BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
čestitke guardioli na povratku pole position pozicije
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakav nogometni tjedan za zekana, sad mu ga i guardiola uvalio, eh debilko najbolje da se ubijes to ti je moja preporuka
2015-08-25
Naime, prema navodima The Suna, u Unitedu se dogodio sukob između Paula Pogbe i Romelua Lukakua nakon premierligaške utakmice protiv Southamptona. Slavio je u njoj sastav s Old Trafforda 3-2 pobjedu uz dva gola belgijskog napadača koji je možda mogao i do hat-tricka da mu se Pogba nije ispriječio u 90. minuti utakmice u odluci da upravo on izvede udarac s bijele točke. Potom ga je Pogba promašio.
Lukaku je, tvrdi izvor, poslije ogleda podsjećao Pogbu da je bio uz njega u teškim trenucima krize i nelagode pod vodstvom Josea Mourinha i da bi on, da je bio u istoj situaciji, sigurno postupio drugačije i dozvolio suigraču da pokuša doći do trećeg gola na istoj utakmici. Pogba, koji je inače zadužen za izvođenje jedanaesteraca u sastavu Manchester Uniteda, mu je odgovorio da je njegovo pravo bilo pucati i taj tijekom vikenda.
Solskjaer smirivao situaciju
Pogba i Lukaku inače su u prijateljskim odnosima, no ovu situaciju, zaključuje se, morao je rješavati Solskjaer smirivanjem njihovih strasti.
cigani ostaju cigani dok messi dijeli penale šakom i kapom
Lukaku je, tvrdi izvor, poslije ogleda podsjećao Pogbu da je bio uz njega u teškim trenucima krize i nelagode pod vodstvom Josea Mourinha i da bi on, da je bio u istoj situaciji, sigurno postupio drugačije i dozvolio suigraču da pokuša doći do trećeg gola na istoj utakmici. Pogba, koji je inače zadužen za izvođenje jedanaesteraca u sastavu Manchester Uniteda, mu je odgovorio da je njegovo pravo bilo pucati i taj tijekom vikenda.
Solskjaer smirivao situaciju
Pogba i Lukaku inače su u prijateljskim odnosima, no ovu situaciju, zaključuje se, morao je rješavati Solskjaer smirivanjem njihovih strasti.
cigani ostaju cigani dok messi dijeli penale šakom i kapom
2015-08-25
dao bog da atomska padne i na etihad i na goodison
skripar-
2015-08-09
I na stadion jna pasnjak u humskoj u beograduskripar wrote:dao bog da atomska padne i na etihad i na goodison
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
luzeri luzerski jedina šansa je da se šitiju sruši avion mada bi i tad više vjerovao njihovim kadetima
jebiga city ima dužu klupu, a luzeri su se ispuvali
skripar-
2015-08-09
za čmarpool nema nikakvoga opravdanja ove sezone, sad mogu samo kmečati..
klopp se zajebo s keitom koji ne pruža šta se od njega očekivalo i nema playmakera koji može iskemijati neki potez kad nalete na bunker i trebao je dovesti fekira.
city ima sve, snagu i tehnikaliju, polivalentne igrače za svaku situaciju.
a onaj mali zinchenko na beku je postao rapsodija, prvo delph, sad on, tako to guardiola radi, iz loše situacije on izvuče nemoguće.
klopp se zajebo s keitom koji ne pruža šta se od njega očekivalo i nema playmakera koji može iskemijati neki potez kad nalete na bunker i trebao je dovesti fekira.
city ima sve, snagu i tehnikaliju, polivalentne igrače za svaku situaciju.
a onaj mali zinchenko na beku je postao rapsodija, prvo delph, sad on, tako to guardiola radi, iz loše situacije on izvuče nemoguće.
2015-08-25
Kao i na ono ruglo izmedju Lore i kineskog zida.fridrih_niche wrote:I na ono smeće od stadiona u Torinu...
;)
Mislim steta da onako lijepi teren koji se moze iskoristiti za neki superluksuzni hotel poruznjiva stadion koji nesluzi nikome i nicemu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
svaka čast kloppu ništa loše za njega, nije on kriv jednostavno nitko nije dorastao guardioli
2015-08-25
A zamisli da je Lippi jos Bog za njih sve a tek Jupp koji je ugasio Pepovu taktikuEnd wrote:svaka čast kloppu ništa loše za njega, nije on kriv jednostavno nitko nije dorastao guardioli
2015-09-13
1. Rinus Michels
2. Tomislav Ivić
3. Johan Cruyff
Ostali su nebitni...
;)
2. Tomislav Ivić
3. Johan Cruyff
Ostali su nebitni...
;)
Guest- Guest
Arrigo sacchifridrih_niche wrote:1. Rinus Michels
2. Tomislav Ivić
3. Johan Cruyff
Ostali su nebitni...
;)
2015-09-13
Bez van Bastena ne postoji...PABLO ESCOBAR wrote:Arrigo sacchifridrih_niche wrote:1. Rinus Michels
2. Tomislav Ivić
3. Johan Cruyff
Ostali su nebitni...
;)
Al ima prolazu ocjenu...
;)
Guest- Guest
Otmar Hitzfeldfridrih_niche wrote:Bez van Bastena ne postoji...PABLO ESCOBAR wrote:Arrigo sacchifridrih_niche wrote:1. Rinus Michels
2. Tomislav Ivić
3. Johan Cruyff
Ostali su nebitni...
;)
Al ima prolazu ocjenu...
;)
2015-09-13
Ernst Happel
2015-09-13
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19