Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
takvu ekipu sastavi i onda se sam po sebi posere, nevezano za ovu tekmu. sarlatanfridrih_niche wrote:End wrote:simeone ravno 0 bodova
Glavni krivac za poraz, sve je poklonija Juveu...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al čestitke Juventusu na prolasku...
Zaslužili su...
Nek se zahvale Diegu...
;)
Zaslužili su...
Nek se zahvale Diegu...
;)
Guest- Guest
glupavi simeone ide seljački pokazivat muda i rajcat kristijana koliko možeš bit glup da ti ne dosadi šamaranje najvećeg
moram reć i da je ovo sramota od taktike i pristupa atletica nula šansi nula akcija nula želje da pređu centar dobili su šta su zaslužili 100%
moram reć i da je ovo sramota od taktike i pristupa atletica nula šansi nula akcija nula želje da pređu centar dobili su šta su zaslužili 100%
Gleda san samo drugo poluvrijeme al šta kažeš AM = 0 bodova igrabafalo wrote:glupavi simeone ide seljački pokazivat muda i rajcat kristijana koliko možeš bit glup da ti ne dosadi šamaranje najvećeg
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Točno.fridrih_niche wrote:End wrote:simeone ravno 0 bodova
Glavni krivac za poraz, sve je poklonija Juveu...
;)
Ima na klupi napadača koji je igrao u toj Italiji, poznaje njihov nogomet, poznaje Juventus kojem je redovito zabijao i on ne dobije niti minute.
S druge strane, Morata je tek nedavno došao u klub i igra redovito.
U 180 minuta protiv Juventusa bez pravog učinka napadača. Treću izmjenu nije ni napravija. Poraz na njegovu dušu...
Guest- Guest
Neka su ispali, kako su igrali nisu ni zaslužili proći. Samo destrukcija i obrana, bez želje za igrom, a znaju da im 1 gol vjerojatno osigurava prolaz. Koliko god ne volim Juve, drago mi je da su ove šljakere poslali doma.
igrali su koliko im je Juventus dopustio da igraju. nisu se puno pitali
Guest- Guest
Ne mogu virovat da je Simeone ovo uspija sjebat...
Ka da je početnik, a ne najbolji trener na svitu...
;)
Ka da je početnik, a ne najbolji trener na svitu...
;)
Guest- Guest
Mislija sam da će mi trebati hiltovka za probiti se do foruma, ali još se izgleda slavi za šankom...
darth_vader-
2014-04-17
Kakva tuzna noc ce ovo biti za mrzitelje juventusa placite pojedite se od muke
skripar-
2015-08-09
I pise se sa sankajasambrend wrote:Mislija sam da će mi trebati hiltovka za probiti se do foruma, ali još se izgleda slavi za šankom...
skripar-
2015-08-09
Zasto?skripar wrote:Kakva tuzna noc ce ovo biti za mrzitelje juventusa placite pojedite se od muke
Zaslužili su proc...
Čak ni meni nije krivo haha...
:D
Al crni Simeone, ajme ajme...
:(
Guest- Guest
Ma krivo nego sta ti je ne serifridrih_niche wrote:Zasto?skripar wrote:Kakva tuzna noc ce ovo biti za mrzitelje juventusa placite pojedite se od muke
Zaslužili su proc...
Čak ni meni nije krivo haha...
:D
Al crni Simeone, ajme ajme...
:(
Sad jos napisi da i navijas za juve
skripar-
2015-08-09
Nije mi krivo, jer je Juve zasluzija proc dalje...
Simeone se obruka dobro...
Btw. CR nema veze s prolaskom, mali Bernardeschi je bija taj koji ih je odvea dalje...
Pederka nije bilo za vidit nigdi...
;)
Simeone se obruka dobro...
Btw. CR nema veze s prolaskom, mali Bernardeschi je bija taj koji ih je odvea dalje...
Pederka nije bilo za vidit nigdi...
;)
Guest- Guest
JEDAN CE MALI NICHE PLAKATI OVU NOC.
KOJI JECAJI NICHEA TOMINJA BRENDA AFALA KICINJA BRACALE U BITI 90POSTO FORUMA. VECERAS AGONIJA SE UVUKLA U TE ZIVOTE.
KOJI JECAJI NICHEA TOMINJA BRENDA AFALA KICINJA BRACALE U BITI 90POSTO FORUMA. VECERAS AGONIJA SE UVUKLA U TE ZIVOTE.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Eno u nisu vec suicidskripar wrote:Kakva tuzna noc ce ovo biti za mrzitelje juventusa placite pojedite se od muke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50