Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Eno u nisu vec suicidskripar wrote:Kakva tuzna noc ce ovo biti za mrzitelje juventusa placite pojedite se od muke
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
1 rijec nije napisana o sramotnom penalu za dubretare
End- Posts : 21177
2015-08-25
Atletico je odigrao sramotno i nije zaslužio proći, ali onakav penal je sramota. A sramota je i onaj Chiellini, kakav je samo to cigan.
i prvi gol je poništen ne razumijem-
tako da dođe na isto
Last edited by tupa igla on 13/3/2019, 08:22; edited 1 time in total
svejedno..juventus bi dalje prosao..jednostavno su bili bolji od atletica...Roland Deschain wrote:Atletico je odigrao sramotno i nije zaslužio proći, ali onakav penal je sramota. A sramota je i onaj Chiellini, kakav je samo to cigan.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
fridrih_niche wrote:JBtw. CR nema veze s prolaskom, mali Bernardeschi je bija taj koji ih je odvea dalje...
Pederka nije bilo za vidit nigdi...
;)
Daj se rokni gluperdo najgluplja, i to u roku od odmah...
Guest- Guest
sto je izvalio..i onda on nekom prigovara..Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:JBtw. CR nema veze s prolaskom, mali Bernardeschi je bija taj koji ih je odvea dalje...
;)
Daj se rokni gluperdo najgluplja, i to u roku od odmah...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Roland Deschain wrote:Atletico je odigrao sramotno i nije zaslužio proći, ali onakav penal je sramota. A sramota je i onaj Chiellini, kakav je samo to cigan.
Potpis...
Penal je stvarno sramotan, al glupost igrača Atletica još veća...
A Chiellini je šljam totalni, to se zna odavno...
Pa on simulira protiv ‘prijatelja’ Morate haha...
Dobro, na taj način je izvuka i prolaz torinskih lopova...
Simulacijom u prvoj utakmici kad je Morata zabija regularan gol...
;)
Guest- Guest
tupa igla wrote:
i prvi gol je poništen ne razumijem-
tako da dođe na isto
Noga u prsa golmana i ti ne razumiš zasto je poništen gol?
Vidi se da si pocea drukat za Juventusa haha...
:D
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:JBtw. CR nema veze s prolaskom, mali Bernardeschi je bija taj koji ih je odvea dalje...
;)
Roknit ću se jer sam gluperda najgluplja, i to u roku od odmah...
U roku od odmah?
Bas si gluperda...
Guest- Guest
tupa igla wrote:
mislio sam da je poništen jer je Mandža stajao u zaleđu?
Al je Mandzo igra jučer?!
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:JBtw. CR nema veze s prolaskom, mali Bernardeschi je bija taj koji ih je odvea dalje...
;)
Roknit ću se jer sam gluperda najgluplja, i to u roku od odmah...
U roku od odmah?
Bas si gluperda...
Umri gluperdo od jala i gluposti svoje...
Guest- Guest
Raskol izmedju juveovih hejtera hahaha kakav lijep dan danas, vođa na nebesima slavi prolaz juventusa pa je poslao lijepo vrijeme
skripar-
2015-08-09
nije ništa specijalno atletico mesario više je to bilo simuliranje đubretara i sad ispada opravdana krađa zato jer su "mesarili" i nisu centra prošli. glupost kakve nema
krađa je krađa i još k tome uz VAR gdje se bernardeschi sam potpliće, a to je trademark potez pederka i vidi se od koga je učio.
krađa je krađa i još k tome uz VAR gdje se bernardeschi sam potpliće, a to je trademark potez pederka i vidi se od koga je učio.
End- Posts : 21177
2015-08-25
skripar wrote:Raskol izmedju juveovih hejtera hahaha kakav lijep dan danas, vođa na nebesima slavi prolaz juventusa pa je poslao lijepo vrijeme
Baš će taj bolesnik da slavi prolazak kluba sa komunjarskim imenom...
GSKK
Guest- Guest
Najzaslužniji za prolaz Stare dame bio je Kristijano Ronaldo, strelac het-trika. Posle trećeg pogotka, iz penala u 86. minutu, Ronaldo je slavio uhvativši se za međunožje, na sličan način na koji je Simeone gestikulirao kod svog tima u prvom meču...
"Ronaldo je najbolji na svetu! Nije mu prvi put da ovako igra u velikim mečevima. Što se proslave tiče, video je šta sam ja uradio na Vandi, pa je sad i on pokušao da pokaže kakav karakter ima", dodao je Čolo.
"Ronaldo je najbolji na svetu! Nije mu prvi put da ovako igra u velikim mečevima. Što se proslave tiče, video je šta sam ja uradio na Vandi, pa je sad i on pokušao da pokaže kakav karakter ima", dodao je Čolo.
Guest- Guest
Bez zajebancije, svaka čast Pederku, odlična utakmica...
Sad samo triba postići kontinuitet, da mu ovo nije jedna dobra utakmica od njih deset...
Mislim, ako želi doc u rang Messija onda mora imat devet odličnih utakmica od deset...
;)
Sad samo triba postići kontinuitet, da mu ovo nije jedna dobra utakmica od njih deset...
Mislim, ako želi doc u rang Messija onda mora imat devet odličnih utakmica od deset...
;)
Guest- Guest
Juventus je pokazao zasto je najveci klub na svijetu.
Katalonske pičke su počele plakati jer su se nadali eliminaciji predodređenog osvajača lige prvaka.
Katalonske pičke su počele plakati jer su se nadali eliminaciji predodređenog osvajača lige prvaka.
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50