Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Andreas Goldberger wrote:1:0 Juventus. Samo jedan igrač AM može ih ostaviti u LP, ali na njihovu žalost i sreću Juventusa - na klupi je.
Najbolji hrvatski napadač će uc kasnije, zabit gol i odvest Atletico dalje...
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:1:0 Juventus. Samo jedan igrač AM može ih ostaviti u LP, ali na njihovu žalost i sreću Juventusa - na klupi je.
Pa ne igra costa...
Guest- Guest
Boldao sam ti. Costa nije na klupi.Serbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:1:0 Juventus. Samo jedan igrač AM može ih ostaviti u LP, ali na njihovu žalost i sreću Juventusa - na klupi je.
Pa ne igra costa...
Ne blamiraj se...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Boldao sam ti. Costa nije na klupi.Serbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:1:0 Juventus. Samo jedan igrač AM može ih ostaviti u LP, ali na njihovu žalost i sreću Juventusa - na klupi je.
Pa ne igra costa...
Ne blamiraj se...
Pa napisao sam ti da ne igra, ne znam šta ti nije jasno?
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Večeras jedino najveći svih vremena može da spase prosjake...
Guest- Guest
Sineeeeeeee volim teeee
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Fale Filipe Luis i Costa puno...
Juanfran igra livog beka gore od Pivarica, ajme je...
;)
Juanfran igra livog beka gore od Pivarica, ajme je...
;)
Guest- Guest
Al nisan siguran da je drugi gol prisa crtu skroz...
Sumnjivo mi je to...
;)
Sumnjivo mi je to...
;)
Guest- Guest
Nisi se protivija kad su juventusu ponistili cist gol smrade jedanfridrih_niche wrote:Al nisan siguran da je drugi gol prisa crtu skroz...
Sumnjivo mi je to...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2:0 i odma vise ne napadaju kao do tad. Jebo ti bog mater allegri vise sta peljate koji kurac. Ajmo po treci gol
skripar-
2015-08-09
cestitke guardioli na jos jednom razvaljivanju nogometa
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ljudi placeeem umiren zena mi misa limunadu sve san potira oko sebe
2015-09-13
End wrote:simeone ravno 0 bodova
Glavni krivac za poraz, sve je poklonija Juveu...
;)
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Nisi se protivija kad su juventusu ponistili cist gol smrade jedanfridrih_niche wrote:Al nisan siguran da je drugi gol prisa crtu skroz...
Sumnjivo mi je to...
;)
Protivija san se kad su Morati poništili cisti treci gol u Madridu...
;)
Guest- Guest
takvu ekipu sastavi i onda se sam po sebi posere, nevezano za ovu tekmu. sarlatanfridrih_niche wrote:End wrote:simeone ravno 0 bodova
Glavni krivac za poraz, sve je poklonija Juveu...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50