''Eskalira rat na desnici zbog Kolinde .........''
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Eskalira rat na desnici zbog Kolinde .........''
Diskutabilno. To bi trebao biti a je li to je diskutabilno.epikur37 wrote:To je HDZ.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Jadni vi, samo vam je još ostalo "kibi-dabi". Probajte biti kao normalan svijet i bit ćevili40 wrote:da koli počne pjevat partizanske pjesme ti bi je volio,ljubav je stvarno slijepaEroo wrote:gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
vam puno lakše prihvatiti stvarnost.
Probajte odjebat desnicare s osloncem na Hercegovce i njihovu ustasku fiksacijuEroo wrote:Jadni vi, samo vam je još ostalo "kibi-dabi". Probajte biti kao normalan svijet i bit ćevili40 wrote:da koli počne pjevat partizanske pjesme ti bi je volio,ljubav je stvarno slijepaEroo wrote:gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
Bolesnici ..
Haloooo
ZADnji cas vam je
ZDSSora wrote:Probajte odjebat desnicare s osloncem na Hercegovce i njihovu ustasku fiksacijuEroo wrote:Jadni vi, samo vam je još ostalo "kibi-dabi". Probajte biti kao normalan svijet i bit ćevili40 wrote:da koli počne pjevat partizanske pjesme ti bi je volio,ljubav je stvarno slijepaEroo wrote:gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
Bolesnici ..
Haloooo
ZADnji cas vam je
Za domovinu s TitomEroo wrote:ZDSSora wrote:Probajte odjebat desnicare s osloncem na Hercegovce i njihovu ustasku fiksacijuEroo wrote:Jadni vi, samo vam je još ostalo "kibi-dabi". Probajte biti kao normalan svijet i bit ćevili40 wrote:da koli počne pjevat partizanske pjesme ti bi je volio,ljubav je stvarno slijepaEroo wrote:gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
Bolesnici ..
Haloooo
ZADnji cas vam je
Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
crvenkasti-
2014-04-17
ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
crvenkasti-
2014-04-17
lijepo od tebe, samo kod vas se kaže za kralja i otadžbinucrvenkasti wrote:Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
Najbolji si kad dođeš u svom odelu.crvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
Scrvenkasti wrote:Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
Psi laju karavane prolaze.
Koristio se i u ratu al sa skroz drugim značenjem od onog iz ww2.
Da ustaše su dodale ono spremni , povijesna činjenica.
Neprimjereno ga koristiti osim ako neoznačavaš postrojbu HOSa
Sad ću raspravljat o ovome sto godina....pa neću.
Koristio se i u ratu al sa skroz drugim značenjem od onog iz ww2.
Da ustaše su dodale ono spremni , povijesna činjenica.
Neprimjereno ga koristiti osim ako neoznačavaš postrojbu HOSa
Sad ću raspravljat o ovome sto godina....pa neću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na mjestu odmor.
Moramo i mi malo odmorit , ne možemo non stop bit ustaše. Eto nek Francuzi malo budu , sami se nude , ionako su tamanili Židove a onda posli glumili da nisu oni.Nešto ka Srbi , nisu oni drugi su.
Moramo i mi malo odmorit , ne možemo non stop bit ustaše. Eto nek Francuzi malo budu , sami se nude , ionako su tamanili Židove a onda posli glumili da nisu oni.Nešto ka Srbi , nisu oni drugi su.
2014-04-11
Ovi šta nacrtaju U na nekoj zgradi nisu opasni. Daleko od toga.
Opasni su ovi što traže taj U i to objavljuju. Rade to zbog nekih
svojih intresa, a u pozadini je sama zloba..Njih se pazite.
Opasni su ovi što traže taj U i to objavljuju. Rade to zbog nekih
svojih intresa, a u pozadini je sama zloba..Njih se pazite.
Ja volim crtat samoglasnike po zidovima...A , O , I , E.....i U
2014-04-11
Javna osoba, osobito političar, mora svoj izričaj prilagoditi željenoj publici. Načelnik ili župan može divanti po domaći da bi se svidjel svojim zavičajnikom, ali ministar mora jasno očitovati svoju svehrvatsku pripadnost. U svemu tomu je dobro što nam književni jezik nije govor jednoga kraja pa se nitko ne mora osjećati zakinutim.vuksadinare wrote:ne vjerujem..ne bi ga pokojni andrija matijas pauk drzao uza sebe..a zna se da on nije volio bas nesposbne u svojoj blizini..znam takve ljude koji vole pricati tako kako pricaju citav zivot..moja stara tako prica a skoro 40 godina zivjela u nizozemskoj a govori kao da nikad nije ni otisla u nizozemskujasambrend wrote:vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
A možda je samo blentav...
Za Acu, Cecu, Jecu i Mecu. I Njemacku.Noor wrote:lijepo od tebe, samo kod vas se kaže za kralja i otadžbinucrvenkasti wrote:Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
omni-
2014-04-12
Trjeba poći od prjetpostavke da uviek označava HOS-ov pozdrav, a svaka se druga nakana mora sudski dokazati. Iako, najjednostavnije je dopustiti da svatko viče što mu je volja. Kažnjivo trjeba biti poticanje na kršenje zakona.RayMabus wrote:Neprimjereno ga koristiti osim ako neoznačavaš postrojbu HOSa
Noor wrote:lijepo od tebe, samo kod vas se kaže za kralja i otadžbinucrvenkasti wrote:Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
Neš mi vjerovati, ali tako ja redovito pozdravljam svoje lokalne HDZ-ovce, reko, kod njih je najteže proći kao Hrvat pa barem kao koalicijski partner, ali ne jebu... navodno da toliko glupi ipak nisu...moraš biti pravi Srbin ipak. Ili stara komunjara.
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:lijepo od tebe, samo kod vas se kaže za kralja i otadžbinucrvenkasti wrote:Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
Neš mi vjerovati, ali tako ja redovito pozdravljam svoje lokalne HDZ-ovce, reko, kod njih je najteže proći kao Hrvat pa barem kao koalicijski partner, ali ne jebu... navodno da toliko glupi ipak nisu...moraš biti pravi Srbin ipak. Ili stara komunjara.
darth_vader-
2014-04-17
eh, vidis...Pupavka nema tih problema :)jasambrend wrote:Noor wrote:lijepo od tebe, samo kod vas se kaže za kralja i otadžbinucrvenkasti wrote:Noor wrote:ma budi samo prirodan, kao i do sadacrvenkasti wrote:Kad me već svi smatraju za idiota, onda mi je i najbolje da se pretvaram da sam stvarno idiot.
ZDS
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sukob u SDP-u sve vise eskalira zbog - zena
» Zbog rata u Ukrajini EU se okreće desnici
» Penava-Bujanec-Sukob na desnici,zbog Srba
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Zbog rata u Ukrajini EU se okreće desnici
» Penava-Bujanec-Sukob na desnici,zbog Srba
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
Page 4 of 5