Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj
Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj.
NA YOUTUBEU je objavljen video u kojem su pobrojani troškovi života u Njemačkoj.
Na svom YouTube kanalu objavio ga je vlogger Ivan Lovrić, koji s obitelji živi u Njemačkoj.
U podužoj snimci on je detaljno objasnio sve pojedine troškove, stavku po stavku, od najma stana preko prijevoza i hrane pa sve do izlazaka.
Lovrić koji je objavio više vlogova o preseljenju iz Hrvatske u Njemačku, prilično detaljno objašnjava svoje troškove.
"Moji troškovi mjesečni u Njemačkoj iznose 2323 eura", zaključuje ovaj vloger.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvat-detaljno-izracunao-troskove-zivota-u-njemackoj-pogledajte-snimku/2066117.aspx
Guest- Guest
Re: Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj
Ma da, pa rade za troskove. Jedino ako jedu pastetu posalju doma sto eura. Dobro jedino im je tamo sigurno da ce to dobiti ...die antwoord wrote:Hrvat detaljno izračunao troškove života u Njemačkoj.
NA YOUTUBEU je objavljen video u kojem su pobrojani troškovi života u Njemačkoj.
Na svom YouTube kanalu objavio ga je vlogger Ivan Lovrić, koji s obitelji živi u Njemačkoj.
U podužoj snimci on je detaljno objasnio sve pojedine troškove, stavku po stavku, od najma stana preko prijevoza i hrane pa sve do izlazaka.
Lovrić koji je objavio više vlogova o preseljenju iz Hrvatske u Njemačku, prilično detaljno objašnjava svoje troškove.
"Moji troškovi mjesečni u Njemačkoj iznose 2323 eura", zaključuje ovaj vloger.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvat-detaljno-izracunao-troskove-zivota-u-njemackoj-pogledajte-snimku/2066117.aspx
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je sve individualno. Netko u startu kupi bijesnog bmw i otplacuje bijesni kredit a netko neku toyotu, izbor je veliki, ljudi su razliciti.
omni-
2014-04-12
Dedin moto za otvarenje teme je trošite do iznemoglosti i hedonizam spašava. Usput će se pokušati narugati kršćanima a napose katolicima jer je on najpametniji na svijetu i sve kuži i zna da je sve pogrešno samo jadan nema podršku u tome pa se osjeća usamljeno, ali nije on lud, svi drugi su ludi i mutavi a on je pametan i zdrav i elokventan i svašta nešto. E sad da ne bude da nije pročitana knjiga deda će se uhvatiti opet mog profila i kopati po njemu da nađe nešto o meni jer otkud da jedan kršćanin(niže biće, retardiran i glup) može toliko toga znati o njemu
tja..moze i ne mora biti tocno,kako Omni kaze..
Ovisno jel covjek zivi sam,ima djecu,da li stanuje u gradu centar ili periferiji ili selu..rzlike mogu biti velike..
SVE oko djece je u svabiji skupo,osim hrane i garderobe..opet ovisi jel se djecu "brandira" ili ne..
Mislim,ovako procijenjivati troskove nema smisla..
Ovisno jel covjek zivi sam,ima djecu,da li stanuje u gradu centar ili periferiji ili selu..rzlike mogu biti velike..
SVE oko djece je u svabiji skupo,osim hrane i garderobe..opet ovisi jel se djecu "brandira" ili ne..
Guest- Guest
ljudi, užas je u dočland. samo u hrvatskoj ostanite.
da neke stvari razjasnimo.
stvarno ljudi rade za 10€/sat, stvarno žive u kontejnerima, stvarno im gazde uzmu lovu za klopu.
no to su non eu građani. s 01.03.2019 i bosančerosi postaju ravnpravni građani EU, osi erinih i epijevih zemota iz republike šupske. pa će zbog dodika ostat ukinuti za sva prava.
razvlačenje kanala za klimu, svježi zrak je cca 3500€/mj za 176h
tko želi radit, ne zamišljat jahtu neka mi se javi na pp. za početnika je plaća cca 2300-2500. idu do do 10 000.
nema nikakvih posrednika, zemljaka i sl. potpisuje se direktno s firmom.
tko želi radit, tko ne želi neka ostane u domaji.
da neke stvari razjasnimo.
stvarno ljudi rade za 10€/sat, stvarno žive u kontejnerima, stvarno im gazde uzmu lovu za klopu.
no to su non eu građani. s 01.03.2019 i bosančerosi postaju ravnpravni građani EU, osi erinih i epijevih zemota iz republike šupske. pa će zbog dodika ostat ukinuti za sva prava.
razvlačenje kanala za klimu, svježi zrak je cca 3500€/mj za 176h
tko želi radit, ne zamišljat jahtu neka mi se javi na pp. za početnika je plaća cca 2300-2500. idu do do 10 000.
nema nikakvih posrednika, zemljaka i sl. potpisuje se direktno s firmom.
tko želi radit, tko ne želi neka ostane u domaji.
2014-12-30
njemacka nije ono sto je bila u doba jugogastarbajtera
prosla baba s kolacima
prosla baba s kolacima
tko želi radit i zna radit u programskom jeziku imat će odličnu plaću. betonaža ostaje eri i kompaniji. ti rade za zen euro pro stunde.
veber-
2014-12-30
Jeste Svabija,no Ojro je usuplao neke cijene...dakle ,nije Svabija kalirala,propala,nego je uvodjenje Ojra sjebalo kupovnu moc..DŽa je ostajo Dojčmark,sve bi bilo isto,odnosno place bi isto bile u istim brojkama,osim DM i moglo bi se kupiti dvostruko vise..Leviathan2 wrote:njemacka nije ono sto je bila u doba jugogastarbajtera
prosla baba s kolacima
Guest- Guest
laž, promjenio se način rada i vještine.Leviathan2 wrote:njemacka nije ono sto je bila u doba jugogastarbajtera
prosla baba s kolacima
danas ne trebaš nikog za mješalicom, trebaš-sančosa, danas je posao preko lapa, sučelja i programa.
činjenica je da sančosi za 5 dana postaju punopravni građani EU što se tiče rada, radnih obveza i dužnosti. erin i epijev bilde ne želi potpisat dokument, jer njemačka priznaje samo BiH kao suverenu zemlju, a ako nema potpisa od strane srba, neće imat pravo eu građana.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ja nemam troškova osim izlazaka.pismejker wrote:tja..moze i ne mora biti tocno,kako Omni kaze..
tko želi radit i zna radit u programskom jeziku imat će odličnu plaću. betonaža ostaje eri i kompaniji. ti rade za zen euro pro stunde.
E sad,kuratz i ti.,.jos bi da ljudi moraju raditi...
Kakogod,tutleci percipiraju iz ugla fizickog radnika,koji NIKAD nije sudjelovaou nekom visem standardu zivota..
uvijek su drifteri driftali,stanovali skromno i stedjeli na svemu ,slali doli 1000 maraka,obitelji,tada je prosjek doli bio oko 250-300 deemova,1000 su sami trosili na cigarete,kurve u puffovima i zajebanciju..nije to bio los zivot,nego tezak..neki su imali i 2500 neki i 3000 ovisno o stupnju ZNANJA..
Danas je to sve isto..netko racionalno trosi,netko spaja kraj s akrajem,netko ne moze niti potrositi,OVISNO O ZNANJU
Guest- Guest
ja ne štedim, držim se krilatice onog mutavog dede, trošim uzduž i poprek.
stvar je u tom e da u hrvatskoj radiš da bi preživio. u njemačkoj radiš da bi potrošio.
stvar je u tom e da u hrvatskoj radiš da bi preživio. u njemačkoj radiš da bi potrošio.
2014-12-30
a u biti, tu bi nam šeki objasnio tematiku, programski jezik ima samo osam riječi i nešto znakova.
ispišeš algoritam za par minuta.
i u njemačkoj baš ne poznaju preskoke i kratice.
tip se mči s robotom programirat ga, pa ide gore, pa dolje, pa lijevo, pa desno.
a svaka upravljačka jedinica ima reverzibilitet. ručno napraviš što hoćeš, jedinica zapamti i kasnije uđeš u postprocessing i samo fino uštimaš.
tip se mči s robotom programirat ga, pa ide gore, pa dolje, pa lijevo, pa desno.
a svaka upravljačka jedinica ima reverzibilitet. ručno napraviš što hoćeš, jedinica zapamti i kasnije uđeš u postprocessing i samo fino uštimaš.
2014-12-30
veber wrote:ja ne štedim, držim se krilatice onog mutavog dede, trošim uzduž i poprek.
BRAVO..upravo tako...ja imam tri kredita,kupujem sto mislim da mi treba,kupujem kvalitetu,ne stedim ni na cemu,uopce ne gledam koliko trosim na hranu bencin,potrepstine..keshom sam neki dan kupio 4 felge sa goomama,sve zajedno oko 2200 ojrova,bez treptaja..lik u ducanu samo sto mi nije prostro crveni tepih..i boli me kiki..nemam nish ustedjeno samo polog moj na racunu u banci,koji mi sluzi da bez beda mogu dobiti bilo kakav kredit koji mi zatreba doslovno preko noci..
Kad tak ozivis,osjecas i samopostovanje,imas se radi cega i truditi u poslu,a ne samo kao pajcek,okji radi i drlja da prezivi,stedi 40 godina,krepe,nadju ga usmrdjelog,a pod madracom 80000 Ojrova...nish kupio,nikad uzivao,pare koje pod stare dane covjek niti ne zna na sto bi potrosio..
Guest- Guest
veber wrote:a u biti, tu bi nam šeki objasnio tematiku, programski jezik ima samo osam riječi i nešto znakova.
ahhh..Šejker...
Guest- Guest
strašno je da stvarno ljudi dođu radit za 1500-1800€. strpaju ih u kontejnere i žive poluživot.
ali to su erini, epijevi, pižonovi...
bez škole, pameti. u biti žalim te ljude.
ne znam taj mentalni sklop pa nemrem pisat o tome. ti ljudi rade za manje nego što ja potrošim.
ne znam taj mentalni sklop pa nemrem pisat o tome. ti ljudi rade za manje nego što ja potrošim.
2014-12-30
A jebiga..cuj,ako su u pitanju mladci,to je njima dobra lova..ono sami stanuju,mogu i neki WG uzeti i jeftino i za stan proci,nikakvih troskova nemaju..mogu pristedjeti,pa pomalo u skolu i tako..veber wrote:strašno je da stvarno ljudi dođu radit za 1500-1800€. strpaju ih u kontejnere i žive poluživot.
Svabi su jako usko i specijalizirano skolovani..malo izvan svog podruja,i izgubljeni su..nisu nauceni da kreativno i razvojno razmisljaju..u skoli pritisnu na afterburner ono sto moraju upiti i to je to..nema sajd baj sajd logickog povezivanja,samo ono sto u knjizi pise na konkretni slucaj..
zato su i brzi u svom poslu i efikasni,ali ako iskrsne neki problem,stanu i bleje..
Vidio sam tako na jednoj sekciji za A6 gdje su zaduzeni za robota koji vodom kroji boden tepih za a6..stane raditi,nema vode,a oni stanu kao i robot..pa zivkaju nekog pa ovo pa ono,umjesto da provjere vodovodnu liniju i hidraulicki druker...
Guest- Guest
pa to i mislimpismejker wrote:Jeste Svabija,no Ojro je usuplao neke cijene...dakle ,nije Svabija kalirala,propala,nego je uvodjenje Ojra sjebalo kupovnu moc..DŽa je ostajo Dojčmark,sve bi bilo isto,odnosno place bi isto bile u istim brojkama,osim DM i moglo bi se kupiti dvostruko vise..Leviathan2 wrote:njemacka nije ono sto je bila u doba jugogastarbajtera
prosla baba s kolacima
nekad sam znao odletit u njemacku i ubit 7-8 tauzenki maraka, a sad nema sanse da to ubijem u eurima, a i da ubijem opet mi manje vrijedi nego onda dojcmarke
a realno, znaci njemacka je ukomirana :)
AfD
veber-
2014-12-30
nisu svi ljudi isti, imas i svaba koji rade za saku rizeveber wrote:strašno je da stvarno ljudi dođu radit za 1500-1800€. strpaju ih u kontejnere i žive poluživot.
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
Page 1 of 2