Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj
nisu svi ljudi isti, imas i svaba koji rade za saku rizeveber wrote:strašno je da stvarno ljudi dođu radit za 1500-1800€. strpaju ih u kontejnere i žive poluživot.
ali to su erini, epijevi, pižonovi...
bez škole, pameti. u biti žalim te ljude.
ne znam taj mentalni sklop pa nemrem pisat o tome. ti ljudi rade za manje nego što ja potrošim.
Leviathan2 wrote:pa to i mislimpismejker wrote:Jeste Svabija,no Ojro je usuplao neke cijene...dakle ,nije Svabija kalirala,propala,nego je uvodjenje Ojra sjebalo kupovnu moc..DŽa je ostajo Dojčmark,sve bi bilo isto,odnosno place bi isto bile u istim brojkama,osim DM i moglo bi se kupiti dvostruko vise..Leviathan2 wrote:njemacka nije ono sto je bila u doba jugogastarbajtera
prosla baba s kolacima
nekad sam znao odletit u njemacku i ubit 7-8 tauzenki maraka, a sad nema sanse da to ubijem u eurima, a i da ubijem opet mi manje vrijedi nego onda dojcmarke
a realno, znaci njemacka je ukomirana :)
svabija ima od štojera u godinu dana 230 miljardi Ojrova..drzava stoji da bolje ne moze...
amo su mali drifteri baceni na nemilost zivota..onima sa vise tajuzenki ojrova,nema glavobolje..
Guest- Guest
pa ima. upoznao sam ženu, 40ak godina, na baušteli. ona je sekretarica i ima 1500. pure deutch je.Leviathan2 wrote:nisu svi ljudi isti, imas i svaba koji rade za saku rizeveber wrote:strašno je da stvarno ljudi dođu radit za 1500-1800€. strpaju ih u kontejnere i žive poluživot.
ali to su erini, epijevi, pižonovi...
bez škole, pameti. u biti žalim te ljude.
ne znam taj mentalni sklop pa nemrem pisat o tome. ti ljudi rade za manje nego što ja potrošim.
ali njoj je super. gleda sančose s visokog i u lokalnoj birtiji teško joj je platiti 2€ kavu, pa ju je kolega pitao ako plati 10 kava za cijeli tjedan hoće li mu dati jednom.
veber-
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
Page 2 of 2