''Eskalira rat na desnici zbog Kolinde .........''
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Eskalira rat na desnici zbog Kolinde .........''
ahahahahaha....ona je trenutno u 'zamracivanju' love,nekretnina i stosta jos cegaסמאל wrote:Anka Mrak Taritaš,ona bi trebala bit nova predsjednica.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako se zove onaj polu-mutavi ćelavi HDZovac iz sabora koji priča čudno kao da je retardiran? Njega bi trebalo staviti da bude predsjednik i da ide po svitu :)
Bačić ne priča kao retardiran, nego ima izrazit čakavski naglasak.
Koli gubi svoje birače, a nove neće steći. Karijerizam, čega sam se najviše bojal, doći će ju novoga mandata.
meni cudno prica kujundzic milan iz zdravstva ne vjerujem da je imotski govor bas takav, ima neku disfoniju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
Regoč wrote:Bačić ne priča kao retardiran, nego ima izrazit čakavski naglasak.
E taj. Čakavski? Pa priča kao crnogorci iz viceva.
catabbath-
2015-08-22
mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
2015-09-08
Pa nemoj sad tako malodušno Ta tko će joj smaknuti prijestolje ispod prkna? Neće valjda onaj basist iz grupe Smak Voljeli je, ne voljeli, činjenica je da u ovom trenutku nitko tako ne oslikava hrvatsko kolektivno svjesno i nesvjesno kao gospođa iz Zdenkine pjesme.Regoč wrote:Koli gubi svoje birače, a nove neće steći. Karijerizam, čega sam se najviše bojal, doći će ju novoga mandata.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Onda njek vodi folklorno društvo, ministar je općehrvatski dužnosnik, a ne imotski kadija.vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
Regoč wrote:Onda njek vodi folklorno društvo, ministar je općehrvatski dužnosnik, a ne imotski kadija.vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
x
2015-08-06
gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
A možda je samo blentav...
darth_vader-
2014-04-17
ne vjerujem..ne bi ga pokojni andrija matijas pauk drzao uza sebe..a zna se da on nije volio bas nesposbne u svojoj blizini..znam takve ljude koji vole pricati tako kako pricaju citav zivot..moja stara tako prica a skoro 40 godina zivjela u nizozemskoj a govori kao da nikad nije ni otisla u nizozemskujasambrend wrote:vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne vjerujem..ne bi ga pokojni andrija matijas pauk drzao uza sebe..a zna se da on nije volio bas nesposbne u svojoj blizini..znam takve ljude koji vole pricati tako kako pricaju citav zivot..moja stara tako prica a skoro 40 godina zivjela u nizozemskoj a govori kao da nikad nije ni otisla u nizozemskujasambrend wrote:vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
Možda je bio vižljast, okretan, a poslušan... takvi vojsci najviše trebaju. Pametni često smetaju, previše pitanja, sumnji imaju...heh...
darth_vader-
2014-04-17
prava božja istina ali bog voli debilejasambrend wrote:Hektorović wrote:Većina je ipak na centru i u lijevom centru.
Većina su ipak debili...ako ćemo po Gaussovoj krivulji...
vili40-
2015-08-02
da koli počne pjevat partizanske pjesme ti bi je volio,ljubav je stvarno slijepaEroo wrote:gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
vili40-
2015-08-02
ma jok....krsta je vojnik...tesko se on moze prilagoditi civilnom i politickom zivotu..profi deformacija..nije jedini..ali stavi ga na tenk ili za top imas pravog krstu..profesionalnog,okretnog,razumljivog..jbgjasambrend wrote:vuksadinare wrote:ne vjerujem..ne bi ga pokojni andrija matijas pauk drzao uza sebe..a zna se da on nije volio bas nesposbne u svojoj blizini..znam takve ljude koji vole pricati tako kako pricaju citav zivot..moja stara tako prica a skoro 40 godina zivjela u nizozemskoj a govori kao da nikad nije ni otisla u nizozemskujasambrend wrote:vuksadinare wrote:mozda hoce namjerno tako..ne srami se svog narjecja i izgovoraRegoč wrote:Meni je najgori Krstičević s onim "meže, dvi-tri, kajovavariors". Visokoobrazovana osoba morala bi se moći izražavati književnim jezikom, makar i uz uočljiv zavičajni naglasak.
Možda je bio vižljast, okretan, a poslušan... takvi vojsci najviše trebaju. Pametni često smetaju, previše pitanja, sumnji imaju...heh...
2015-09-08
pa krstu i treba na tenk ili za top,koji ga kurac guraju pred kameru?
vili40-
2015-08-02
Eroo wrote:gđa Kolinda nema konkurencije. Upišite joj unaprijed drugi mandat.
nnema ni HDZ, to je to.
idemo dalje.
2015-08-06
Diskutabilno. To bi trebao biti a je li to je diskutabilno.epikur37 wrote:To je HDZ.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sukob u SDP-u sve vise eskalira zbog - zena
» Zbog rata u Ukrajini EU se okreće desnici
» Penava-Bujanec-Sukob na desnici,zbog Srba
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Zbog rata u Ukrajini EU se okreće desnici
» Penava-Bujanec-Sukob na desnici,zbog Srba
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici