna jako dobro pozna pa se svi pitaju a gdje su zakazali?!
prije se za udomljavanje moralo imati mjesečno minimalno 1700 kn mjesečnih primanja
znači moraš ili biti zaposlen ili biti baba
ako si odradio smjenu malo je previše da se brineš još za 2 tuđe djece posebno ako uz to imaš i svoju
djece traže vrijeme i rad sa njima, ljubav posebno,
premnalo je vremena iza smjene za više djece
ne znam da li su se pravila promjenila
immortal-
2014-04-16
bit će zato ih pobacao s balkonaT. wrote:Ta djeca su dio njegovog tijela...
Muškarac ima pravo odlučivanja o svome tijelu...
Spolovi su ravnopravni...
kako nije bacio samoga sebe...
immortal-
2014-04-16
Ma pisu ti po novinama, ono 500 ih ima na cekanju a ovi daju na usvajanje 1 dijete, tako nesto. Usvajuju ti ljudi i afrikance, ukrajince jer tu ne mogu ba kraj sa sustavom.vuksadinare wrote:sve stoji kajo..ali kod nas i nije neka tradicija usvajanja realno kao i na ovim prostorima...mnogi ak ne mogu imat svoju djecu nece ni tudju..a dobrim dijelom zbog obitelji pogotovo ako su konzervativniji..'di's tudje dijete usvojiti bolje inda nemoj nista imat ako ne mos svoje'..a najveci razlog u konacnici je nasljedstvo di obitelj ne zeli tudjem djetetu ostavit nasljedstvo radije ga podjeli rodjacimakaya wrote:ne znaju što bi s djecom, sustav posvajanja u hr je krahirao a i prije je bio problematičan, što zbog nerazumljivih zakona koje su se mijenjali po diktatu crkve, što zbog toga da ga ti uhljebi u socijalnoj skrbi ne znaju primjeniti i da je jednostavniji. iz toga razloga ostavljaju djecu u takvim obiteljima jer obitelj je nukleus društva kaže bozanić :) ili s njima u dom do 18. ključna prepreka da ih oduzmu i daju dalje je oduzimanje roditeljske skrbi . a oni to rijetko oduzimaju ( neće ni sada kad ih je bacio kroz prozor pazi što ti kažem jer možda se popravi .)vuksadinare wrote:na kraju jos kuzim te iz socijalne skrbi..nikom se ne mili ici na vrata ovakvim idiotima..jos i da njih roknu..mogu jedino ici ako ide sa njima vod specijalaca...izgleda drugog lijeka nema...ovo nisu kreteni ovo je neko zlo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
No dobro, mislim da s ovom zenom isto nesto nije u redu. Nemoguce da se on djeci nije nikada prijetio ili dao naslutiti nesto takvo. Sigurno nije bio dobar tata pa ih jedno jutro bacio. Osim toga kako kraj nje budne?! Da je s njom sve ok za grkljan bi mu se zubima bacila da ih spasi al ona kaze - ne zanima me gdje je! Pa meni da psa netko baci a ne djecu prvo bi me zanimalo gdje je i kako ga ubiti .
2015-08-15
A i ova nasa policija je uskopljena , svaki psihopat im se sutnjom brani, njih ljece , ako kaze nesto bez advokata kao da nije i na kraju pije kavu na rivi jer je postupak malo spor. To treba nalemati u stanici , potpisi da si kriv, ekspres sudenje i streljanje. Dajte neku diktaturu vise, moze i komunisticku..
2015-08-15
Sudski vještaci nisu željeli komentirati konkretni slučaj obiteljskog nasilja na Pagu, gdje je muškarac bacio s prvog kata četvero djece, no s psihijatrijske strane pretpostavljaju da je riječ o ozbiljnim psihičkim poremećajima koji reduciraju ili u potpunosti isključuju sposobnost osobe da shvati značenje svog postupanja i vlada svojom voljom.
nije kriv, malo je bolestan pa ga ne treba osuđivati
bolesnima treba pomoći
Guest- Guest
tko je bolestan do te mjere da postaje opasan za obitelj i okolinu treba ga udaljiti od ostatka obitelji ili potpuno od ljudidie antwoord wrote:Sudski vještaci nisu željeli komentirati konkretni slučaj obiteljskog nasilja na Pagu, gdje je muškarac bacio s prvog kata četvero djece, no s psihijatrijske strane pretpostavljaju da je riječ o ozbiljnim psihičkim poremećajima koji reduciraju ili u potpunosti isključuju sposobnost osobe da shvati značenje svog postupanja i vlada svojom voljom.
bolesnima treba pomoći
immortal-
2014-04-16
Dok sam ja bila mala mare
Mi smo sami skakali kroz prozor
Sad je svijet napredovao
Osobito rvatska pa djecu bacaju roditelji
Fino
Sad je svijet napredovao
Fino
Da, da, cudi me da pshijatri nisu to povezali sa seksom, ili mamom i tatom.die antwoord wrote:Sudski vještaci nisu željeli komentirati konkretni slučaj obiteljskog nasilja na Pagu, gdje je muškarac bacio s prvog kata četvero djece, no s psihijatrijske strane pretpostavljaju da je riječ o ozbiljnim psihičkim poremećajima koji reduciraju ili u potpunosti isključuju sposobnost osobe da shvati značenje svog postupanja i vlada svojom voljom.
bolesnima treba pomoći
Da je bolestan ne bi se branio sutnjom nego grizo noge od stola i lajao.
Kakva bolest ..
2015-08-15
nisi skakala sa 6 metara visineSora wrote:Dok sam ja bila mala mare
Sad je svijet napredovao
Fino
immortal-
2014-04-16
kaya wrote:A i ova nasa policija je uskopljena , svaki psihopat im se sutnjom brani, njih ljece , ako kaze nesto bez advokata kao da nije i na kraju pije kavu na rivi jer je postupak malo spor. To treba nalemati u stanici , potpisi da si kriv, ekspres sudenje i streljanje. Dajte neku diktaturu vise, moze i komunisticku..
ja znam kako će se izvući. stručnjaci rvacki psihijatri vještaci će izvještačit da je to napravio u stanju mjesečarenja. jednostavno krkan je mjesečar i mjesečari i u tom stanju ni sna ni jave može napraviti svašta.
Sleepwalking
Sleepwalking, also known as somnambulism or noctambulism, is a phenomenon of combined sleep and wakefulness.[1] It is classified as a sleep disorder belonging to the parasomnia family.[2] It occurs during slow wave sleep stage, in a state of low consciousness, with performance of activities that are usually performed during a state of full consciousness. These activities can be as benign as talking, sitting up in bed, walking to a bathroom, and cleaning, or as hazardous as cooking, driving,[3] violent gestures, grabbing at hallucinated objects,[4] or even homicide.[5][6]
Although sleepwalking cases generally consist of simple, repeated behaviors, there are occasionally reports of people performing complex behaviors while asleep, although their legitimacy is often disputed.[7] Sleepwalkers often have little or no memory of the incident, as their consciousness has altered into a state in which it is harder to recall memories. Although their eyes are open, their expression is dim and glazed over.[8] This may last from 30 seconds to 30 minutes.[4]
Sleepwalking occurs during slow-wave sleep (N3) of non-rapid eye movement sleep (NREM sleep) cycles. It typically occurs within the first third of the night when slow-wave sleep is most prominent.[8] Usually, it will occur once in a night, if at all.[4]
https://en.wikipedia.org/wiki/Sleepwalking
Guest- Guest
imao je sinkopu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dokle-ide-moc-roditelja-kao-struka-imamo-previsoku-toleranciju-na-losa-ponasanja-roditelja-sto-vise-njima-dajemo-vise-djetetu-oduzimamo-sansu-za-normalan-i-zdrav-zivot-foto-20190301
ide se u smanjivanje prava roditelja radi ovako ekstremnog slučaja..
Last edited by kic on 1/3/2019, 08:25; edited 1 time in total
Ne piše što su djeca po nacionalnosti.
crvenkasti-
2014-04-17
meni se cini da ovog ludonju apsolutno boli kiki za sve pa i omno sto je pocinio..kao da mu je zelja bila otici na dugogidisnji bajbuk...na besplatnu hranu i spavanje...nista cudno..citav zivot hodajuci problem i dođe vrijeme kad i njemu dopizdi to u napravi nesti strasno..samo sto sebe nije roknuo kad mu je takav zivot dojadio...naravno supak je...ta vidi mu se na licu kad ga murja vodi da nema mrve pokajanja..svjestan je da je njegov zivot zavrsio i tako je odlucio..ima 54 godine kad mu vise nije stalo ni do njega samog a kamoli do drugih..zivot nikakav,protjeran iz rodnog mjesta..ima ludu zenu kao i sto je on sam..derista za vratom koje treba hraniti...pa kad sve zbroji bolje mu je ostatak zivota provesti u bajbuku na trosak drzave...
2015-09-08
Tata ABrotus do 18te nije ubojstvo, pro choice yeah...možda su djeca budući adezeovci, onda ne biste graktali da ih se baca s balkonadie antwoord wrote:Dodaje da su svi znali kako su djeca jako vezana za majku.
- Po njima se vidjelo da imaju neke probleme, djeca su uvijek za majkom hodala kao pačići. Najstarija djevojčica (8) ne može normalno komunicirati i već je trebala završiti prvi razred, dakle starija je od generacije s kojom ide u školu - dodala je susjeda.policija je jutros u 6.47 sati dobila dojavu da je muškarac (54) na otoku Pagu u gradu Pagu u Ulici Josipa bana Jelačića s visine od 6 metara bacio svoje četvero malodobne djece od 3, 4, 7 i 8 godina.Jedan od bivšig zaposlenika kampa gdje je Josip Rođak radio ispričao je kako su ga svi zvali Joka. Njegova žena je, kaže, znala dolaziti u kamp u disko i napiti se. Zbog nedoličnog ponašanja zabranili su joj ulaz u kamp.
pokušao izvesti abortus jer je shvatio da su mu sva djeca retardirana
a možda ni nisu njegova, možda su ženina djeca
2014-04-15
https://www.24sata.hr/news/vadili-im-zube-stavljali-sol-na-rane-a-busilicama-busili-noge-616571crvenkasti wrote:Ne piše što su djeca po nacionalnosti.
immortal-
2014-04-16
to je sve u opisu posla....mortal wrote:https://www.24sata.hr/news/vadili-im-zube-stavljali-sol-na-rane-a-busilicama-busili-noge-616571crvenkasti wrote:Ne piše što su djeca po nacionalnosti.
2015-09-08
Rabarbara wrote:Malo po malo po morbidnim i neobičnim zločinima gradimo svoj brend u svijetu.
Gdje je ona nevolja jasambrend i njegova atomska?
Na Hrvate je šteta trošiti atomsku... dovoljno su autodestruktivni sami...atomska bi bila jedino samilosni hitac, ali to treba zaslužiti...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
» Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
» Islamista zaklao svoje troje djece u Bihaću
» Leftardi proglasili roditelje koji se ne slazu sa indoktrinacijom svoje djece teroristima
» Djeca migranti će ići u OŠ "Brekovica" u Bihaću, mještani najavili ispisivanje svoje djece
» Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
» Islamista zaklao svoje troje djece u Bihaću
» Leftardi proglasili roditelje koji se ne slazu sa indoktrinacijom svoje djece teroristima
» Djeca migranti će ići u OŠ "Brekovica" u Bihaću, mještani najavili ispisivanje svoje djece
Page 3 of 7