ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 41 Empty Re: Denkverbot

Post by aben Sun 17 Mar - 15:38

Rabarbara wrote:
kic wrote:

kola bez kofeina, pivo bez alkohola,.meso bez masti, seks ali samo siguran..

https://radiogornjigrad.wordpress.com/2014/05/23/slavoj-zizek-zdrava-hrana-je-glupa-moda-treba-pusiti-jesti-cokoladu-i-mnogo-piti
Upada u oči ta američka sotonizacija duhana koja je dijametralno opozitna popustljivosti prema ostalim opijatima koji su daleko opasniji od duhana. :)

uopće ni suprotna,

cigareti štetu onima dotebe, droga ne.
amerikanci su oldschool liberali, njima su stvori vezane uz slobodu u kostima.

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sun 17 Mar - 15:39

night sky wrote:
Maggie19 wrote:
kic wrote:
citao sam njegovu biografiju, skoro je poginuo jednom zbog ljubavi, bio je u vojsci i oni su mogli besplatno letiti pa se utrpao da vidi nju, ne sjecam se koji grad je bio - i na povratku nije bilo mjesto i onda bi ga uhvatili i tko zna kakvu kaznu bi dobio, mozda bi ga poslali u  Korejski rat..  i zamoli nekog pilota koji je imao samo mjesta u nekoj maloj prostoroji za radar za vrijeme leta su ta vratasca odletila i jos gore sam avion je poslije pao u ocean ali su i on i pilot prezivili plivajuci do obale..
clint?
Ne sumnjam da je njegov zivot buran bio. I je, koliko moze s 90 :-D
On mi nikad nije ostavljao dobru vibru.
Mislim da je opak.
Sarmantan, sposoban, ali opak.

ni meni....hladan jako....zamalo neljudski ... a
sarmantan kao komad pleha :D....ali da je sposoban.....oooo da....
90?....dobri geni.....

volim jeff bridgesa, odlican glumac.... i zgodan hehr, a cini se i odan supruzi,obitelji sto je izgleda rijetkost medu avijetom u kojem se krece....
nedavno megdje bio kralj ribara....nemam obicaj glefati reprize ali....nidam mogla odoljeti .....
jeff bridges mi je oduvijek drag..Strijelac je, mislim. On mi ima dobru vibru, za razliku od..jel'te..;-))
I odlicni su mu svi filmovi..:')

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 15:57

J. Bridges mljac, Clint (u mladjim danima) mljac, Hugh Jackman mljac, Richard Armitage mljac. :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 17 Mar - 15:59

Rabarbara wrote:
kic wrote:

https://radiogornjigrad.wordpress.com/2014/05/23/slavoj-zizek-zdrava-hrana-je-glupa-moda-treba-pusiti-jesti-cokoladu-i-mnogo-piti
Upada u oči ta američka sotonizacija duhana koja je dijametralno opozitna popustljivosti prema ostalim opijatima koji su daleko opasniji od duhana. :)

U pravu je. 
Većinom se ne kupuje proizvod, nego se želi kupiti stil života (koje propagira određeni proizvod). U većini primjera to i nisu proizvodi koji su neophodni za život, ali donose zadovoljstvo koje kupac osjeti poistovjećujući se s onim što bi taj proizvod trebao predstavljati.

A da...  Živjela čokolada!  :D

sve je status, duhovnost je najvazniji dio marketinga danas..

cokolada, sinoc gledao te filmove i jeo neku "jeftinu" bombonjeru od 15kn, i svaki komadic je kao da si pojeo pola neke cokolada ali ukusnije! (Vanessa se zove ako netko bude trazio)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:00

aben wrote:
Rabarbara wrote:
aben wrote:
Rabarbara wrote:
aben wrote:
Kako misliš da silujen dijalekt?
Ča ti to oće reći skorojević?
Onim crvenim. Kombinacija engleskog i dijalekta bode oči. A ti se obilno koristiš tim tuđicama.  Ali ti to ne smeta da druge prozivaš zbog tuđica koje su nekad bile sastavni dio književnnog jezika.  :)

Riječ skorojević je čisti srbizam. I moj materijnji je upitan.  B-)
Engleski nisu tudjice; skorojević je hrvatska riječ; ti ne znoš ča ota riječ znoči; dvojezičnost ti bode oči? A ča ću ti jo; jo nika nis nikoga prozvo zbog tudjica; ama baš nika mi nisu smetale nikakove riči, bez obzira čigovon jeziku pripadale.

Riječ je o tomu da kolektivisti ne moru procesuirati isticanje rozlik, obično pitanje jesi li srbin, nakon ča se primjeti da se piše srbski, doživljava se ko prozivanje. A  somo prozivanje se doživljava negativnin.
Recimo, kolektivistima nika ne će smetati brutalno vridjanje, vulgarnost radi vulgarnosti- ako je ot barbar pripadnik kolektiva, čak ni kad broji krvna zrnca.

Marcelus je sebi do nojlakšji poso na svitu: freganje ljevičarov. Koliko ti oni municije moru dati, to je čudo jeno.
Engleski nije tuđi jezik, to je još jedan hrvatski dijalekt? Ti se ne koristiš tuđicama u hrvatskom jeziku, ti si naprosto dvojezičan? Ili čak dvodijalektan?   Ideš! :D

Sad bih te trebala pitati: jesi li ti Englez? Ako nisi, zašto se onda praviš Englez? Denkverbot - Page 41 1523192931
jesus, woman, tuđice nisu tuđi jezik. koristi ti jezik ki oćeš, samo osiguroj da znoš ča ka riječ znoči. jo stalno koristin tuđice u svomu pisanju i
dvojezičan sun.

Skorojević je hrvatska riječ koliko i srpska, znamo oboje što znači, dvojezičnost mi uopće ne bode oči, ni srbizmi ni turcizmi, ni pravopisne greške.  Bodu ih tebi, a ja ti samo ukazujem na to da upireš prstom u tuđe trunčiće, a ne vidiš balvan u vlastitom oku. 

dakle, oćeš mi reći da nisi bila u pravu ka si rekla da je skorojević čisti srbizam?
jo znun ča znoši, i nemo nikakove veze s ovin o čemu mi pišemo. da imo, već bi mi valjo odgovorila na bold.
meni nijedun jezik ki čitun ne bode u oči. u mojin oku nemo balvanov.

I da, ta provokativna pitanja su bila prozivanje dvoje forumaša. Ne peri se tako djetinjasto, ne prolazi. 
Da je to napisao netko tko se nije deklarirao kao mrzitelj Srba ne bih to doživjela kao prozivanje, ali ti si druga priča. 

uopće se ne perin, u momu pitanju nemo nišće nepoznato; riječani su, pišu srbski, ne broju zrnca srbima, ne volu tomsona, ne volu katolike, volu boru đorđevića- sve su to indikacije da su iz mešanog braka ili flat out srbi. ča je normalnije na ovomu svitu nego da ih pitun jesu li srbi?
pa pitun ih upravo iz razloga jer mrzin srbe, da znun je li tribun i njih mrziti.

Oh Lord, this is what happens when cousins marry... :facepalm

Last edited by violator on Sun 17 Mar - 16:00; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 17 Mar - 16:00

Maggie19 wrote:Inace, pouka filma je: ne petljat se za zenama.
;-@

pa ono, gotovo :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:02

aben wrote:
Rabarbara wrote:
Engleski nije tuđi jezik, to je još jedan hrvatski dijalekt? Ti se ne koristiš tuđicama u hrvatskom jeziku, ti si naprosto dvojezičan? Ili čak dvodijalektan?   Ideš! :D

Sad bih te trebala pitati: jesi li ti Englez? Ako nisi, zašto se onda praviš Englez? Denkverbot - Page 41 1523192931
jesus, woman, tuđice nisu tuđi jezik. koristi ti jezik ki oćeš, samo osiguroj da znoš ča ka riječ znoči. jo stalno koristin tuđice u svomu pisanju i
dvojezičan sun.

Skorojević je hrvatska riječ koliko i srpska, znamo oboje što znači, dvojezičnost mi uopće ne bode oči, ni srbizmi ni turcizmi, ni pravopisne greške.  Bodu ih tebi, a ja ti samo ukazujem na to da upireš prstom u tuđe trunčiće, a ne vidiš balvan u vlastitom oku. 

dakle, oćeš mi reći da nisi bila u pravu ka si rekla da je skorojević čisti srbizam?
jo znun ča znoši, i nemo nikakove veze s ovin o čemu mi pišemo. da imo, već bi mi valjo odgovorila na bold.

I da, ta provokativna pitanja su bila prozivanje dvoje forumaša. Ne peri se tako djetinjasto, ne prolazi. 
Da je to napisao netko tko se nije deklarirao kao mrzitelj Srba ne bih to doživjela kao prozivanje, ali ti si druga priča. 

uopće se ne perin, u momu pitanju nemo nišće nepoznato; riječani su, pišu srbski, ne broju zrnca srbima, ne volu tomsona, ne volu katolike, volu boru đorđevića- sve su to indikacije da su iz mešanog braka ili flat out srbi. ča je normalnije na ovomu svitu nego da ih pitun jesu li srbi?
pa pitun ih upravo iz razloga jer mrzin srbe, da znun je li tribun i njih mrziti.
[/quote]

Da jezus woman  :facepalm  

Pa i oni su samo koristili riječi iz tuđeg jezika (koji nije nihov materinji, a nije ni službeni jezik Hr). Zašto je to kod njih problem, a kod tebe nije? 

Dvojezični su Italijani u Istri, jer kao nacionalna manjina imaju pravo na svoj materinji jezik u državi u kojoj žive.
Ti nisi dvojezičan jer engleski nije službeni jezik, a nije ni tvoj materinji. Prije bih rekla da si napuhani mladi seronja koji piše dijalektom (dodajući mu gomilu engleskih izraza kako bi pokazao neki stupanj obrazovanja), jer nije siguran da zna hrvatski pravopis i gramatiku pa lovi krivinu na ovaj način. Eto, ja mislim da je to razlog tvom miksanju, a ne domoljublje i/ilii ljubav prema dijalektu.   :) 

To skorojević/srbizam je bila ironija. Vidio si smajlić na kraju? -> B-)
A ja, ne vidiš smajlić od balvana u oku :P

Logika kojom ti generaliziraš ljude po pravopisu i sklonosti glazbenim trendovima je fenomenalna. Po tebi je u Hrvatskoj više Srba nego Hrvata. Denkverbot - Page 41 1523192931

Ne volim ni ja Thompsona, koristim puno srbizama, a nisam iz Rijeke. A nisam ni iz miješanog braka. A još manje sam Srpkinja. Što ćemo sad? 

Jbg. Oduzela sam ti sve adute da me mrziš.  Mogu ti samo i nadalje ići na živce.  :(

P.S.
Moram priznati da mi je zabavna ova prepiska  jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:09

violator wrote:J. Bridges mljac, Clint (u mladjim danima) mljac, Hugh Jackman mljac, Richard Armitage mljac. :D

Mljac, mljac, mljac, bljak. 

Ovaj zadnji ima oči poput mog bivšeg supruga.  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:11

kic wrote:
Rabarbara wrote:

sve je status, duhovnost je najvazniji dio marketinga danas..

cokolada, sinoc gledao te filmove i jeo neku "jeftinu" bombonjeru od 15kn, i svaki komadic je kao da si pojeo pola neke cokolada ali ukusnije! (Vanessa se zove ako netko bude trazio)
Ne danas, oduvijek. Ima li većeg branda od KC?  :) 

Meni je još uvijek najdraža ona stara poznata Fontana. Isto nije skupa. 
I bananko.  :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:18

Rabarbara wrote:
violator wrote:J. Bridges mljac, Clint (u mladjim danima) mljac, Hugh Jackman mljac, Richard Armitage mljac. :D

Mljac, mljac, mljac, bljak. 

Ovaj zadnji ima oči poput mog bivšeg supruga.  B-)

Pa doobro, ne gledaj ga u oci. Ovaj, visok, tamnokos, glas od kojeg se topis. :D Okej, u ovom je klipu nijem, ali...

P.S. jesi li primijetila koliko Hugh Jackman oodsjeca na mladog Clinta? Aaaah. :D

Denkverbot - Page 41 WmdKEkT
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sun 17 Mar - 16:21

kic wrote:
Maggie19 wrote:Inace, pouka filma je: ne petljat se za zenama.
;-@

pa ono, gotovo :D
dobro razmisli ;-P

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sun 17 Mar - 16:22

Meni je od starijih zgodan Kevin Costner. I, naravno, neponovljivi Richard Gere.;-))

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:24

violator wrote:

Pa doobro, ne gledaj ga u oci. Ovaj, visok, tamnokos, glas od kojeg se topis. :D Okej, u ovom je klipu nijem, ali...

P.S. jesi li primijetila koliko Hugh Jackman oodsjeca na mladog Clinta? Aaaah. :D

I onako ružno gleda kao ona moja nevolja.  :(  Nenene, ne mogu ni žmirećki, ne ide.  :_|

Odgovor na ovo drugo je jednostavan-  Ahhh... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:28

Maggie19 wrote:Meni je od starijih zgodan Kevin Costner. I, naravno, neponovljivi Richard Gere.;-))
Dobar je i Kevin.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:32

Rabarbara wrote:
violator wrote:

I onako ružno gleda kao ona moja nevolja.  :(  Nenene, ne mogu ni žmirećki, ne ide.  :_|

Odgovor na ovo drugo je jednostavan-  Ahhh... :)

Glumeci Guya od Gisborna morao je biti zlocesti decko. :) (Ima lijepe oci, zao mi je sto te podsjecaju na bivseg.) To je neka serijica o Robinu Hoodu sto je isla 2007. ili osme...

Idem off dok nisam pocela nizati njihove fotkee.. Ne, ne, slabasna sam danas za toliko testosterona. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:34

Maggie19 wrote:Meni je od starijih zgodan Kevin Costner. I, naravno, neponovljivi Richard Gere.;-))

A Patrick S.?  Dirty Dancing, Duh, Road House... Bas sam ga voljela. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Mar - 16:40

violator wrote:

Glumeci Guya od Gisborna morao je biti zlocesti decko. :) (Ima lijepe oci, zao mi je sto te podsjecaju na bivseg.) To je neka serijica o Robinu Hoodu sto je isla 2007. ili osme...

Idem off dok nisam pocela nizati njihove fotkee.. Ne, ne, slabasna sam danas za toliko testosterona. :D
Ma nije on kriv   :D

Meni je i Cooper mljac. Pogotovo mi je bio dobar u Snajperist-u, ali nije loš ni kad pjeva  :)

Imaš pravo, vrijeme je za odjavu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sun 17 Mar - 16:51

Rabarbara wrote:
aben wrote:
Rabarbara wrote:

dvojezičan sun.

Da jezus woman  :facepalm  

Pa i oni su samo koristili riječi iz tuđeg jezika (koji nije nihov materinji, a nije ni službeni jezik Hr). Zašto je to kod njih problem, a kod tebe nije? 
[/quote]

ma ki je reko da je to problijem, o čemu ti ti govoriš?
ne moreš govoriti isnekin i zamišljati ča je kikoli reko, it just doesnt go that way.

Dvojezični su Italijani u Istri, jer kao nacionalna manjina imaju pravo na svoj materinji jezik u državi u kojoj žive.
Ti nisi dvojezičan jer engleski nije službeni jezik, a nije ni tvoj materinji. Prije bih rekla da si napuhani mladi seronja koji piše dijalektom (dodajući mu gomilu engleskih izraza kako bi pokazao neki stupanj obrazovanja), jer nije siguran da zna hrvatski pravopis i gramatiku pa lovi krivinu na ovaj način. Eto, ja mislim da je to razlog tvom miksanju, a ne domoljublje i/ilii ljubav prema dijalektu.   :) 

evo ga na, sa ne znoš ni ča je dvojezičnost. prvo skorojević, pa tuđice, a sa i bilingvizam. guglaj nekad, a a za jarca.
ovo kako pišin je moj materinji jezik. engleske fraze volin jer su precizne. književni jezik rasturan, i to ne pravopis, nego sintaksu, fonetiku i morfologiju. nišće od toga nis nauči u skuli, ni to a pogotovo ne engleski. konkretno, jezične vježbe sun položi tako da sun profesora trevi na skalinami i reko mu da zoč ni došo na dogovoreni termin. un se poče znojiti i do mi dvo, na licu mesta, bez ispita. inače bi bi izgubi godinu jer ništa nis zno. tek kasnije ka mi je žena studirala sun sve uči išnjun. domovinu ne volin.

To skorojević/srbizam je bila ironija. Vidio si smajlić na kraju? -> B-)
A ja, ne vidiš smajlić od balvana u oku :P

dobro, neka je izjava da je skorojević čisti srbizam ironija. ne zun na ča bi tribala upućivati ota ironija,da je riječ skorojević hrvacka? zoč bi ti to rekla? ali, neka je ironija. ostaje pitanje zoč si iskoristila riječ skorojević u mojin slučaju. jo nis bogat, niti se hvolin skupin stvorima, niti plemenitin podrijetlon, čaviše, suprotno je istina.

Logika kojom ti generaliziraš ljude po pravopisu i sklonosti glazbenim trendovima je fenomenalna. Po tebi je u Hrvatskoj više Srba nego Hrvata. Denkverbot - Page 41 1523192931

to jo nika nis reko. to si ti rekla. jo sun govori i indikacijami. gugloj otu riječ, ako ti ni poznata.

Ne volim ni ja Thompsona, koristim puno srbizama, a nisam iz Rijeke. A nisam ni iz miješanog braka. A još manje sam Srpkinja. Što ćemo sad? 
Jbg. Oduzela sam ti sve adute da me mrziš.  Mogu ti samo i nadalje ići na živce.  :(
P.S.
Moram priznati da mi je zabavna ova prepiska  jocolor

bojin se da ne znoš ča znoči adut, jer vjerojatnost da je neko mešan na temelju glazbe ili jezika ni adut.

i meni, je zabavno. pa da ni, valjo ne bi bili vode i pisali

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sun 17 Mar - 17:18

violator wrote:

A Patrick S.?  Dirty Dancing, Duh, Road House... Bas sam ga voljela. :)
simpa, ali nije moj tip..filmovi dobri..Pakleni val, s Keanu Reevesom, isto ;-))

2019-01-30

Back to top Go down

Post by night sky Sun 17 Mar - 18:15

Rabarbara wrote:
kic wrote:

U pravu je. 
Većinom se ne kupuje proizvod, nego se želi kupiti stil života (koje propagira određeni proizvod). U većini primjera to i nisu proizvodi koji su neophodni za život, ali donose zadovoljstvo koje kupac osjeti poistovjećujući se s onim što bi taj proizvod trebao predstavljati.

ma to su gluposti, svako malo negdje osvane tekst o stetnosti ovog ili onog pa svi kao ovce pocnu nap. piti mlijeko sa manje masnoce i sl. gluposti....stvar je u umjerenosti ali se covjekvtesko odupire reklami.... ma diktatu jednom rjecju......umjesto da slusa sebe,svoj unutarnji glas.....ali i to je danas jako tesko kolka buka dolazi izvana :D.....zaglusujuca....jer ako ne slijedis masu slijedi iskljucenje etc.....

jaaap.....zivjela cokolada!.....crna!.... :D.....:)......
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky Sun 17 Mar - 18:26

Maggie19 wrote:
night sky wrote:
Maggie19 wrote:
kic wrote:
citao sam njegovu biografiju, skoro je poginuo jednom zbog ljubavi, bio je u vojsci i oni su mogli besplatno letiti pa se utrpao da vidi nju, ne sjecam se koji grad je bio - i na povratku nije bilo mjesto i onda bi ga uhvatili i tko zna kakvu kaznu bi dobio, mozda bi ga poslali u  Korejski rat..  i zamoli nekog pilota koji je imao samo mjesta u nekoj maloj prostoroji za radar za vrijeme leta su ta vratasca odletila i jos gore sam avion je poslije pao u ocean ali su i on i pilot prezivili plivajuci do obale..
clint?
Ne sumnjam da je njegov zivot buran bio. I je, koliko moze s 90 :-D
On mi nikad nije ostavljao dobru vibru.
Mislim da je opak.
Sarmantan, sposoban, ali opak.

ni meni....hladan jako....zamalo neljudski ... a
sarmantan kao komad pleha :D....ali da je sposoban.....oooo da....
90?....dobri geni.....

volim jeff bridgesa, odlican glumac.... i zgodan hehr, a cini se i odan supruzi,obitelji sto je izgleda rijetkost medu avijetom u kojem se krece....
nedavno megdje bio kralj ribara....nemam obicaj glefati reprize ali....nidam mogla odoljeti .....
jeff bridges mi je oduvijek drag..Strijelac je, mislim. On mi ima dobru vibru, za razliku od..jel'te..;-))
I odlicni su mu svi filmovi..:')

pozitivan, otvoren...... dok je c.e.....ajde ,reci cemo samozatajan :D.....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top