ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 17 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 7/11/2015, 16:10

Sva sreća pa nisi....još jednog ne bi podnijeli....:D

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 17 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by veber 7/11/2015, 16:13

Vegvísir wrote:Zato se cijelo vrijeme pazi na to da nije prejaka temperatura. :)

A unutra u vinu cimet u kori, klinčići, kardamom, blanširani bademi, narančina kora, grožđice, đumbir, malo vodke da pojača :tw i uz to grickaš paprenjake ili lussekatter (kolačići sa šafranom). love
ne zvuči loše.

btw za sve. čim krenu prvi mjehurići s dna (hlapljenje vode), prekinut kuhanje vina.
alkohol počne hlapiti na 73C zato je kuhano vino opojno.

ljudi napiknu nos u šalicu i direktno udišu alkoholne pare koje preko pluća, opet direktno ulaze u krvotok.

;)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 7/11/2015, 16:14

Zagy wrote:Sva sreća pa nisi....još jednog ne bi podnijeli....:D
svaki forum, svoga sveca ima :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 16:28

veber wrote:
Vegvísir wrote:Zato se cijelo vrijeme pazi na to da nije prejaka temperatura. :)

A unutra u vinu cimet u kori, klinčići, kardamom, blanširani bademi, narančina kora, grožđice, đumbir, malo vodke da pojača :tw i uz to grickaš paprenjake ili lussekatter (kolačići sa šafranom). love
ne zvuči loše.

btw za sve. čim krenu prvi mjehurići s dna (hlapljenje vode), prekinut kuhanje vina.
alkohol počne hlapiti na 73C zato je kuhano vino opojno.

ljudi napiknu nos u šalicu i direktno udišu alkoholne pare koje preko pluća, opet direktno ulaze u krvotok.

;)

Ova verzija bude baš fino aromatična. Pogotovo sam zadovoljna bila kad sam jedne godina koristila merlot barrique.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 7/11/2015, 16:33

probaj jednom staviti vaniliju.
rijetko pijem kuhano vino, ali kada ga pijem stavim vaniliju, cimet, muškatni oraščić i malo papra.
kada se podhladi dodam malo meda.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 16:36

Dosad sam uvijek radila po ovoj švedskoj recepturi, al' probat ću da vidim kakva je i ta verzija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 7/11/2015, 17:49

Dobar dan skroz.

Bila s majkom u šetnju i na piće, poslije s prijama koje nisam dugo vidjela na kavi.

Večeras ću peglat i pogledat neki film.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:12

spava mi se
ucila, ali gradivo je tako prokleto dosadno da mi je izgorilo ono malo mozga sto imam
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 7/11/2015, 18:15

Hoće to kod učenja :D :comfort

Baš sam s majkom danas pričala kako mi je drago da je ta faza završila.
Učim i danas puno, ali na drugačiji i smisleniji način.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:19

Blago tebi!

Najgore mi je ono kad moras naucit cca 500 strana u niti mj dana predavanja. i to me ubije i totalno mi je besmisleno. Na kraju pola toga pozaboravljam.
A seminari konstantno! 5 predmeta pet seminara u 12 mj... treba sad to sve stici.

A stroj nisam :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 7/11/2015, 18:28

Znam sve...

Poslije faksa je život drugačiji, neki su drugi problemi prisutni, ali ne bi se vratila nikad...

S druge strane, da ga nisam završila, sad ne bi radila posao kojeg volim.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 7/11/2015, 18:30

Lady_D wrote:Blago tebi!

Najgore mi je ono kad moras naucit cca 500 strana u niti mj dana predavanja. i to me ubije i totalno mi je besmisleno. Na kraju pola toga pozaboravljam.
A seminari konstantno! 5 predmeta pet seminara u 12 mj... treba sad to sve stici.

kao da si sina čujem!
treba vam fakat opalit flisku, odgojnu.

jebote kaj ćeš kada te život dohvati?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by medication 7/11/2015, 18:34

Pa faks je isto život.

Meni je sve nakon faksa lakše. A radim odgovoran posao, vodim cijeli ured sama i to na mjestu na kojem je prije radilo 3 ljudi.
Ali dođem doma i dan je gotov, a na faksu je bilo učenje+rad, stalno ti nešto visi nad glavom. Naučila sam se opustit tek kad sam počela radit.
Dobro, meni su i neki drugi faktori otežali život u tom periodu, duga pauza, vraćanje na faks nakon 3 godine i sl.

Nije svakome faks zajebancija i opijanje.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:40

Ma ja sad kad vracam misli u natrag, najpametniji bi bilo zavrsiti neku strukovnu skolu i onda se pomalo nadogradujes.

mene svaki dan grize da mi se nesto moze dogodit, a ja jednostavno nemam zanimanje...

maaaa da ni ne pricam, muka mi je od svega!
strasno sam usamljena jer su mi se svi kolege razbjezali na neke druge smjerove ili na drugi faks...i sada sam sama... bas grozno

ma nije mi ni to toliko koliko obaveza imam...a nis ne napravim kako treba
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:42

veber wrote:
Lady_D wrote:Blago tebi!

kao da si sina čujem!
treba vam fakat opalit flisku, odgojnu.

jebote kaj ćeš kada te život dohvati?
htjedoh reci da imam hrpetinu obaveza i da mi prolazi tako da ustanem u 7 ujutro i dodem doma mrtva umorna u 18h navecer, tj.popodne, onda jos treba uciti, spremat kucu, brinut o zdravlju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:42

volim obaveze i stalno bit u pokretu, ali neke stvari me satraju do kraja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 7/11/2015, 18:45

ja radim u maloj firmi.
160 ljudi ispod mene, pretežno "babetine"

i stalno mi nekaj visi na vratu, iznad glave. ispod glave, usred glave.

sve je to život.

fax je samo priprema za nešto.

jebeš teoriju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 7/11/2015, 18:49

Lady_D wrote:htjedoh reci da imam hrpetinu obaveza i da mi prolazi tako da ustanem u 7 ujutro i dodem doma mrtva umorna u 18h navecer, tj.popodne, onda jos treba uciti, spremat kucu, brinut o zdravlju
dušo draga.

živimo u kapitalizmu, onom najgorem. tranzicijskom.
ja sam u pet dana spavao manje od 12h.

jebao se s onima gore i onima dolje.
plaćen am za to.

ja bi se na mjesec dana mijenjao za tvoju situaciju. kojih mjesec dana, dva tjedna. nakon toga bilo bi mi dosadno.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:56

znam ja to

svejedno se smijem pozalit

takvim nacinom zivota covjek se samo razboli
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 18:57

sutra glasanje

uopce nemam volje ni vremena ici na to
iovako ionako bolje nece biti

tko god da pobjedio nece netko tko ce srediti stvari u drzavi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 7/11/2015, 19:01

nemoj biti apatična.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics