BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Obojica dobra...
Naravno, ne klasa Maldinija, Baresija, Puyola i ostalih velikana...
;)
;)
Guest- Guest
Ako City osvoji naslov, Leicester dobiva 5 milja bonusa za prodaju Mahreza. Sad je jasno zašto su onako grizli protiv Liverpoola i zašto će večeras skinuti gaće. Osim ako im Liverpool ne plati iznos bonusa.
glavno da će leicester pustiti cityju, a to šta luzeri kradu cijelu sezonu nikome ništa, logično
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Obojica dobra...
;)
puyol nije bio crno ispod nokta vidari...
Guest- Guest
ma puyol prevara, ali samo zato jer ga je di maria na svojem vrhuncu posjeo na guzicu 1 na 1, logika niške gluperde
2015-08-25
vidari je vrhunac karijere sramoćenje protiv messija
2015-08-25
današnja utakmica guardiole je ko finale LP, koja privilegija i spektakl, samo šta ovaj put neće biti kao protiv tottenhama nemoguće je da te dva puta zadesi takva količine nesreće
2015-08-25
jel postite vi pred ramazan...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Roland Deschain wrote:Ako City osvoji naslov, Leicester dobiva 5 milja bonusa za prodaju Mahreza. Sad je jasno zašto su onako grizli protiv Liverpoola i zašto će večeras skinuti gaće. Osim ako im Liverpool ne plati iznos bonusa.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pozdravi kevuJimmieJohnsoon wrote:jel postite vi pred ramazan...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:ma puyol prevara, ali samo zato jer ga je di maria na svojem vrhuncu posjeo na guzicu 1 na 1, logika niške gluperde
Srećan ti đurđevdan, smrdljivi ciganine...
Guest- Guest
"U trenerskoj karijeri igrao sam protiv sjajnih momčadi, ali samo sam gledajući dvije rekao 'vau!' Jedna je Barcelona koju je vodio Luis Enrique, s Messijem, Neymarom i Suarezom, a druga je ovaj Liverpool. To su dvije najbolje ekipe protiv kojih sam igrao otkako sam na klupi." otkrio je Pep i onda se još jedno naklonio rivalu i kolegi Kloppu:
"Dok sam gledao kako Liverpool odlično igra na Camp Nouu protiv Barcelone u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, rekao sam sebi 'Vau, mi smo na toj razini!' Liverpool mi je u Barceloni pokazao nevjerojatne stvari."
pep guardiola kako ga ne voljeti, uistinu najveći gospodin u svijetu nogometa, ali zato valjda i je GOAT
"Dok sam gledao kako Liverpool odlično igra na Camp Nouu protiv Barcelone u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, rekao sam sebi 'Vau, mi smo na toj razini!' Liverpool mi je u Barceloni pokazao nevjerojatne stvari."
pep guardiola kako ga ne voljeti, uistinu najveći gospodin u svijetu nogometa, ali zato valjda i je GOAT
2015-08-25
puši kurac nećeš više streama okusitfridrih_niche wrote:Puši kurac, Ende...
I ti i ta prevara...
<3
2015-08-25
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 19/20