UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Opet nešto nisam skuzila?
Na rezervi sam.....ove 2 kokoške još u borbenom modu. ....
Na rezervi sam.....ove 2 kokoške još u borbenom modu. ....
Guest- Guest
dojam - crtić-filmić je dobar, humorističan, mada se nešto nisam mogla skoncentrirat, nešto me sinusi i glava zezaju. sluh mi je oštećen. i držala sam nećaka u krilu, triput mi je trnula svaka noga :D :D
nije baš za manju djecu kao što je moje dijete, više za školarce, mada je tetin mrgud bio uživljen, kao i uvijek
iskreno, nisam ja tip od crtića i tih fantastično-pustolovnih filmova :D
ja volim prizemne stvari u životu... volim gledat nešto što znam da je stvarno i što može bit realno...
naravno da je mali princ pametna i poučna knjiga, ali ja ostajem na toj knjizi bolje
prolazi spužva bob i maša i medo
ne znam kakva bi ja to mater bila, uopće nisam neki tip od pjesmica dječjih, knjigica.. iako sam ovako vrlo često pravo dijete.. nije da ne znam nijednu, al npr. daleko sam od mame i sestre koje su totalno u tome.. ok, mama je radila 7 godina u vrtiću, sestra radi u školi.. normalno da znaju, ali očito ih to i privlači i vole
također je mama puno više vremena provodila sa sestrom i njoj se posvećivala, nego sa mnom.. počela je radit valjda dok sam imala par mjeseci :D
moje će dijete odmah bit odraslo, hahahahah
kakvi crtići, kakve pjesmice
nije baš za manju djecu kao što je moje dijete, više za školarce, mada je tetin mrgud bio uživljen, kao i uvijek
iskreno, nisam ja tip od crtića i tih fantastično-pustolovnih filmova :D
ja volim prizemne stvari u životu... volim gledat nešto što znam da je stvarno i što može bit realno...
naravno da je mali princ pametna i poučna knjiga, ali ja ostajem na toj knjizi bolje
prolazi spužva bob i maša i medo
ne znam kakva bi ja to mater bila, uopće nisam neki tip od pjesmica dječjih, knjigica.. iako sam ovako vrlo često pravo dijete.. nije da ne znam nijednu, al npr. daleko sam od mame i sestre koje su totalno u tome.. ok, mama je radila 7 godina u vrtiću, sestra radi u školi.. normalno da znaju, ali očito ih to i privlači i vole
također je mama puno više vremena provodila sa sestrom i njoj se posvećivala, nego sa mnom.. počela je radit valjda dok sam imala par mjeseci :D
moje će dijete odmah bit odraslo, hahahahah
kakvi crtići, kakve pjesmice
modra-
2014-04-17
Meni je već par mama reklo da puno više uživaju sa svojom djecom sad kad imaju nekoliko godina, nego kad su bili bebe, u smislu da se one bolje osjećaju kao majke i da imaju dojam da je sa starijim djetetom napokon sve sjelo na svoje mjesto.
Možda su neke majke bolje s bebama, a neke sa malo starijom djecom.
ot: pijem kavu, prostirem robu, sunce je, vikend je, dakle sve je kako treba
I da, sjetila sam te se jučer i kako ti voliš jesen. Je,, ima nešto u lišću, bojama i onom mirisu...
Možda su neke majke bolje s bebama, a neke sa malo starijom djecom.
ot: pijem kavu, prostirem robu, sunce je, vikend je, dakle sve je kako treba
I da, sjetila sam te se jučer i kako ti voliš jesen. Je,, ima nešto u lišću, bojama i onom mirisu...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Jel taj crtić baš hrvatska proizvodnja...?
Ja sam prvu godinu uživala...dok su bebe i samo sisaju i smješkaju ti se.... ....kad prohodaju pa do 3.-4. Godine je meni užas. ....
Ja volim bajke i pouke.....razvijaju dječju maštu i jednostavno pobjegneš malo od reale....taj crtić mi izgleda fino....podsjeća me malo na up i coraline. ..Ja još uvijek obožavam pogledati dobar crtić. ...
Danas sa curama kući. ...Marco na selo otisao....morala bih otići kupiti poklon prije, mislim da ću issey miyake pleats and please uzeti....i morala bih kupiti nešto za ručak i za put u pon.....ne ide mi se s njima dvjema a Morat ću. ..
Ja sam prvu godinu uživala...dok su bebe i samo sisaju i smješkaju ti se.... ....kad prohodaju pa do 3.-4. Godine je meni užas. ....
Ja volim bajke i pouke.....razvijaju dječju maštu i jednostavno pobjegneš malo od reale....taj crtić mi izgleda fino....podsjeća me malo na up i coraline. ..Ja još uvijek obožavam pogledati dobar crtić. ...
Danas sa curama kući. ...Marco na selo otisao....morala bih otići kupiti poklon prije, mislim da ću issey miyake pleats and please uzeti....i morala bih kupiti nešto za ručak i za put u pon.....ne ide mi se s njima dvjema a Morat ću. ..
Guest- Guest
Gledam neke stanove na Njuškalu dok igram Remi bezveze i ne mogu vjerovat koliko su agenti za nekretnine lijena prasad.
Ko da im je cilj ne prodat stan.
Slikaju wc sa nekim kantama, metlama i Domestosima, nenapravljen krevet, mutne slike, slike koje ne uspiju jer ti trzne ruka, kesa smeća u kutu i to se sve stavi lijepo u oglas da se vidi raskoš.
Ko da im je cilj ne prodat stan.
Slikaju wc sa nekim kantama, metlama i Domestosima, nenapravljen krevet, mutne slike, slike koje ne uspiju jer ti trzne ruka, kesa smeća u kutu i to se sve stavi lijepo u oglas da se vidi raskoš.
2014-04-14
Možda zato jer su stanovi najtraženiji komad na tržištu?
Guest- Guest
Ma da su ne znam kako traženi, ta lijenost je stvar kućnog odgoja.
Ne volim traljave ljude, pogotovo kad su takvi u poslu. Odmah pomisliš da će takav bit i u drugim stvarima.
Neš ti velikog truda, ako ti je slika ispala mutna, ponovit je i maknit kante dok slikaš.
Osim toga, što prije i bolje prodaš, to tebi prije provizija.
Ne volim traljave ljude, pogotovo kad su takvi u poslu. Odmah pomisliš da će takav bit i u drugim stvarima.
Neš ti velikog truda, ako ti je slika ispala mutna, ponovit je i maknit kante dok slikaš.
Osim toga, što prije i bolje prodaš, to tebi prije provizija.
2014-04-14
Bila do trgovine sa curama....predivan topao jesenski dan....
Guest- Guest
I ovdje je baš lijep dan. Volim jesen.
Al' ipak jedva čekam da još malo zahladi pa da fino pijuckam kuhano vino u centru grada. :christmasdance
Al' ipak jedva čekam da još malo zahladi pa da fino pijuckam kuhano vino u centru grada. :christmasdance
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:bljak!
uništavanje svega što valja u vinu.
Kajgod. Pogotovo kad napravim prefinu švedsku verziju (glögg) i uz to paprenjake.
Guest- Guest
ljudi se zajebu kuhajući vino.
sve što je korisno nakon 73C ode u dim.
sve što je korisno nakon 73C ode u dim.
2014-12-30
Zato se cijelo vrijeme pazi na to da nije prejaka temperatura.
A unutra u vinu cimet u kori, klinčići, kardamom, blanširani bademi, narančina kora, grožđice, đumbir, malo vodke da pojača i uz to grickaš paprenjake ili lussekatter (kolačići sa šafranom).
A unutra u vinu cimet u kori, klinčići, kardamom, blanširani bademi, narančina kora, grožđice, đumbir, malo vodke da pojača i uz to grickaš paprenjake ili lussekatter (kolačići sa šafranom).
Guest- Guest
good point ;)Zagy wrote:Jel se ti i sexaš zato jer je korisno?
(ne seksam se uopće :D, nisam ja svetac)
2014-12-30
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)