Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Pa nisam baš vidio bol i tugu, prije bi rekao da im je drago ko i svima koji vole nogonet da je jedna tako mlada ekipa srušila jednog Reala. Real je postavio letvicu vrlo visoko i sumnjam da će ih netko dostići. Iako su zadnje tri sezone imali i dosta sreće i sudačkog poguranca. Ali pamtit će se 3 naslova zaredom i koliko ono ukupno? Jel 13?PABLO ESCOBAR wrote:Ali nemogu virovati citajuci nase portale koja je to bol i tuga sto je Real ispao. Naravno njima hanza placenicima je sad nestalo motiva da preuvelicavaju malu nosatu nakazu.
Dobro rece jednom Bafalo. Otisa im cr7 pa sad triba promovirati nekoga drugoga.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Znaci sudacki poguranac je kljucna rijec. A sto se tice broja 13 i glupog praznovjerja nadam se da ce im taj broj doniti proetstvo u iducih 113 godinaRoland Deschain wrote:Pa nisam baš vidio bol i tugu, prije bi rekao da im je drago ko i svima koji vole nogonet da je jedna tako mlada ekipa srušila jednog Reala. Real je postavio letvicu vrlo visoko i sumnjam da će ih netko dostići. Iako su zadnje tri sezone imali i dosta sreće i sudačkog poguranca. Ali pamtit će se 3 naslova zaredom i koliko ono ukupno? Jel 13?PABLO ESCOBAR wrote:Ali nemogu virovati citajuci nase portale koja je to bol i tuga sto je Real ispao. Naravno njima hanza placenicima je sad nestalo motiva da preuvelicavaju malu nosatu nakazu.
Dobro rece jednom Bafalo. Otisa im cr7 pa sad triba promovirati nekoga drugoga.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nema tu prokletstva. Nisu se dobro pripremili za doba poslije Ronalda. Ekipa je dosta zasićena već, ni atmosfera im nije bajna, promašili su s trenerima, nisu se adekvatno pojačali i to je sve dovelo do ovog. Treba im kompletan remont.
Naglasio sam u svojim recenicu ono praznovjerjeRoland Deschain wrote:Nema tu prokletstva. Nisu se dobro pripremili za doba poslije Ronalda. Ekipa je dosta zasićena već, ni atmosfera im nije bajna, promašili su s trenerima, nisu se adekvatno pojačali i to je sve dovelo do ovog. Treba im kompletan remont.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Frenkie de Jong: “That VAR moment took so bloody long, at one point I actually thought they were going all the way back for a foul that got made in the first half (laughs).” [voetbalprimeur]
mali je već sad legenda ovo je nemoguće
mali je već sad legenda ovo je nemoguće
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pamtit će se lopovluk Reala...
Ka i lopovluk Dinama u nacionalnom okviru...
To se ne zaboravlja...
;)
To se ne zaboravlja...
;)
Guest- Guest
Neseri po pitanju dinamafridrih_niche wrote:Pamtit će se lopovluk Reala...
To se ne zaboravlja...
;)
2015-09-13
Sritno sutra!
Tog govorin samo zbog tebe i Enda...
Inače, zelin da Benfica prodje dalje!
;)
Tog govorin samo zbog tebe i Enda...
Inače, zelin da Benfica prodje dalje!
;)
Guest- Guest
da. razlika između dinama i reala je jednostavna. oni se svojim stogodišnjim krađama ponose, a pravi istinski navijači dinama kao ante i ja se sramimo bankomata i svih nezakonitosti koje je prouzrokovao njegov nogometni otac.PABLO ESCOBAR wrote:Neseri po pitanju dinamafridrih_niche wrote:Pamtit će se lopovluk Reala...
To se ne zaboravlja...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo vas dvojica i imate moje poštovanje...End wrote:da. razlika između dinama i reala je jednostavna. oni se svojim stogodišnjim krađama ponose, a pravi istinski navijači dinama kao ante i ja se sramimo bankomata i svih nezakonitosti koje je prouzrokovao njegov nogometni otac.PABLO ESCOBAR wrote:Neseri po pitanju dinamafridrih_niche wrote:Pamtit će se lopovluk Reala...
To se ne zaboravlja...
;)
Guest- Guest
navijac si dinama figu...ko i sto ovi moji ridikuli misle da bi hajduk bio prvak da nije mamica,bandica,hdza,hv-a,policije,zagreba,cibone,gobca,glavasa,surjaka,svetog petraEnd wrote:da. razlika između dinama i reala je jednostavna. oni se svojim stogodišnjim krađama ponose, a pravi istinski navijači dinama kao ante i ja se sramimo bankomata i svih nezakonitosti koje je prouzrokovao njegov nogometni otac.PABLO ESCOBAR wrote:Neseri po pitanju dinamafridrih_niche wrote:Pamtit će se lopovluk Reala...
To se ne zaboravlja...
;)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Nije mu lako ni 10-12 milja € dobijat svake godine!kic wrote:
kisa je ajde, nije vrataru nimalo lako ovdje
Ko ga jebe!
<3
Guest- Guest
Dobro, ne moraš se sad deprimirat šta si toliko glup i šta se sam šamaraš...Serbia Strong wrote:Kad bi bar mogao manje biti glup...
Opametit ćeš se i ti, kad - tad...
:D
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50