Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Jeli se zekan objavio
Sta je sa demicom.
Sta je sa demicom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dušan silni, asistencija za drugi gol kao i cela akcija perverzija. U stilu diega.
Sanjaće ga casemiro još dugo...
Guest- Guest
Frenkie de Jong: During signing the contract, Barcelona asked me to try and knock Real Madrid out of the Champions League.
dakako kontenjerašu, nema veze šta se u de jongu sam cruyff jučer ukazao kako si glup
dakako kontenjerašu, nema veze šta se u de jongu sam cruyff jučer ukazao kako si glup
End- Posts : 21177
2015-08-25
e debilu kad sam ja pisao bajke o ovom ajaxu po tebi nisu trebali niti grupu proći i još su bili 3. u prvenstvu, gdje ti je onda bio dušan kurčan gamad jedna lorealovska
2015-08-25
Sid Lowe
Seven days, three home defeats, 8-1 agg score, all three competitions gone, one after other, cup, league, European Cup, season over on 5 March, the day before their birthday, Barça now historically better in clásicos 96-95... probably the worst week Real Madrid have ever had.
Seven days, three home defeats, 8-1 agg score, all three competitions gone, one after other, cup, league, European Cup, season over on 5 March, the day before their birthday, Barça now historically better in clásicos 96-95... probably the worst week Real Madrid have ever had.
2015-08-25
Did that Schöne free kick look familiar?
—
Well, 7 years ago, Messi beat Courtois with an almost identical one.
He never learnt. pic.twitter.com/nHhZXSaj2n
2015-08-25
End wrote:e debilu kad sam ja pisao bajke o ovom ajaxu po tebi nisu trebali niti grupu proći i još su bili 3. u prvenstvu, gdje ti je onda bio dušan kurčan gamad jedna lorealovska
Daj se samozapali, džukelo lažljiva. Tadić im je cee sezone ubedljivo najbolji igrač, strelac i asistent, sinoć je dobio 10-ku od sofascore-a, debilu najgluplji na svetu.
Guest- Guest
naravno ciganče lorealovsko, do jučer nisi znao da postoji, a sad je čista 10-ka, tko te ne bi znao možda bi ti povjerovao da nisi mali smrdljivi lorealovski cigos
2015-08-25
Sofascore?Serbia Strong wrote:End wrote:e debilu kad sam ja pisao bajke o ovom ajaxu po tebi nisu trebali niti grupu proći i još su bili 3. u prvenstvu, gdje ti je onda bio dušan kurčan gamad jedna lorealovska
Daj se samozapali, džukelo lažljiva. Tadić im je cee sezone ubedljivo najbolji igrač, strelac i asistent, sinoć je dobio 10-ku od sofascore-a, debilu najgluplji na svetu.
Ko su ti?
Ako nisu Balon d’Or stručnjaci, ništa to!
:D
Guest- Guest
Tadića znam još iz vremena dok je igrao u vojvodini, debilčino ciganska.
Tada si ti još bio u tatinim oznojenim ciganskim mudima.
Tada si ti još bio u tatinim oznojenim ciganskim mudima.
Guest- Guest
"Why couldn’t you beat a richer club? I’ve never seen a bag of money score a goal."
2015-08-25
Kakav lijep dan, mamurluk ubija, slavilo se ispadanje gamadi lopovske
skripar-
2015-08-09
Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koliko god ja sam sebe pokusavao uvjeriti da je to smrdljivo polutansko govno odlican igrac toliko su me de jong i tadic razuvjerili od te misli.
2015-09-13
Marca napala sve realovce osim ModrićaPABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2068732
Da se jedini on trudija nešto....
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptuRayMabus wrote:Marca napala sve realovce osim ModrićaPABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2068732
Da se jedini on trudija nešto....
2015-09-13
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50